- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.821
Benim bugün deil yahu daha var 5 gün:)bugün mü senin bat???
allaaahhh.. akşama kadar nasıl beklicez kısss? :)))
benim muhtemelen havadan biz böle kapalı havalara alışkın değiliz ,, yorgunum sanki gece 12 de yattım sabah 9 da kalktım ama uykum var
burdayım hayatım burdayım neler yapıyorsunuz
neşen bol olsun banucum , naber ne var ne yok sana birsey soracaktım senin adetinde hiç gecikme olmaz dimi tam vaktinde gelir yani yada öncesinde
aaaa, sende böyle keyifsiz olursa kim kapacak sopayı da korkutacak bunları:))) günaydın bu arada arkadaşım, ve evet bu sabah herkese böyle bir bezginlik, bi isteksizlik , keyifsizlik var ya pazartesiye ve yaklaşan adet psikolojisine bağlıyorum ben:)
kızlar bence biz topluca kafayı yedik hahahaahahahahaha:
allah sonunmuzu hayır etsin yaniheheheh:
muhtemelen ondan acabalar başladı şimdi bende yaklaştıkça tedirginlik başladı fazla fazla belirtiler yaşadım ama dediğiniz gibi ya psikolojikse,,, bu arada şu gebelik belirtilerindeki akıntı ne şekilde oluyor bi bilgi verilebilirmi bana
benim bugün deil yahu daha var 5 gün:)
genelde olmaz hayatım, çoğu zaman hatta önce gelir, gerçi geçen ay 3 diye hesaplamıştım 4ünde geldi, ama öğlen olmadan çalmıştı kapıyı:) fazla bekletmedi yani:) niyeki arkadaşım??
yok canım nerdeee benimki 1 mart ama hep erken olur bugün ağrılarım varda akşama kadar olmazsa ihtimal olur diycem
:)) hadi bakalım bekliyoruz biz deeeee :)
Günaydııııın tatlım... Valla ben yine bir umut belki bi yarım saatcik fırsat bulmuşsundur demiştim ama neyse, bi dahaki yumurtaya kısmetmiş demekÇok güzel cevap vermişsin, ağzına sağlık ohh iyi yapmışsın, ben bile okurken içim soğudu böyle:))) Zaten öyle suskun kalmak kabul gören bişey değil artık, her konuda.. İnsanlar sınırlarını bilmeyip üstlerine vazife olmayan şeylere karıştığında veya hadsiz davrandıklarında susmayıp çat diye vermek lazım cevaplarını.. Aksi halde üstüne üstüne gelmeye devam ediyorlar, sen tırnaklarını gösterene kadar..
valla öyle. 20li yaşlardayken, genelde daha mı uyumlu, ılımlı, suskun, kabul eden durumda oluyor kadınlar.....
gerçi ben hiçbir zaman öyle değildim. ben 16-17 yaşımdayken bile, çatır çatır verirdim cevabını saçma sapan soruların falan.
evlendiğimde zaten görmüş geçirmiş, 28 yaşında, epeyce bi (işim gereği) hayat tacrübesi olan, iletişim tecrübesi olan bi hatundum. hiç de kimseye pabuç bırakmadım valla şimdiye kadar.
millete hafif bi eğik boyunlu oldun mu, hemen çıkarlar tepene çünkü.
allahtan benim eşimin ailesi çok uyumlu insanlardır. hiç öyle iğnelemeleri falan yoktur. hiç kendilerine benzemiyorum, memleketlileri değilim, tamamen farklıyım onlardan.. buna rağmen bir kere bile, bi yanlış bakışlarını görmedim. ama bunu kendime borçluyum. kendi saygılı oluşları da var tabi, ama karşılarında ''ben buyum, sizin gibi 5 çocuk doğurup kendimden vazgeçemem, bakımlıyım, giyinirim süslenirim, okudum işledim, çalışıyorum, sizin gibi değilim'' şeklinde duruşuma da borçluyum muhakkak.
bitek işte teyze var bi tane. 2. eşiyle evli, çocuğu yok. yaşı epeyce bi kemale ermiş durumda. çok bilmiş bişey... ''e gelin hanım, elinden de bi kahve içelim, kalk bakalım sen yap'' gibi (3 tane genç kız var o evde, her hizmeti görürler yani.. hamileyken bana düşmezdi o kahve) luzumsuz lafları vardır bisürü... o kadına çok sinir oluyorum. her hareketine sinir oluyorum yani. ona verdim öyle cevap.. diğerleri gerektirmiyorlar.
he bi de görümcem istemişti geçenlerde bi laf.. şöyle bi en sertinden suratına doğru... o da aldı payını.. :))
asla asi, saygısız, burnu havalarda bir tip değilimdir. ama hiç altta kalmam. çok da rahat ederim. tavsiye de ederim.
merak ettim arkadaşım benim bugüne kadar hiç gecikmedi hiç.. Hatta 1 gün ile 5 gün arası hep erken gelir aynı gün dahi gelmez ,, 1 gün gecikme olduğu takdirde ben yaparım testi :) şu yumurtlama hesaplaması yapıyoruz ya nette benim tarihi 5 mart olarak veriyor ama ben 6 diyorum 7 sinin sabahı hastalanmadığım takdirde finali yaparım..
merak ettim arkadaşım benim bugüne kadar hiç gecikmedi hiç.. Hatta 1 gün ile 5 gün arası hep erken gelir aynı gün dahi gelmez ,, 1 gün gecikme olduğu takdirde ben yaparım testi :) şu yumurtlama hesaplaması yapıyoruz ya nette benim tarihi 5 mart olarak veriyor ama ben 6 diyorum 7 sinin sabahı hastalanmadığım takdirde finali yaparım..
Benim bugün deil yahu daha var 5 gün:)
Ahahahahahahaha:))))) Eh yani en azından yalnız delirmedik, bu da bir tesellidir:)))
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİYMİŞ BUNLAR NETTE BULDUM :):):) AZCIK DAHA DELİRELİM OKUDUKÇAA
:)) hadi bakalım bekliyoruz biz deeeee :)
valla öyle. 20li yaşlardayken, genelde daha mı uyumlu, ılımlı, suskun, kabul eden durumda oluyor kadınlar.....
gerçi ben hiçbir zaman öyle değildim. ben 16-17 yaşımdayken bile, çatır çatır verirdim cevabını saçma sapan soruların falan.
evlendiğimde zaten görmüş geçirmiş, 28 yaşında, epeyce bi (işim gereği) hayat tacrübesi olan, iletişim tecrübesi olan bi hatundum. hiç de kimseye pabuç bırakmadım valla şimdiye kadar.
millete hafif bi eğik boyunlu oldun mu, hemen çıkarlar tepene çünkü.
allahtan benim eşimin ailesi çok uyumlu insanlardır. hiç öyle iğnelemeleri falan yoktur. hiç kendilerine benzemiyorum, memleketlileri değilim, tamamen farklıyım onlardan.. buna rağmen bir kere bile, bi yanlış bakışlarını görmedim. ama bunu kendime borçluyum. kendi saygılı oluşları da var tabi, ama karşılarında ''ben buyum, sizin gibi 5 çocuk doğurup kendimden vazgeçemem, bakımlıyım, giyinirim süslenirim, okudum işledim, çalışıyorum, sizin gibi değilim'' şeklinde duruşuma da borçluyum muhakkak.
bitek işte teyze var bi tane. 2. eşiyle evli, çocuğu yok. yaşı epeyce bi kemale ermiş durumda. çok bilmiş bişey... ''e gelin hanım, elinden de bi kahve içelim, kalk bakalım sen yap'' gibi (3 tane genç kız var o evde, her hizmeti görürler yani.. hamileyken bana düşmezdi o kahve) luzumsuz lafları vardır bisürü... o kadına çok sinir oluyorum. her hareketine sinir oluyorum yani. ona verdim öyle cevap.. diğerleri gerektirmiyorlar.
he bi de görümcem istemişti geçenlerde bi laf.. şöyle bi en sertinden suratına doğru... o da aldı payını.. :))
asla asi, saygısız, burnu havalarda bir tip değilimdir. ama hiç altta kalmam. çok da rahat ederim. tavsiye de ederim.
kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnn.................
nasılsınız bakalım inşallah bu hafta herkese uğurlu gelir güzel haberlerler bitiririz :)))
bakıyorum de hepiniz pek bir umutsuz ve de durgunsunuz biraz canlanın bakalım öyle surat asmak yok
ben ümitliyim aramızda mart ayını güzel haberlerle geçirecek arkadaşlar var asmayın bakayım suratınızı haaaaaaaa
kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnn.................
nasılsınız bakalım inşallah bu hafta herkese uğurlu gelir güzel haberlerler bitiririz :)))
bakıyorum de hepiniz pek bir umutsuz ve de durgunsunuz biraz canlanın bakalım öyle surat asmak yok
ben ümitliyim aramızda mart ayını güzel haberlerle geçirecek arkadaşlar var asmayın bakayım suratınızı haaaaaaaa
tulıncım daha erken degılmı bızım bat tarıhımıze dha bı hafta var belırtıler basladımı dıosun sende :26:
kızlar benımde 3-4 aydır adetım bırkac gun gec gelıyo o yuzden tedırgınım ya yıne gecıkırse yıne koşarsam bende testlere felan ufff Allah yardımcımz olsun valla:44:
eee aynen öyle şekerim ama bizim kocalar yakında bizi bırakmazlarsa iyidir hehehe:
zaten senle ben geç bulduk çabuk kaybetmiyelim bari hahahahaahahahahahahaahahahahaha:
kızlar ben müsadenizi istiyim.
begümün sütünü hazırlıyım, içirip uyutup.. yemek falan yapıyım.. annemlerle alakadar olıyım... :)))) bir münasip zaman bulursam, gelirim yine.
öptüm sizi hanımlaaarrrrrr
şekerim bende bunların 10 tanesi kesinvar ama gebelik yok hehehehe:
dermişim tabi görecez ama bence yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?