- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.121
hayy leyla seniii çılgın leylaa kız ben kaç aydır yatıyom kalkıyom o koltuğa bütünleştim artık takmadım hiç kafama ama ohh dedim ya neyse çıksın ne olacaksa olsun iyisiyle kötüsüyle,,ki şanslısın bak seni rahatlatmaya çalışan anlayan bir doktorun var ,ne doktorlar var adamı bunalıma sokar ...
Kız keyfini çıkar bak şimdi nasılsa tedavi görecen rahat rahat yat kalk düşünmeden ::):):)
mart 3 batım gerçi listede 5 mart
dün az kalsın alacaktım ama negatifi görürsem
adet gelmeyecekse bile kesin psikolojik olarak getiririm diye almadım
ama 1 martta yapcam kızlar dayanamıyorum
slm kızlar dün adet günümdü ne gelen var ne giden bide benim 2gün önce olurdu hep sevindirik oldum:) inş olur bebişim de son andada adetlenmem inşallahhhh
Hoşgeldiniz kızlar.. Befücüm inşallah, marta bile kalmazsın 1-2 gün içinde hamiş oldupun müjdesini alırız..
kara_gül, seni de ekleyelim listeye hemen, nedir bat tarihin? İnşallah mart ayı uğurlu gelir sana da..
İnşallah ondan değildir de gerçekten hamişsindir onu hissediyorsundur tatlım...
Harika:) inşallah görmezsin kırmızıları:) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun gelen giden olmazsa?
Kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize ,,,,, izmir de bugün buz gibi bir hava fırtına ve karrrr varr ama nedense keyfim yerinde gibi ,,,,herkes iyidir umuyorum ,pozitifi gören arkadaşlarımız varmış okudum biraz hayırlısı olsun doğurmayı nasip etsin allahım...ö
özlemimm özlemimmm günaydın bebeğim sanada dr. Gitmişsin en iyisini yaptın boş yere debelenmektense çözüme kavuşturur bilinçli beklersin bebeğini..hiç canını sıkma hersey olacağına varır...
Güldencim günaydın hayatım sanada güzel haberlerin gelir inşallahhh
latacım sanada günaydın tatlımm öpüyorum..
Furtadooo kızma bak unutmadım seni günaydın sanada hayatım..
Yalelcim sanada günaydın erkencisiniz yine ,, ana - kız mücadelesi başladı sizdede bende babamı çok kıskanırdım annemden normal şeyler olabiliyor bunlar...öpüyorum ikinizide ...
Hilalmestenkaya sanada günaydın hayatım...
Narmikçim sana ve ikizlerinide günaytdın..
Siyahkuğu sende hoşgeldin günaydın..
Ve diğerleri berceste , ahirimsin,beysal,nersan veee banucum hoşgeldin hayatım sanada soğuk bir günaydın izmirden ,, nasılsınız kızlar bugün gelişmeler varmıı
Ooo inşallah güzel haberlerini alırızz canım:)
Teşekkürler banucum inşallah hepimiz birerbirer güzel haberler veririz..
inşallah guzel haberler verirsinde hiç gerek kalmaz canım benimm. ama olmazsa da tabisi deee ben anlatırım sana ince detayına kadar:):):)
hayy leyla seniii çılgın leylaa kız ben kaç aydır yatıyom kalkıyom o koltuğa bütünleştim artık takmadım hiç kafama ama ohh dedim ya neyse çıksın ne olacaksa olsun iyisiyle kötüsüyle,,ki şanslısın bak seni rahatlatmaya çalışan anlayan bir doktorun var ,ne doktorlar var adamı bunalıma sokar ...
kız keyfini çıkar bak şimdi nasılsa tedavi görecen rahat rahat yat kalk düşünmeden ::):):)
:))) Gelirim hayatım..:) Evet aynen öyle, normal süreçler bunlar,zaten normalde bebek yapmak için falan değil her kadının düzenli gitmesi lazım doktora.. ee doktorda arada kontrol edecek tabi, test vs ile ne olup bitiyor diye.. yani öyle ekstra bir durum yok ortada kuzum, sakin sakin.. hem daha iyi sonra sonuçları alınca kafanda soru işareti kalmayacak, acaba bir sorun var mı diye.. benim annem de doktor sevmez, kardeşime hamile kalmaya çalışırken 1-2 ay denemeişler tık yok, babam zorla göndermiş doktora, bi bakmışlar iltahap var, ilacı kullandığı ay hamile kalmış annem.. yani bu kontrol işi basit ama önemli özlemcim, o yüzden bence çok iyi yaptın gitmekle..
Çok istiyorsan yap gitsin arkadaşım..:) İnşallah iyi sonuç alırsın..:)
bir sonraki adet tarihi : 17 mart
ovülasyon 27 şubat 3 mart canım
bende bende yap bencede ayyy ben çatlıyacam zaten..
bu arada banucum kocaman bi günaydın sana naber şekerim..
inş görmem tatlım kırmızıları yoksa kafayı yerim heralde 5 gün önce test yapmıştım çıkmamıştı heralde ayrın yaparım testide eminde degilim mesala benim komşunun adet gectikten 13 gün sonra hamile oldugu çıkmıştı bide bişi sorcam benim 3 gündür bide gaz meydana geldi buda belirtiler içindemi çünkü benim yumurtlamadan sonra kasık ve bel agrım oluştu halada devam ediyo bide bu çıktı şimdi
bende bende yap bencede ayyy ben çatlıyacam zaten..
bu arada banucum kocaman bi günaydın sana naber şekerim..
inşallah canım ben kötüsüne alışayımda iyisi olursa seviniriz kötüsü olursada çok üzülmemeye çalışırız dünden beri takıldığım bişey var aslında troit hastalığı olan hamile kalamıyormuş kalsada düşüyormuş bendede var ama tahlide 0,77 çıktı bilginiz varmıı
Tamam tatlım ekliyorum listeye..
Güldenim, tatlım... Sanada en kocamanından bir günaydın hayatım.. Nasıl keyfin bugün?
Gaz genelde çok erken hamişlik belirtisi değil aslında, biraz daha ilerleyen dönemde ortaya çıkıyormuş, en azından deneyimli anneler öyle diyor ..:) Ama gaz sancısı yaşadığını söyleyen de var tabii. yani çok karışık be kuzum, ayaklarını da üşütümüş olabilirsin hamiş de.. inşallah 2.sidir ama
kızlarrr bişey sorucam ben sanki bu ay şu yumurtlama akıntısını görmedim.
acaba yumurtlamadım mı
bu arada 18. günüm bugün...
nasılsa tedavi görecen derken yanlış yazdım düzelteyim sen bunalıma girersin şimdi yani test mest bilmem ne bekleyecen ya bir ay ondan dedim..
Ooo inşallah güzel haberlerini alırızz canım:)
Teşekkürler banucum inşallah hepimiz birerbirer güzel haberler veririz..
KArnım ağrısın istemiyorum gelmesin kırmızılar ama ya yarın son gün ama bugün gelecek gibi off
evet ya doktorum gerçekten ii esprili en azından herşeyi detayıla anlatıo - benim gibi leyla lar anlamıo tabi ama olsun - adam bana natibiyotik veriş, ben bu sabah tekrar arıom ben bunu ne zaman alcam die:))
evet canım ben dikkat etmiyorum kendime. özen gostermiyodum. ama bundan sonrası için artık ne deniliosa tık zamanında yapılacak, işyeri ne derse desin. bak zaten hormon testleri için 1 ay kaybettim zaten.
daha 5 gün var kızlar idrarda görünür mü :44:
bence beklemek lazıminşallah hayırlısı
İnşallah hayatım, amiiin...
beysaaaaaaaal, özlemle birlikte seni de döverim ben bak:) Ne diyorduk biz? Pozitif düşün pozitif olsun.. di mi ama ya, cık cık cık, herkes dağılmış yine, tüliiiin kalk uyuma, asayiş bozulmuş bu topikte:))))
Aferin benim güzel kızıma:) Kendine dikkat edeceksin ve doktorunu dinleyeceksin.. Belki de o hormon testine yetişmeden hamiş kalacaksın
hassas testlerden değilse göstermez hayatım, biraz daha beklemeye çalış:)
KArnım ağrısın istemiyorum gelmesin kırmızılar ama ya yarın son gün ama bugün gelecek gibi off
inş canımm hepimiz alalım güzel haberleri gelsin bebişlerimiz nekadar nazlı çocuklarımız olcak bizim böyle :)
bilmiyorum ki akıntım oldu ama beyazzbelki daha erken yumurtladın veya akıntını gözden kaçırmış olabilirsin tatlım? ya da henüz yumurtlamamış da olabilirsin tabii, bazen geç olabiliyor..
bende gormedım tatlım ya yada cok erken oldu fark etmedım bu ay bızlere bır haller oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?