Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Polikistik overli tüm tanıdıklarım doktorda yumurta takibi ve klomen + çatlatma iğnesi yardımıyla hamile kaldılar..Hemen hemen hepsinin de ikizleri oldu.....

Merhaba aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim ilk defa bu ay korunmadık düzenli regl olurum il defa gecikti henüz 2 gün gecikti ama aslında çok düşünmüyordum bebek için erken diyorum ama inanılmaz bir istek duyuyorum anne olmak için umarım herkesin annelik hasreti son bulur

Hoş geldin tatlım aramıza gecikmen varsa çok güzel biraz daha bekle test yaparsın bu ilk denemede olursa süperr valla hadi inş.

Kizlar gunaydin!

Benim umudum 2 marttan 30 marta ertelendi. Bu sabah atesimi olcum. Regl oncesi atesime kadar dusmus, bugun yarin olurum

Neyseki hala mart ayi sinirlari icerisinde olma ihtimali var. Artik ogrendigime gore huzur icinde reglimi bekleyebilirim. umarim sizden guzel haberler gelir.

sicaklik grafigim: My Ovulation Chart

Son düzenleme:
Merhabaa ben de ertelemiştim :)

Meğer idrar yollarımda iltihap varmış ondan olmuyormuş 3 aydır deniyorduk bu ay ilacı kullandım

reglimde 1 gün geçmişti sabah namazına kalkınca testi yaptım pozitif çok şükür.

darısı başınıza kızlar...Allah bekletmeden versin ve sağlıkla doğurmak nasib etsin herkeseee :)

günaydın kızlar umarım gününüz güzel geçer negüzel bazı arkadaşlarımız sevinçlerini paylaşmışlar..
haydi bakalım hayırlısı..

oh hadi hayırlısı olsun bakalım.. sonunda almışsın oturum iznini.. gerisi teferruattır zaten sanırım, hallolurlar yavaş yavaş :))
izmiiiirrrr.... dur dur daha gitme izmire... havalar güzelleşsin, mayısta falan gel :)) ben de gidicem inşallah... :))
hem dur bi bakalım, hamiş olabilirsin sen.. nasıl binicen uçağa.. bekle bakalım :)))

o yumurtalı zeytinyağlı maske beni deli etti. yıkanmadı gitti bi türlü... ay ne zor oldu vall ya... unutmuşum bu kendine bakma işlerini :)))) eskiden pek rahat yapardım, sürekli uğraşırdım biyerlerimle.. yüzüme, saçıma, ellere, ayaklara, dirseklere, topuklara, oraya, buraya.. sürekli biyerlerime bişeyler yapardım :))

ya benim amacım bişey değil aslında furtado :)) ben uzuuuunnnn zamandır kendimle hiç ilgilenmediğimi farkettim. çok üzüldüm. azıcık kendime bişeyler yapıyım dedim, hepsi bu yani :)))
ama hem bakım yapsın, hem uzatsın, hem parlatsın... ohh hepsi birarada olan bişey varsa, söyle bacım :))

sen de allahın şanslı kullarındansın yani, ohh maşallah yavrımmmm :))) ye, götür mamacıkları.. ama kilo alma.. ne adaletsiz dünya ya bu böyle :))
bana da içtiğim su yarar valla.. genç kızken çok kontrol ederdim kendimi, sürekli aman 300 gr fazlam var, triplerindeydim kendi kendime :))) şimdi 3-5 kilo oynuyor... bi bakıyorum 3 kilo almışım, aman veriyim diye sıkıyorum kendimi.. bakıyorum 5 kilo almışım... öyle yani, al-ver-al-ver modundayım. çok şanslısın, çok maşallah canım sana.

benimki clearblue diye bi dijital testti narmik. hatta bir tane daha var evde, kullanmadım.
3 sene kadar evvel almıştım bunları ben, ikinci hamileliğim için uğraşırken..
baktım, bi türlü gülen surat çıkmıyor.. ağladım ağlıcam.. adet günüm geldi, tüm belirtilerim var... kesin regl olucam yine diye dertlenirken... bir baktım hamile kalmışım o arada. yumurtlamadığımı söyledi yani o alet benim o ay sürekli. ama yumurtlamışım işte.

ancak şu da var.. o testi kullanırken ben de hata yapmış olabilirim. ben de 5. günde falan başlamıştım. tam 3. gün başlamak lazım diye duydum ben. kuzenim eczacı. o temin etmişti zaten bana, öyle demişti. ben 3. günü geçirince, 5. günümde başlamıştım yanılmıyorsam... o sebeple öyle bi sıkıntı yaşamış olabilirim diye düşündüm şimdi.
sen de geç başlamışsın mesela...

ama ben hamile kaldığım dönemde de kullandım o dijital testi narmik. işte bu bahsettiğim süreçte, hamişmişim aslında ama haberim yokmuş.. ben ovulasyon testi yapmışım.. hiç pozitifi görmedim. regl günüm geçti, kasıklarım çok ağrıdı falan... ilk acemiliklerim zamanındaydı, yeni evliyken yani... hemen doktora gittim, üşüttüm-iltihap-hasalık falan diye gittim. doktor hamilesin demişti.
o test hiç gülen surat göstermedi bana yani.
ama stripli test hiç kullanmadım, bilemiyorum ben canım.

selam kızlar bol gebeli geceler diliyorum:))))
nasılsınız ben bugün daha umutluyum
galibi hamileyimDD

galiba mı??? yaptın mı test mest tatlım?

çook sevindiiimmm.... hayırlı uğurlu olsun yavrun...
göbüşüne gelen meleğini inşallah kucağında da göstersin allahım..
sağlıkla kolaylıkla bir doğum diliyorum canım.

BEGÜM'DEN İNCİLER

- süslenelim mi anne, püslenelim mi anne… babamız gelsin beni beğensin anne
- tamam annecim, giyinelim bakalım, ne giymek istersin peki??
- elbise giyigem anne, ruh süyücem anne, pağpüm sıkıgam anne.
- tamam kuzum, giyelim o zaman ikimiz de.
- ben giyinigem, sen giyinme anne. Baba beni beğensin anne

dün akşam gebertti bizi gülmekten..
ısrarla da, 'hayır sen giyinme, ben giyinicem...'' falan diyor. ağladı sonunda, ben de üzerimi değiştiriyorum diye... şaka gibi oldu ya bu :))

Hayırlı uğurlu olsun tatlım
benim umudum kalmadı bugün karnım çok ağrıyor muhtemelen akşama kadar adet olurumn :18:

herkese gunaydınn. guzel haberler var arkadaşlardan. tebrik ediyorum.
yalel cim senin o kızını yerim.:))

günaydın öslemcim ..
evet ya biz begümü yiye biliriz sanıyorum teyzoşları olarak
yakında senin makyaj mazemelerinortak olacak bu fıstık..

Son düzenleme:
herkese gunaydınn. guzel haberler var arkadaşlardan. tebrik ediyorum.
yalel cim senin o kızını yerim.:))

o begümü ben yerim ama işte başladı anne ile yarışmaya desene

günaydın öslemcim ..
evet ya biz begümü yiye biliriz sanıyorum teyzoşları olarak
yakında senin makyaj mazemelerinortak olacak bu fıstık..

valla begüm aştı kendini..
akşam da sütünü getirdim içsin diye.. '''sen dit anne, baba içiğsin sütümü''' diyordu.. ''sen dit anne, baba pığkalasın dişlerimi'' falan :))
babasına aşık oldu bu cadı.. napçaz bilmem :)))

(28.02.2012) (begüm, gecenin bir köründe beni uyutmaya çalışıyor.)

- e bebeğim, eee.. uyu benim matanem (bitanem)
- ama uyumak için, senin de gözünü kapatman lazım annecim, hadi beraber uyuyalım.
- sen uyu annegim, ben seni uyutup kalkıgam burdan
... - alla alla. nereye gideceksin peki?
- babanın yanına yatıgam anne. sen bebeksin ben anneyim. uyu hadi yum gözünü anne... baba beni bekliyor anneee.. pişşş pişşş pişşşş ninni söylesene anne kendine...

ben bunları böyle hemen hemen 6 aydır falan yazıyorum... acayip laflarını kaydediyorum, sonradan bakıp güleriz diye... gittikçe rakip olma durumu var :))

ayyyyy canım benimya ayyy vallaha tam yemelik buyaaaa:
zaten kızlar babayı erkeklerde anneyi örnek alırlar ve aşık olurlar canım..
öyle bi araşıtma bile vardı kızlar babaları gibi bir eş isterlermiş erkeklerde anneleri gibi tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…