Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Canim tesekkür ederim, sen olmasan kim moral depolayacak bize :)
sende durumlar nasil???

ben daha önce pek dinlememişim kendimi. o nedenle sanki her belirtiyi ilk defa yaşıyormuşum gibi. ama bir düzine test harcadıktan sonra sabretmekten başka şey yok onu anladım :)

kızlar günaydınnnnnnnn (((( bu ay bende kırmızıları gördüm yine ((50:

canım üzülme. aylar torbaya mı girdi. inşallah önümüzdeki ay olur. Allah en hayırlı zamanda nasib eder inşallah. Bu arada sen yinede biraz daha sabret sonra son bir test yap. bazen üstüne görme durumu olabiliyor.

slm kızlar bu ay gebelik belirtilerim oldugu sigara içmemeye karar verdim ama canım çok istiyo zor duruyorum valla sigarayı bırakan varmı aranızda ya yardım edin nerden alıştıksay buna bırakması çok zor

bir tek sigara bile bebeğe zarar verebilir. gebe olmasan bile gebelik şansını düşürür. bunları düşün ve dayan. hem doğduğu zaman tertemiz ciğerleri olacak sigara içip nasıl yanına gideceksin? çok doğru bir karar vermişsin. tebrik ederim. dayan sakın bozma

aynen öyle elinden geleni yapmışsın. gerisi dua etmeye kaldı

adetim 2 gundur gecikiyor demin erken gebelik testi yaptim tek cizgi;( goguslerim deli gibi agriyor kasiklarima kramplar giriyor demekki hepsi psikolojk hatirlarsaniz adetime 1 hafta kala yumurtlamistim hem ovulasyon testi yapmistim hem sunmeden anlamistim bu yumurtlama adetimi duzensizlestirdi diyelimki adet oldum 3-4 gun sonra normalde ben 31 gunde 1 oluorm simdi nolucak hersey ters duz olcak offf cok uzuluorm bu duruma neyse artik oteki aya dicez bu arada elle kontrolde yaptim daha resmen parmagimi sokmadan sertlik gelmeye basladi elime yumurtlama gunumde o kadar yukardaydiki ulasamiodum simdi yikarken bile parmagima deyiyo misket gibi sert

Test yaptın mı hiç? belki hamişsindir?:)

Test yapmadım...sonuç beni üzebilir diye yapamıyorummm....:?? ne olacak bilmiyorum.......??

öyle şey olur mu tatlım. yap testini. ona göre önünü görürsünç böyle meraklanmaktan iyi değil mi?

slm kızlar bu ay gebelik belirtilerim oldugu sigara içmemeye karar verdim ama canım çok istiyo zor duruyorum valla sigarayı bırakan varmı aranızda ya yardım edin nerden alıştıksay buna bırakması çok zor
canim aynilarini bende yasyorum ve ben stress oldukca daha cok iciyorum malesef anca bebisimi ogrenince birakabilicm gibi duruo
canm masaallah 4-5 taneye indirebilmissin benim imkansiz ben sigaramin nikotin derecesini dusuruyorum:) 10mg lik sigara icerken simdi 1 mglik sigara iciorm:) kendimi kandiriorm iste:)
canim masallah pozitifligine bayildimmm yaaa darisi basima :)

gebelikte akıntı arıyor diye biliyorum ben ama bu kadar erken olur mu bilmem

10.ağızda metal tadı hissetmek

kızlar benim ağzımda metal tadı vardı meğerse dolgum kırılmış

Benimde plan o.. 4 şubattı son adetim ama şubat 29 çektiğinden bu ay 2 martta gelmesi lazım, gelen giden olmazsa 5'i sabahı yaparım testi diyorum..

2 martta yap bence o kadar sabredemem :d bana ne oluyorsa. ama çok merak ediyorummm napıımmm

ALLAHA EMANET ARKADAŞIM BENDE ÖPÜYORUM SENİ HOŞÇAKAL...[/QUOTE]

:))ıns uzelmeyız gonlumuz bundan yana...

aaa öyle deme lütfen. olmasada umudumuzu kaybetmıcez kasılmalarım ara ara oluyo batmalarla bırlıkte canım ama cok yogun deıl..
tekrar gorusuruz canım hoscakalınnn

umudumuz kaybetmeyecgız dıyelım :))kendıne cok ıyı bak tatlım optummm...

banucum sana da kolay gelsın tatlım....

döndüm ben kızlar..
şimdi benim bi sorunum var ben bundan 2 ay önce zona geçirdiğimde doktorum bana bemiks diye bi ilaç verdi b vitamini bu ama bende acayip göbek yaptı..
ve ne elbislerimi giye biliyorum nede kendimi beyeniyorum bende bu alyilacı brrakmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:

AY AY AY kafam karıştı of nasıl beklicem ben

son zamanlarda beni de herkes hamile görüyor rüyasinda, herhalde direk soramadiklarindan böyle söylüyorlar
diye düsünüyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…