- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.141
inşallah canım ben kötüsüne alışayımda iyisi olursa seviniriz kötüsü olursada çok üzülmemeye çalışırız dünden beri takıldığım bişey var aslında troit hastalığı olan hamile kalamıyormuş kalsada düşüyormuş bendede var ama tahlide 0,77 çıktı bilginiz varmıı
bilmiyorum ki akıntım oldu ama beyazz
birde su gibi şeffaf öyle yapışkan değildi..
valla anlamadım bu işi çalışmalara devam edelim bakalım ne olacak :26::26:
tiroidlerime ben de baktırdım geçen hafta normal çıktı degerler. 0,77 nedir bilmiom ama evet bu rahatsızlık etkiliomuş gebeliği. beni,m degerlerim şöyleydi:
TSH: 2,71
T4 : 10,0
T3: 4,57
Eee olmuş ya işte akıntın, zaten öyle yapış yapış olmuyor bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde.. beyaz olması da normaldir, eh haiyle deneme yapıyorsunuz çünkü, spermler var içerde..
banummm iyiyim canım çok şükürr , sağ kasığımda sürekli bir batma var sadece ağrı diyeyim onun dışında göğüslerim şiş, ara arada adet olacam gibi ağrı oluyor karnımda ..sende varmı bişiler nasıl hissediyorsun kendini ?tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. Nasılsın bugün kuzum???
unuturmuyum sizleri hayatım,,,, bakalım az kaldı bekliyoruz...bende senı opuyorum tatlım hıc bırımızı atlamdan herkeze slm vermıssın balım hafta yada guzel bır haberle baslarsın ıns yuregımız bundan yana ama herseyden once hayırlısını ıstıyoruz.....
hımmm hiç dikkat etmemiştim şimdi düşünücem kıllandım bak şimdi:))))))))) yok şekerim anladım ne demek istediğini merak etme. Sefiom seni:)
bu felakaet bır cadı olmus ya ama tatlım kız cocukları hep oyle artı baba ya da cok duskun olurla benım annemde cok genc yasta anne olmus hatta cocuk yasta dıyebılırım e tam bakım lı suslu puslu zmanlarınada ben denk gelmstım babamı felaker kısakanırdım bende aynen begum gıbıydım annem ne yaparsa bende onu apacagım dıye aglayıp dururdum aman o donemler ne guzel mıs ılerde sende o guzel kızınla bugunlerını hatırlayıp kahkalarla bogulacaksınız...bu ara da optumm balımı..(begumu)
Gunaydın cnm. gittim evet tatlım. Hormon testleri için bir ay daha beklice(( adetimin 2. yada 3. gunu sabah aç gel dedi. Yarın rahim filmim var. saat 3 te gidicem. ( bununla ilgili bilgi istiommmm, cok stressliyim) eşimde cts gunu gidecek. folikasite devam. sağ yumurtalıkta ufak bir kist gordu, bunu takip edicem şimdilik bir şey yapıcam eger şekilde giştiri buyurse bakıcaz belki ameliyat dedi ama böyle kalırsa bir şey yapmıyoruz dedi. ayrıcaa çatın cok dar cok düşük dedi adam zor muayene etti:) normal doğum yapamazsın dedi. en tabi bir çıglık atıverdim orada. bu adam normal doğumu destekliyor ve hastları zorunlu kalmadıkça sezeryan istemelerini engelliyor. ona gitmemein en büyük sebeplerinden biriydi:)) bu kadar. dun akşam doktordan çıkıp eve gelince bir garip oldum. mal gibi oturdum diebilirim.
canım yok öle bişi demedi doktorum. şöle konustu: rahim filmini çok abartır herkes ama korkacak yada kendini sıkacak bir durum yok dedi. rahmin içine bir sıvı enjekte edicem bir muddet sonrada filmini çekicem dedi. öle anestezi falan demedi. biraz sancın olur o yuzden akşam gel işe geri dönme dedi. bu kadar. antibiyotik yazdı bugun kullanacam film için. başka bir şey demedi. normal olacaktır bence diger türlü yapacak olsaydı sölerdi cnm. ay bilmiom ama.
aman kuzum ya o koltugun goruntusu bile yeter adamı stresse sokmaya:)) acaba filmin neticesini hemen öğrenebilirmiyimm
evet evet bekliorum rahim filmi çektiren bacılarrrrrr. bilgi reca ediomm.
cookk ama coook stresliyim canım valla catlıcamm haaa. üstelik daha hormon testleri için 1 ay daha beklicem. banu çıkarsın beni o listeden bence(
Günaydıııııın Kızlaaaaaaaaar...:) Hepinize harika bir gün olsun..
Yalelcim begümün yazdıklarını okuyarak başlamış oldum güne harika geldi bana, tam rakip olmuş bu sana eyvah ki ne eyvah:) Küçük cadımız begümü öp bi mıncıkla yerime:))
bende gormedım tatlım ya yada cok erken oldu fark etmedım bu ay bızlere bır haller oldu:))
yaaaa kızlar hızınıza yetişemiyorummmm:
okuyoamıyorum bilemmm.::
banucum bugün bomba gibiyim bnedense dünkü asabiliğimden eser yok tatlım bide sabah yalele söyledim ama okudunmu bilmiyorum hergün türk kahvesi içen ben şuanda içemiyorum...
aman kesin kafayı yedik biz hehehe:
bu arada yumurtlama olayına takılmayın
az önce yalel yazmıştı testle bile yumurtlamasını takp etmemiş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş ..
0.77 yüksel değil canım ama ilaç kullandın mı olayı anlatırsan yardımcı olabilirim.etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim
kolay gelsin bacım görüşürüz...Kızlar ben acızık evimi derleyip toplayayım , temizliğimi yapayım, geliyorum sonra yine aranıza, özleyin beni anacımm:))))
banucum bugün bomba gibiyim bnedense dünkü asabiliğimden eser yok tatlım bide sabah yalele söyledim ama okudunmu bilmiyorum hergün türk kahvesi içen ben şuanda içemiyorum...
az önce yalel yazmıştı testle bile yumurtlamasını takp etmemiş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş ..
etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim
etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim
Kızlar ben acızık evimi derleyip toplayayım , temizliğimi yapayım, geliyorum sonra yine aranıza, özleyin beni anacımm:))))
evet tiroit hastalarının hamilelikleri takip ediliyo ve
takip edilince hiç bi sorun yaşamadan geçiriyolar hamileliklerini sen hiç merak etme canım ..
ayrıcada senin yüksek değilki..
AY hadi bakalım, hamişsindir belki ondandır bu duygusal gelgitler ve kahveden soğuma hali:) düşüncesi bile mutlu etti bak beni:))
Neyse kalıcam burda yapamıycam evimin işini yine:) gidip bitirip geliyorum tekrar tatlım:)
normalde zararsız bendekide yinede okuyunca acaba dedim
aman haklısın eskiden yumurtlama mı vardı yeni çıktı bunlar..
anneme söylesem bu olanları.
kadın kafayı yemişsin der kesin
aynen öyle, doktor bişey demediyse, takılma bence de.
demedi canım rahaladım tşk. kızlar
aynen öyle, doktor bişey demediyse, takılma bence de.
ben geldim, sen kaçtın yavrım yaaa
hadi kolay gelsin bakalım
ben de bi kahve içip geliyim..
doğa bana bu ay torpil geçti.
cumartesi-pazarı kaçırdım diye çok üzüldüm heralde .... ikinci bi yumurta yapma imkanı sundu bünyeme :))) amma velakin, ben bunu da kaçırıyorum.. ahhh ahhhhhhh... bi soğuk su içiyim ben bunun üstüne :))
benide beni de şekerimama sonra hayır diyorum işşte böyle kendi kendimke kafayı yiyorum hehehe:
bu ararada yyalelcim desene bugünde iptal bak vardır bunda bi ayır yakalıyacan sen galiba bu ayda bebişi hehe:
:))) ben de öyleydim lata :)
hep annemin ayakkabılarını giyerdim, çantalarını takardım koluma... hatta ona benzemek için, eteklerimi kafama geçirip, uzun saç yapardım kendime :))
hatta onun etekleriyle sokaklara çıkardım kocaman kocaman... anneme benzemek için :)
özlem, moral bozmak yok, mal gibi oturmak hiç yok yavrum :)))
normal doğumu desteklemek süper bişey, iyi bi doktorsa, bu da hakkatten artı bi özellik demek. inşallah, iyisine denk gelmişsindi, inşallah içine siner.
doktoruna güven, ne diyorsa odur tatlım.
çatı meselesine de takılma. eşimin kardeşi, görümcem.. dar çatıyla, ıkına sıkına, çok istediği için, nırmal doğum yaptı kadın. 2 tane normal doğumu var.
doktoru, 'ben bu sorumluluğu almakta zorlanıyorum' dediği halde, zorlayarak şartları, normal doğurdu kadın :)) neden? doğumdan hemen sonra, göğsünde görmek istiyordu bebeğini :))) deli mi, evet deli. ama oldu yani neticede.
rahim filminde abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum özlemcim. takma kafaya, yorma kendini bu konuyla. ben çektirmedim hiç ama, nasıl bişey olduğunu biliyorum.
genelde genel anestezi ile çekiyorlar bildiğim kadarıyla.
sonrasında oluşan ağrı, doğal bişey yani... rahimle oynuyor işte birisi, en tabi şekilde, sonradan da ağrıyordur.
kürtaj gibi.. ben bu konunun uzmanıyım. :) kürtajda, genel anestezi ile bayıltıyorlar. rahmi vajen ağzına kadar çekiyor doktor bi aletle. rahim ağzını görebildiği yere kadar çekiyor, yerinden oynatıyor. konumunu bozuyor yani. ayılınca da, bu sebeple ağrı oluyor. başka bi numarası yok yani.
rahim filmi de aynı operasyon. işlemden ötürü değildir yani ağrısı, rahime bi muamele yapıldığı içindir. korkma yani, bi zorluğu yoktur, için rahat olsun :)
hiç korkma. benim artık hobim oldu o koltuğa oturmak.
hatta hiçbir sebep yokken bile, ''bi oturayım şu koltuğa doktorcum'' dicem artık :)))
saçmalamaaaa.. anca beraber kanca beraber
ne çıkmasıymış o öyle..
ben de çıkayım o zaman.
bak kaçırdım bu ay :) teeeee nisana kaldım :)) o da tutarsa tabi :)
amiinnn.. inşallah süper bi gün olsun.
burda acayip kar var.. her yer beyaz, fırtına şeklinde yağıyor.
annemler bugün dönecekti, ama kaldılar.
sana bişey diyim mi? hakkatten bişeyler oldu lata :)))
ben çok düzenli adet görürüm, hiçbir şekilde bozulmadı bugüne kadar. ne kürtajlar, ne düşükler gördüm.. hiç teklemeden devam ettim 28 günde bir.
amma velakin.. bu ay bi tuhaflık var bende de.
ben cumartesi akşamı bi yumurtladım. onu kaçırdım tabi, annemler burdaydı malum...
bugün yeniden yumurtluyorum. şaka gibi oldu... ilk defa böyle bişey oldu bana... şoktayım. akıntım uzuyor, kasığımda yumurtlama sıkıntısı var.. kesin yani yumurta atıyorum bugün. ve bunu da kaçırıyorum...(((((((((((((
Kızlar ben acızık evimi derleyip toplayayım , temizliğimi yapayım, geliyorum sonra yine aranıza, özleyin beni anacımm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?