- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.941
Ay ben sizi bırakamıyorum, gelip bakmadan duramıyorum.. napçaz böle yahu .:)))
bizim teyze bi alemdir. ilk eşi ile hala evli aslnda. sorun ne bilemiyorum tam olarak ama, boşanamıyorlar bi türlü. eşi almanyada. şimdi 4-5 senedir bir adamla beraber, ama evli değiller. ''eli elime değmiyor'' diyor sürekli durup dururken... ne demekse bu, bizi ilkokul çocuğu sanıyor sanırım :))) kaç senedir birlikteler yani, ikinci eşi gibi bişey oldu işte.
aslında kafası çok meşgul olmaı ama, böyle sarıyor ortalığa. onun bunun işi ile kafasını yoruyor :))
sinirlerim kaldırmıyor o kadını hiç.
yavrum, hepberaber.. '''2012/2013 bilmemne ayı anne adayları''' topiği açıcaz..... ha gayret :)))
çok geçmiş olsun, allah tekrarını yaşatmasın rüveyda.
çok geçmişler olsun arkadaşım. cesaretini topla, yeniden çık trafiğe... kullanma kullanmaya, kalırsın yaya, haberin olsun.
sıkma canını. şu bünyeler var ya... ne düzensizlikleri düzenler yeniden.. takma kafana canım, üzülme... her şey yoluna girer yeniden. sen önce sağlığına dikkat etmelisin.
gebelikteki akıntı, su kıvamında bişey.
bat tarihinden 2-3 gün evvel bi kuruluk oluyor, sanki adet olacakmışsın gibi yani.
ama adet tarihinde veya bir gün sonra eniden akıntın başlıyor. sonra doğurana kadar akıntılısın yani..
Öyle tabii hayatım, dediklerine katılıyorum kesinlikle, yaşla da ilgili hayatta duruşunla da ilgili bazı şeyler. Ve evet kesinlikle, çaçaronluk yapmak, durduk yere şirretlik yapmak değil dediğimiz.. gereken yerde gereken cevabı vermek, saygılı olmakla kendini ezdirmeyi karıştırmamak.. Bi adaletsizlik varsa ortada hakkını hukukunu aramayı bilmek..
Sizi teyzenin de yapacak kafayı takacak işi yok sanırım ondan hal ve tavrı:) O tarz kadınlar genelde öyle oluyor, özellikle yaşlandıkça daha da fena oluyorlar..
bizim teyze bi alemdir. ilk eşi ile hala evli aslnda. sorun ne bilemiyorum tam olarak ama, boşanamıyorlar bi türlü. eşi almanyada. şimdi 4-5 senedir bir adamla beraber, ama evli değiller. ''eli elime değmiyor'' diyor sürekli durup dururken... ne demekse bu, bizi ilkokul çocuğu sanıyor sanırım :))) kaç senedir birlikteler yani, ikinci eşi gibi bişey oldu işte.
aslında kafası çok meşgul olmaı ama, böyle sarıyor ortalığa. onun bunun işi ile kafasını yoruyor :))
sinirlerim kaldırmıyor o kadını hiç.
ayy inşallah hep beraber hamıle kalalımda ''elele nasıl hamile kaldık'' topiği açalım :))
yavrum, hepberaber.. '''2012/2013 bilmemne ayı anne adayları''' topiği açıcaz..... ha gayret :)))
yok hayır ağır falan kaldırmadım. bebekte rahimde çok iyi bir yere yerleşmişti. ben kalbi durduğu için kürtaj oldum. 4 gün kanamam oldu parça parça rahim dökülürken ben bebekte düştü sandım ama kürtaja gittiğimde hala duruyordu dedi doktor. patolojiye gönderdi. sonuç temiz sebebsiz düşük. tabi çok ağır bir travma geçirdim. yapılanları hala hazmedemiyorum ama o sorunlarla da hayatımı sürdüremem. olan yine bana oluyor.
çok geçmiş olsun, allah tekrarını yaşatmasın rüveyda.
en iyisi valla canım:)ben 3 yıl felan kullandımda 2010da büyük bi kaza yaptımoyuzden sımdıye kadar cesaret edemedım ama cok dısarı cıktıgım ıcın gerekıo artık cesaretımı topladım gibi şöle güvenli sağlam bişe olursa almayı dusunuorum canım
çok geçmişler olsun arkadaşım. cesaretini topla, yeniden çık trafiğe... kullanma kullanmaya, kalırsın yaya, haberin olsun.
adetim 2 gundur gecikiyor demin erken gebelik testi yaptim tek cizgi;( goguslerim deli gibi agriyorkasiklarima kramplar giriyor demekki hepsi psikolojk hatirlarsaniz adetime 1 hafta kala yumurtlamistim hem ovulasyon testi yapmistim hem sunmeden anlamistim bu yumurtlama adetimi duzensizlestirdi diyelimki adet oldum 3-4 gun sonra normalde ben 31 gunde 1 oluorm simdi nolucak hersey ters duz olcak offf cok uzuluorm bu duruma neyse artik oteki aya dicez bu arada elle kontrolde yaptim daha resmen parmagimi sokmadan sertlik gelmeye basladi elime yumurtlama gunumde o kadar yukardaydiki ulasamiodum simdi yikarken bile parmagima deyiyo misket gibi sert
sıkma canını. şu bünyeler var ya... ne düzensizlikleri düzenler yeniden.. takma kafana canım, üzülme... her şey yoluna girer yeniden. sen önce sağlığına dikkat etmelisin.
aaa iyi iyi o zaman hala hamile olabilirim çünkü ne midem bulanıyor ne bi şey :))
gebelikte akıntı arıyor diye biliyorum ben ama bu kadar erken olur mu bilmem
gebelikteki akıntı, su kıvamında bişey.
bat tarihinden 2-3 gün evvel bi kuruluk oluyor, sanki adet olacakmışsın gibi yani.
ama adet tarihinde veya bir gün sonra eniden akıntın başlıyor. sonra doğurana kadar akıntılısın yani..