- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.081
evet içine ilaç enjekte edip sıvıyla dolunca filim çekiyolarmış ben araştırmıştım ama birinden daha duymuştum abartacak bişey yok dediğini sadece bira zğrın oluyomuş doğru..
teşekkür ederimm :) :) :) amın ınsallahhh
2 bebegımı kaybettım ınsallah bu sefer kucagıma alabilrim
teşekkür ederimmm :)
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına..
aman kuzum ya o koltugun goruntusu bile yeter adamı stresse sokmaya:)) acaba filmin neticesini hemen öğrenebilirmiyimm
yokcanım artık o koltuk beni korkutmuyo heheheh:
bence öğrene bilirsin..
hemen olmasa bile 1 2 gün içinde ama çektiren arkadaşlarımız daha çok yardımcı olacaklardır mutlaka..
evet evet bekliorum rahim filmi çektiren bacılarrrrrr. bilgi reca ediomm.
cookk ama coook stresliyim canım valla catlıcamm haaa. üstelik daha hormon testleri için 1 ay daha beklicem. banu çıkarsın beni o listeden bence(
bebeğim o iş hiç belli olmaz bakarsında beklerken hamile kalırsın sen hatırlamıyomusun insanlar tüp bebek hazırlığı yaparken hamile kaldıklarını öğreniyolar oyüzden kafanı rahattut..
oh hadi hayırlısı olsun bakalım.. sonunda almışsın oturum iznini.. gerisi teferruattır zaten sanırım, hallolurlar yavaş yavaş :))
izmiiiirrrr.... dur dur daha gitme izmire... havalar güzelleşsin, mayısta falan gel :)) ben de gidicem inşallah... :))
hem dur bi bakalım, hamiş olabilirsin sen.. nasıl binicen uçağa.. bekle bakalım :)))
o yumurtalı zeytinyağlı maske beni deli etti. yıkanmadı gitti bi türlü... ay ne zor oldu vall ya... unutmuşum bu kendine bakma işlerini :)))) eskiden pek rahat yapardım, sürekli uğraşırdım biyerlerimle.. yüzüme, saçıma, ellere, ayaklara, dirseklere, topuklara, oraya, buraya.. sürekli biyerlerime bişeyler yapardım :))
ya benim amacım bişey değil aslında furtado :)) ben uzuuuunnnn zamandır kendimle hiç ilgilenmediğimi farkettim. çok üzüldüm. azıcık kendime bişeyler yapıyım dedim, hepsi bu yani :)))
ama hem bakım yapsın, hem uzatsın, hem parlatsın... ohh hepsi birarada olan bişey varsa, söyle bacım :))
sen de allahın şanslı kullarındansın yani, ohh maşallah yavrımmmm :))) ye, götür mamacıkları.. ama kilo alma.. ne adaletsiz dünya ya bu böyle :))
bana da içtiğim su yarar valla.. genç kızken çok kontrol ederdim kendimi, sürekli aman 300 gr fazlam var, triplerindeydim kendi kendime :))) şimdi 3-5 kilo oynuyor... bi bakıyorum 3 kilo almışım, aman veriyim diye sıkıyorum kendimi.. bakıyorum 5 kilo almışım... öyle yani, al-ver-al-ver modundayım. çok şanslısın, çok maşallah canım sana.
benimki clearblue diye bi dijital testti narmik. hatta bir tane daha var evde, kullanmadım.
3 sene kadar evvel almıştım bunları ben, ikinci hamileliğim için uğraşırken..
baktım, bi türlü gülen surat çıkmıyor.. ağladım ağlıcam.. adet günüm geldi, tüm belirtilerim var... kesin regl olucam yine diye dertlenirken... bir baktım hamile kalmışım o arada. yumurtlamadığımı söyledi yani o alet benim o ay sürekli. ama yumurtlamışım işte.
ancak şu da var.. o testi kullanırken ben de hata yapmış olabilirim. ben de 5. günde falan başlamıştım. tam 3. gün başlamak lazım diye duydum ben. kuzenim eczacı. o temin etmişti zaten bana, öyle demişti. ben 3. günü geçirince, 5. günümde başlamıştım yanılmıyorsam... o sebeple öyle bi sıkıntı yaşamış olabilirim diye düşündüm şimdi.
sen de geç başlamışsın mesela...
ama ben hamile kaldığım dönemde de kullandım o dijital testi narmik. işte bu bahsettiğim süreçte, hamişmişim aslında ama haberim yokmuş.. ben ovulasyon testi yapmışım.. hiç pozitifi görmedim. regl günüm geçti, kasıklarım çok ağrıdı falan... ilk acemiliklerim zamanındaydı, yeni evliyken yani... hemen doktora gittim, üşüttüm-iltihap-hasalık falan diye gittim. doktor hamilesin demişti.
o test hiç gülen surat göstermedi bana yani.
ama stripli test hiç kullanmadım, bilemiyorum ben canım.
galiba mı??? yaptın mı test mest tatlım?
çook sevindiiimmm.... hayırlı uğurlu olsun yavrun...
göbüşüne gelen meleğini inşallah kucağında da göstersin allahım..
sağlıkla kolaylıkla bir doğum diliyorum canım.
Gunaydın cnm. gittim evet tatlım. Hormon testleri için bir ay daha beklice(( adetimin 2. yada 3. gunu sabah aç gel dedi. Yarın rahim filmim var. saat 3 te gidicem. ( bununla ilgili bilgi istiommmm, cok stressliyim) eşimde cts gunu gidecek. folikasite devam. sağ yumurtalıkta ufak bir kist gordu, bunu takip edicem şimdilik bir şey yapıcam eger şekilde giştiri buyurse bakıcaz belki ameliyat dedi ama böyle kalırsa bir şey yapmıyoruz dedi. ayrıcaa çatın cok dar cok düşük dedi adam zor muayene etti:) normal doğum yapamazsın dedi. en tabi bir çıglık atıverdim orada. bu adam normal doğumu destekliyor ve hastları zorunlu kalmadıkça sezeryan istemelerini engelliyor. ona gitmemein en büyük sebeplerinden biriydi:)) bu kadar. dun akşam doktordan çıkıp eve gelince bir garip oldum. mal gibi oturdum diebilirim.
aman kuzum ya o koltugun goruntusu bile yeter adamı stresse sokmaya:)) acaba filmin neticesini hemen öğrenebilirmiyimm
evet evet bekliorum rahim filmi çektiren bacılarrrrrr. bilgi reca ediomm.
cookk ama coook stresliyim canım valla catlıcamm haaa. üstelik daha hormon testleri için 1 ay daha beklicem. banu çıkarsın beni o listeden bence(
Allah söyletiyor canım yaaa
daha test yapmadım kendimi
hala öyle hiissediyorum valla
inşallah hepimiz hamileyizdir
Günaydın herkese. Bu soğuk günde herkese mutlu bir gün dilerim.
yok be güzelim canını sıkma
galiba rahm filmi çektireceksin sakın der etmesonunda
hamiş olman daha kolay
çünkü o ilaç içini temizliyor tüpleri açıyor
psikolojini neye hazırlarsan onu yaşarsın
geçmiş olsun öncelikle rahim filmini bende çok araştırdım hormon testinden sonraki adım gerekli olursa diye bazıları çok kolay geçti yürüyerek eve gittim hatta gezdim falan diyor bazılarıda ölüyordum gibi şeyler söylüyor ama benim anladığım kadarıyla ilk önemli şey yapan kişiler eğer uzmansa çok rahat çekiyor acemiyse içeri girerken canını yakıyor bide eğer kanalların açıksa zaten biraz ağrı hissediliyormuş az tıkanıklık varsa enjekte ettiği ilaç açıyormuş çok kaplıysa artık tek çaren tüp bebek oluyormuş benim araştımalarım bu yönde
Gunaydın cnm. gittim evet tatlım. Hormon testleri için bir ay daha beklice(( adetimin 2. yada 3. gunu sabah aç gel dedi. Yarın rahim filmim var. saat 3 te gidicem. ( bununla ilgili bilgi istiommmm, cok stressliyim) eşimde cts gunu gidecek. folikasite devam. sağ yumurtalıkta ufak bir kist gordu, bunu takip edicem şimdilik bir şey yapıcam eger şekilde giştiri buyurse bakıcaz belki ameliyat dedi ama böyle kalırsa bir şey yapmıyoruz dedi. ayrıcaa çatın cok dar cok düşük dedi adam zor muayene etti:) normal doğum yapamazsın dedi. en tabi bir çıglık atıverdim orada. bu adam normal doğumu destekliyor ve hastları zorunlu kalmadıkça sezeryan istemelerini engelliyor. ona gitmemein en büyük sebeplerinden biriydi:)) bu kadar. dun akşam doktordan çıkıp eve gelince bir garip oldum. mal gibi oturdum diebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?