- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.881
en iyisi valla canım:)ben 3 yıl felan kullandımda 2010da büyük bi kaza yaptımoyuzden sımdıye kadar cesaret edemedım ama cok dısarı cıktıgım ıcın gerekıo artık cesaretımı topladım gibi şöle güvenli sağlam bişe olursa almayı dusunuorum canım
Kuzum ya, sen takıldın bu akıntı işine, yapma.. erken yumurtlamışsındır belki ondan erken olmuştur akıntın.. Eee sen zaten bu ay denemeler de yaptın kocişle, gerisini takma kafana artık, oldu oldu olmadı önümüzdeki aya bir daha denersiniz.. Bak biz sakinizdeli gibi gözüktüğümüze bakma yani
saol canımAaa çok geçmiş olsun hayatım.. Evet senin tekrar kullanmaya başlaman lazım, korkttukça uzaklaşırsın çünkü, peh ben de öyle bir anlatıyorum ki duyan yılların şoförü sanır:))) EE hadi o zaman, dediğim gibi olsun inşallah, yeni araban bebiş hediyesi olarak gelsin..
:))evet oyle kacırdım gıbı gelıyo bana demkkı sogan suyuna dayanamdı benım yumurtalık ozman kendını verdı ele:)))cunku doktorun yaazdgı tarıhlerde hıccc akıntı falan yok dmek o donemlermıs gectı neyse dedgın gıbı ılerkı aylar bızı beklıyo:))
saol canım
tamam canım aksam söylıyım eşıme arkadaslar alsın dıolar bu araba alınacak uleyyn dıe bı korkutıım gozunu
:))evet oyle kacırdım gıbı gelıyo bana demkkı sogan suyuna dayanamdı benım yumurtalık ozman kendını verdı ele:)))cunku doktorun yaazdgı tarıhlerde hıccc akıntı falan yok dmek o donemlermıs gectı neyse dedgın gıbı ılerkı aylar bızı beklıyo:))
Evet evet, tehdit en etkili yol:))))) Valla alsın ama , o kadar hamile kalmak için uğraş didin, sonra 9 ay taşı, doğur ağrı sancı çeki bir arabacık almasınlar, reva mı canım bu bize:))
valla şekerim bendede cok akıntı oldu normalde bende belırlı gunlerde yumurtlma donemınde yani olur sadece..ama bu ay baya oldu kız bıdahamı başlıcaz yanı sımdı bı ıkı gun sonra ben ılk duyuyorum valla kurtuldm dıe sevınıodm:)
:))malesef saracoglu yazmıs ara ver ve adetınden 5 gun once tekararla okadar zorluk cektık 15 gun bır 5 gun daha dene :)e pekı o kadar gelen akıntıdan sonra sen yumurtlama gununu tutturabıldın mı akıtın lardan sonra kesılıp tekrar akıntın oldu mu bende yogun akıntı geldı sımdı tık yok guya 5 gun once yumurtlamam lazımdı ama bende hıc bır akıntım agrım falan olmadı....
Bu ayda hala umut var hayatım, neticede deneme yaptınız, inşallah da tutmuştur..
canım hıc belli olmaz yaa sımdıden umıtsız olma yahu..
bak hamıle felan kalırsan dersın ki, akıntısız hamıle olunmaz edılerr yaptımm olduu:))))
ıns tatlım ama gununde yapamdık ıste hanı yumurtlamamı burda hesaplıyordum ya malum o tarıhlerı bekledım duzenlı olsun dıye cunku benım koca bıraz rahatıan duskun aceleye getırme yaza kadar deneme yap tutar yada tutmaz dıyo yanı anlayacgın ben duzenlı bır ılıskım olmasına ne kadar ozen gostersemde bazen olmuyo ama o yogun akıntı donemınde tabıkı calısmamlarım olmutu yumurtlama oncesı oluyo yanı....
vallaha banum o kadar karmakarışığım anla işteeya tülinim, kuşum, "bende hazırım inşallah sayılırım umarım...." nasıl bir cümledir öyle, cümlenin başından sonuna bir çelişkiden diğer çelişkiye atlıyoruz yani o derece bir duygu girdabı:)))))
valla araba kullanmak bir başka güzel tabi bunu herkes sevmez bende yanımda çok gevezelik yapıldımı kızıyorum annem herseye karışır gel sen sür diyorum sonrada o bana kızıyor hahaha... Sakız çiğneyerek araba kullanmayı çok seviyorum ne alakaysa...valla hiç anlamam arabalardan, ehliyet aldım 12 yıl önce koydum öyle kenara.. Ben biri araba kullansın bende yanında dışarıyı seyredeyim, gevezelik yapayım, şarkı türkü söyleyeyim, şoförü sinir edeyim istiyorum:)))
hayırlısı olsun tercih edilecek araç önemli tabi,, ben otomotiv sektöründe olduğum için cevap yazma ihtiyacı hissettim hemen:)hahaha valla sımdıden baslasak 10 yıl sonra felan ancak :))
şaka bı yana almayı dusunuorumda karar veremıorum ne alsam dıe aklımda bıkac marka var bakalım hayırlısı:44:
en iyisi valla canım:)ben 3 yıl felan kullandımda 2010da büyük bi kaza yaptımoyuzden sımdıye kadar cesaret edemedım ama cok dısarı cıktıgım ıcın gerekıo artık cesaretımı topladım gibi şöle güvenli sağlam bişe olursa almayı dusunuorum canım
kız dur gaza getırme benı valla yasaklıcak ınternetı bana zaten hergun yenı bısey anlatıorum burda öğrendıklerımden adama gına geldıde bısey dıemıo garibim:)))))
ıns tatlım ama gununde yapamdık ıste hanı yumurtlamamı burda hesaplıyordum ya malum o tarıhlerı bekledım duzenlı olsun dıye cunku benım koca bıraz rahatıan duskun aceleye getırme yaza kadar deneme yap tutar yada tutmaz dıyo yanı anlayacgın ben duzenlı bır ılıskım olmasına ne kadar ozen gostersemde bazen olmuyo ama o yogun akıntı donemınde tabıkı calısmamlarım olmutu yumurtlama oncesı oluyo yanı....
canım benım adetım bittikten 2gun sonra gün aşırı calısmaya basladık bugune kadar devam ettık..akıntım son bır ıkı gundur daha az ama öncesınde baya bi oldu yani kasık batmalarımda oldu ama o zaten kac aydır var asılamada felanda olmustu yanı bılemıorum ki..
saracoğlunada ikide bi mesaj atma bakiim ayy sordukca yenı bıseyler cıkıo ayol :)))
vallaha banum o kadar karmakarışığım anla iştee
valla araba kullanmak bir başka güzel tabi bunu herkes sevmez bende yanımda çok gevezelik yapıldımı kızıyorum annem herseye karışır gel sen sür diyorum sonrada o bana kızıyor hahaha... Sakız çiğneyerek araba kullanmayı çok seviyorum ne alakaysa...
hayırlısı olsun tercih edilecek araç önemli tabi,, ben otomotiv sektöründe olduğum için cevap yazma ihtiyacı hissettim hemen:)
çok geçmiş olsun kazalar öle soğutuyor insanı aksilikler olabiliyor ama olsun... Devam etmek bırakmamak lazım...bende eşimin yanında araba kullanmaktan nefret ediyorum adam bana itici geliyor o durumda çileden çıkarıyor beni yavv nedendir bilmiyorum çok karışıyor ona uf buna puf boğazlayasım geliyor...
ınsallah denemelrın oldugu zamana denk gelmıstır canım senın bat ne zamandı senledemı aynıydk bız
yok canım yaa bende hıc olmadı öyle koku sende enfeksyon felan mı vardı kı acaba..ama ıyı olmus demek kı temızlenmıstır ne varsa işte:))bılmem kı tatlım bakacagız bu ay bır haller oldu sogan suyunun faydasını gordum ama ne konuda cok agrım olmadı yumurtladıysam eger sende fark ettın mı bırde akıntında ne kadar kotu koku oluyordu esım fark etemsın dıye gun ıcınde 2 3kez dus aldım sende de oldumu...
:))) Ben de yapıyorum onu habire bişeyler anlatıyorum adama, artık otomatiğe bağladı, kafasını sallayıp geçiyor, ciddiye almıyor beni:)))
aynen yaa aman bısey demeselerde olur dinlesinler kafa sallasınlar yeter.. oda bişey :))
tamam canım söz baslıorum bende bıkac gun sonra ozaman senı yarı yolda bırakırmym :))ayy yok bır kez yazdım kullanma seklı nasıl oluyo dıye burada kızlar farklı farklı anlatınca yanı kımısı adetın 7.gunu basla dedıler dıger arkadas da adetten 15 gun once baslanmalı deyınce onu ogrenmek adına attım oda aynen benım dedıgım gıbı yazmıs sende yap bu ay tamamen tedavıyı yapalım ıste daha tekararlamız bız boyle yaadık dıye ıcımızde ukte kalmsın bırbırmıze soz vermıstık unutma :))senın bat tarıhın ne zman bu arada.............
:))) Ben de yapıyorum onu habire bişeyler anlatıyorum adama, artık otomatiğe bağladı, kafasını sallayıp geçiyor, ciddiye almıyor beni:)))
Ee işte çalışmışsınız o dönem daha ne.. Artık gerisi kader kısmet işi hayatım hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?