Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

# furtadoo,
# meriyyy,
# Banu_K

burdasınız görüyorum sizi kızlar :)):))

geçmiş sayfaları okuyorsunuz sanırım...

hepinize iyi akşamlar, öpüyorum sizi.... baş başşşş

Evt cnm ben başka sayfalara dalıyorum arada kafamı dağıtmak için

Banucum nasılsn ya cnm bende hiç belirti falan kalmadı yaa birtek idrarımda ağır koku var okdr sen nasılsn

Yalel,kafama takıldı..Senin eski mesajlarından birine rastladım tesadüfen...3 ay dijital ovulasyon testi yapıp gülen yüzü göremediğini ama hamile olduğunun ortaya çıktığını yazmışsın..Ne marka idi test acaba ?? Benim adetimin 15. günü ve hala gülen yüzü göremedim..Yani yumurtlamamışım..Adetin 9.gününden beri test yapıyorum..
Ancak şu da var lh hormonu yükselince hamilelikte ovulasyon testinin de pozitif olması gerekmez mi ? Ben hamileyken meraktan ovulasyon testi yapmıştım..Dijital değil de strip şeklinde olanlardan.Anında çift çizgi çıkmıştı...Yani hamilelikte de ovulasyon testleri pozitif çıkıyor normalde...

Şu an hamile olmadığıma da eminim ben..Çünkü adet gördüm...

Son düzenleyen: Moderatör:

Tatlım hadi hayırlısı doğal şeyler yemekte güzeldir ama folik asitte alsan daha iyi olurdu ama sen bilirsin genede

kızlaaaaaaarrr selamlarr..size iki sorum olacak :)
birinicisi adet düzensizliği ve polikistik over olup da hamile kalanlar var mı..varsa ne kadar sürede hamile kaldılar?
ikincisi şu en altta karikatür gibi çizelgeler var ya hani evliliğinizin veya çocuğunuzun kaç aylık kaç günlük olduğunu gösteryo hahhh işte onun nasıl yapıldığını bilen vardır illaki bana ya anlatabilirse ya da linkini verebilirse çok sevinirim..şimdiiden teşekkürler..:114:

selam kızlar bol gebeli geceler diliyorum:))))
nasılsınız ben bugün daha umutluyum
galibi hamileyimDD

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Cnm polikistik over hakkında bi bilgim yok ama şu linke bir bak karikatür
galibi hamileyimDD

Slm tatlım iyim kendi adıma konuşayım sen nasılsın galibada olsa hamilesin he hadi bakalm inşallahh

Selam kizlar! Ben vajinismusu yeni yendim ve hemen burda buldum kendimi..uc yili gecti evliligim ,bende bebek istiyorum hemde cok!:))su an ovulasyon donemindeyim ama heryerdeki bilgilerfarkli farkli,burdaki tecrubelerden de faydalanmak istedim..ne zaman ve nasil en verimli zaman acaba? Yoksa kisiden kisiye degisir mi???

en güzel anlama şekli akıntıya bakarak bence canım
ovulasyon gününde akıntı şeffaf ve parmaklarının arasında uzaması lazım
ogünü kaçırma derim ayrıca kadınlar farklı günlerde
tekrar yumurtlayabilir adetten sonra ilk gün bile yumurtlayanlar var
sen günaşırı yapmaya çalış

furtada yok o linkte anlatilanlar gibi olmuyor. soyle bir uyari veriyor

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

sen nasil yaprin?

Banucum nasılsn ya cnm bende hiç belirti falan kalmadı yaa birtek idrarımda ağır koku var okdr sen nasılsn
İyiyim hayatm valla bende de belirti falan kalmadı, ufak ufak adet belirtilerim başladı hatta.. Bakalım az kaldı sonucu almaya:) E idrarda koku hamişlik belirtisi diyorlar, belki sen de hamişsindir..

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...orular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

Burda anlatıyorlar gerekli sitelerin de linki var tatlım, takip çizelgesiyle ilgili..

galibi hamileyimDD

Aman aman inşallah hayatım:)) Doludur göbüşün inşallah..

Zoru atlatmışsın tatlım, tebrikler.. İnşallah bebişini de tez zamanda alırsın kucağına.. Ne zaman derken yumurtlama dönemleri tabii.. Ama bu zamanda kişiden kişiye , aydan aya değişebiliyor.. Sen şu an dönemini biliyorsan güzel bu, gün aşırı ilişki öneriyorlar ve hemen arkasından banyo yapmamanı, azıcık yatakta kalıp bi 10-15 dakika dinlenirsende iyi olur.. Ayrıca ilişki sırasında vazelin gibi spremlerin ilerlemesini engelleyici kremler yerine, bunun için özel yaplmış jeller var, hamile kalmaya da yardımcı onları kullanmanı tavsiye ederim.. Ama en önemli konu, bunu kafaya takmaman.. Üzerine düşünüp stres yaptıkça dengelerin bozulur bu da hamiş kalmayı zorlaştırır.. Pozitif düşünce ilk adım yanii..Bol şans:)

Cok tesekurler cani ,hemen bugun balicam calismaya:)uc yildan fazladi vajinismusla ugrastimzaten ya,cok yoruldum artik..isallah bebegimiz cok bekletmez bizi,ne diyim.her seyin hayirlisi olsun isallah

Cok tesekurler cani ,hemen bugun balicam calismaya:)uc yildan fazladi vajinismusla ugrastimzaten ya,cok yoruldum artik..isallah bebegimiz cok bekletmez bizi,ne diyim.her seyin hayirlisi olsun isallah

bu arada bende uğraştım vaji yle
6 ay senin uzun mu sürdü canım
bu arada biraz keyfini sür bence yaşın geçmiyorsa benimki
32 olmasa tadını çıkartırdım hayatım

Son düzenleme:
furtada yok o linkte anlatilanlar gibi olmuyor. soyle bir uyari veriyor

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

sen nasil yaprin?

Bütün linkleri denedin mi tatlım alla alla pc nde bi sorun yok deme

evet yaa bana da öyle bi uyarı veriyo yapamadım..

Kızlar ben aynı orda yapıldıgı gibi takip ederek yaptım oldu birdaha deneyin bakalım tühh yardımcı olamadım:44::44:

İyiyim hayatm valla bende de belirti falan kalmadı, ufak ufak adet belirtilerim başladı hatta.. Bakalım az kaldı sonucu almaya:) E idrarda koku hamişlik belirtisi diyorlar, belki sen de hamişsindir..

Evt tatlım idrar kokusu gebelik belirtilerinden biriymiş valla nebiliyim ya bende adet belirtisi bile yok

kizlar sonunda basardim!!!

Siteni verdigi kodu yapistirinca da olmuyor. resimin ustune sag tiklayip adresi kaydet diyorum sonra cizelgeye yapistiriyorum.

ooh ya. yardimlariniz icin cok tesekkurler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…