Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

begüm uyandı.. ona baktım, giydirdim saldım ortalığa... dönüp duruyor etrafta.

ben de bu arada, hazır annem varken, saçıma maske yaptım. uzun zamandır turp suyu yapmak istiyordum. ama bi baktım bahsedilen turp, kırmızı olmalıymş. bende beyaz turp var evde. yapamadım.
onun yerine, yumurta ve zeytinyağ karıştırdım, içine bal da ekledim.. uydurdum :)) sürdüm kafama, sardım streç film ile... oturuyorum :))

ne işşee yaryormuşki

:)) evet biri çıt dese alnının ortasına çattadanak yapıştıracak gibi degil mi? bende aynen:)

Merhabalar kızlar anca girebildim eşim evdeydi baya sayfalar çoğalmış bugun ben çok sinirliyim çünkü bende hiç bir belirti kalmadı artık cnm şu yazını okudum güldürdün beni vallahi sinirliyken allahta seni güldürsün

kızlar günaydınnnnnnnn (((( bu ay bende kırmızıları gördüm yine ((50:

Geçmiş olsn cnm birdahakine inş. hayırlısıyla bebişin tutar

slm kızlar bu ay gebelik belirtilerim oldugu sigara içmemeye karar verdim ama canım çok istiyo zor duruyorum valla sigarayı bırakan varmı aranızda ya yardım edin nerden alıştıksay buna bırakması çok zor

Cnm bende sigara içiyorum ama çok tirkayi değilim yani bazı günler hiç içmediğim bile oluyor sakız çiğne, şeker falan at ağzına en azından sigaradan az da olsa kurtulmanı sağlar

Cnm ne güzel açıklama yapmışsın valla iyicene içimi rahatlattın çok şükür birşey olmadı, olmazda hiç yarabbim sağol tatlım

Bende belirti falan kalmadı artık ağrı sızı gitti birtek 14. idrarım ağar kokuyor zaten ben hamiş değilim biliyorum bugun ateşimi ölçt
m düşük çıktı yükselmesi gerekirken off:26:

Cnm sen baya belirtiler yaşıyorsun kan testi yaptırsana tabi beynin sana oyun oynamıyorsa inş. hamilesindir diliyorum

yalelcim yardımına ihtiyacım var sanıyorum benim ben bu takibi yaparken bidefa eşimle konuşmak zorunda kalmıştım..
şimdide o biliyor bunu ve aynen dediğin gibi negatif etkileniyor peki benim şimdi ne yapmam lazım?
varmı bi fikrin canım..

heheheheheheheh begüm demiyomu anne one diye .
o begümü varya şuanda yakalıyıp yemek istiyoerum izninle canım..

ne işşee yaryormuşki

turp kürü, saç uzatıyormuş, sağlık kazandırıyormuş... öyle okumuştum burda biyerde.
1 turp rendelenecek, 3-4 bardak suda yarım saat kaynatılacak. sonra süzülüp ılık hale getirilece. ılık olan turp suyu, 1 yumurta sarısı ile karıştırılacak. saç dipleri öncelikli olarak, kafaya sürülecek, iyice kompres yapılacak. streçle sarılıp 2 saat beklenecek. sonra da normal şampuanla falan yıkanarak ılık suyla durulanıp çıkılaak. 1 haftalık kür bu. her gün yapılacak.
sonuçta saç dökülmesi azalıyormuş, saçlar uzuyormuş falan falan..
meraktan bi yapıyım istiyorum sadece.

yumurtalı karışım tamamen benim uyduram, ne işe yaradığını bilemiyorum. canım kendimle ilgilenmek istedi, bunu yapıyım dedim, hepsi bu beysalcım.

güldencim, kafayı takmasını önle. hepinize söylüyorum bunu kızlar. kendiniz bile unutun yumurtlama günlerinizi, eşinize de unutturun bu konuyu.
çoğunuz ilk çocuk için uğraşmaktasınız. allah nasip etsin inşallah. cinsiyet minsiyet peşinde değilsiniz henüz. günlerin de bi önemi yok.
bırakın takip etmeyi. gün aşırı ilişki.. relax :)))

güldencim, hiç önemsemiyor gibi davran.. sanki olağan bi günmüş.. üstüne düşme konunun...
hatta, kendisi hatırlar gibi olup, sana '''bugün müydü?''' falan gibi bi soru sorarsa.... ''hayır, bugün değil. geçti gitti yumurtlama günüm, kaçırdık.. boşver, keyfimize bakalım'' içerikli mesajlar ver. aklında ''damızlık adamım ben, döllemem lazım'' fikri kalmasın. aktiviteden sonra da çaktırma çabanı. onu gönder banyoya, sen hemen al poponun altına yastığını, kaldır bacaklarını. ama seni görmesin o çabayla. ''yine olmayabilir, yine becerememiş olabilirim'' gibi bi sorumluluk/suçluluk hissetmesin. doğal münasebetler bunlar, o doğal ihtiyaçlar çerçevesinde yaklaşsın hep konuya.
hatta yastık mastık koymaya bile gerek yok. içerde kalanlar, hedefe gidenler gidiyor zaten. akacak sperm de içerde durmaz :) akacaksa zaten akar yani.. uğraşma. içerde kalanlar yeter de artar bile. yat dinlen o yokken yanında...

benim mantığım bunu söylüyor.
çünkü bizler, elimizde olmadan zaten takılıyoruz günler meselesine. bu bilgi kirliliği de, psikolojimizi etkiliyor. elde değil maalesef. bir de kocaların etkilenmesini ve (bizim yumoşların yanısıra) bir de spermlerin etkilenmesini istemiyoruz. di mi tatlım?

Son düzenleme:

aynen öyle canım ama oda birliktelikten sonra banyoya gitmiyorki of ya benim işim çok zor ama kesinlikle etkileniyor ..
bukonuyu çözmem şart..

Ne güzel anlatmışsın yalel benim eşimde takılmış durumda geçen adet olacam galiba dediğimde yıkıldı resmen ama o günlerde yapmamışmıydık diye birde bende sanki hamileymişimde ilişkiye girersem zarar görecekmiş gibi uzak duruyorum ondan elimde değil çok kötü oldu bu olay

aynen öyle canım ama oda birliktelikten sonra banyoya gitmiyorki of ya benim işim çok zor ama kesinlikle etkileniyor ..
bukonuyu çözmem şart..

çöz bu konuyu evet muhakkak.
banyoya gitmiyorsa da sorun yapma :) sen de yerinden kalkmadan bi yat.. altına yastık koymayı falan boşver. dizlerini kıvır, öylece uzan yani. belli etme hiç çabaladığını.
strese girmesin boş yere yani... sonrasını geçtim de, öncesi önemli asıl. ilişki öncesi, sakın çaktırma ''önemli gün, çok işimiz var, haydi damızlığım gel bakalım'' gibi yaklaşmamaya çalış.
bi süre sonra unutur gider zaten. erkekler bizim gibi değiller. takmaz kafaya. sen takmazsan, o da takmaz. onlar, bizim stresimizle stres sahibi oluyorlar :)))

ya kızlar size bişey sorucam burdan doktora nasıl ve nereden soru soruyoduk..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f935/
burda yanıtlıyorlar güldencim.

aynen katılıyorum varya kendimiz kafayı yedik yetmedi bide eşlerimize yediriyoruz..
of ya ayyy benim bu işe bi çözüm bulmam lazım kızlarya acil

canım hem yanıtların için hemde link için çok teşekkür ederim..
mesela bu ay hamile olmazsam önümüzdekiay ara vermemiz gerektiğini söyleyeyim
önümüzdekiay öylesine birlikte olalım onezaman istersen ben hiç hesaplamıyayım belki tutar
en azaından unutmuş olur olmazmı?

beysalcım, hamileysen bile... ne yaparsan yap.... o bebek, şunu bunu yapmakla zarar görmez.
ağır fiziksel hareket, cinsel ilişki (pozisyonun ne olduğu önemli değil), şu veya bu... hiçbir şekilde ona zarar vermezsin.
bebek, kalıcı değilse, bu ve benzeri sebeplerden tamamen bağımsız olarak gider zaten. allah göstermesin.
eğer embriyo sorunluysa, rahim problemleri varsa, vb.. yani elimizde olmayan sebeplerle düşebilir sadece.

kocandan uzak kalmana gerek yok. doktor kontrolde ''cinsel perhiz'' vermedikçe, kocaları ihmal etmeye gerek yok. cinsel perhizi de zaten, ancak rahim kasılmalarını önlemek için verirler. bana veriyorlar mesela... ilk 16 hafta rahim kasılması olmaması lazım. rahim ağzı yetmezliğim var benim. o sebeple rahimde en ufak hareket olmaması lazım. cinsel ilişkiyle rahim kasılıyor. o sebeple, doktorun aksini söylemedikçe, kocanı ihmal etmene de gerek yok.
bir de doğuma birkaç hafta kala, rahim kasılmasın diye önermiyor genelde doktorlar cinsel ilişki. onun dışında, gebelik süresince ilişki sakıncalı değil.

sağol yalel çok teşekkür ederim o kadar faydan oluyorki anlatamam çok teşekkürler

olur tabi.
''ben bu ay istemiyorum çocuk mocuk.. hem daha erken heralde, daha vaktimiz var :)'' falan gibi ufak tefek hileli mesajlarla halledebilirsin.
onu sen bileceksin işte.. eşin neyle ikna olur, ne şekilde konuyu unutur.. sen bileceksin.

ben sadece ikinci hamileliğimde, eşimle beraber takip etmiştim. çok kolay hamile kalıyrum normalde ben, ama o hamileliğim için 4 ay uğraştık. kafayı taktı adam çünkü. ''bugün di mi?'' falan gibi triplere giriyordu.
sonraki gebeliklerimin hiçbirinde onu haberdar etmedim malum günlerden. hemen de hamile kaldım. ilk ay olmaduysa, ikinci ay tuttu hepsi.

sen de hesaplama, bırak kendi haline...
ben şimdi hesaplıyorum. tam yumurtlama günümde ilişki istiyorum çünkü. önceki 3 gün ve sonraki 3 gün ilişki yok. benim bu seferki formülüm bu. o sebeple takipteyim günlerim konusunda. yoksa ben de takmam kafaya gün mün...

elbet bigün biyerde buluşur o yumoşla sperm kardiş :)) bunun için uğraşmaya gerek yok. takma kafaya bacım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…