- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.101
canım bide çatını dar olmasıseni korkutmasın benim kuzenimdede vardı o problem 2 tane çocuğu var onu hiç takma yani
selam kızlar bende mart ta hayırlı haber bekleyenlerdenim
kızlar ben bu aydan cok ümitliyim nedense. Çok kafama takmaya başladım ondan mı acaba?Günaydıııııın Kızlaaaaaaaaar...:) Hepinize harika bir gün olsun..
Yalelcim begümün yazdıklarını okuyarak başlamış oldum güne harika geldi bana, tam rakip olmuş bu sana eyvah ki ne eyvah:) Küçük cadımız begümü öp bi mıncıkla yerime:))
ay_she arkadaşım, güzel haberini paylaşmışsın, çok tebrikler, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Darısı bizlerin başına..:)
ÖZlem, valla gelirim alırım ayağımın altına görürsün dünya kaç bucak:)))) Kızım yapma allah aşkına, öyle bilgisiz 16 lık köylü kızı moduna girme rica ederim.. Listeden falan silmiyorum seni, sanırsın doktor çok fena şeyler söylemiş sana, ortada bir sıkıntı yok tatlım, niye sen kara haberler almış gibi davranıyorsun, adam kontrol edecek de işte rahim filmiyle.. hem o rahim filmi işlemi, tüplerini temizlediği için çok çok daha rahat hamile kalma şansın var, burda çok okudum çünkü, çoğu şıp diye hamile kalmış filimden sonra.. çatında darsa dar, sezeryan olur, ne olacak yani, hayır ama 9-10 tane çocuk doğurmaya niyetliysen ve çekincen bundansa söyle de bilelim:)))) Ferah tut içini hayatım, bir sorun yok ortada..
Kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize ,,,,, izmir de bugün buz gibi bir hava fırtına ve karrrr varr ama nedense keyfim yerinde gibi ,,,,herkes iyidir umuyorum ,pozitifi gören arkadaşlarımız varmış okudum biraz hayırlısı olsun doğurmayı nasip etsin allahım...ö
özlemimm özlemimmm günaydın bebeğim sanada dr. Gitmişsin en iyisini yaptın boş yere debelenmektense çözüme kavuşturur bilinçli beklersin bebeğini..hiç canını sıkma hersey olacağına varır...
Güldencim günaydın hayatım sanada güzel haberlerin gelir inşallahhh
latacım sanada günaydın tatlımm öpüyorum..
Furtadooo kızma bak unutmadım seni günaydın sanada hayatım..
Yalelcim sanada günaydın erkencisiniz yine ,, ana - kız mücadelesi başladı sizdede bende babamı çok kıskanırdım annemden normal şeyler olabiliyor bunlar...öpüyorum ikinizide ...
Hilalmestenkaya sanada günaydın hayatım...
Narmikçim sana ve ikizlerinide günaytdın..
Siyahkuğu sende hoşgeldin günaydın..
Ve diğerleri berceste , ahirimsin,beysal,nersan veee banucum hoşgeldin hayatım sanada soğuk bir günaydın izmirden ,, nasılsınız kızlar bugün gelişmeler varmıı
selam kızlar bende mart ta hayırlı haber bekleyenlerdenim
Merhaba Kızlar,
7 yıllık evliyim.Bende yaklaşık 8-9 aydır deniyorum.Çok sağlam çalıştığımızı söyleyemem ama işte bakalım.
Bat'ım 29 Şubat.
Geçen ay doktora gittiğimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen Klomen verdi ve günde 2 adet kullan 5 gün sonra şu günlerde olsun dedi ve gel dedi.Çok mantıklı gelmedi ve kasıklarımda inanılmaz sancı yaptı bıraktım.
Bu ay için pek umudum yok aslında.Regli öncesi rahmin üstünde oluşan sertlik oluştu bile.Umudum Nisana Kalabilir.
İsteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.
kızlar ben bu aydan cok ümitliyim nedense. Çok kafama takmaya başladım ondan mı acaba?
slm kızlar dün adet günümdü ne gelen var ne giden bide benim 2gün önce olurdu hep sevindirik oldum:) inş olur bebişim de son andada adetlenmem inşallahhhh
AYYYY bercesteee yaktın beni wallaha ben psikolojimi nedense hep olumsuz şeler hazırlıom:)) yarın çektiricem bakalımmm öbür gün nelerle dönücem size.
ya canım benim doktorumda adet sancın gibi sancın olur biraz dedi. onun haricinde abarttıkları kadar kötü birşey yok, korkma dedi. saolsun o da cok rahatlatmaya calıştı beni. Ilk once adım adım anlattı su olursa boyle yaparız bu olursa bole yaparsa. iyisiyle kötüsüyle. ama tabi ben aldım bi kere fişeği dururmuyum psikolojim o anda coktaaann uzaya gonderdi yani mekiği:):):) gelmeden beni ara ben hazırlanayım sen gelene kadar, sonra da halledelim şu işi dedi. bakalım ınnşşşşşş gusel şeler duyarımmm.adam konusuo bıdıbıdı ben leyla olmusum duymuom ki en sonundadinlionmu sen beni dedi :):):)
Günaydıııııın Kızlaaaaaaaaar...:) Hepinize harika bir gün olsun..
Yalelcim begümün yazdıklarını okuyarak başlamış oldum güne harika geldi bana, tam rakip olmuş bu sana eyvah ki ne eyvah:) Küçük cadımız begümü öp bi mıncıkla yerime:))
ay_she arkadaşım, güzel haberini paylaşmışsın, çok tebrikler, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Darısı bizlerin başına..:)
ÖZlem, valla gelirim alırım ayağımın altına görürsün dünya kaç bucak:)))) Kızım yapma allah aşkına, öyle bilgisiz 16 lık köylü kızı moduna girme rica ederim.. Listeden falan silmiyorum seni, sanırsın doktor çok fena şeyler söylemiş sana, ortada bir sıkıntı yok tatlım, niye sen kara haberler almış gibi davranıyorsun, adam kontrol edecek de işte rahim filmiyle.. hem o rahim filmi işlemi, tüplerini temizlediği için çok çok daha rahat hamile kalma şansın var, burda çok okudum çünkü, çoğu şıp diye hamile kalmış filimden sonra.. çatında darsa dar, sezeryan olur, ne olacak yani, hayır ama 9-10 tane çocuk doğurmaya niyetliysen ve çekincen bundansa söyle de bilelim:)))) Ferah tut içini hayatım, bir sorun yok ortada..
hayırlısı olsun canım benim geç olsun GÜÇ olmasın
sen rahat ol
ben ilk muayene de değilde
ankarada ali ayhan hocaya gittim ondan çıkınca yani o koltuktan sonra
kapıyı bulamadım eve gidince şoktaydım
ama şimdi çok sağlıklıyım ben tedaviler için 1 sene verdim
inşallah Allahın izniyle rahim filminden sonra hamişsin canım
Kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize ,,,,, izmir de bugün buz gibi bir hava fırtına ve karrrr varr ama nedense keyfim yerinde gibi ,,,,herkes iyidir umuyorum ,pozitifi gören arkadaşlarımız varmış okudum biraz hayırlısı olsun doğurmayı nasip etsin allahım...ö
özlemimm özlemimmm günaydın bebeğim sanada dr. Gitmişsin en iyisini yaptın boş yere debelenmektense çözüme kavuşturur bilinçli beklersin bebeğini..hiç canını sıkma hersey olacağına varır...
Yalelcim sanada günaydın erkencisiniz yine ,, ana - kız mücadelesi başladı sizdede bende babamı çok kıskanırdım annemden normal şeyler olabiliyor bunlar...öpüyorum ikinizide ...
Ve diğerleri berceste , ahirimsin,beysal,nersan veee banucum hoşgeldin hayatım sanada soğuk bir günaydın izmirden ,, nasılsınız kızlar bugün gelişmeler varmıı
inşallah inşallah cnm..
ama nezaman yapıcan testi meraklan bekliyoz..
:))) hayırlısıyla atlatırsın inşallah banada gerekebilir bu ayda olmazsa cnm sende bilgiler alırım artık
slm kızlar dün adet günümdü ne gelen var ne giden bide benim 2gün önce olurdu hep sevindirik oldum:) inş olur bebişim de son andada adetlenmem inşallahhhh
balım sen geleceksen buraya ben ayagının altına girmeye razıyım yaneee:):) ay ne bilim canım ya birden bole aptal gibi oldum kaldım, sonra ya kızım saçmalama bunlar normal süreçlerdir herhalde dedim. arada geliolar işte bana. yok istemem 9-10 dene zengin olsam neyse de 2 tane kafiiii benim için:)
Allah soletio herhalde:) hayırlısı olsun inşallah canım.
tülinim evet en azından su anda ne gibi süreçler beklio beni biliorum. oleeee yat kalk bekle modundan cıktım yani artıkınn:):)
mart 3 batım gerçi listede 5 mart
dün az kalsın alacaktım ama negatifi görürsem
adet gelmeyecekse bile kesin psikolojik olarak getiririm diye almadım
ama 1 martta yapcam kızlar dayanamıyorum
hayy leyla seniii çılgın leylaa kız ben kaç aydır yatıyom kalkıyom o koltuğa bütünleştim artık takmadım hiç kafama ama ohh dedim ya neyse çıksın ne olacaksa olsun iyisiyle kötüsüyle,,ki şanslısın bak seni rahatlatmaya çalışan anlayan bir doktorun var ,ne doktorlar var adamı bunalıma sokar ...ayyyy bercesteee yaktın beni wallaha ben psikolojimi nedense hep olumsuz şeler hazırlıom:)) yarın çektiricem bakalımmm öbür gün nelerle dönücem size.
Ya canım benim doktorumda adet sancın gibi sancın olur biraz dedi. Onun haricinde abarttıkları kadar kötü birşey yok, korkma dedi. Saolsun o da cok rahatlatmaya calıştı beni. ılk once adım adım anlattı su olursa boyle yaparız bu olursa bole yaparsa. Iyisiyle kötüsüyle. Ama tabi ben aldım bi kere fişeği dururmuyum psikolojim o anda coktaaann uzaya gonderdi yani mekiği:):):) gelmeden beni ara ben hazırlanayım sen gelene kadar, sonra da halledelim şu işi dedi. Bakalım ınnşşşşşş gusel şeler duyarımmm.adam konusuo bıdıbıdı ben leyla olmusum duymuom ki en sonundadinlionmu sen beni dedi :):):)
kız keyfini çıkar bak şimdi nasılsa tedavi görecen rahat rahat yat kalk düşünmeden ::):):)balım sen geleceksen buraya ben ayagının altına girmeye razıyım yaneee:):) ay ne bilim canım ya birden bole aptal gibi oldum kaldım, sonra ya kızım saçmalama bunlar normal süreçlerdir herhalde dedim. Arada geliolar işte bana. Yok istemem 9-10 dene zengin olsam neyse de 2 tane kafiiii benim için:)
allah soletio herhalde:) hayırlısı olsun inşallah canım.
Tülinim evet en azından su anda ne gibi süreçler beklio beni biliorum. Oleeee yat kalk bekle modundan cıktım yani artıkınn:):)
kızlarrr bişey sorucam ben sanki bu ay şu yumurtlama akıntısını görmedim.
acaba yumurtlamadım mı
bu arada 18. günüm bugün...
Hoşgeldiniz kızlar.. Befücüm inşallah, marta bile kalmazsın 1-2 gün içinde hamiş oldupun müjdesini alırız..
kara_gül, seni de ekleyelim listeye hemen, nedir bat tarihin? İnşallah mart ayı uğurlu gelir sana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?