- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.781
Evet ya ilk bölümden bayıldım ben ona:)))) Eee hadi bakalım , inşallah güzel geçer doktor ziyaretin.. Yarına kadar çatlarız biz de meraktan:)
insallah bugun kayda deger bilgiler alırım kuzum. test yapıp donmem umarım, yoksa bende catlarım wallahi
Günaydın tatlımm.. Tamam hayatım kaldırırım soru işaretlerini
Günaydın tatlım, valla hepimiz de bi tuhaflıklar var ya bakalım hayırlara çıksın, dolu göbüşlerin habercisi olsun inşallah
Nabeeeer tatlım?:) Bugün doktor günün mü senin? Yanlış mı hatırlıyorum yoksaYalelin çalışma iptal oldu, annesi babası vs gelecekmiş ev curcuna yani, bişey yapamayız dedi ama bilemiyorum tabii, belki fırsat bulmuştur:) Daha henüz haber falan yok kuzum, haa tüline ebe olan bir tanıdıkları sen gebe kokuyorsun demiş, bir o var:)
Ha bi de ben yalan dünyanın ilk bölümünü bulup izledim dün, çok güldüm, orçuna hastayım artık:)))
Günaydııııııın sana daaa.:)
Sorma kuzum ya o sinirlilik halleri bende de vardı h.sonu, benim kociş hatta inşallah hamilesindir yoksa bunun acısı çıkacak senden şimdilik ses etmiyorum falan dedi :))) Ehehehehe ondan çıkardım da sinirlilik halimin acısını, valla ama bak şimdi sorsan neye sinirlenmiştim diye hatırlamıyorum bile:))))
Günaydın tatlım.. Aynen ben de adet belirtileri yaşamaya başladım, bakalım, içimden bir his tutmadı diyor ama bekliyorum yine de..
Kıyamam sana... Kafamızı takmadan beklemeye çalışcaz, benimde senden bir gün sonra biliyorsun.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
kızlar günaydınnnnnnnn(((( bu ay bende kırmızıları gördüm yine (( 50:
o kafa nasıl takılmıycaksa etraftan bebek sormaları bitmediği sürece zor canım hafta sonu akraba ziyaretleri yoğun olurya ondan birazda keyifsizlik ne zaman gelecek bebek sorularından bunaldım
Sıkma canını arkadaşım, marta inşallah alırsın güzel haberleri...
geçmiş olsun sanada canım ya çok üzüldüm bizi bizden başkası anlamaz o mutsuzluğu bilemez allah en kısa zamanda hamile kalmana yardım etsin
İnsanlar öyle çok meraklılar başkalarının hayatlarına zaten.. yalelin dediği taktiği uygula sende hayatım, erteledik bebek fikrini, düşünmüyoruz şimdilik de geç..
Günaydın Kızlar,
geçtiğimiz adetim 1 hafta filan gecikmişti.Adetimin 3.gününde muayeneye gittiğimde hormon sonuçlarım gayet iyi çıktı ve 20 den fazla da yumurtam olduğunu öğrendim.Adet döngüm genelde 23 günde bir olduğundan hep az sayıda yumurtam oluyordu.İlk kez bu kadar çok yumurtam oldu.Bu dönemi uzatmak için doktor progestan verdi.16. gün içmeye başla dedi.Adetim bittikten sonra preseed ile çalışmalara başladık.Bir yandan da ilk kez soğan kürünü uygulamaya başladım.Multi-vitamin de içiyorum.Tevekkül etmekten başka birşey kalmadı sanırım geriye :)
inş tatlım yaaa( bi kere düşük yaptım inş bu sefer olur ve beni bırakmaz (
İnşallah tatlım.. Ama bu arada aklına takılan bişeyler ya da merak ettiğin şeyler varsa onları da sor hamilelik veya hamile kalmayla ilgili..
inş cnm inş rabbim herkezin gönlüne göre versin isteyen herkezi sağlıklı sıhatlisini nasip etsin...Hadi bakalım inşallah tutar ve hamiş kalırsın hayatım.. Haklısın, biz elimizden geleni yapıyoruz ondan sonrasında beklemek ve sabretmek lazım..
Geçmiş olsun tatlım, getirme aklına kötü şeyleri, inşallah tez zamanda hamiş kalırsın ve sağlıkla bebeğine de kavuşursun...
rkadaşlar merhaba,
cok sıkıntılıyım, yardım edebilirseniz cok sevinirim,
sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son perşembe günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...
gebelik, geç döllenme gibi bi ihtimal var mı sizce???
çok istiyorummm, ahh bir mucize olsaydı...
bu kezde neden ertelediniz diye uzatıyorlar kısmet diyorum artık ama bugün ondan kaynaklı moralim bozuk akrabalardan çokkk uzak olmak vardı şimdi
Arkaaşlar günadyn, iyi haftalar;
son 3 gündür rüyamda etrafımdaki herkezin hamile olduğunu öğreniyorum biden değilmişim :))
adetim 8 gün gecikti. ama heray zaten 8 - 10 gün gecikmeli geliyor.....sanırım geceleri kafama takıyorum..iş yerinde de problem var. inşallah kamile kalırım bir an önce hayırlısyla .... vee şu işden kurtulurum......amin :))))
aklıma gelenleri sorucam tatlım. bir an once akşam olsunn
inş cnm inş rabbim herkezin gönlüne göre versin isteyen herkezi sağlıklı sıhatlisini nasip etsin...
uzun zamandır görmüyordum cnm zaten 1 yıl görme 1 gün gör 1 yıla bedel oluyor amannn hamile olayımda gerisi boşGeç döllenme olabiliyor evet.. İnşallah öyledir de tatlım.. Stres yapmamaya çalış ve biraz bekle sonra yine yaptır test derim ben.. Doktor ne dedi peki bu arada?
Görüşme fazla o zaman tatlım sende onlarla, seni üzmelerine izin verme.. Bırak ne düşünürlerse düşünsünler..
Test yaptın mı hiç? belki hamişsindir?:)
Hadi bakalım o zaman :) Bekleyince de zaman geçmez ya adama o da ayrı konu:)))
uzun zamandır görmüyordum cnm zaten 1 yıl görme 1 gün gör 1 yıla bedel oluyor amannn hamile olayımda gerisi boş
evet cnm kesinlikle bizi bizden başkası anlayamaz ....inş yaa rabbim isteyen herkeze versin bi düşük yaptım ondan beri üzgün kırık gönlüm artık güzel anları yaşamak istiyorum kucağıma almak istiyorum güzel haberler alayım istiyorum..
Geç döllenme olabiliyor evet.. İnşallah öyledir de tatlım.. Stres yapmamaya çalış ve biraz bekle sonra yine yaptır test derim ben.. Doktor ne dedi peki bu arada?
ya doktor hiç bişi demedi, testten önce baktı ultrasonda rahmin kalınlaşmış ya yeni bi gebelik yada adet olcaksın dedi işte. sonra test negatif cıkınca verdi ilacı gönderdi. söktürücü. ama ben içmedim... bekliyorum kendisi olsun die ama gecikme 15 gün oldu bugün hala gelen giden yok. kist de yok. tabi sonucta hasta olmayınca bu aralarda da beraber olduk, ya onlardan birinde tutarsa, ama adet tarihi olmadıgı icin testi ne zaman yapcam tekrar, nası cıkacak falan, ayy cok kafam karısık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?