Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet içine ilaç enjekte edip sıvıyla dolunca filim çekiyolarmış ben araştırmıştım ama birinden daha duymuştum abartacak bişey yok dediğini sadece bira zğrın oluyomuş doğru..

aman kuzum ya o koltugun goruntusu bile yeter adamı stresse sokmaya:)) acaba filmin neticesini hemen öğrenebilirmiyimm

aman kuzum ya o koltugun goruntusu bile yeter adamı stresse sokmaya:)) acaba filmin neticesini hemen öğrenebilirmiyimm

yokcanım artık o koltuk beni korkutmuyo heheheh:
bence öğrene bilirsin..
hemen olmasa bile 1 2 gün içinde ama çektiren arkadaşlarımız daha çok yardımcı olacaklardır mutlaka..

yokcanım artık o koltuk beni korkutmuyo heheheh:
bence öğrene bilirsin..
hemen olmasa bile 1 2 gün içinde ama çektiren arkadaşlarımız daha çok yardımcı olacaklardır mutlaka..

evet evet bekliorum rahim filmi çektiren bacılarrrrrr. bilgi reca ediomm.
cookk ama coook stresliyim canım valla catlıcamm haaa. üstelik daha hormon testleri için 1 ay daha beklicem. banu çıkarsın beni o listeden bence(

cookk ama coook stresliyim canım valla catlıcamm haaa. üstelik daha hormon testleri için 1 ay daha beklicem. banu çıkarsın beni o listeden bence(

bebeğim o iş hiç belli olmaz bakarsında beklerken hamile kalırsın sen hatırlamıyomusun insanlar tüp bebek hazırlığı yaparken hamile kaldıklarını öğreniyolar oyüzden kafanı rahattut..

Allah söyletiyor canım yaaa
daha test yapmadım kendimi
hala öyle hiissediyorum valla
inşallah hepimiz hamileyizdir

geçmiş olsun öncelikle rahim filmini bende çok araştırdım hormon testinden sonraki adım gerekli olursa diye bazıları çok kolay geçti yürüyerek eve gittim hatta gezdim falan diyor bazılarıda ölüyordum gibi şeyler söylüyor ama benim anladığım kadarıyla ilk önemli şey yapan kişiler eğer uzmansa çok rahat çekiyor acemiyse içeri girerken canını yakıyor bide eğer kanalların açıksa zaten biraz ağrı hissediliyormuş az tıkanıklık varsa enjekte ettiği ilaç açıyormuş çok kaplıysa artık tek çaren tüp bebek oluyormuş benim araştımalarım bu yönde

yok be güzelim canını sıkma
galiba rahm filmi çektireceksin sakın der etmesonunda
hamiş olman daha kolay
çünkü o ilaç içini temizliyor tüpleri açıyor
psikolojini neye hazırlarsan onu yaşarsın

canım bide çatını dar olmasıseni korkutmasın benim kuzenimdede vardı o problem 2 tane çocuğu var onu hiç takma yani

Kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize ,,,,, izmir de bugün buz gibi bir hava fırtına ve karrrr varr ama nedense keyfim yerinde gibi ,,,,herkes iyidir umuyorum ,pozitifi gören arkadaşlarımız varmış okudum biraz hayırlısı olsun doğurmayı nasip etsin allahım...ö

özlemimm özlemimmm günaydın bebeğim sanada dr. Gitmişsin en iyisini yaptın boş yere debelenmektense çözüme kavuşturur bilinçli beklersin bebeğini..hiç canını sıkma hersey olacağına varır...
Güldencim günaydın hayatım sanada güzel haberlerin gelir inşallahhh
latacım sanada günaydın tatlımm öpüyorum..
Furtadooo kızma bak unutmadım seni günaydın sanada hayatım..
Yalelcim sanada günaydın erkencisiniz yine ,, ana - kız mücadelesi başladı sizdede bende babamı çok kıskanırdım annemden normal şeyler olabiliyor bunlar...öpüyorum ikinizide ...
Hilalmestenkaya sanada günaydın hayatım...
Narmikçim sana ve ikizlerinide günaytdın..
Siyahkuğu sende hoşgeldin günaydın..
Ve diğerleri berceste , ahirimsin,beysal,nersan veee banucum hoşgeldin hayatım sanada soğuk bir günaydın izmirden ,, nasılsınız kızlar bugün gelişmeler varmıı

AYYYY bercesteee yaktın beni wallaha ben psikolojimi nedense hep olumsuz şeler hazırlıom:)) yarın çektiricem bakalımmm öbür gün nelerle dönücem size.

ya canım benim doktorumda adet sancın gibi sancın olur biraz dedi. onun haricinde abarttıkları kadar kötü birşey yok, korkma dedi. saolsun o da cok rahatlatmaya calıştı beni. Ilk once adım adım anlattı su olursa boyle yaparız bu olursa bole yaparsa. iyisiyle kötüsüyle. ama tabi ben aldım bi kere fişeği dururmuyum psikolojim o anda coktaaann uzaya gonderdi yani mekiği:):):) gelmeden beni ara ben hazırlanayım sen gelene kadar, sonra da halledelim şu işi dedi. bakalım ınnşşşşşş gusel şeler duyarımmm.adam konusuo bıdıbıdı ben leyla olmusum duymuom ki en sonundadinlionmu sen beni dedi :):):)

Günaydıııııın Kızlaaaaaaaaar...:) Hepinize harika bir gün olsun..

Yalelcim begümün yazdıklarını okuyarak başlamış oldum güne harika geldi bana, tam rakip olmuş bu sana eyvah ki ne eyvah:) Küçük cadımız begümü öp bi mıncıkla yerime:))

ay_she arkadaşım, güzel haberini paylaşmışsın, çok tebrikler, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Darısı bizlerin başına..:)

ÖZlem, valla gelirim alırım ayağımın altına görürsün dünya kaç bucak:)))) Kızım yapma allah aşkına, öyle bilgisiz 16 lık köylü kızı moduna girme rica ederim.. Listeden falan silmiyorum seni, sanırsın doktor çok fena şeyler söylemiş sana, ortada bir sıkıntı yok tatlım, niye sen kara haberler almış gibi davranıyorsun, adam kontrol edecek de işte rahim filmiyle.. hem o rahim filmi işlemi, tüplerini temizlediği için çok çok daha rahat hamile kalma şansın var, burda çok okudum çünkü, çoğu şıp diye hamile kalmış filimden sonra.. çatında darsa dar, sezeryan olur, ne olacak yani, hayır ama 9-10 tane çocuk doğurmaya niyetliysen ve çekincen bundansa söyle de bilelim:)))) Ferah tut içini hayatım, bir sorun yok ortada..

hayırlısı olsun canım benim geç olsun GÜÇ olmasın
sen rahat ol
ben ilk muayene de değilde
ankarada ali ayhan hocaya gittim ondan çıkınca yani o koltuktan sonra
kapıyı bulamadım eve gidince şoktaydım
ama şimdi çok sağlıklıyım ben tedaviler için 1 sene verdim
inşallah Allahın izniyle rahim filminden sonra hamişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…