- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.981
sağol yalel çok teşekkür ederim o kadar faydan oluyorki anlatamam çok teşekkürler
olur tabi.
''ben bu ay istemiyorum çocuk mocuk.. hem daha erken heralde, daha vaktimiz var :)'' falan gibi ufak tefek hileli mesajlarla halledebilirsin.
onu sen bileceksin işte.. eşin neyle ikna olur, ne şekilde konuyu unutur.. sen bileceksin.
ben sadece ikinci hamileliğimde, eşimle beraber takip etmiştim. çok kolay hamile kalıyrum normalde ben, ama o hamileliğim için 4 ay uğraştık. kafayı taktı adam çünkü. ''bugün di mi?'' falan gibi triplere giriyordu.
sonraki gebeliklerimin hiçbirinde onu haberdar etmedim malum günlerden. hemen de hamile kaldım. ilk ay olmaduysa, ikinci ay tuttu hepsi.
sen de hesaplama, bırak kendi haline...
ben şimdi hesaplıyorum. tam yumurtlama günümde ilişki istiyorum çünkü. önceki 3 gün ve sonraki 3 gün ilişki yok. benim bu seferki formülüm bu. o sebeple takipteyim günlerim konusunda. yoksa ben de takmam kafaya gün mün...
elbet bigün biyerde buluşur o yumoşla sperm kardiş :)) bunun için uğraşmaya gerek yok. takma kafaya bacım :)))
evet tatlım çok haklısın ve ben bunu uyguluyacam onu kandırmamda okadar zor olmayacak sen merak etme...
ya ne dimek şekerim :)) aşkolsun...
sen kaç yaşındasın beysal? nerde oturuyorsun?
ya ne dimek şekerim :)) aşkolsun...
sen kaç yaşındasın beysal? nerde oturuyorsun?
tülinim nasılsın??
işte bu kadar :) bahsettiğimiz kişiler, erkekler yahu :) kandırılmaları her konuda çok basit.
kendilerini çok akıllı sanırlar, ama farkında değiller kadınlar tarafından yönetiliyorlar daima :))) elbette unutturuverirsin, sen bilirsin işini :)))
vallaha bende beysala katılıyorum yalelcim sağol bizi aydınlattığın için engin tecrübelerinden yararlandırdığın için içim şimdi daha çok rahatladı canım...
26 yaşındayım Sakaryadayım sen ?
hahaha.. ay reca ederim şekerim.
hakkatten engiiinnn tecrübe sahibi oldum, elde olmayan sebeplerle, her bi nevaleyi öğrendik işte maalesef.
dilerim başınıza gelmez benim yaşadıklarım gibi şeyler. çok zor gerçekten. ama işte, hayat... neyse :)))
gençmişsin ne güzel.
30.. ama 31 olmama çok çok az kaldı.(
istanbuldayım - kartalda.
hakkatten engiiinnn tecrübe sahibi oldum, elde olmayan sebeplerle, her bi nevaleyi öğrendik işte maalesef.
dilerim başınıza gelmez benim yaşadıklarım gibi şeyler. çok zor gerçekten. ama işte, hayat... neyse :)))
gençmişsin ne güzel.
gençmişsin ne güzel.
canım iyiyim ben seni sormalı okuyorum öle ara ara senin yazdığını görünce cevap vereyim dedimm, malum pazartesi sendromu yaşıyoruz buhaftayıda heyecanla bitirmeyi bekliyoruz güzel haberlerle..
aynen canım bizim nekadar akıllı olduğumuzun farkında bilem deyiller hehehe:
sen hiç merak etme önümüzdekiay istemiyorum biraz dinlenelim diyecem.1 2de brşeyler söyledimi iştamamdır inşallah
ayyy süpersin canımya..
gençmişsin ne güzel.
ay Allah aşkına kendini yaşlı mı yaptın şimdi :) güldüm bak
hoşgeldin, nasılsın tulin?
ya ay abartma güldencim.. ne süper ne süper :))))
bak işte, sen bilirsin en doğru ne yapacağını....
''kadının fendi, erkeği yendi''' diye boşuna dememiş eskiler :))))))))))
hahahahaha
ben hiç konuşmayayım bari yalelcim malum 32 hehehe:
evet yaşadıkların çok zor ama allah sevdiği kullarını sınarmış canım ve sende atlatmışsın canım tabiki zorlanmışsındır ama yinede bugünümüze şükür..
bak şimdi dünya güzeli bi kızın var oyüzden şanslısın..
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü seni yaşadıklarının benzerini arkadaşım çok yakın arkadaşım yaşadı onunda 4üncü bebeyi doğdu şimdi 2 buçuk yaşında ve o yine hamile inşallah bu bebişinde sağ salim alır kucağına..
ve sende ikinci bebişine sağ salim kavuşursun çok yakında..
yok henüz yaşlanmadım.. yaşlanmıyoruz zaten biz kadınlar... yaş alıyoruz zaman içinde :):)
şimdi olgunlaşmaya başladım :)) hepsi bu.
ama sonuçta sen tecrübeli olarak bana yol gösterdin tatlım olurmu öyle şey:
ve çok ta iyi oldu
ama herkese tavsiyem asla eşinizle paylaşmayın bu yumurtlama olayını ..
hahahaahahaha tabi tabi biz böyle
kendimizi kandırıyoz gibi geliyo babna heheh
yavrum, biz yaşlanmıyoruuuzzz.. yaş alıyoruz!!!
boşver, 3 ile başlayan yaşlar, en güzel yaşlarmış.. ben bunu farkettim.
2 ile başlayan yaşlardayken, çok başka telaşlardaydım ben hep.. iş güç, saçma sapan kıskançlıklar... şu bu....
şimdi şimdi hayatın farkına varmaya başladığımı hissediyorum.
30 YAŞINI AŞMIŞ KADIN HAKKINDA...
Andy Rooney der ki...
" Yaşım ilerledikçe, en çok otuz yaşını aşmış bayanlara değer vermeye başladım."
İşte bunun sebeplerinden bir kaçı:
Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp "ne düşünüyorsun?" diye sormaz...
Umurunda degildir çünkü ne düşündüğünüz.
...
Otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV 'nin karşısında yanınızda oturmaz.......
Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
Otuz yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir...
Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.
Otuzunu asmış cok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkinda ne düşündüğünüzü önemser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?