Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Aaa çok geçmiş olsun hayatım.. Evet senin tekrar kullanmaya başlaman lazım, korktukça uzaklaşırsın çünkü, peh ben de öyle bir anlatıyorum ki duyan yılların şoförü sanır:))) EE hadi o zaman, dediğim gibi olsun inşallah, yeni araban bebiş hediyesi olarak gelsin..

Son düzenleme:

:))evet oyle kacırdım gıbı gelıyo bana demkkı sogan suyuna dayanamdı benım yumurtalık ozman kendını verdı ele:)))cunku doktorun yaazdgı tarıhlerde hıccc akıntı falan yok dmek o donemlermıs gectı neyse dedgın gıbı ılerkı aylar bızı beklıyo:))

saol canım
tamam canım aksam söylıyım eşıme arkadaslar alsın dıolar bu araba alınacak uleyyn dıe bı korkutıım gozunu

Son düzenleme:

Bu ayda hala umut var hayatım, neticede deneme yaptınız, inşallah da tutmuştur..

saol canım
tamam canım aksam söylıyım eşıme arkadaslar alsın dıolar bu araba alınacak uleyyn dıe bı korkutıım gozunu

Evet evet, tehdit en etkili yol:))))) Valla alsın ama , o kadar hamile kalmak için uğraş didin, sonra 9 ay taşı, doğur ağrı sancı çeki bir arabacık almasınlar, reva mı canım bu bize:))

canım hıc belli olmaz yaa sımdıden umıtsız olma yahu..
bak hamıle felan kalırsan dersın ki, akıntısız hamıle olunmaz edılerr yaptımm olduu:))))

Evet evet, tehdit en etkili yol:))))) Valla alsın ama , o kadar hamile kalmak için uğraş didin, sonra 9 ay taşı, doğur ağrı sancı çeki bir arabacık almasınlar, reva mı canım bu bize:))

kız dur gaza getırme benı valla yasaklıcak ınternetı bana zaten hergun yenı bısey anlatıorum burda öğrendıklerımden adama gına geldıde bısey dıemıo garibim:)))))

:))malesef saracoglu yazmıs ara ver ve adetınden 5 gun once tekararla okadar zorluk cektık 15 gun bır 5 gun daha dene :)e pekı o kadar gelen akıntıdan sonra sen yumurtlama gununu tutturabıldın mı akıtın lardan sonra kesılıp tekrar akıntın oldu mu bende yogun akıntı geldı sımdı tık yok guya 5 gun once yumurtlamam lazımdı ama bende hıc bır akıntım agrım falan olmadı....

canım benım adetım bittikten 2gun sonra gün aşırı calısmaya basladık bugune kadar devam ettık..akıntım son bır ıkı gundur daha az ama öncesınde baya bi oldu yani kasık batmalarımda oldu ama o zaten kac aydır var asılamada felanda olmustu yanı bılemıorum ki..
saracoğlunada ikide bi mesaj atma bakiim ayy sordukca yenı bıseyler cıkıo ayol :)))

Bu ayda hala umut var hayatım, neticede deneme yaptınız, inşallah da tutmuştur..

ıns tatlım ama gununde yapamdık ıste hanı yumurtlamamı burda hesaplıyordum ya malum o tarıhlerı bekledım duzenlı olsun dıye cunku benım koca bıraz rahatıan duskun aceleye getırme yaza kadar deneme yap tutar yada tutmaz dıyo yanı anlayacgın ben duzenlı bır ılıskım olmasına ne kadar ozen gostersemde bazen olmuyo ama o yogun akıntı donemınde tabıkı calısmamlarım olmutu yumurtlama oncesı oluyo yanı....

canım hıc belli olmaz yaa sımdıden umıtsız olma yahu..
bak hamıle felan kalırsan dersın ki, akıntısız hamıle olunmaz edılerr yaptımm olduu:))))

:))bılmem kı tatlım bakacagız bu ay bır haller oldu sogan suyunun faydasını gordum ama ne konuda cok agrım olmadı yumurtladıysam eger sende fark ettın mı bırde akıntında ne kadar kotu koku oluyordu esım fark etemsın dıye gun ıcınde 2 3kez dus aldım sende de oldumu...

ınsallah denemelrın oldugu zamana denk gelmıstır canım senın bat ne zamandı senledemı aynıydk bız

vallaha banum o kadar karmakarışığım anla iştee
valla araba kullanmak bir başka güzel tabi bunu herkes sevmez bende yanımda çok gevezelik yapıldımı kızıyorum annem herseye karışır gel sen sür diyorum sonrada o bana kızıyor hahaha... Sakız çiğneyerek araba kullanmayı çok seviyorum ne alakaysa...
hahaha valla sımdıden baslasak 10 yıl sonra felan ancak :))
şaka bı yana almayı dusunuorumda karar veremıorum ne alsam dıe aklımda bıkac marka var bakalım hayırlısı:44:
hayırlısı olsun tercih edilecek araç önemli tabi,, ben otomotiv sektöründe olduğum için cevap yazma ihtiyacı hissettim hemen:)

çok geçmiş olsun kazalar öle soğutuyor insanı aksilikler olabiliyor ama olsun... Devam etmek bırakmamak lazım...bende eşimin yanında araba kullanmaktan nefret ediyorum adam bana itici geliyor o durumda çileden çıkarıyor beni yavv nedendir bilmiyorum çok karışıyor ona uf buna puf boğazlayasım geliyor...

kız dur gaza getırme benı valla yasaklıcak ınternetı bana zaten hergun yenı bısey anlatıorum burda öğrendıklerımden adama gına geldıde bısey dıemıo garibim:)))))

:))) Ben de yapıyorum onu habire bişeyler anlatıyorum adama, artık otomatiğe bağladı, kafasını sallayıp geçiyor, ciddiye almıyor beni:)))

Ee işte çalışmışsınız o dönem daha ne.. Artık gerisi kader kısmet işi hayatım hepimiz için..

ayy yok bır kez yazdım kullanma seklı nasıl oluyo dıye burada kızlar farklı farklı anlatınca yanı kımısı adetın 7.gunu basla dedıler dıger arkadas da adetten 15 gun once baslanmalı deyınce onu ogrenmek adına attım oda aynen benım dedıgım gıbı yazmıs sende yap bu ay tamamen tedavıyı yapalım ıste daha tekararlamız bız boyle yaadık dıye ıcımızde ukte kalmsın bırbırmıze soz vermıstık unutma :))senın bat tarıhın ne zman bu arada.............

:)) Ay gelse de şu bat tarihlerimiz , çelişkilerimiz bitse tatlım..

Araba kullanmaya niyeyse hevesim olmadı çok benim.. Ama bakalım belki burada öğrenirim başlarım.. Hem daha düzenli ve rahat bir trafik var burda belki kolay olur.. Ama eşimle yapmam o pratiği, kesin boğazlarız birbirimizi çünkü, o bilmiş ben ondan bilmiş, cık yani uymaz:))))

ınsallah denemelrın oldugu zamana denk gelmıstır canım senın bat ne zamandı senledemı aynıydk bız

:))9 mart tatlım bende cok kasık agrısı batma falan yok kızlarda bayagı degısmelr var bende tık yok acaba erken mı o tıp seylerı yasamak ıcın benım bat9 cunku sadece bel agrsı var bende baska hıccccc bırseycıgım yok buyuzden tutturamdık dıyom ya:))amannnnn saglık olsun sıkıntı yaptıkca ınsan bır yerde bırakıyo hayısrlısı olsun hepmız ıcın

yok canım yaa bende hıc olmadı öyle koku sende enfeksyon felan mı vardı kı acaba..ama ıyı olmus demek kı temızlenmıstır ne varsa işte

valla araba kullanmak bir başka güzel tabi bunu herkes sevmez bende yanımda çok gevezelik yapıldımı kızıyorum annem herseye karışır gel sen sür diyorum sonrada o bana kızıyor hahaha... Sakız çiğneyerek araba kullanmayı çok seviyorum ne alakaysa...

hayırlısı olsun tercih edilecek araç önemli tabi,, ben otomotiv sektöründe olduğum için cevap yazma ihtiyacı hissettim hemen:)
tulıncım yaa supersın valla ben öncedende söyeldıgım gıbı kaza yaptım güvenlikli olsun dıorum yol tutuşu aırbagları felan ıyı olsun ıstıorum canım..ford c-max , renault scenıc , wolksvagen golf bu üçü arasında kaldım canım ya hangısını tavsıye edersn yardımcı olurmusun arkadasına bı zahmet :))

çok geçmiş olsun kazalar öle soğutuyor insanı aksilikler olabiliyor ama olsun... Devam etmek bırakmamak lazım...bende eşimin yanında araba kullanmaktan nefret ediyorum adam bana itici geliyor o durumda çileden çıkarıyor beni yavv nedendir bilmiyorum çok karışıyor ona uf buna puf boğazlayasım geliyor...[/QUOTE]
zaten benımde yanımda eşim varken kullanamıorum geriliorum sımdı onun arabasını kullanıorum otomatık vıtes oldugu ıcın ama kasmaktan heryerm tutuluo :)

evet banucumm o yogun akontı donemınde oldu sadece yumurtlama tarıhlerınde olmadı nobetlerı denk geldı sende doktorun verdgı tarıhlerde de hıc kıvamlı yumurtalam akıntısı yoktu b yuzden bu ay bıraz dengemız bozuldu bakalım sonucu beklyecegız ama ılk szlerı beklıyoruz bana oyle gelıyo kı sen tulın gulden hamıleymıs gıbı:))

Son düzenleme:
tulıncım evet kazadan hemen sonra kullanılırsa korku olusmuyomus ama yapamazdım moralınızı bozmak ıstemem ama kötu bı durumdaydım cunku arabada yanımda otruan yegenım kemer takmamıstı arabadan yola fırladı vefat etti (((
o haldeyken zaten arabaya lanet edıp duruyodum off kötü gunler gecırdım ıste kızlar psıkolojık tedavı oldum uzun sure..ıste yenı yenı kendıme gelıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…