- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.061
Canım adetin 3. günü mü başlıcaktım teste ? Yani adet görürken..Hiç öyle bir şey duymadım..3. Günde başlanmaz ki canım..Benim de hem eşim dr.hem de eşimin erkek kardeşi eczacı....Adet görürken yumurtlama olmaz ki zaten...benimki clearblue diye bi dijital testti narmik. hatta bir tane daha var evde, kullanmadım.
3 sene kadar evvel almıştım bunları ben, ikinci hamileliğim için uğraşırken..
baktım, bi türlü gülen surat çıkmıyor.. ağladım ağlıcam.. adet günüm geldi, tüm belirtilerim var... kesin regl olucam yine diye dertlenirken... bir baktım hamile kalmışım o arada. yumurtlamadığımı söyledi yani o alet benim o ay sürekli. ama yumurtlamışım işte.
ancak şu da var.. o testi kullanırken ben de hata yapmış olabilirim. ben de 5. günde falan başlamıştım. tam 3. gün başlamak lazım diye duydum ben. kuzenim eczacı. o temin etmişti zaten bana, öyle demişti. ben 3. günü geçirince, 5. günümde başlamıştım yanılmıyorsam... o sebeple öyle bi sıkıntı yaşamış olabilirim diye düşündüm şimdi.
sen de geç başlamışsın mesela...
ama ben hamile kaldığım dönemde de kullandım o dijital testi narmik. işte bu bahsettiğim süreçte, hamişmişim aslında ama haberim yokmuş.. ben ovulasyon testi yapmışım.. hiç pozitifi görmedim. regl günüm geçti, kasıklarım çok ağrıdı falan... ilk acemiliklerim zamanındaydı, yeni evliyken yani... hemen doktora gittim, üşüttüm-iltihap-hasalık falan diye gittim. doktor hamilesin demişti.
o test hiç gülen surat göstermedi bana yani.
ama stripli test hiç kullanmadım, bilemiyorum ben canım.
günaydın kızlar...
ayyyyy canım benimya ayyy vallaha tam yemelik buyaaaa:
zaten kızlar babayı erkeklerde anneyi örnek alırlar ve aşık olurlar canım..
öyle bi araşıtma bile vardı kızlar babaları gibi bir eş isterlermiş erkeklerde anneleri gibi tabi..
vakoptum zaten tatlım yaaa..
evet, o araştırmaya konu olanlar, begümün kopyalarıymış demekki :)))
:))) biz de her dakika kopuyoruz bununla evde
şimdi de yanımda, ''bilgisayarı çekti önüne, zorla elinden bana yer kaldığı kadarıyla, yazıyorum ...
burda altta (mesaj yazma panelinin altında), çeşitli ikonlar var ya... smiley denen zımbırtılarla eğleniyor...
''anne ben bunu seçtim... benim bebeğim anne buuu''' diyor :))bu bebek için :)))
''anne ben işimi yapıgaaaaammmm... çekil burdaaannnn''' diye ağlamaya başladı :)) ben de kaçtım kızlar :)))
BEGÜM'DEN İNCİLER
- süslenelim mi anne, püslenelim mi anne babamız gelsin beni beğensin anne
- tamam annecim, giyinelim bakalım, ne giymek istersin peki??
- elbise giyigem anne, ruh süyücem anne, pağpüm sıkıgam anne.
- tamam kuzum, giyelim o zaman ikimiz de.
- ben giyinigem, sen giyinme anne. Baba beni beğensin anne
dün akşam gebertti bizi gülmekten..
ısrarla da, 'hayır sen giyinme, ben giyinicem...'' falan diyor. ağladı sonunda, ben de üzerimi değiştiriyorum diye... şaka gibi oldu ya bu :))
herkese gunaydınn. guzel haberler var arkadaşlardan. tebrik ediyorum.
yalel cim senin o kızını yerim.:))
sabah sabah eğlenin gülün biraz diye, yazıyım size de dedim :)))
gunaydın tatlım ozlemım ne yaptın dr gıttın mı........?
öslemcim tem ben soracaktım önce günaydın yazayım sonra nasılsa özlem bana yazardedim ama galiba yoğunsun tatlım ama meraktayız doktor nededi?
bu arada latacım sende gelişmeler nedir?..
öslemcim tem ben soracaktım önce günaydın yazayım sonra nasılsa özlem bana yazardedim ama galiba yoğunsun tatlım ama meraktayız doktor nededi?
bu arada latacım sende gelişmeler nedir?..
Gunaydın cnm. gittim evet tatlım. Hormon testleri için bir ay daha beklice(( adetimin 2. yada 3. gunu sabah aç gel dedi. Yarın rahim filmim var. saat 3 te gidicem. ( bununla ilgili bilgi istiommmm, cok stressliyim) eşimde cts gunu gidecek. folikasite devam. sağ yumurtalıkta ufak bir kist gordu, bunu takip edicem şimdilik bir şey yapıcam eger şekilde giştiri buyurse bakıcaz belki ameliyat dedi ama böyle kalırsa bir şey yapmıyoruz dedi. ayrıcaa çatın cok dar cok düşük dedi adam zor muayene etti:) normal doğum yapamazsın dedi. en tabi bir çıglık atıverdim orada. bu adam normal doğumu destekliyor ve hastları zorunlu kalmadıkça sezeryan istemelerini engelliyor. ona gitmemein en büyük sebeplerinden biriydi:)) bu kadar. dun akşam doktordan çıkıp eve gelince bir garip oldum. mal gibi oturdum diebilirim.
canım biraz yogunluk var bir de kendimi garip hissediorum ne bilim butun enerjim şırıngayla çekildi sanki. okuyabilirsin balım doktorun dediklerini. rahim filmi için bilgi istiom amaaa onu tekrar yazım
:)bıldgın gıbı tatlım bende cok degısmeler yok sadece sogan suyu bıraz yumurtlamama erken old galıba yanı bana oyle gelıyo beklmekteyız sımdı gozler martın ılk haftsında sonra bıze gelıyor ıste sen neler yaptın....
peki rahim filimini anesteziylemi çekecekler canım benim bu konuda bi fikrim yok ama bi arkadaşıma çekmişler birini bayıltarak birinide normal ama bayılttıkları çok ayrıntılıymış canım..
vallaha canım ben bişey yapmadım ama akşam inanılmaz karnım ağrdı aynı hastalanacakmışım gibi ama bugün bişeyim yok
gayet iyiyiyim..
anladım tatlım saglık herseyden onde gelıyo cok kfana takma burda da kızlar sımdı tecrube sahıbı olanlar yardımcı olacaktırlar emınım rahat ol ıcını ferah tut hem bızlerde yanında ve destek olcagız da sana butun problemlerımızı asacagızz...ıns sıkma o tatlı canını...
o
çook sevindiiimmm.... hayırlı uğurlu olsun yavrun...
göbüşüne gelen meleğini inşallah kucağında da göstersin allahım..
sağlıkla kolaylıkla bir doğum diliyorum canım.
Hayırlı uğurlu olsun tatlım
benim umudum kalmadı bugün karnım çok ağrıyor muhtemelen akşama kadar adet olurumn :18:
canım yok öle bişi demedi doktorum. şöle konustu: rahim filmini çok abartır herkes ama korkacak yada kendini sıkacak bir durum yok dedi. rahmin içine bir sıvı enjekte edicem bir muddet sonrada filmini çekicem dedi. öle anestezi falan demedi. biraz sancın olur o yuzden akşam gel işe geri dönme dedi. bu kadar. antibiyotik yazdı bugun kullanacam film için. başka bir şey demedi. normal olacaktır bence diger türlü yapacak olsaydı sölerdi cnm. ay bilmiom ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?