Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

he tabi, çok genç arkadaşlar var burda aramızda.. ne mutlu onlara...
bu genç yaşta, anne olma telaşına düşebilmişler... o da ayrı bi hoş durum.

ama yanlış anlamasınlar beni lütfen.... 3 ile başlayan yaşlar, çok başkaymış. ben böyle hissediyorum en azından.

yalel cim....inşallah hamileyimdir..test yapmakdan çok korkuyorum..çünkü daha öncede söylediğim gibi enim adetler çok düzensi oluyorlar...

yani son 4 ay söyle;

26 temmuz - 3 gün gecikme
29 ağustos - 8 gün gecikme
6 ekim - yok
6 kasım - 5 gün gecikme
11 aralık - 8 gün gecikme
19 ocak - hala gelmedi bugün 8. gün gecikmeli...

bana az müsade teyzoşlar..
şu kafamdaki yumurta maskesini yıkayıp, begümü yedirip, mutfağı kontrol edip gelirim inşallah :))

gelemezsem öpüyorum hepinizi... muck muck muck

evet haklısın galiba canım..
zaten çok küçük anne olmak istemezdim ben.
olamazdımda gerçi geç evlenince hehehe:
şimdi oyüzden istemezdim diyorum belki heheh..

yumurlamanı hesapla ona göre yap.bide doktora hamileliğe karar verdiysen git bence banailaç verdi folik asit hamile kaldığının ilk günleri o ilaç içilmeliymiş.çünkü bebeğin ilk sinir sistemi oluştuğu için bir problem olmasını engelliyormuş.br genel muayyene ol derim

o zaman bekle 1 hafta daha... kırmızıları görmezsen, bir test yap derim ben güzelcim.

evet haklısın galiba canım..
zaten çok küçük anne olmak istemezdim ben.
olamazdımda gerçi geç evlenince hehehe:
şimdi oyüzden istemezdim diyorum belki heheh..

yo yo asla öyle değil.
bende öyle değil yani güldencim.
ben eğer genç anne olmak isteseydim, genç evlenirdim.
öncelikler meselesiydi benimki. önceliğim işim oldu. çok çabaladım... çok çalıştım hep. çok şükür allah da yüzümü kara çıkartmadı, çabalarıma değdi.
sonunda baktım yaş gidiyor.. 28 oldum. erkek arkadaşım da zaten dönenip duruyordu, 'hadi artık evlenelim'' diye... e artık ben de anne olayım gari dedim :) zart diye 3 ay içinde evlendik. sonra da işte hiç korunmadan geldik bu günlere :)))
ama bu, bizim kendi tercihimizdi yani.. onu demek istiyorum. sen de öyle. önceliklerinin ne olduğuyla alakalı bu işler. bazı kadınlar evlenip çoluk çocuğa karışmayı tercih ederler erkenden.. bazıları bekleyip yaşayarak görmeyi tercih ederler... tercih meselesi..

bizde öptük canım görüşürüz begoşuda öpüyom heheheheh:
minnik prenses..

kokla begümü yalel ne olur o ense kısmından öp bide :)

öperim kızlar...
banyo da yaptı bugün.. ohhh mis gibi kokuyor :))
o da sizi öpüyor teyzeleri...
görüşürüz.. başbaş :)

not: bu yaş ve evlilik, vb.. konular çok derin konular güldencim. bi müsait zamanda konuşalım şekerim enine boyuna.. :)))

oh mistir o missss:
evet şekerim konuşalım bencede..

bence sen birazda aannenle ilgilen yoksa dönünce diyeceği şey ayy ben bizim kıza gittim ama kız bilgisayarla ilgilenmekten benimle ilgilenemedi diyecek heheheh:
şaka biyana tanımasakta selamlarımızı ilet lütfen canım
bende kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere..

İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini alır tüm sıkıntılarını unutursun tatlım.. Unut artık o dönemi, aklına getirme, bahsini bile açma, açtırtma bence..

inşallah hep beraber alırız bu müjdeyi. benim bu aydan ümidim yok nisan ayına artık kısmetse

geldim bi bakıyım size dedim. yemeğimi salatamı falan hazırladım.
begümü de sattım anneanneye, evcilik oynuyorlar. ben de giyindip süslendim kocişi bekliyorum.
ama siz gitmişsiniz, kimsecikler kalmamış (

Banuuuuuu naptın kuzum, hallettin mi işlerini? yoksun bugün ortalarda? uzakta mıymış yabancı şube?

bana az müsade teyzoşlar..
şu kafamdaki yumurta maskesini yıkayıp, begümü yedirip, mutfağı kontrol edip gelirim inşallah :))

gelemezsem öpüyorum hepinizi... muck muck muck

Tatlım saç için bende turp, yumurta maskesi yapıyordum bi ara çok iyi geldi banada

Bende folik asit kullanıyorum bide bol bol bulgur pilavı yiyorum ha folik asit ha bulgur pilavı depolayalım

Tatlım saç için bende turp, yumurta maskesi yapıyordum bi ara çok iyi geldi banada

Bende folik asit kullanıyorum bide bol bol bulgur pilavı yiyorum ha folik asit ha bulgur pilavı depolayalım

sen tam olarak nasıl yaptın? ne süreyle yaptın? ne sonuç aldın?

kıs dur bi dur :))) bulgur pilavını depolamaaaaa.. karbonhidrat depoluyorsun... aman diyim :))))
kilo onlar kilo... :)) depolama aman

folik asiti tablet olarak al yavrum :))

Son düzenleme:
# furtadoo,
# meriyyy,
# Banu_K

burdasınız görüyorum sizi kızlar :)):))

geçmiş sayfaları okuyorsunuz sanırım...

hepinize iyi akşamlar, öpüyorum sizi.... baş başşşş

Canim tesekkür ederim, sen olmasan kim moral depolayacak bize :)
sende durumlar nasil???
iyiyim hayatım valla bekliyorum işte adet gününü heyecanla:))
banu sende kendine dikkat et hiç sevmem ben yabancılar şubesini öpüyorum

bende sevmemmmmmm ama el mahkum gidiyorum:))

10.ağızda metal tadı hissetmek

kızlar benim ağzımda metal tadı vardı meğerse dolgum kırılmış

2 martta yap bence o kadar sabredemem :d bana ne oluyorsa. ama çok merak ediyorummm napıımmm

Ahahahah ilahi ya arkadaşım alemsin:)) belirtileri hamileliğe yora yora bir yerimiz kopsa amaaaan ne güzel bebiş geliyor galiba deyip beklemeye devam edeceğiz bu gidişle:))

umudumuz kaybetmeyecgız dıyelım :))kendıne cok ıyı bak tatlım optummm...

banucum sana da kolay gelsın tatlım....

Sağol tatlımm...

Yalelcim, gittim gittim hayatım, oturum iznimi aldım, çarşamba günü de id kart vs işlemlerini yapacağız, bakalım 1-2 haftaya bitiririm inşallah evrak işlerini çünkü sonra ver elini izmir demeye niyetliyim bir aksilik çıkmazsa..

Bu erkekler konusunda da kesinlikle haklısın , çok da onlara çaktırmaya gerek yok durumu.. O zaman iki tarafta stres yapmaya başlıyor dediğin gibi double strese hiç gerek yok.. Ve evet dalgınlar ve bu işleri anlatmaya kalkınca iyice karışıyor kafaları...Mesela geçen adetten sonra bak hayatım demek ki benim sonraki adetim martın 2 si gibi falan olacak ondan sonra belki güzel haber alırız dedim, takvime baktı hımmm dedi, yani martın 14 gibi ancak belli olacak, böyle bi baktım suratına, gayet ciddi, aman dedim bozmayayım durumu varsın öyle sansın, gerilmesin, hah dedim hayatım aynen öyle:)))

Senin nasıl oldu saç maskesi işe yaradı mı?:) ben de yapıyordum izmirdeyken, zeytinyağı yumurta karışımını.. bir de saç dökülmesine karşı annem ısırgan otu kanatırdı banyodan sonra o suyu sürerdim saç diplerine.. o da işe yarıyor..

Tatlım turplu su saçın çabuk uzamasını sağlıyor ben onu bır kaç kez denedim iyi yani ama asıl iyi olan sinamekili kür bir aydır onu yapıyorum ama senin amacın sadece bakım mı yoksa çabuk uzatmakmı ama ikiside iyidir yani Vee folik asitin tabletini içiyorum ben tatlım extradan bide pilavdan takviye ediyim dedim kilo almaya gelince bana birşey yapmaz çünkü ben kilo alamayan cinslerdenim yani afedersin benim yediklerimi bir başkası yese obez olur ama ben 60 dan ne yukarı ne aşaga

# furtadoo,
# meriyyy,
# Banu_K

burdasınız görüyorum sizi kızlar :)):))

geçmiş sayfaları okuyorsunuz sanırım...

hepinize iyi akşamlar, öpüyorum sizi.... baş başşşş

Evet hayatım ya, ancak bitirip cevap yazdım sen gitmişsin Neyse artık yarına:) Öp begümü yerime.. İyi akşamlar tatlım...

kızlar iyi akşamlar,
benim yarın 14.günüm yumurtlama 18.falan oluyor.yarın çalışmalara başlıyoruz.hayırlısı bakalım.
ay ben folik asit falan kullanmıyorum,sadece yediklerime dikkat ediyorum,işte taze fasulye,incir,bulgur falan yiyorum.
Aman annemler folik asit kullanıp yumurtlama günü mü hesapladılar:))ben oluruna bırakacağım bu ay,olmazsa öbür ay doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…