- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.001
Merhabalar kızlar anca girebildim eşim evdeydi baya sayfalar çoğalmış bugun ben çok sinirliyim çünkü bende hiç bir belirti kalmadı artık cnm şu yazını okudum güldürdün beni vallahi sinirliyken allahta seni güldürsün
Geçmiş olsn cnm birdahakine inş. hayırlısıyla bebişin tutar
Cnm bende sigara içiyorum ama çok tirkayi değilim yani bazı günler hiç içmediğim bile oluyor sakız çiğne, şeker falan at ağzına en azından sigaradan az da olsa kurtulmanı sağlar
Cnm ne güzel açıklama yapmışsın valla iyicene içimi rahatlattın çok şükür birşey olmadı, olmazda hiç yarabbim sağol tatlım
Bende belirti falan kalmadı artık ağrı sızı gitti birtek 14. idrarım ağar kokuyor zaten ben hamiş değilim biliyorum bugun ateşimi ölçt
m düşük çıktı yükselmesi gerekirken off:26:
Cnm sen baya belirtiler yaşıyorsun kan testi yaptırsanatabi beynin sana oyun oynamıyorsa inş. hamilesindir diliyorum
yok yok, kesinlikle öyle.. kandırmıyoruz..
hele bir de anne olunca bak nasıl hissedeceksin..
daha bi kadın kadın olacaksın, daha bi tamamlanmış, olayını gerçekleştirmiş falan gibi....
ama mesela ben 23-25 yaşımda anne olsaydım... asla böyle hissedemeyecektim, çok eminim.
bana az müsade teyzoşlar..
şu kafamdaki yumurta maskesini yıkayıp, begümü yedirip, mutfağı kontrol edip gelirim inşallah :))
gelemezsem öpüyorum hepinizi... muck muck muck
Evt öyleymiş tatlım düşecegi varsa hiç birşey yapmadan da düşermiş allah korusun. İnş. hamilesindir tatlım hepimiz için
bişey olmaz canım merak etme onun varlığını öğrenene kadar ALLAH koruyor varlığını öğrendikten sonra da RABBİM yardım ediyor inşallah hamişsindir ben marta trasfer olanlardanım şimdi yumurtlama günü bekliyorum ama benim de kafam karıştı vucut ölçüsü akıntı kasık ağrısı şaşıordım gerçi kasıklarımın ağrısı 2 aydır geçmedi o ayrı mesele de bende dr gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
Aynen cnm o kdr kolay değilmiş olacagı varsa da birşey yapmasanda olurmuş allahın takdiri
yaa şu toplu cvp verme nasıl oluyor bi yapamadım off
yalel cim....inşallah hamileyimdir..test yapmakdan çok korkuyorum..çünkü daha öncede söylediğim gibi enim adetler çok düzensi oluyorlar...
yani son 4 ay söyle;
26 temmuz - 3 gün gecikme
29 ağustos - 8 gün gecikme
6 ekim - yok
6 kasım - 5 gün gecikme
11 aralık - 8 gün gecikme
19 ocak - hala gelmedi bugün 8. gün gecikmeli...
evet haklısın galiba canım..
zaten çok küçük anne olmak istemezdim ben.
olamazdımda gerçi geç evlenince hehehe:
şimdi oyüzden istemezdim diyorum belki heheh..
bizde öptük canım görüşürüz begoşuda öpüyom heheheheh:
minnik prenses..
kokla begümü yalel ne olur o ense kısmından öp bide :)
öperim kızlar...
banyo da yaptı bugün.. ohhh mis gibi kokuyor :))
o da sizi öpüyor teyzeleri...
görüşürüz.. başbaş :)
not: bu yaş ve evlilik, vb.. konular çok derin konular güldencim. bi müsait zamanda konuşalım şekerim enine boyuna.. :)))
İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini alır tüm sıkıntılarını unutursun tatlım.. Unut artık o dönemi, aklına getirme, bahsini bile açma, açtırtma bence..
bana az müsade teyzoşlar..
şu kafamdaki yumurta maskesini yıkayıp, begümü yedirip, mutfağı kontrol edip gelirim inşallah :))
gelemezsem öpüyorum hepinizi... muck muck muck
yumurlamanı hesapla ona göre yap.bide doktora hamileliğe karar verdiysen git bence banailaç verdi folik asit hamile kaldığının ilk günleri o ilaç içilmeliymiş.çünkü bebeğin ilk sinir sistemi oluştuğu için bir problem olmasını engelliyormuş.br genel muayyene ol derim
Tatlım saç için bende turp, yumurta maskesi yapıyordum bi ara çok iyi geldi banada
Bende folik asit kullanıyorum bide bol bol bulgur pilavı yiyorum ha folik asit ha bulgur pilavı depolayalım
iyiyim hayatım valla bekliyorum işte adet gününü heyecanla:))Canim tesekkür ederim, sen olmasan kim moral depolayacak bize :)
sende durumlar nasil???
banu sende kendine dikkat et hiç sevmem ben yabancılar şubesini öpüyorum
10.ağızda metal tadı hissetmek
kızlar benim ağzımda metal tadı vardı meğerse dolgum kırılmış
2 martta yap bence o kadar sabredemem :d bana ne oluyorsa. ama çok merak ediyorummm napıımmm
umudumuz kaybetmeyecgız dıyelım :))kendıne cok ıyı bak tatlım optummm...
banucum sana da kolay gelsın tatlım....
çöz bu konuyu evet muhakkak.
banyoya gitmiyorsa da sorun yapma :) sen de yerinden kalkmadan bi yat.. altına yastık koymayı falan boşver. dizlerini kıvır, öylece uzan yani. belli etme hiç çabaladığını.
strese girmesin boş yere yani... sonrasını geçtim de, öncesi önemli asıl. ilişki öncesi, sakın çaktırma ''önemli gün, çok işimiz var, haydi damızlığım gel bakalım'' gibi yaklaşmamaya çalış.
bi süre sonra unutur gider zaten. erkekler bizim gibi değiller. takmaz kafaya. sen takmazsan, o da takmaz. onlar, bizim stresimizle stres sahibi oluyorlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f935/
burda yanıtlıyorlar güldencim.
geldim bi bakıyım size dedim. yemeğimi salatamı falan hazırladım.
begümü de sattım anneanneye, evcilik oynuyorlar. ben de giyindip süslendim kocişi bekliyorum.
ama siz gitmişsiniz, kimsecikler kalmamış(
Banuuuuuu naptın kuzum, hallettin mi işlerini? yoksun bugün ortalarda? uzakta mıymış yabancı şube?
sen tam olarak nasıl yaptın? ne süreyle yaptın? ne sonuç aldın?
kıs dur bi dur :))) bulgur pilavını depolamaaaaa.. karbonhidrat depoluyorsun... aman diyim :))))
kilo onlar kilo... :)) depolama aman
folik asiti tablet olarak al yavrum :))
# furtadoo,
# meriyyy,
# Banu_K
burdasınız görüyorum sizi kızlar :)):))
geçmiş sayfaları okuyorsunuz sanırım...
hepinize iyi akşamlar, öpüyorum sizi.... baş başşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?