Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

nasılsa tedavi görecen derken yanlış yazdım düzelteyim sen bunalıma girersin şimdi yani test mest bilmem ne bekleyecen ya bir ay ondan dedim..

mart 3 batım gerçi listede 5 mart
dün az kalsın alacaktım ama negatifi görürsem
adet gelmeyecekse bile kesin psikolojik olarak getiririm diye almadım
ama 1 martta yapcam kızlar dayanamıyorum

bende bende yap bencede ayyy ben çatlıyacam zaten..
bu arada banucum kocaman bi günaydın sana naber şekerim..

slm kızlar dün adet günümdü ne gelen var ne giden bide benim 2gün önce olurdu hep sevindirik oldum:) inş olur bebişim de son andada adetlenmem inşallahhhh

Ooo inşallah güzel haberlerini alırızz canım:)

Teşekkürler banucum inşallah hepimiz birerbirer güzel haberler veririz..

İnşallah ondan değildir de gerçekten hamişsindir onu hissediyorsundur tatlım...

Harika:) inşallah görmezsin kırmızıları:) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun gelen giden olmazsa?

inş görmem tatlım kırmızıları yoksa kafayı yerim heralde 5 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı heralde ayrın yaparım testide eminde degilim mesala benim komşunun adet gectikten 13 gün sonra hamile oldugu çıkmıştı bide bişi sorcam benim 3 gündür bide gaz meydana geldi buda belirtiler içindemi çünkü benim yumurtlamadan sonra kasık ve bel agrım oluştu halada devam ediyo bide bu çıktı şimdi

KArnım ağrısın istemiyorum gelmesin kırmızılar ama ya yarın son gün ama bugün gelecek gibi off

bende senı opuyorum tatlım hıc bırımızı atlamdan herkeze slm vermıssın balım hafta yada guzel bır haberle baslarsın ıns yuregımız bundan yana ama herseyden once hayırlısını ıstıyoruz.....

inşallah guzel haberler verirsinde hiç gerek kalmaz canım benimm. ama olmazsa da tabisi deee ben anlatırım sana ince detayına kadar:):):)

inşallah canım ben kötüsüne alışayımda iyisi olursa seviniriz kötüsü olursada çok üzülmemeye çalışırız dünden beri takıldığım bişey var aslında troit hastalığı olan hamile kalamıyormuş kalsada düşüyormuş bendede var ama tahlide 0,77 çıktı bilginiz varmıı

evet ya doktorum gerçekten ii esprili en azından herşeyi detayıla anlatıo - benim gibi leyla lar anlamıo tabi ama olsun - adam bana natibiyotik veriş, ben bu sabah tekrar arıom ben bunu ne zaman alcam die:))

evet canım ben dikkat etmiyorum kendime. özen gostermiyodum. ama bundan sonrası için artık ne deniliosa tık zamanında yapılacak, işyeri ne derse desin. bak zaten hormon testleri için 1 ay kaybettim zaten.

bir sonraki adet tarihi : 17 mart
ovülasyon 27 şubat 3 mart canım

Tamam tatlım ekliyorum listeye..

bende bende yap bencede ayyy ben çatlıyacam zaten..
bu arada banucum kocaman bi günaydın sana naber şekerim..

Güldenim, tatlım... Sanada en kocamanından bir günaydın hayatım.. Nasıl keyfin bugün?

Gaz genelde çok erken hamişlik belirtisi değil aslında, biraz daha ilerleyen dönemde ortaya çıkıyormuş, en azından deneyimli anneler öyle diyor ..:) Ama gaz sancısı yaşadığını söyleyen de var tabii. yani çok karışık be kuzum, ayaklarını da üşütümüş olabilirsin hamiş de.. inşallah 2.sidir ama

tiroidlerime ben de baktırdım geçen hafta normal çıktı degerler. 0,77 nedir bilmiom ama evet bu rahatsızlık etkiliomuş gebeliği. beni,m degerlerim şöyleydi:

TSH: 2,71
T4 : 10,0
T3: 4,57

eğer bu belirtiler de psikolojik çıkarsa kimse beni tutamaz kocam bile kendi ellerimle o psikolojimi bozucam dalgamı geciyo benleee aaaaa:)

nasılsa tedavi görecen derken yanlış yazdım düzelteyim sen bunalıma girersin şimdi yani test mest bilmem ne bekleyecen ya bir ay ondan dedim..

hımmm hiç dikkat etmemiştim şimdi düşünücem kıllandım bak şimdi:))))))))) yok şekerim anladım ne demek istediğini merak etme. sefiom seni:)

Ooo inşallah güzel haberlerini alırızz canım:)

Teşekkürler banucum inşallah hepimiz birerbirer güzel haberler veririz..

İnşallah hayatım, amiiin...

KArnım ağrısın istemiyorum gelmesin kırmızılar ama ya yarın son gün ama bugün gelecek gibi off

beysaaaaaaaal, özlemle birlikte seni de döverim ben bak:) Ne diyorduk biz? Pozitif düşün pozitif olsun.. di mi ama ya, cık cık cık, herkes dağılmış yine, tüliiiin kalk uyuma, asayiş bozulmuş bu topikte:))))

Aferin benim güzel kızıma:) Kendine dikkat edeceksin ve doktorunu dinleyeceksin.. Belki de o hormon testine yetişmeden hamiş kalacaksın

daha 5 gün var kızlar idrarda görünür mü :44:
bence beklemek lazım inşallah hayırlısı

hassas testlerden değilse göstermez hayatım, biraz daha beklemeye çalış:)

agzın bal yesinnnn yavrimmmm, inşallahhh

belki daha erken yumurtladın veya akıntını gözden kaçırmış olabilirsin tatlım? ya da henüz yumurtlamamış da olabilirsin tabii, bazen geç olabiliyor..
bilmiyorum ki akıntım oldu ama beyazz
birde su gibi şeffaf öyle yapışkan değildi..

bende gormedım tatlım ya yada cok erken oldu fark etmedım bu ay bızlere bır haller oldu:))

valla anlamadım bu işi çalışmalara devam edelim bakalım ne olacak :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…