Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Sen de o bir kaç günü de beklersin tatlım garantiye almak için öyle test yaparsın, pozitifi görür sevindirik olursun inşallah:))

ayy inşallah hep beraber hamıle kalalımda ''elele nasıl hamile kaldık'' topiği açalım :))

2-8-12-17 numaralr bende mevcut dıgerleri mafiş
tutmadı galıba yıne ayy tulın Allah ıyılıgını versın nıe koydn kı su lısteyı sımdı

bende sadece 3, 7,8 15 var... diğerleri cık.. aman yaaa napayım canım sağolsun, hamiş değilsem de değilim, izmire annemi görmeye giderim ben de , gezerim tozarım, rakı balık yaparım sefa sürerim ben de 1 ay boyunca:))))

Güzel isimmiş sevdim:) Hadi inşallah arkadaşım:)

selam rüveydacım nasılsın sendemi marta transfer oldun:))
batın kaç canım muckkk üzme artık kendini şu salak için
bebişlerimiz gelcek ve herşey çokk güzel olcak

berceste evet bende mart bekleyenlerdenim ama şu yumurtlama günlerinde mahkeme celb kağıdı gelince tekrar hatırladım olayı ve yeniden gerildim. ben ne zaman strese girsem o zaman yaptığım bütün çalışmalar boşa gitti. o yüzden aslını ararsan bu aydan da umutlu değilim. şuaralar rahatladım ama bu aya faydası olmaz diye düşünüyorum. bu arada eşim takipte belirtlire bakıp bu ay hamile gibisin diyor adamcağız bana ama ben ona pek umut vermiyorum. diğer aya çalışırız diyorum. sen de durum naısıl canım bat ne zaman

bebeğim bebeğim beraber yapacaktık biz testi unutmadım ben seni beklerim yinede sen merak etme haa belkide gelir benim çirkin şeyler belli mi olur...
2-8-12-17 numaralr bende mevcut dıgerleri mafiş
Tutmadı galıba yıne ayy tulın allah ıyılıgını versın nıe koydn kı su lısteyı sımdı
hahaha dedim ya az deliyiz okudukça az daha kafayı yiyelim..bende 6-10-11-12 hariç hepsi var ve ciddi ciddi var yaniii

yav bunlar illa olacak diye bişi yok her kişi farklı şeyler yaşar hiçte birsey hissedilmeye bilir banu sen yapma en azından....

süper söyledın valla olursa olur olmazsa canımız sağolsun saglıgımız yerınde olsun yeter:) bende yaz ıcın tatıl planları yapıorum sonra hamıle hamıle zor olur gıdemem felan dıe duusnuorum. sonucun negatıf cıkacagını tutmadıgını hıssettıgımdede hemen tatılı aklıma getırıp rahat rahat gıderım dıe avutuorum kendımı..polyannacılık oynamaktan biihal olduk canım hadi bakalım:))

:))bencede bu arada sogan suyuna sen devam ettın mıı ....

PMS yaşıyorum tülincim, gelmeyin üstümeee:)))))

Aha bunlarda PMS yani Adet öncesi belirtiler, aynı işte hamişlikle..:)

Sık rastlanan PMS belirtileri?
PMS-E (Endişe)
Uyku güçlüğü
Gerginlik
Huzursuzluk
Sarsaklık
Mizaç değişiklikleri

PMS-İ (İştah artışı)
Baş ağrısı
Artmış tatlı yiyecek isteği
Artmış tuzlu yiyecek isteği
Genel iştah artışı

PMS-D (Depresyon)
Depresyon
Sebepsiz öfke duyma
Alınganlık
Dikkat ve hafıza zayıflığı
Kendini değersiz hissetme
Saldırgan düşünceler

PMS-Ş (Şişme)
Kilo artışı
Karında şişlik
Memelerde ağrı ve gerginlik
Kol ve bacaklarda şişkinlik

PMS-D (Diğer)
Ağrılı adet
Tuvalet alışkanlığında değişme
Sık idrara çıkma
Ateş basması ve soğuk terleme
Kas ve eklemlerde ağrı
Bulantı
Sivilce
Alerji
Sık üst solunum yolu enfeksiyonu

yok hayır ağır falan kaldırmadım. bebekte rahimde çok iyi bir yere yerleşmişti. ben kalbi durduğu için kürtaj oldum. 4 gün kanamam oldu parça parça rahim dökülürken ben bebekte düştü sandım ama kürtaja gittiğimde hala duruyordu dedi doktor. patolojiye gönderdi. sonuç temiz sebebsiz düşük. tabi çok ağır bir travma geçirdim. yapılanları hala hazmedemiyorum ama o sorunlarla da hayatımı sürdüremem. olan yine bana oluyor.

Aynen tatlım bende öyle yapıyorum.. Napalım, olacak bir zaman ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum..

toparlanın bencede banu canımmmmm yaaaaaaaaaaa :))))
ne kadar stresli olursanız arkadaşlar o kadar engel olursunuz hamile kalmanıza bilginiz olsun,

hahahahahaha bunlarında çoğu var bende hahahahaahahahahahaahah:
yok yok kafayı yedik biz kesin hehehehehhe:

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun bunu yapan adi herif elbet görücektir allahınn sabrı 40 sene hiç ummadığı bir vakitte yer sopasını

çok saol burda sizin gibi arkadaşlaron desteği ile kendimi daha iyi hissediyorum. muhakkak cezasını cekecek. ben iki cihanda da ona hakkımı helal etmiyorum.

toparlanın bencede banu canımmmmm yaaaaaaaaaaa :))))
ne kadar stresli olursanız arkadaşlar o kadar engel olursunuz hamile kalmanıza bilginiz olsun,

Engel olabileceğim dönemi atlattım:)) Yumurtladık, işledik bitti:) 5 gün kaldı sonucu öğrenmeye gerginim haliyle..:))) Ama merak etme iyiyim de yani, hazırım iki sonuca da..

çok saol burda sizin gibi arkadaşlaron desteği ile kendimi daha iyi hissediyorum. muhakkak cezasını cekecek. ben iki cihanda da ona hakkımı helal etmiyorum.

İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini alır tüm sıkıntılarını unutursun tatlım.. Unut artık o dönemi, aklına getirme, bahsini bile açma, açtırtma bence..

:))bencede bu arada sogan suyuna sen devam ettın mıı ....

ettım bugun ıcmıyorum cok sukur bıttı ayy dun cogunlukla dısarda gecırdık gunu gece eve bı geldık ev nasıl soğan kokuyo bööö ıcerde olunca anlamıosun ama dısardan gelınce pff yani :))9 bugun bu yagmurda fırtınada camlar acık ustumu gıydm oturuom valla :))sen ne yaptın canım ıctınmı sonuna kadar

hahahahahaha bunlarında çoğu var bende hahahahaahahahahahaahah:
yok yok kafayı yedik biz kesin hehehehehhe:

ee diyorum ya, adet belirtileri ve hamilelik belirtileri (ilk ay için diyorum tabii) neredeyse tamamen aynı.. o yüzden boşuna takılıyoruz biz bu belirti işine bence, hikaye yani..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…