Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

insallah bugun kayda deger bilgiler alırım kuzum. test yapıp donmem umarım, yoksa bende catlarım wallahi

İnşallah tatlım.. Ama bu arada aklına takılan bişeyler ya da merak ettiğin şeyler varsa onları da sor hamilelik veya hamile kalmayla ilgili..

o kafa nasıl takılmıycaksa etraftan bebek sormaları bitmediği sürece zor canım hafta sonu akraba ziyaretleri yoğun olurya ondan birazda keyifsizlik ne zaman gelecek bebek sorularından bunaldım

o kafa nasıl takılmıycaksa etraftan bebek sormaları bitmediği sürece zor canım hafta sonu akraba ziyaretleri yoğun olurya ondan birazda keyifsizlik ne zaman gelecek bebek sorularından bunaldım

İnsanlar öyle çok meraklılar başkalarının hayatlarına zaten.. yalelin dediği taktiği uygula sende hayatım, erteledik bebek fikrini, düşünmüyoruz şimdilik de geç..

Günaydın Kızlar,
geçtiğimiz adetim 1 hafta filan gecikmişti.Adetimin 3.gününde muayeneye gittiğimde hormon sonuçlarım gayet iyi çıktı ve 20 den fazla da yumurtam olduğunu öğrendim.Adet döngüm genelde 23 günde bir olduğundan hep az sayıda yumurtam oluyordu.İlk kez bu kadar çok yumurtam oldu.Bu dönemi uzatmak için doktor progestan verdi.16. gün içmeye başla dedi.Adetim bittikten sonra preseed ile çalışmalara başladık.Bir yandan da ilk kez soğan kürünü uygulamaya başladım.Multi-vitamin de içiyorum.Tevekkül etmekten başka birşey kalmadı sanırım geriye :)

rkadaşlar merhaba,

cok sıkıntılıyım, yardım edebilirseniz cok sevinirim,

sat 12 ocak ve 14 şubat'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 16 şubat'ta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. en son perşembe günü başka bi hastanede yaptırdım 0,9 çıktı. dr muayene etti, kist vs hiçbişey yok. hiç de böyle olmazdı. hıı bi de dr rahim kalınlaşmış ya adet olacaksın yada gebesin demişti testten önce. test negatif çıktı ama bende hala gelen giden yok...

gebelik, geç döllenme gibi bi ihtimal var mı sizce???

cok uzattım ama kafam cok karısık. böyle bişey yasayan var mı.

çok istiyorummm, ahh bir mucize olsaydı...

geçmiş olsun sanada canım ya çok üzüldüm bizi bizden başkası anlamaz o mutsuzluğu bilemez allah en kısa zamanda hamile kalmana yardım etsin

evet cnm kesinlikle bizi bizden başkası anlayamaz ....inş yaa rabbim isteyen herkeze versin bi düşük yaptım ondan beri üzgün kırık gönlüm artık güzel anları yaşamak istiyorum kucağıma almak istiyorum güzel haberler alayım istiyorum..

İnsanlar öyle çok meraklılar başkalarının hayatlarına zaten.. yalelin dediği taktiği uygula sende hayatım, erteledik bebek fikrini, düşünmüyoruz şimdilik de geç..

bu kezde neden ertelediniz diye uzatıyorlar kısmet diyorum artık ama bugün ondan kaynaklı moralim bozuk akrabalardan çokkk uzak olmak vardı şimdi

Hadi bakalım inşallah tutar ve hamiş kalırsın hayatım.. Haklısın, biz elimizden geleni yapıyoruz ondan sonrasında beklemek ve sabretmek lazım..

inş tatlım yaaa ( bi kere düşük yaptım inş bu sefer olur ve beni bırakmaz (

Geçmiş olsun tatlım, getirme aklına kötü şeyleri, inşallah tez zamanda hamiş kalırsın ve sağlıkla bebeğine de kavuşursun...

Arkaaşlar günadyn, iyi haftalar;

son 3 gündür rüyamda etrafımdaki herkezin hamile olduğunu öğreniyorum biden değilmişim :))

adetim 8 gün gecikti. ama heray zaten 8 - 10 gün gecikmeli geliyor.....sanırım geceleri kafama takıyorum..iş yerinde de problem var. inşallah kamile kalırım bir an önce hayırlısyla .... vee şu işden kurtulurum......amin :))))

inş cnm inş rabbim herkezin gönlüne göre versin isteyen herkezi sağlıklı sıhatlisini nasip etsin...

Geç döllenme olabiliyor evet.. İnşallah öyledir de tatlım.. Stres yapmamaya çalış ve biraz bekle sonra yine yaptır test derim ben.. Doktor ne dedi peki bu arada?

bu kezde neden ertelediniz diye uzatıyorlar kısmet diyorum artık ama bugün ondan kaynaklı moralim bozuk akrabalardan çokkk uzak olmak vardı şimdi

Görüşme fazla o zaman tatlım sende onlarla, seni üzmelerine izin verme.. Bırak ne düşünürlerse düşünsünler..

Test yaptın mı hiç? belki hamişsindir?:)

aklıma gelenleri sorucam tatlım. bir an once akşam olsunn

Hadi bakalım o zaman :) Bekleyince de zaman geçmez ya adama o da ayrı konu:)))

uzun zamandır görmüyordum cnm zaten 1 yıl görme 1 gün gör 1 yıla bedel oluyor amannn hamile olayımda gerisi boş

bak sen en azından tutturabilmişsin buda bişey bidaha tutacak demektir o açıdan düşün düşük zor biakrabamızda 2 kez düşükten sonra bebeğini kucağına aldı çok sabretti ondaki sabrı bide biz göstersek olacak da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…