Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar :;

bu ay ben çook tuafım.. adet tarihlerimi hesaplıyorum her ay 8 gün gecikmiş....en son 19 ocakda olmuşum...şimdi hala olamadım....yani bugün 8. gün...

rüyalarımda herkez hamile...bundan 7 gün öncesinde yani 20 şubatta gögüşleri inamılmaz şişti...yani herzamanki normal adet şişikliğinden fazla...sonra 23 şubat gibi şişlik azaldı..daha az şiş şimdi....

sonra şuan mide bulantım ve vucudumda halsizlik var...işyerinde de sorun yaşıyorum. yani canm sıkkın olduğu için bu bulantıyı ona vuruyorum

ay ben ne yapaccağım..

testi en son 21 şubatta yapmıştım...negatif tii...yapınca olumsuz çıkıyor diyede korkuyorum.....

durum bu .... ne dersiniz??

SAKIN ONUNLA KULLANMA ALLAHTAN BEN EŞİMDEN ÖNCE KULLANIYORDUMDA YIRTTIK YOKSA BOŞANIRDIK O DERECE KAVGA SEBEBİ::):)
zaten benımde yanımda eşim varken kullanamıorum geriliorum sımdı onun arabasını kullanıorum otomatık vıtes oldugu ıcın ama kasmaktan heryerm tutuluo :)

[/QUOTE]

HAY BENİM CANIMM sende bozma moralini lütfen kızarım haaaaaa

artık hatırlam bende taktır allahın veren de o alanda o bence konuyu acarak psıkolıjını bozma tekrarlama gorup ve yasadıgın son olsun rabbım saglıklı uzun omurler versın buarda sogan suyu sozumu aldım yapacagız bende sana yalan soylememk ıcın bende yaptım yarı yolda bırakmak yokkkk...

arkadaşım çok geçmiş olsun başınız sağolsun kapayalım araba mevzusunu derhal üzülmemek adına kaç model istiyorsun arabaları sıfır mı alacaksınız.

selam kizlar nasilsiniz, haftaya umarim güzel basladiniz :)

Ben gecen hafta hastaydim, bugün yine ise basladim, bütün isler beni bekliyor, yok anam ben bu
stes'le cocuk falan yapamam

yok iyiym sımdı ya cok şükür atlattım Allahın takdırı dedıgın gıbı..
tamam sımdı ben hesaplıyım bakıyım 5 gun kala kac gun sonraya denk gelıo kız basıma ıs actın

bu durumda bugün mü hastalanman gerekiyor senin

canim baya bir gecmis senin adetin, bence sen yinede bir test yap derim

arkadaşım çok geçmiş olsun başınız sağolsun kapayalım araba mevzusunu derhal üzülmemek adına kaç model istiyorsun arabaları sıfır mı alacaksınız.

saol canım Allah razı olsun..
arabayı sıfır alamam maksımum 30 bın tl verebılırım yani.2005 model ve yukarısı olabılır ıste o dedıgım modellerın fulllerını ıstıorum yanı esp si felan olsun dıorum.hangısı sence daha kullanıslıdır daha ıyı yol tutuşu felan

HAY BENİM CANIMM sende bozma moralini lütfen kızarım haaaaaa[/QUOTE]

kızlar varya bı tanesınız zaten sız olmasanız ıyıce erıyp akacagım ne oldu ne bıttı nerde ne yaptım ama burda konsurak bayagı acılıyorsn tamam tulıncımmmm kızma lutfennnn suna ınanıyorum guzel haberler alacagız su mart ayındaaa:))

bu durumda bugün mü hastalanman gerekiyor senin

sanırım bugün hastalanmak gerekiyor adet tarihlerime baktım benim bile aklım karıştı valla...

son 5 ay şöyle;

29 ağustos - 3 gün gecikme
6 ekim - - 8 gün gecikme
6 kasım - gecikme yok...
11 aralık - 5 gün gecikme
19 ocak - 8 gün gecikme
şubat - henüz olmadı....

HAY BENİM CANIMM sende bozma moralini lütfen kızarım haaaaaa

kızlar varya bı tanesınız zaten sız olmasanız ıyıce erıyp akacagım ne oldu ne bıttı nerde ne yaptım ama burda konsurak bayagı acılıyorsn tamam tulıncımmmm kızma lutfennnn suna ınanıyorum guzel haberler alacagız su mart ayındaaa:))[/QUOTE]
inşallah hayatım en büyük hayalimiz o şuan için hayırlısıyla

anladım tatlım ben honda cıvıc kullanıcısıyım mesela yazdıklarının içinde bana göre tabiki en güzeli w. golf tercih edilebilir... ama diğer iki söylediğne göre volkswagenin dizaynı farklı onlar geniş aile arabası golf normal onun dışında yeni model araçların hepsinde dolularında aradığın özellikler biribirine yakın hepsinde aradıklarını bulursun..kim ne derse desin golf bir alman aracı ve almanlar bu işi biliyor..beyaz bir golf yakışır sana bende değiştirirsem aracımı golf almayı düşünüyorum..

benım bat 6 mart canım tulınle aynıyız:))
benımde içime tulın hamıle olcakmıs gıbı doguyo gercı 6. hıssım pek kuvvetlı deıldır ama olsun yınede doguyo :)

benım bıraz kuvvetlı oyle dusunuyorum bılmem oyle hıssedıyorum ıkısıne karsı sende kasılmalar agrılar var mı bende hıc bırsey yok bat 9 yanı sızden 3 gun sonra hastalayacagım kızların yasadıgı hıc bırseycık yok bu yuzden bu aydan umıtlı degılım ama olsun kısmet nasıp sımdı degıl mart 9 ıcın uzulmeyı beklıyorum:))

Son düzenleme:
inşallah hayatım en büyük hayalimiz o şuan için hayırlısıyla

anladım tatlım ben honda cıvıc kullanıcısıyım mesela yazdıklarının içinde bana göre tabiki en güzeli w. golf tercih edilebilir... ama diğer iki söylediğne göre volkswagenin dizaynı farklı onlar geniş aile arabası golf normal onun dışında yeni model araçların hepsinde dolularında aradığın özellikler biribirine yakın hepsinde aradıklarını bulursun..kim ne derse desin golf bir alman aracı ve almanlar bu işi biliyor..beyaz bir golf yakışır sana bende değiştirirsem aracımı golf almayı düşünüyorum..[/QUOTE]

ayy canım benım tesekkur ederım tavsıyen ıcın dıkkate alıcam zaten beyaz ıstıorum bende.. wolksvagen hep guven vermıstır bana neden bılmıorum ama bakalım hayırlısı olsun ıste:)

kızlar ben cıkıorum yemek yapcam evde tek lokma yemek yok:)) cok öpüldünüz gorusuruz sonraa sizi sevıom

aaa öyle deme lütfen. olmasada umudumuzu kaybetmıcez kasılmalarım ara ara oluyo batmalarla bırlıkte canım ama cok yogun deıl..
tekrar gorusuruz canım hoscakalınnn

Bakalım hayatım ya, inşallah.. Ben hepimiz birden hamiş olalım istiyorum ama:))

Büyük geçmiş olsun, dediği gibi tülinin kapatalım bu mevzuyu hemen.. Bebişle gelecek yeni arabayı düşünelim hayal edelim:)

Bence bekleme gidip bir kan testi yaptır tatlım...

selam kizlar nasilsiniz, haftaya umarim güzel basladiniz :)

Ben gecen hafta hastaydim, bugün yine ise basladim, bütün isler beni bekliyor, yok anam ben bu
stes'le cocuk falan yapamam
Merhabaaaa..:) yaparsın seeeen, her bişeyi bir arada halledersin, inancımız tam sana

Kızlar ben de kaçar, gidip hazırlanayım , şu yabancılar polis şubesine gidicem evrak işlerim için, uğramaya çalışırım sonra, öpüyorum hepiniz çooook..

benım bat 6 mart canım tulınle aynıyız:))
benımde içime tulın hamıle olcakmıs gıbı doguyo gercı 6. hıssım pek kuvvetlı deıldır ama olsun yınede doguyo :)
İÇİNİZİ YİYİM SİZİN BEN :) İNŞALLAH KIZLAR HEPBERABER KOCA KOCA GÖBİŞLERİMİZİ TOKUŞTURURUZ..
HIMM ÇOK TUTARLI DEĞİL BİRKAÇ GÜN DAHA BEKLE İSTERSEN BENCE 10 GÜN OLSUN SONRA DİREK KAN TESTİ YAPTIR...
LATACIM BEBEĞİM SABREDECEZ HENÜZ ÜZÜLMEYİ BEKLEYECEK BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL VAKTİ GELSİN OLMAZSA HEPİMİZ ÜZÜLECEZ SÖZ :)

ayy canım benım tesekkur ederım tavsıyen ıcın dıkkate alıcam zaten beyaz ıstıorum bende.. wolksvagen hep guven vermıstır bana neden bılmıorum ama bakalım hayırlısı olsun ıste:)

kızlar ben cıkıorum yemek yapcam evde tek lokma yemek yok:)) cok öpüldünüz gorusuruz sonraa sizi sevıom[/QUOTE]

ALLAHA EMANET ARKADAŞIM BENDE ÖPÜYORUM SENİ HOŞÇAKAL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…