- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.021
# furtadoo,
# meriyyy,
# Banu_K
burdasınız görüyorum sizi kızlar :)):))
geçmiş sayfaları okuyorsunuz sanırım...
hepinize iyi akşamlar, öpüyorum sizi.... baş başşşş
kızlar iyi akşamlar,
benim yarın 14.günüm yumurtlama 18.falan oluyor.yarın çalışmalara başlıyoruz.hayırlısı bakalım.
ay ben folik asit falan kullanmıyorum,sadece yediklerime dikkat ediyorum,işte taze fasulye,incir,bulgur falan yiyorum.
Aman annemler folik asit kullanıp yumurtlama günü mü hesapladılar:))ben oluruna bırakacağım bu ay,olmazsa öbür ay doktora gideceğim
kızlaaaaaaarrr selamlarr..size iki sorum olacak :)
birinicisi adet düzensizliği ve polikistik over olup da hamile kalanlar var mı..varsa ne kadar sürede hamile kaldılar?
ikincisi şu en altta karikatür gibi çizelgeler var ya hani evliliğinizin veya çocuğunuzun kaç aylık kaç günlük olduğunu gösteryo hahhh işte onun nasıl yapıldığını bilen vardır illaki bana ya anlatabilirse ya da linkini verebilirse çok sevinirim..şimdiiden teşekkürler..:114:
selam kızlar bol gebeli geceler diliyorum:))))
nasılsınız ben bugün daha umutluyum
galibi hamileyimDD
Selam kizlar! Ben vajinismusu yeni yendim ve hemen burda buldum kendimi..uc yili gecti evliligim ,bende bebek istiyorum hemde cok!:))su an ovulasyon donemindeyim ama heryerdeki bilgilerfarkli farkli,burdaki tecrubelerden de faydalanmak istedim..ne zaman ve nasil en verimli zaman acaba? Yoksa kisiden kisiye degisir mi???
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Cnm polikistik over hakkında bi bilgim yok ama şu linke bir bak karikatür
Slm tatlım iyim kendi adıma konuşayım sen nasılsın galibada olsa hamilesin he hadi bakalm inşallahh
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Cnm polikistik over hakkında bi bilgim yok ama şu linke bir bak karikatür
canm saol ama olmadı değişen bazı şeyler var sanırım neyse artık birincisini de cevaplayan da bulurum inşallah..:):26:
İyiyim hayatm valla bende de belirti falan kalmadı, ufak ufak adet belirtilerim başladı hatta.. Bakalım az kaldı sonucu almaya:) E idrarda koku hamişlik belirtisi diyorlar, belki sen de hamişsindir..Banucum nasılsn ya cnm bende hiç belirti falan kalmadı yaa birtek idrarımda ağır koku var okdr sen nasılsn
kızlaaaaaaarrr selamlarr..size iki sorum olacak :)
birinicisi adet düzensizliği ve polikistik over olup da hamile kalanlar var mı..varsa ne kadar sürede hamile kaldılar?
ikincisi şu en altta karikatür gibi çizelgeler var ya hani evliliğinizin veya çocuğunuzun kaç aylık kaç günlük olduğunu gösteryo hahhh işte onun nasıl yapıldığını bilen vardır illaki bana ya anlatabilirse ya da linkini verebilirse çok sevinirim..şimdiiden teşekkürler..:114:
selam kızlar bol gebeli geceler diliyorum:))))
nasılsınız ben bugün daha umutluyum
galibi hamileyimDD
Selam kizlar! Ben vajinismusu yeni yendim ve hemen burda buldum kendimi..uc yili gecti evliligim ,bende bebek istiyorum hemde cok!:))su an ovulasyon donemindeyim ama heryerdeki bilgilerfarkli farkli,burdaki tecrubelerden de faydalanmak istedim..ne zaman ve nasil en verimli zaman acaba? Yoksa kisiden kisiye degisir mi???
furtada yok o linkte anlatilanlar gibi olmuyor. soyle bir uyari veriyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
sen nasil yaprin?
en güzel anlama şekli akıntıya bakarak bence canım
ovulasyon gününde akıntı şeffaf ve parmaklarının arasında uzaması lazım
ogünü kaçırma derim ayrıca kadınlar farklı günlerde
tekrar yumurtlayabilir adetten sonra ilk gün bile yumurtlayanlar var
sen günaşırı yapmaya çalış
Cok tesekurler cani ,hemen bugun balicam calismaya:)uc yildan fazladi vajinismusla ugrastimzaten ya,cok yoruldum artik..isallah bebegimiz cok bekletmez bizi,ne diyim.her seyin hayirlisi olsun isallah
furtada yok o linkte anlatilanlar gibi olmuyor. soyle bir uyari veriyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
sen nasil yaprin?
evet yaa bana da öyle bi uyarı veriyo yapamadım..
İyiyim hayatm valla bende de belirti falan kalmadı, ufak ufak adet belirtilerim başladı hatta.. Bakalım az kaldı sonucu almaya:) E idrarda koku hamişlik belirtisi diyorlar, belki sen de hamişsindir..
evet yaa bana da öyle bi uyarı veriyo yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?