- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.041
kizlar sonunda basardim!!!
Siteni verdigi kodu yapistirinca da olmuyor. resimin ustune sag tiklayip adresi kaydet diyorum sonra cizelgeye yapistiriyorum.
ooh ya. yardimlariniz icin cok tesekkurler
kızlaaaaaaarrr selamlarr..size iki sorum olacak :)
birinicisi adet düzensizliği ve polikistik over olup da hamile kalanlar var mı..varsa ne kadar sürede hamile kaldılar?
ikincisi şu en altta karikatür gibi çizelgeler var ya hani evliliğinizin veya çocuğunuzun kaç aylık kaç günlük olduğunu gösteryo hahhh işte onun nasıl yapıldığını bilen vardır illaki bana ya anlatabilirse ya da linkini verebilirse çok sevinirim..şimdiiden teşekkürler..:114:
Merhaba aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim ilk defa bu ay korunmadık düzenli regl olurum il defa gecikti henüz 2 gün geciktiama aslında çok düşünmüyordum bebek için erken diyorum ama inanılmaz bir istek duyuyorum anne olmak için umarım herkesin annelik hasreti son bulur
Yalelcim, gittim gittim hayatım, oturum iznimi aldım, çarşamba günü de id kart vs işlemlerini yapacağız, bakalım 1-2 haftaya bitiririm inşallah evrak işlerini çünkü sonra ver elini izmir demeye niyetliyim bir aksilik çıkmazsa..
Bu erkekler konusunda da kesinlikle haklısın , çok da onlara çaktırmaya gerek yok durumu.. O zaman iki tarafta stres yapmaya başlıyor dediğin gibi double strese hiç gerek yok.. Ve evet dalgınlar ve bu işleri anlatmaya kalkınca iyice karışıyor kafaları...Mesela geçen adetten sonra bak hayatım demek ki benim sonraki adetim martın 2 si gibi falan olacak ondan sonra belki güzel haber alırız dedim, takvime baktı hımmm dedi, yani martın 14 gibi ancak belli olacak, böyle bi baktım suratına, gayet ciddi, aman dedim bozmayayım durumu varsın öyle sansın, gerilmesin, hah dedim hayatım aynen öyle:)))
Senin nasıl oldu saç maskesi işe yaradı mı?:) ben de yapıyordum izmirdeyken, zeytinyağı yumurta karışımını.. bir de saç dökülmesine karşı annem ısırgan otu kanatırdı banyodan sonra o suyu sürerdim saç diplerine.. o da işe yarıyor..
Tatlım turplu su saçın çabuk uzamasını sağlıyor ben onu bır kaç kez denedim iyi yani ama asıl iyi olan sinamekili kür bir aydır onu yapıyorum ama senin amacın sadece bakım mı yoksa çabuk uzatmakmı ama ikiside iyidir yaniVee folik asitin tabletini içiyorum ben tatlım extradan bide pilavdan takviye ediyim dedim kilo almaya gelince bana birşey yapmaz çünkü ben kilo alamayan cinslerdenim yani afedersin benim yediklerimi bir başkası yese obez olur ama ben 60 dan ne yukarı ne aşaga
Yalel,kafama takıldı..Senin eski mesajlarından birine rastladım tesadüfen...3 ay dijital ovulasyon testi yapıp gülen yüzü göremediğini ama hamile olduğunun ortaya çıktığını yazmışsın..Ne marka idi test acaba ?? Benim adetimin 15. günü ve hala gülen yüzü göremedim..Yani yumurtlamamışım..Adetin 9.gününden beri test yapıyorum..
Ancak şu da var lh hormonu yükselince hamilelikte ovulasyon testinin de pozitif olması gerekmez mi ? Ben hamileyken meraktan ovulasyon testi yapmıştım..Dijital değil de strip şeklinde olanlardan.Anında çift çizgi çıkmıştı...Yani hamilelikte de ovulasyon testleri pozitif çıkıyor normalde...
Şu an hamile olmadığıma da eminim ben..Çünkü adet gördüm...
selam kızlar bol gebeli geceler diliyorum:))))
nasılsınız ben bugün daha umutluyum
galibi hamileyimDD
Merhabaa ben de ertelemiştim :)
Meğer idrar yollarımda iltihap varmış ondan olmuyormuş 3 aydır deniyorduk bu ay ilacı kullandım
reglimde 1 gün geçmişti sabah namazına kalkınca testi yaptım pozitif çok şükür.
darısı başınıza kızlar...Allah bekletmeden versin ve sağlıkla doğurmak nasib etsin herkeseee :)
günaydın kızlar umarım gününüz güzel geçer negüzel bazı arkadaşlarımız sevinçlerini paylaşmışlar..
haydi bakalım hayırlısı..
Merhabaa ben de ertelemiştim :)
Meğer idrar yollarımda iltihap varmış ondan olmuyormuş 3 aydır deniyorduk bu ay ilacı kullandım
reglimde 1 gün geçmişti sabah namazına kalkınca testi yaptım pozitif çok şükür.
darısı başınıza kızlar...Allah bekletmeden versin ve sağlıkla doğurmak nasib etsin herkeseee :)
iyiyicanım bomba gibi senden naber..günaydın teyzoşlaarrrrrr
nasılsınız bakalımmmmm bugün..
günaydın güldencim, naber?
herkese gunaydınn. guzel haberler var arkadaşlardan. tebrik ediyorum.
yalel cim senin o kızını yerim.:))
herkese gunaydınn. guzel haberler var arkadaşlardan. tebrik ediyorum.
yalel cim senin o kızını yerim.:))
o begümü ben yerim ama işte başladı anne ile yarışmaya desene
günaydın öslemcim ..
evet ya biz begümü yiye biliriz sanıyorum teyzoşları olarak
yakında senin makyaj mazemelerinortak olacak bu fıstık..
(28.02.2012) (begüm, gecenin bir köründe beni uyutmaya çalışıyor.)
- e bebeğim, eee.. uyu benim matanem (bitanem)
- ama uyumak için, senin de gözünü kapatman lazım annecim, hadi beraber uyuyalım.
- sen uyu annegim, ben seni uyutup kalkıgam burdan
... - alla alla. nereye gideceksin peki?
- babanın yanına yatıgam anne. sen bebeksin ben anneyim. uyu hadi yum gözünü anne... baba beni bekliyor anneee.. pişşş pişşş pişşşş ninni söylesene anne kendine...
ben bunları böyle hemen hemen 6 aydır falan yazıyorum... acayip laflarını kaydediyorum, sonradan bakıp güleriz diye... gittikçe rakip olma durumu var :))
sabah sabah eğlenin gülün biraz diye, yazıyım size de dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?