Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gunaydın kızlar.. benımde bı haftam kaldı bat a.bu hafta belırtıler baslar heralde bendede..hepımızın bat tarıhlerımız yaklasıyo ve adet belırtılerıyle hamılelık belırtılerı bazen benzerlıkler arzedebılıyomus..o yuzden moralımızı bozmayalım son ana kadar..inşallah hepımıssss hamile oluruzda rahatlarız valla bu ne yaaa

sanada günaydın cnm ama bu sinirlilik belirtisi hamilelikte olmaz bence ben adet olacağımı hissediuorum..

günaydın kızlarrr son 3 günü kalan kişi olan biri olarak çok keyifsiz başladım güne regl belirtileri tam gaz devam ediyor dünde sol taraf belim çok ağrıdı dinlenemedimde pazartesi sendromu yaşıyorum

Günaydın tatlımm.. Tamam hayatım kaldırırım soru işaretlerini

günaydın arakadaşlar merktan çatlayan ben geldim son 3 gün adetime her ıslaklıkta adet sanıyorum bu arada benim akıntım hiç bitmiyo ya

Günaydın tatlım, valla hepimiz de bi tuhaflıklar var ya bakalım hayırlara çıksın, dolu göbüşlerin habercisi olsun inşallah

herkese gunaydınn. haftanız guzel geçsin inşallah. haftasonu giremedim. varmı yeni, guzel haberler?

yalel calısmalara basladınmııııı dun itibari ilee:))

Nabeeeer tatlım?:) Bugün doktor günün mü senin? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa Yalelin çalışma iptal oldu, annesi babası vs gelecekmiş ev curcuna yani, bişey yapamayız dedi ama bilemiyorum tabii, belki fırsat bulmuştur:) Daha henüz haber falan yok kuzum, haa tüline ebe olan bir tanıdıkları sen gebe kokuyorsun demiş, bir o var:)
Ha bi de ben yalan dünyanın ilk bölümünü bulup izledim dün, çok güldüm, orçuna hastayım artık:)))
kızlarrr günaydınnn:
iyi haftalar herkese herkes nasıl bakalım.:

Günaydııııııın sana daaa.:)

Sorma kuzum ya o sinirlilik halleri bende de vardı h.sonu, benim kociş hatta inşallah hamilesindir yoksa bunun acısı çıkacak senden şimdilik ses etmiyorum falan dedi :))) Ehehehehe ondan çıkardım da sinirlilik halimin acısını, valla ama bak şimdi sorsan neye sinirlenmiştim diye hatırlamıyorum bile:))))

Günaydın tatlım.. Aynen ben de adet belirtileri yaşamaya başladım, bakalım, içimden bir his tutmadı diyor ama bekliyorum yine de..

günaydın kızlarrr son 3 günü kalan kişi olan biri olarak çok keyifsiz başladım güne regl belirtileri tam gaz devam ediyor dünde sol taraf belim çok ağrıdı dinlenemedimde pazartesi sendromu yaşıyorum

Kıyamam sana... Kafamızı takmadan beklemeye çalışcaz, benimde senden bir gün sonra biliyorsun.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

Son düzenleme:
slm kızlar bu ay gebelik belirtilerim oldugu sigara içmemeye karar verdim ama canım çok istiyo zor duruyorum valla sigarayı bırakan varmı aranızda ya yardım edin nerden alıştıksay buna bırakması çok zor

slm kızlar bu ay gebelik belirtilerim oldugu sigara içmemeye karar verdim ama canım çok istiyo zor duruyorum valla sigarayı bırakan varmı aranızda ya yardım edin nerden alıştıksay buna bırakması çok zor

Zor iş tatlım.. bende sigara kullanan biriyim ama son üç aydır günde 4-5 taneye indirdim, birden de bırakamadım çünkü. zaten yeni bir ülkeye alışma stresindeyim bi de onu yapamadım aynı zamanda, inşallah hamiş kalınca hepten bırakayım diyorum.. Sende tamamen sıfıra indirebilirsen ne ala, yap devam et vazgeçme derim, değilse de bi kaç taneye indirmeye çalış en azından..

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah tulin icin, guzel haberlerini bekliorus onun da. yalel de umarım iki arada bir derede fırsat yaratabilmiştir:))))) kız nefes almaya zor vakit buluo gerçi. evet canımm bu akşam gidicem doktoa heyecanlı ve stressliyim. bakalım. sana söyledik biz, guşmekten yıklıacağını. bölümler ilerledikçe orçun da vazgeçimezin olacak:)))

Evet ya ilk bölümden bayıldım ben ona:)))) Eee hadi bakalım , inşallah güzel geçer doktor ziyaretin.. Yarına kadar çatlarız biz de meraktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…