Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım bide çatını dar olmasıseni korkutmasın benim kuzenimdede vardı o problem 2 tane çocuğu var onu hiç takma yani

kuzum walla bilemiom artıkın o kadarını. doktor once o zımbırtıyı yerleştirmeye calıştı sonra olmadı el yordamıyla yokladı. çatın cok dar ve ust kemiğin cok basık normal doğum olmas riske atmayız ama hele bi gebe kal sonrasına bakarız dedi. hayırlısı olsun be arkadaşım. once şu işlemlerimi yaptıralım da bakıcaz

Merhaba Kızlar,

7 yıllık evliyim.Bende yaklaşık 8-9 aydır deniyorum.Çok sağlam çalıştığımızı söyleyemem ama işte bakalım.
Bat'ım 29 Şubat.
Geçen ay doktora gittiğimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen Klomen verdi ve günde 2 adet kullan 5 gün sonra şu günlerde olsun dedi ve gel dedi.Çok mantıklı gelmedi ve kasıklarımda inanılmaz sancı yaptı bıraktım.
Bu ay için pek umudum yok aslında.Regli öncesi rahmin üstünde oluşan sertlik oluştu bile.Umudum Nisana Kalabilir.

İsteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.

kızlar ben bu aydan cok ümitliyim nedense. Çok kafama takmaya başladım ondan mı acaba?

slm kızlar dün adet günümdü ne gelen var ne giden bide benim 2gün önce olurdu hep sevindirik oldum:) inş olur bebişim de son andada adetlenmem inşallahhhh

günaydın tülüncim vallaha bakalım bekliyorrum ama haber önce senden gelecek dimi?
haydi güzel güzel başlayalım mart ayına istiyorum kızlar..
çorlu burası burdada hava çok soğuk çokkk:

selam kızlar bende mart ta hayırlı haber bekleyenlerdenim

Hoşgeldiniz kızlar.. Befücüm inşallah, marta bile kalmazsın 1-2 gün içinde hamiş oldupun müjdesini alırız..

kara_gül, seni de ekleyelim listeye hemen, nedir bat tarihin? İnşallah mart ayı uğurlu gelir sana da..

kızlar ben bu aydan cok ümitliyim nedense. Çok kafama takmaya başladım ondan mı acaba?

İnşallah ondan değildir de gerçekten hamişsindir onu hissediyorsundur tatlım...

slm kızlar dün adet günümdü ne gelen var ne giden bide benim 2gün önce olurdu hep sevindirik oldum:) inş olur bebişim de son andada adetlenmem inşallahhhh

Harika:) inşallah görmezsin kırmızıları:) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun gelen giden olmazsa?

:))) hayırlısıyla atlatırsın inşallah banada gerekebilir bu ayda olmazsa cnm sende bilgiler alırım artık

balım sen geleceksen buraya ben ayagının altına girmeye razıyım yaneee:):) ay ne bilim canım ya birden bole aptal gibi oldum kaldım, sonra ya kızım saçmalama bunlar normal süreçlerdir herhalde dedim. arada geliolar işte bana. yok istemem 9-10 dene zengin olsam neyse de 2 tane kafiiii benim için:)

Allah soletio herhalde:) hayırlısı olsun inşallah canım.

tülinim evet en azından su anda ne gibi süreçler beklio beni biliorum. oleeee yat kalk bekle modundan cıktım yani artıkınn:):)

inşallah inşallah cnm..
ama nezaman yapıcan testi meraklan bekliyoz..

mart 3 batım gerçi listede 5 mart
dün az kalsın alacaktım ama negatifi görürsem
adet gelmeyecekse bile kesin psikolojik olarak getiririm diye almadım
ama 1 martta yapcam kızlar dayanamıyorum

günaydınn bugünüde atlatırsam yarına test yapabilirim ben nasılsa 1 günüm kaldı varsa çıkar zaten

kızlarrr bişey sorucam ben sanki bu ay şu yumurtlama akıntısını görmedim.
acaba yumurtlamadım mı
bu arada 18. günüm bugün...

:))) Gelirim hayatım..:) Evet aynen öyle, normal süreçler bunlar,zaten normalde bebek yapmak için falan değil her kadının düzenli gitmesi lazım doktora.. ee doktorda arada kontrol edecek tabi, test vs ile ne olup bitiyor diye.. yani öyle ekstra bir durum yok ortada kuzum, sakin sakin.. hem daha iyi sonra sonuçları alınca kafanda soru işareti kalmayacak, acaba bir sorun var mı diye.. benim annem de doktor sevmez, kardeşime hamile kalmaya çalışırken 1-2 ay denemeişler tık yok, babam zorla göndermiş doktora, bi bakmışlar iltahap var, ilacı kullandığı ay hamile kalmış annem.. yani bu kontrol işi basit ama önemli özlemcim, o yüzden bence çok iyi yaptın gitmekle..

mart 3 batım gerçi listede 5 mart
dün az kalsın alacaktım ama negatifi görürsem
adet gelmeyecekse bile kesin psikolojik olarak getiririm diye almadım
ama 1 martta yapcam kızlar dayanamıyorum

Çok istiyorsan yap gitsin arkadaşım..:) İnşallah iyi sonuç alırsın..:)

hayy leyla seniii çılgın leylaa kız ben kaç aydır yatıyom kalkıyom o koltuğa bütünleştim artık takmadım hiç kafama ama ohh dedim ya neyse çıksın ne olacaksa olsun iyisiyle kötüsüyle,,ki şanslısın bak seni rahatlatmaya çalışan anlayan bir doktorun var ,ne doktorlar var adamı bunalıma sokar ...
kız keyfini çıkar bak şimdi nasılsa tedavi görecen rahat rahat yat kalk düşünmeden ::):):)

kızlarrr bişey sorucam ben sanki bu ay şu yumurtlama akıntısını görmedim.
acaba yumurtlamadım mı
bu arada 18. günüm bugün...

belki daha erken yumurtladın veya akıntını gözden kaçırmış olabilirsin tatlım? ya da henüz yumurtlamamış da olabilirsin tabii, bazen geç olabiliyor..

bir sonraki adet tarihi : 17 mart
ovülasyon 27 şubat 3 mart canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…