Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ay ben sizi bırakamıyorum, gelip bakmadan duramıyorum.. napçaz böle yahu .:)))

bizim teyze bi alemdir. ilk eşi ile hala evli aslnda. sorun ne bilemiyorum tam olarak ama, boşanamıyorlar bi türlü. eşi almanyada. şimdi 4-5 senedir bir adamla beraber, ama evli değiller. ''eli elime değmiyor'' diyor sürekli durup dururken... ne demekse bu, bizi ilkokul çocuğu sanıyor sanırım :))) kaç senedir birlikteler yani, ikinci eşi gibi bişey oldu işte.
aslında kafası çok meşgul olmaı ama, böyle sarıyor ortalığa. onun bunun işi ile kafasını yoruyor :))
sinirlerim kaldırmıyor o kadını hiç.

ayy inşallah hep beraber hamıle kalalımda ''elele nasıl hamile kaldık'' topiği açalım :))

yavrum, hepberaber.. '''2012/2013 bilmemne ayı anne adayları''' topiği açıcaz..... ha gayret :)))

çok geçmiş olsun, allah tekrarını yaşatmasın rüveyda.

çok geçmişler olsun arkadaşım. cesaretini topla, yeniden çık trafiğe... kullanma kullanmaya, kalırsın yaya, haberin olsun.

sıkma canını. şu bünyeler var ya... ne düzensizlikleri düzenler yeniden.. takma kafana canım, üzülme... her şey yoluna girer yeniden. sen önce sağlığına dikkat etmelisin.

aaa iyi iyi o zaman hala hamile olabilirim çünkü ne midem bulanıyor ne bi şey :))

gebelikte akıntı arıyor diye biliyorum ben ama bu kadar erken olur mu bilmem

gebelikteki akıntı, su kıvamında bişey.
bat tarihinden 2-3 gün evvel bi kuruluk oluyor, sanki adet olacakmışsın gibi yani.
ama adet tarihinde veya bir gün sonra eniden akıntın başlıyor. sonra doğurana kadar akıntılısın yani..

ahaha ahaha çok eğlencelisin arkadaşım :)

hoşşgeldin yalelcim burasıda sensiz olmuyo vallaha

:) teşekkürler gülden,
hoşbuldum. naber? nasılsın?

yalel begüm nasıl

selam beysal teyzsi..
iyi begüm, uyuyor.
''yatmıgam anne ben, uyumak istemiyoğum, saplambak (saklambaç) oynamak istiyoğum...''' falan filan diyerek zıbardı kaldı :)
ben de mutfağı anneme yıktım, yemek yapıyor mutfakta.
kendimi sizin yanınıza attım.
ama çok uzun sürmeyecek, birazdan uyanır benim zilli

iyi değilim canımya pek bi asabi gördüm bugün kendimi birde karnım herzamanki gibi adet olacakmışım gibi ağrıyor
sanıyyorum marttanda bişey çıkmayacak..
sen nasılsın bakalım gözün aydın bu arada izmirden geldi dimi annenler?

yalelcım gectımız sayfalarda yazdıgımı okudunmu akıntı konusnda doktora yazdım cvp verdı adetımın 16.17 gununden sonra yumurtlaman ma bende 15.gunu kesıldı hala su sekılde yanı pecete ıle elımı surdugumde ıslaklık var akıntı yumurtlam akıntıs yok ve hala olmus o ıslaklık bana gelıyo kı bu sogan kuru yuzunden erken yumurtladım cunku 13 14 15 de yogun akıntım oldu doktorun soyeldgı yumurtlamma haftasındaydım ama bugun olmus akıntı falan yok

tatlım benim yerim ben onu biliyormusunuz sizinle konuştuktan sonra eğer bir kzıım olursa isim tercihlerimden biri de begüm olacak eşimde beğendi :)

tatlım benim yerim ben onu biliyormusunuz sizinle konuştuktan sonra eğer bir kzıım olursa isim tercihlerimden biri de begüm olacak eşimde beğendi :)

evet guzel ısım allah gonlune gore versın begum de cok tatlı seker ısırımlık bır cadı allah sıze yanı hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın AMİNNNNNN:)

evet guzel ısım allah gonlune gore versın begum de cok tatlı seker ısırımlık bır cadı allah sıze yanı hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın AMİNNNNNN:)

amin canım ben kızlara bayılıyorum cadı oluyorlar ama tatlı cadılar

günaydın arakadaşlar merktan çatlayan ben geldim son 3 gün adetime her ıslaklıkta adet sanıyorum bu arada benim akıntım hiç bitmiyo ya

akıntı hamilelik belirtisi diyorlar canım ama akıntı adete 3 kala kesilip adet
günü tekrar başlıyor falan
bende de var ama çok umutlanmak istemiyorum
manyak ve psikopay etti bu veletler bizi :)))
hayırlısı inşallah

Aynen oyle walla:)cok ugrastırcaklar bızı sımdı olsun yarın bebeklık hallerı cocukluk yılları ve dahasıı yınede rabbım herkeze taddırsın bu guzel duyguları....

Son düzenleme:
çok istedim normal doğum.. nasip değilmiş. çok istedim bari epidural sezaryen olayım diye.. o gün trombosit değerim çok yüksek çıktı, uygun bulmadı anestezist.. o da olamadı... mecburen genel anestezi sezaryen oldu benimki.
ama o normal doğum tecrübesi için çok şeyler feda edebilirdim ilkbahar. çok şanslısın bence gerçekten.
allah yavrunu bağışlasın, şansı bahtı hep açık olsun canım.

canım benim bu işler kısmet işi,Begüm prenses sağlıklı dünyaya gelmiş ya bence önemliolan o:)) Allah hepimizin yavrularını ve doğacak olan yavrularını bize bağışlasın canım benim..

canım annemler bursadalar benim.
evet geldiler :) her zamanki gibi tam da yumurtlama günlerime denk getirdiler sağolsunlar :)))
bu ayı pas geçtik dolayısıyla...
zaten ben eşimden habersiz takip ediyorum günlerimi. ona takip ettirmiyorum hiç. regl olduğumu bilir sadece, arada geçen dönemde aklına getirip ''hee bugünlerde yumurtluyor bu kadın'' diye düşünmesine izin vermem asla. unuttururum muhakkak, o konuyla kafasını meşgul etmesini istemem. bizler kafamızı bu konuyla meşgul ediyoruz zaten, bi psikolojik engel yaratıypruz. bir de kocişlerin negatif psikolojik etkilerine ihtiyacımız yok bence. o sebeple, eşim tam da nokta atışıyla gününe denk geldiklerini bilmiyor yani... çok düşünürse ancak, 'kayınvalidemler de denk getirmişler' der ama sanmam irdeleyeceğini :))

kıslarrrr geldm en sonunda inşallah yaniii:) ooo bi dolu konusmussunuz yahuuu
selam hoşgeldin canım.

lata, ben bu konuda yanlış yorumlar yapıp yanlış düşüncelere sevketmek istemem seni arkadaşım. sen ya bekle ve gör... ya da o doktora bi gerçekleri anlat :)) soğan kürünü ve sonrasını anlat bakalım ne dicek...

:)) Begüm diye seslendikçe, içime işliyor bu isim benim. çok sevdim çok...

Aynen oyle walla:)cok ugrastırcaklar bızı sımdı olsun yarın bebeklık hallerı cocukluk yılları ve dahasıı yınede rabbım herkeze taddırsın bu guzel duyguları....

inşallah canım inşallah...

canım benim bu işler kısmet işi,Begüm prenses sağlıklı dünyaya gelmiş ya bence önemliolan o:)) Allah hepimizin yavrularını ve doğacak olan yavrularını bize bağışlasın canım benim..

amiiinnnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…