- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.801
Hah güzel dedin baka:) İnşallah hayatım, en kısa ve hayırlı zamanda.. Kimseyide takma kafana, boşveeeer, rahat ol..
Amiiiiiin hayatım:)
Günaydın tatlımm.. Tamam hayatım kaldırırım soru işaretlerini
Günaydın tatlım, valla hepimiz de bi tuhaflıklar var ya bakalım hayırlara çıksın, dolu göbüşlerin habercisi olsun inşallah
Nabeeeer tatlım?:) Bugün doktor günün mü senin? Yanlış mı hatırlıyorum yoksaYalelin çalışma iptal oldu, annesi babası vs gelecekmiş ev curcuna yani, bişey yapamayız dedi ama bilemiyorum tabii, belki fırsat bulmuştur:) Daha henüz haber falan yok kuzum, haa tüline ebe olan bir tanıdıkları sen gebe kokuyorsun demiş, bir o var:)
Ha bi de ben yalan dünyanın ilk bölümünü bulup izledim dün, çok güldüm, orçuna hastayım artık:)))
Günaydııııııın sana daaa.:)
Sorma kuzum ya o sinirlilik halleri bende de vardı h.sonu, benim kociş hatta inşallah hamilesindir yoksa bunun acısı çıkacak senden şimdilik ses etmiyorum falan dedi :))) Ehehehehe ondan çıkardım da sinirlilik halimin acısını, valla ama bak şimdi sorsan neye sinirlenmiştim diye hatırlamıyorum bile:))))
Günaydın tatlım.. Aynen ben de adet belirtileri yaşamaya başladım, bakalım, içimden bir his tutmadı diyor ama bekliyorum yine de..
Kıyamam sana... Kafamızı takmadan beklemeye çalışcaz, benimde senden bir gün sonra biliyorsun.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
ya doktor hiç bişi demedi, testten önce baktı ultrasonda rahmin kalınlaşmış ya yeni bi gebelik yada adet olcaksın dedi işte. sonra test negatif cıkınca verdi ilacı gönderdi. söktürücü. ama ben içmedim... bekliyorum kendisi olsun die ama gecikme 15 gün oldu bugün hala gelen giden yok. kist de yok. tabi sonucta hasta olmayınca bu aralarda da beraber olduk, ya onlardan birinde tutarsa, ama adet tarihi olmadıgı icin testi ne zaman yapcam tekrar, nası cıkacak falan, ayy cok kafam karısık yaa
olursa aramızda 1 gün olacak 1 gün arayla doğum yapmış olacağız
Test yapmadım...sonuç beni üzebilir diye yapamıyorummm....:?? ne olacak bilmiyorum.......??
Kızlar size şunu diyim ben 2 gün önce ağar birşeyler kaldırıp, çektim eğer ben gebe olsaydım düşük olurdu diye düşünüyorum
ye güzelim, afey olsun. ben yiyip içiyorum valla :))) nasılsa hamiş olurum da, kilolar hamilelik maskesiyle görünmeyiverir diye.. ama kendimi kandırıyorum tabi.oyle bir anlatiyorsun ki benim bile yiyip icesim geldi simdi :) Cok iyi vermissin ama tebrik ederim. 2-3 kg vermek bile zorken 25 kilo helal olsun valla. biz de seni ozlicez :) iyi haftasonlari
evlendiğimden beri denemelere başladım 2 yıldırama olmadı bi türlü kısmet artık
kızlar yumurtlamanın olduğu gün su gibi berrak akıntı mı oluyor?yoksa yumurtlama geçtiklten sonra mı oluyor.?
yani akıntının olduğu gün mü ilişkiye girmek önemli.yumutlama en fazla 24 saat sürüyormuş o arada orda canlı sperm bulunursa döllenme oluyormuş.ama işte tam o güne denk getirsek çok süper olur:))
İnsanlar öyle çok meraklılar başkalarının hayatlarına zaten.. yalelin dediği taktiği uygula sende hayatım, erteledik bebek fikrini, düşünmüyoruz şimdilik de geç..
Herkese günaydınlar ... Umut dolu neşeli bir hafta diliyorum hepinize... Izmirde hava çok kapalı kasvetli ondan olsa gerek bunaldım sabah sabah gözümü açamadım uykudan... çok keyifli değilim bugün sebebi muamma ,,,,öpüyorum hepinizi güzel güzel haberler bekliyorum ,kimseler üzmesin kendini allah önce sağlık versin hepimize ,,,,
banucum sana ve yeni gelen herkese günaydın biraz geride kaldım malum pazartesi yoğunluğu ama ben gerçekten çok gerginim ve belimde 1 ağrı yok yok ben kesin adet olucam ..
hehehe hissediyorum bunu..
aslında dün teyzemler bizdeydi onlara türk kahvesi yaptım ve cezveden kahveyi boşaldırken inanılmaz miydem bunladı ilkdefa ki normalde hiç bulanmaz severim kahveyi ama budefa çok kötü oldu anneme dedim sen dök ben dolduramıyacam dedim sonra kendimede yapmıştım ama içemedim of of
dedim tamam hamileyim herhalde ama malesef ..
tülinimmmm burdamısınnn??
bu arada az önce bi arkadaşım aradı gülden naber hamilemisin diye dedim hayırdır dediki rüyamda seni hamile gördüm hatta losa yatıyodun dedi bende dedim zaten ancak rüyanda görürsün dedim hahahahahahahahahahaha:
O zaman biraz daha bekle ve testi yineler, hamilelik yoksa ilacı kullan ya da içine sinmezse bir daha git doktora.. Ama eğer bir adet düzensizliği söz konusuysa acilen düzeltmek de lazım çünkü o da hamile kalmanı engeller.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım..
Ahahahaha evet de valla ne bileyim hiç hamiş gibi hissetmiyorum ben kendimi, zaten adet öncesi dönem klasik melankolik hallerim de başladı benim:)) Olsa ne güzel olurdu ama..
aynen bendede olacak belirtilerin hepsi mevcut hatta hafif asabilikte var arada bakıyorum gelmişmi diye şimdiye kadar olmadı akşamı bulursak ihtimal var diycem bakalım
O zaman biraz daha bekle ve testi yineler, hamilelik yoksa ilacı kullan ya da içine sinmezse bir daha git doktora.. Ama eğer bir adet düzensizliği söz konusuysa acilen düzeltmek de lazım çünkü o da hamile kalmanı engeller.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım..
Ahahahaha evet de valla ne bileyim hiç hamiş gibi hissetmiyorum ben kendimi, zaten adet öncesi dönem klasik melankolik hallerim de başladı benim:)) Olsa ne güzel olurdu ama..
aynen bendede olacak belirtilerin hepsi mevcut hatta hafif asabilikte var arada bakıyorum gelmişmi diye şimdiye kadar olmadı akşamı bulursak ihtimal var diycem bakalım
bugün mü senin bat???
allaaahhh.. akşama kadar nasıl beklicez kısss? :)))
Hımm ilginçmiş ama kahveden midenin bulanması.. Ben başka sayfalarda okudum, hamile kadınlar adet belirtilerini yaşamışlar aynen, yani belin ağrıyor adet olacakmışsın gibi hissediyor olabilirsin ama aynı zamanda hamiş de olabilirsin, ben oyumu ikinciden yana kullanıyorum:)))
Ya sizin hem böyle bişeyden tiksinme, kokulara hassasiyet vs gibi normalde olmayan belirtileriniz var bende onlarda yok...
Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiin papucuuuuu yarımmmm, çık dışarıyaaaa oynayalımmmmm..:)))
bugün mü senin bat???
allaaahhh.. akşama kadar nasıl beklicez kısss? :)))
yok canım nerdeee benimki 1 mart ama hep erken olur bugün ağrılarım varda akşama kadar olmazsa ihtimal olur diycem
hahahaha... allah seni napmasın :)))
ne rüyası o be....
sen yakında alıcaksın eline pozitif işaretli testi... işte o zaman rüyaya dalacaksın bebişinle :))) inşallah inşallah
Aaaa, sende böyle keyifsiz olursa kim kapacak sopayı da korkutacak bunları:))) Günaydın bu arada arkadaşım, ve evet bu sabah herkese böyle bir bezginlik, bi isteksizlik , keyifsizlik var ya pazartesiye ve yaklaşan adet psikolojisine bağlıyorum ben:)Herkese günaydınlar ... Umut dolu neşeli bir hafta diliyorum hepinize... Izmirde hava çok kapalı kasvetli ondan olsa gerek bunaldım sabah sabah gözümü açamadım uykudan... çok keyifli değilim bugün sebebi muamma ,,,,öpüyorum hepinizi güzel güzel haberler bekliyorum ,kimseler üzmesin kendini allah önce sağlık versin hepimize ,,,,
bu arada az önce bi arkadaşım aradı gülden naber hamilemisin diye dedim hayırdır dediki rüyamda seni hamile gördüm hatta losa yatıyodun dedi bende dedim zaten ancak rüyanda görürsün dedim hahahahahahahahahahaha:
KOCCAAAMMMAAANNNN GÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAYYDDDDDIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nasılmış bakalım benim cici arkadaşlarım? yumoşlar nasıllar peki? çatladılar..patladılar yumoşlaarrrr.... çalıştınız mı bakıyım bu günlerdeeee...
bekliyorum iyi haberlerinizi hepinizin :))) mart başına da az kaldı, beklemede olanlara da bol şanslaarrrrrrr
biz oldukça yoğun bir haftasınu geçirdik. annemler buradalar hala. ben de yumurtladım, boşa gitti tabi :))) olsun varsın, öbür ay deneriz bakalım :))) nasip kısmet :)))
bişey olmaz canım. erken dönem düşükler, embriyo anomalisinden oluyor, farketmiyoruz bile. 9. haftadan sonra bi problem olursa, bunlar da fizyolojik sebeplerle oluyor.
Ama hiçbir koşulda, ağır kaldırarak, yükseklere uzanarak, itip çekerek, falan filan yaparak bir bebeği düşürmüyoruz. içiniz rahat olsun :)) korkma yani.
düşük olunca zaten, öyle az az kahve-kırmızı kan olmuyor. normal edet kanı gibi oluyor erken dönem düşükte. allah korusun.
daha ileri dönem düşüklerde zaten farketmemek imkansız. ağrılı ve sancılı oluyor. kanama da adet kanaması gibi değil, daha şiddetli ve musluktan akar gibi kesintisiz.
sıkıntı yapma kendine, kafanı rahat tut tatlım. bişey olmaz yani.
ye güzelim, afey olsun. ben yiyip içiyorum valla :))) nasılsa hamiş olurum da, kilolar hamilelik maskesiyle görünmeyiverir diye.. ama kendimi kandırıyorum tabi.
allah yardımcınız olsun arkadaşım. sabır ve kolaylık diliyorum.
doktorla görüştünüz mü bu arada peki siz? bi terslik olup olmadığına baktınız mı? kendinizce mi çabalıyorsunuz?
yumurtlama, berrak akıntı evet. kremsi falan değil. ama iki parmağın arasında çekince uzuyor.
yumurtlama denen aktivite, 1 dakikalık bişey. tam çatlama olgunluğuna gelene kadar 24 saat geçiyor, 24 saat sonunda yumurta atılıyor. sonraki 24 saat yumurta vücutta canlı olarak kalıyor. yani toplam 48 saat gabalik ihtimali var yumurtada.
aynen öle banucum, takılmayın milletin çenesine. ağzı olan konuşuyor, kendi bilen de bilmeyen de 'dilin kemiği yok' gibi konuşuyor.
''sanane'' anlamında bir bakış ve, ''bu konuyu erteledik, şimdi zamanı değil henüz'' gibi bi cevapla susar otururlar.
hatta, eşimin teyzesine (acayip tiksindiğim bi kadındır, her şeyine sinir olurum.) .. ''valla bu konuyla alakalı neyi merak ettiğinizi anlaymıyorumki, yaparız yapmayız.. bizi alakadar eder. ne zaman istersek yaparız, zamanı gelince de sizlere haber veririz''' dedim ben. bir daha da o taraftan hiçbir soru ile karşılaşmadım :))))))))
benim muhtemelen havadan biz böle kapalı havalara alışkın değiliz ,, yorgunum sanki gece 12 de yattım sabah 9 da kalktım ama uykum varsanada günaydın tatlım ama bende çok keyifsizim bugünyaaaaaa: Ne olacak bu halimiz şekerim bilmiyom sende durumlar nedir..?
burdayım hayatım burdayım neler yapıyorsunuztülinimmmm burdamısınnn??
hımm ilginçmiş ama kahveden midenin bulanması.. Ben başka sayfalarda okudum, hamile kadınlar adet belirtilerini yaşamışlar aynen, yani belin ağrıyor adet olacakmışsın gibi hissediyor olabilirsin ama aynı zamanda hamiş de olabilirsin, ben oyumu ikinciden yana kullanıyorum:)))
ya sizin hem böyle bişeyden tiksinme, kokulara hassasiyet vs gibi normalde olmayan belirtileriniz var bende onlarda yok...
Tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiin papucuuuuu yarımmmm, çık dışarıyaaaa oynayalımmmmm..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?