Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

mrb kızlar nasılsınızz nasıl sabahtan berı okuyorum heyecanlar skıntılar baslamıs en basta hayırlısı kızlar ben hafta sonu op dr aytun aktan sunu yazdım;doktorda soyle cvp verdı;merhaba yumurtlama esnasında akıntınız olması normaldir. siz 30-31 günde adet gördüğünüze göre adet knamanzın ilk gününden itibaren ortalama 16-17 gün sonra yumurtlama yapıyorsunuz. bu dönemlerde daha sık birliktelik gebelik ihtimalinizi arttıracakır. sevgiler.

lata kullanıcısından alıntı
merhaba doktor hanım ;
benım sıze bır sorum olacak ben 3 aydır korunmuyorum gcetıgımız ay gunum gecmıstı doktora gıttım muayane oldum bırsey yok dedı ama adet olmazsanız tekrar gelın kan tahlıl alalım dedıler malesef hasta oldum doktor hanım benım sızı sorum su olacak.benım 7SUBAT ,5OCAK,6 ARALIK bat tarıhlerım bunlar bu ay yumurtlama tarıhım ne zman normalde bu hafta yumurtlamam olacaktı yanı nette kı hesaplamara gore ama pazar pazartesı salı gunlerı cok yogun akıntım oldu carsamba gunu cok azaldı persembe ve bugun tamamen akıntım kesıldı kuruluk basladı resmen neden olabılır normalde yumurtlama haftasındayım gecen ayları boyle olmamamıstı neden olabılır hocam ters gıden bırsey mı oldu.....?

ama kızlar doktorun dedıgı tarıhler gectıgımız carsamba ve persembe gununden ıtıbaren benım o gunden ıtıbaren kuruluk basladı yanı ıslaklık var ama akıntı uzama seklınde bırsey yok sadece elımle yada pecete surdgumde su sekılde cok hafıf ıslaklı oluyo ne degsıtı anlamdım doktora yazamadım sogan kurunu kullandgımı:))pazar pazartseı salı cok yogun akıntım oldu yumurtlamsı sekılde ama carsamba gunu kesıldı e doktrun verdıgı tarıhte carsamaba baslamam lazım acaba sogan kuru ymurtlamamı erken mı sagladı sızce ne olabılır bugun olmus hala o hafıf ıslaklık var uzama sekılde akıntım yok yanı yumurtladgım sekılde kı kıvam degıl...yorumlarınız beklıyorum sızce ne olmus olabılır...

ee diyorum ya, adet belirtileri ve hamilelik belirtileri (ilk ay için diyorum tabii) neredeyse tamamen aynı.. o yüzden boşuna takılıyoruz biz bu belirti işine bence, hikaye yani..:))

aynen katılıyorum canım..
yanlız ben rüveydanın mahkeme işini anlamadım özel değilse öğrene bilirmiyim..
konuyu bilmiyorum ama hayırlısı allahtan çok geçmiş olsun
mutlaka eden bulur ben buna inanıyorum..

bencede ıste adet olcam dıe uzulmeyelım belırtı olursa ben cok ıyı hatırlıorum ılk cocugumda nasıl belim karnım felan ağrımıstı anlatamam bende tabı ozamanlar yenı evlı oldugum ıcın ve bebek dusunmedıgım ıcın sevınıodum adet olcam belırtıler var dıe ama meger hamıleymısım oyuzden son gune kadar dayancaz arkadaşşlarr:)

Kuzum ya, sen takıldın bu akıntı işine, yapma.. erken yumurtlamışsındır belki ondan erken olmuştur akıntın.. Eee sen zaten bu ay denemeler de yaptın kocişle, gerisini takma kafana artık, oldu oldu olmadı önümüzdeki aya bir daha denersiniz.. Bak biz sakiniz deli gibi gözüktüğümüze bakma yani

AL BURADAN YE ŞİMDİ HAHAHAHA

Ben de tam bilmiyorum detaylarını, ama eski patronu ve eşi , bi hayli üzmüş bunları onu anladım bi tek.. İnşallah alahlarından bulsunlar..

Yeeeeaaapp:) Aynen tatlım, son güne kadar birbirimize gaz vererek , gerekirse tehdit ederek dayanacağız, anca beraber kanca beraber:)))

Ya tülinim, kuşum, "BENDE HAZIRIM İNŞALLAH SAYILIRIM UMARIM...." nasıl bir cümledir öyle, cümlenin başından sonuna bir çelişkiden diğer çelişkiye atlıyoruz yani o derece bir duygu girdabı:)))))

Son düzenleme:

aynen canım allahlarından bulsunlar..

hahaha valla sımdıden baslasak 10 yıl sonra felan ancak :))
şaka bı yana almayı dusunuorumda karar veremıorum ne alsam dıe aklımda bıkac marka var bakalım hayırlısı:44:

Valla hiç anlamam arabalardan, ehliyet aldım 12 yıl önce koydum öyle kenara.. ben biri araba kullansın bende yanında dışarıyı seyredeyim, gevezelik yapayım, şarkı türkü söyleyeyim, şoförü sinir edeyim istiyorum:)))

ben hafta sonuna kadar duznelı ıctım yanı 13 gun.bende felakat akıntı oldu tabı yogunlugu 3 gun ıcınde yazdım hatta bu 3 gunden aonra bende akıntı falan kalamdı normalde carsambadan ıtıabern yumurtlaık yapıskanlık kıvamı yok bu sogan suyu karsıtırdı bu ay acaba ıyımı geldı kotu mu geldı bılmıyorum sende neler degıstı pekı:)o kouya gelınce hıccc sorma rezalet resmen ama bıttı sukur e bırde adet oncesı 5 gun daha yapacakmısın saracogluna mesaj attım o cvp yazmıs kı 15 gun yap ara ver bırde adetten 5 gun once bır daha tekararla demıs ama bakalım yaparım herhalde cıksın daha bu ay sonra tamamen yapamdım faydasını gormedım demeyeyım...

en iyisi valla canım:)ben 3 yıl felan kullandımda 2010da büyük bi kaza yaptım oyuzden sımdıye kadar cesaret edemedım ama cok dısarı cıktıgım ıcın gerekıo artık cesaretımı topladım gibi şöle güvenli sağlam bişe olursa almayı dusunuorum canım

valla şekerim bendede cok akıntı oldu normalde bende belırlı gunlerde yumurtlma donemınde yani olur sadece..ama bu ay baya oldu kız bıdahamı başlıcaz yanı sımdı bı ıkı gun sonra ben ılk duyuyorum valla kurtuldm dıe sevınıodm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…