- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.901
SAKIN ONUNLA KULLANMA ALLAHTAN BEN EŞİMDEN ÖNCE KULLANIYORDUMDA YIRTTIK YOKSA BOŞANIRDIK O DERECE KAVGA SEBEBİ::):):)) Ay gelse de şu bat tarihlerimiz , çelişkilerimiz bitse tatlım..
Araba kullanmaya niyeyse hevesim olmadı çok benim.. Ama bakalım belki burada öğrenirim başlarım.. Hem daha düzenli ve rahat bir trafik var burda belki kolay olur.. Ama eşimle yapmam o pratiği, kesin boğazlarız birbirimizi çünkü, o bilmiş ben ondan bilmiş, cık yani uymaz:))))
zaten benımde yanımda eşim varken kullanamıorum geriliorum sımdı onun arabasını kullanıorum otomatık vıtes oldugu ıcın ama kasmaktan heryerm tutuluo :)tulıncım yaa supersın valla ben öncedende söyeldıgım gıbı kaza yaptım güvenlikli olsun dıorum yol tutuşu aırbagları felan ıyı olsun ıstıorum canım..ford c-max , renault scenıc , wolksvagen golf bu üçü arasında kaldım canım ya hangısını tavsıye edersn yardımcı olurmusun arkadasına bı zahmet :))
çok geçmiş olsun kazalar öle soğutuyor insanı aksilikler olabiliyor ama olsun... Devam etmek bırakmamak lazım...bende eşimin yanında araba kullanmaktan nefret ediyorum adam bana itici geliyor o durumda çileden çıkarıyor beni yavv nedendir bilmiyorum çok karışıyor ona uf buna puf boğazlayasım geliyor...
HAY BENİM CANIMM sende bozma moralini lütfen kızarım haaaaaaevet banucumm o yogun akontı donemınde oldu sadece yumurtlama tarıhlerınde olmadı nobetlerı denk geldı sende doktorun verdgı tarıhlerde de hıc kıvamlı yumurtalam akıntısı yoktu b yuzden bu ay bıraz dengemız bozuldu bakalım sonucu beklyecegız ama ılk szlerı beklıyoruz bana oyle gelıyo kı sen tulın gulden hamıleymıs gıbı:))
tulıncım evet kazadan hemen sonra kullanılırsa korku olusmuyomus ama yapamazdım moralınızı bozmak ıstemem ama kötu bı durumdaydım cunku arabada yanımda otruan yegenım kemer takmamıstı arabadan yola fırladı vefat etti(((
o haldeyken zaten arabaya lanet edıp duruyodum off kötü gunler gecırdım ıste kızlar psıkolojık tedavı oldum uzun sure..ıste yenı yenı kendıme gelıyorum...
tulıncım evet kazadan hemen sonra kullanılırsa korku olusmuyomus ama yapamazdım moralınızı bozmak ıstemem ama kötu bı durumdaydım cunku arabada yanımda otruan yegenım kemer takmamıstı arabadan yola fırladı vefat etti(((
o haldeyken zaten arabaya lanet edıp duruyodum off kötü gunler gecırdım ıste kızlar psıkolojık tedavı oldum uzun sure..ıste yenı yenı kendıme gelıyorum...
artık hatırlam bende taktır allahın veren de o alanda o bence konuyu acarak psıkolıjını bozma tekrarlama gorup ve yasadıgın son olsun rabbım saglıklı uzun omurler versın buarda sogan suyu sozumu aldım yapacagız bende sana yalan soylememk ıcın bende yaptım yarı yolda bırakmak yokkkk...
kızlar :;
bu ay ben çook tuafım.. adet tarihlerimi hesaplıyorum her ay 8 gün gecikmiş....en son 19 ocakda olmuşum...şimdi hala olamadım....yani bugün 8. gün...
rüyalarımda herkez hamile...bundan 7 gün öncesinde yani 20 şubatta gögüşleri inamılmaz şişti...yani herzamanki normal adet şişikliğinden fazla...sonra 23 şubat gibi şişlik azaldı..daha az şiş şimdi....
sonra şuan mide bulantım ve vucudumda halsizlik var...işyerinde de sorun yaşıyorum. yani canm sıkkın olduğu için bu bulantıyı ona vuruyorum
ay ben ne yapaccağım..
testi en son 21 şubatta yapmıştım...negatif tii...yapınca olumsuz çıkıyor diyede korkuyorum.....
durum bu .... ne dersiniz??
bu ay ben çook tuafım.. adet tarihlerimi hesaplıyorum her ay 8 gün gecikmiş....en son 19 ocakda olmuşum...şimdi hala olamadım....yani bugün 8. gün...
rüyalarımda herkez hamile...bundan 7 gün öncesinde yani 20 şubatta gögüşleri inamılmaz şişti...yani herzamanki normal adet şişikliğinden fazla...sonra 23 şubat gibi şişlik azaldı..daha az şiş şimdi....
sonra şuan mide bulantım ve vucudumda halsizlik var...işyerinde de sorun yaşıyorum. yani canm sıkkın olduğu için bu bulantıyı ona vuruyorum
ay ben ne yapaccağım..
testi en son 21 şubatta yapmıştım...negatif tii...yapınca olumsuz çıkıyor diyede korkuyorum.....
artık hatırlam bende taktır allahın veren de o alanda o bence konuyu acarak psıkolıjını bozma tekrarlama gorup ve yasadıgın son olsun rabbım saglıklı uzun omurler versın buarda sogan suyu sozumu aldım yapacagız bende sana yalan soylememk ıcın bende yaptım yarı yolda bırakmak yokkkk...
arkadaşım çok geçmiş olsun başınız sağolsun kapayalım araba mevzusunu derhal üzülmemek adına kaç model istiyorsun arabaları sıfır mı alacaksınız.
SAKIN ONUNLA KULLANMA ALLAHTAN BEN EŞİMDEN ÖNCE KULLANIYORDUMDA YIRTTIK YOKSA BOŞANIRDIK O DERECE KAVGA SEBEBİ::):)
zaten benımde yanımda eşim varken kullanamıorum geriliorum sımdı onun arabasını kullanıorum otomatık vıtes oldugu ıcın ama kasmaktan heryerm tutuluo :)
yok iyiym sımdı ya cok şükür atlattım Allahın takdırı dedıgın gıbı..
tamam sımdı ben hesaplıyım bakıyım 5 gun kala kac gun sonraya denk gelıo kız basıma ıs actın
:)))seker kızzz yapacagız hemde beraberr senın bat tarıhını yazmadın bana:))
bu durumda bugün mü hastalanman gerekiyor senin
HAY BENİM CANIMM sende bozma moralini lütfen kızarım haaaaaa
saol canım Allah razı olsun..
arabayı sıfır alamam maksımum 30 bın tl verebılırım yani.2005 model ve yukarısı olabılır ıste o dedıgım modellerın fulllerını ıstıorum yanı esp si felan olsun dıorum.hangısı sence daha kullanıslıdır daha ıyı yol tutuşu felan
benım bat 6 mart canım tulınle aynıyız:))
benımde içime tulın hamıle olcakmıs gıbı doguyo gercı 6. hıssım pek kuvvetlı deıldır ama olsun yınede doguyo :)
inşallah hayatım en büyük hayalimiz o şuan için hayırlısıylakızlar varya bı tanesınız zaten sız olmasanız ıyıce erıyp akacagım ne oldu ne bıttı nerde ne yaptım ama burda konsurak bayagı acılıyorsn tamam tulıncımmmm kızma lutfennnnsuna ınanıyorum guzel haberler alacagız su mart ayındaaa:))
benım bıraz kuvvetlı oyle dusunuyorum bılmem oyle hıssedıyorum ıkısıne karsı sende kasılmalar agrılar var mı bende hıc bırsey yok bat 9 yanı sızden 3 gun sonra hastalayacagım kızların yasadıgı hıc bırseycık yok bu yuzden bu aydan umıtlı degılım ama olsun kısmet nasıp sımdı degıl mart 9 ıcın uzulmeyı beklıyorum:))
Bakalım hayatım ya, inşallah.. Ben hepimiz birden hamiş olalım istiyorum ama:))evet banucumm o yogun akontı donemınde oldu sadece yumurtlama tarıhlerınde olmadı nobetlerı denk geldı sende doktorun verdgı tarıhlerde de hıc kıvamlı yumurtalam akıntısı yoktu b yuzden bu ay bıraz dengemız bozuldu bakalım sonucu beklyecegız ama ılk szlerı beklıyoruz bana oyle gelıyo kı sen tulın gulden hamıleymıs gıbı:))
ay ben ne yapaccağım..
Merhabaaaa..:) yaparsın seeeen, her bişeyi bir arada halledersin, inancımız tam sanaselam kizlar nasilsiniz, haftaya umarim güzel basladiniz :)
Ben gecen hafta hastaydim, bugün yine ise basladim, bütün isler beni bekliyor, yok anam ben bu
stes'le cocuk falan yapamam
İÇİNİZİ YİYİM SİZİN BEN :) İNŞALLAH KIZLAR HEPBERABER KOCA KOCA GÖBİŞLERİMİZİ TOKUŞTURURUZ..benım bat 6 mart canım tulınle aynıyız:))
benımde içime tulın hamıle olcakmıs gıbı doguyo gercı 6. hıssım pek kuvvetlı deıldır ama olsun yınede doguyo :)
HIMM ÇOK TUTARLI DEĞİL BİRKAÇ GÜN DAHA BEKLE İSTERSEN BENCE 10 GÜN OLSUN SONRA DİREK KAN TESTİ YAPTIR...sanırım bugün hastalanmak gerekiyor adet tarihlerime baktım benim bile aklım karıştı valla...
son 5 ay şöyle;
29 ağustos - 3 gün gecikme
6 ekim - - 8 gün gecikme
6 kasım - gecikme yok...
11 aralık - 5 gün gecikme
19 ocak - 8 gün gecikme
şubat - henüz olmadı....
LATACIM BEBEĞİM SABREDECEZ HENÜZ ÜZÜLMEYİ BEKLEYECEK BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL VAKTİ GELSİN OLMAZSA HEPİMİZ ÜZÜLECEZ SÖZ :)benım bıraz kuvvetlı oyle dusunuyorum bılmem oyle hıssedıyorum ıkısıne karsı sende kasılmalar agrılar var mı bende hıc bırsey yok bat 9 yanı sızden 3 gun sonra hastalayacagım kızların yasadıgı hıc bırseycık yok bu yuzden bu aydan umıtlı degılım ama olsun kısmet nasıp sımdı degıl mart 9 ıcın uzulmeyı beklıyorum:))
inşallah hayatım en büyük hayalimiz o şuan için hayırlısıyla
anladım tatlım ben honda cıvıc kullanıcısıyım mesela yazdıklarının içinde bana göre tabiki en güzeli w. golf tercih edilebilir... ama diğer iki söylediğne göre volkswagenin dizaynı farklı onlar geniş aile arabası golf normal onun dışında yeni model araçların hepsinde dolularında aradığın özellikler biribirine yakın hepsinde aradıklarını bulursun..kim ne derse desin golf bir alman aracı ve almanlar bu işi biliyor..beyaz bir golf yakışır sana bende değiştirirsem aracımı golf almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?