Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet tiroit hastalarının hamilelikleri takip ediliyo ve
takip edilince hiç bi sorun yaşamadan geçiriyolar hamileliklerini sen hiç merak etme canım ..
ayrıcada senin yüksek değilki..

bilmiyorum ki akıntım oldu ama beyazz
birde su gibi şeffaf öyle yapışkan değildi..

valla anlamadım bu işi çalışmalara devam edelim bakalım ne olacak :26::26:

Eee olmuş ya işte akıntın, zaten öyle yapış yapış olmuyor bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde.. beyaz olması da normaldir, eh haiyle deneme yapıyorsunuz çünkü, spermler var içerde..

tiroidlerime ben de baktırdım geçen hafta normal çıktı degerler. 0,77 nedir bilmiom ama evet bu rahatsızlık etkiliomuş gebeliği. beni,m degerlerim şöyleydi:

TSH: 2,71
T4 : 10,0
T3: 4,57

etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim

Kızlar ben acızık evimi derleyip toplayayım , temizliğimi yapayım, geliyorum sonra yine aranıza, özleyin beni anacımm:))))

yaaaa kızlar hızınıza yetişemiyorummmm:
okuyoamıyorum bilemmm.::
banucum bugün bomba gibiyim bnedense dünkü asabiliğimden eser yok tatlım bide sabah yalele söyledim ama okudunmu bilmiyorum hergün türk kahvesi içen ben şuanda içemiyorum...
aman kesin kafayı yedik biz hehehe:
bu arada yumurtlama olayına takılmayın
az önce yalel yazmıştı testle bile yumurtlamasını takp etmemiş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş ..

Eee olmuş ya işte akıntın, zaten öyle yapış yapış olmuyor bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde.. beyaz olması da normaldir, eh haiyle deneme yapıyorsunuz çünkü, spermler var içerde..

haklısın farketmedim belkide ama yinede çalışmaları bırakmıyoruzz...
adete kadar günaşırı devam

tüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. Nasılsın bugün kuzum???
banummm iyiyim canım çok şükürr , sağ kasığımda sürekli bir batma var sadece ağrı diyeyim onun dışında göğüslerim şiş, ara arada adet olacam gibi ağrı oluyor karnımda ..sende varmı bişiler nasıl hissediyorsun kendini ?
bende senı opuyorum tatlım hıc bırımızı atlamdan herkeze slm vermıssın balım hafta yada guzel bır haberle baslarsın ıns yuregımız bundan yana ama herseyden once hayırlısını ıstıyoruz.....
unuturmuyum sizleri hayatım,,,, bakalım az kaldı bekliyoruz...
hımmm hiç dikkat etmemiştim şimdi düşünücem kıllandım bak şimdi:))))))))) yok şekerim anladım ne demek istediğini merak etme. Sefiom seni:)

bende seni...

:))) ben de öyleydim lata :)
hep annemin ayakkabılarını giyerdim, çantalarını takardım koluma... hatta ona benzemek için, eteklerimi kafama geçirip, uzun saç yapardım kendime :))
hatta onun etekleriyle sokaklara çıkardım kocaman kocaman... anneme benzemek için :)

özlem, moral bozmak yok, mal gibi oturmak hiç yok yavrum :)))
normal doğumu desteklemek süper bişey, iyi bi doktorsa, bu da hakkatten artı bi özellik demek. inşallah, iyisine denk gelmişsindi, inşallah içine siner.
doktoruna güven, ne diyorsa odur tatlım.

çatı meselesine de takılma. eşimin kardeşi, görümcem.. dar çatıyla, ıkına sıkına, çok istediği için, nırmal doğum yaptı kadın. 2 tane normal doğumu var.
doktoru, 'ben bu sorumluluğu almakta zorlanıyorum' dediği halde, zorlayarak şartları, normal doğurdu kadın :)) neden? doğumdan hemen sonra, göğsünde görmek istiyordu bebeğini :))) deli mi, evet deli. ama oldu yani neticede.

rahim filminde abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum özlemcim. takma kafaya, yorma kendini bu konuyla. ben çektirmedim hiç ama, nasıl bişey olduğunu biliyorum.
genelde genel anestezi ile çekiyorlar bildiğim kadarıyla.
sonrasında oluşan ağrı, doğal bişey yani... rahimle oynuyor işte birisi, en tabi şekilde, sonradan da ağrıyordur.

kürtaj gibi.. ben bu konunun uzmanıyım. :) kürtajda, genel anestezi ile bayıltıyorlar. rahmi vajen ağzına kadar çekiyor doktor bi aletle. rahim ağzını görebildiği yere kadar çekiyor, yerinden oynatıyor. konumunu bozuyor yani. ayılınca da, bu sebeple ağrı oluyor. başka bi numarası yok yani.
rahim filmi de aynı operasyon. işlemden ötürü değildir yani ağrısı, rahime bi muamele yapıldığı içindir. korkma yani, bi zorluğu yoktur, için rahat olsun :)

aman kuzum ya o koltugun goruntusu bile yeter adamı stresse sokmaya:)) acaba filmin neticesini hemen öğrenebilirmiyimm

hiç korkma. benim artık hobim oldu o koltuğa oturmak.
hatta hiçbir sebep yokken bile, ''bi oturayım şu koltuğa doktorcum'' dicem artık :)))

evet evet bekliorum rahim filmi çektiren bacılarrrrrr. bilgi reca ediomm.
cookk ama coook stresliyim canım valla catlıcamm haaa. üstelik daha hormon testleri için 1 ay daha beklicem. banu çıkarsın beni o listeden bence(

saçmalamaaaa.. anca beraber kanca beraber
ne çıkmasıymış o öyle..
ben de çıkayım o zaman.
bak kaçırdım bu ay :) teeeee nisana kaldım :)) o da tutarsa tabi :)

amiinnn.. inşallah süper bi gün olsun.
burda acayip kar var.. her yer beyaz, fırtına şeklinde yağıyor.
annemler bugün dönecekti, ama kaldılar.

bende gormedım tatlım ya yada cok erken oldu fark etmedım bu ay bızlere bır haller oldu:))

sana bişey diyim mi? hakkatten bişeyler oldu lata :)))
ben çok düzenli adet görürüm, hiçbir şekilde bozulmadı bugüne kadar. ne kürtajlar, ne düşükler gördüm.. hiç teklemeden devam ettim 28 günde bir.
amma velakin.. bu ay bi tuhaflık var bende de.
ben cumartesi akşamı bi yumurtladım. onu kaçırdım tabi, annemler burdaydı malum...
bugün yeniden yumurtluyorum. şaka gibi oldu... ilk defa böyle bişey oldu bana... şoktayım. akıntım uzuyor, kasığımda yumurtlama sıkıntısı var.. kesin yani yumurta atıyorum bugün. ve bunu da kaçırıyorum... (((((((((((((

AY hadi bakalım, hamişsindir belki ondandır bu duygusal gelgitler ve kahveden soğuma hali:) düşüncesi bile mutlu etti bak beni:))

Neyse kalıcam burda yapamıycam evimin işini yine:) gidip bitirip geliyorum tekrar tatlım:)

etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim
0.77 yüksel değil canım ama ilaç kullandın mı olayı anlatırsan yardımcı olabilirim.
aynı dertten muzdaribim çünkü..

Kızlar ben acızık evimi derleyip toplayayım , temizliğimi yapayım, geliyorum sonra yine aranıza, özleyin beni anacımm:))))
kolay gelsin bacım görüşürüz...

aman haklısın eskiden yumurtlama mı vardı yeni çıktı bunlar..
anneme söylesem bu olanları.
kadın kafayı yemişsin der kesin

aynen öyle, doktor bişey demediyse, takılma bence de.

ben geldim, sen kaçtın yavrım yaaa
hadi kolay gelsin bakalım

ben de bi kahve içip geliyim..

doğa bana bu ay torpil geçti.
cumartesi-pazarı kaçırdım diye çok üzüldüm heralde .... ikinci bi yumurta yapma imkanı sundu bünyeme :))) amma velakin, ben bunu da kaçırıyorum.. ahhh ahhhhhhh... bi soğuk su içiyim ben bunun üstüne :))

benide beni de şekerimama sonra hayır diyorum işşte böyle kendi kendimke kafayı yiyorum hehehe:
bu ararada yyalelcim desene bugünde iptal bak vardır bunda bi ayır yakalıyacan sen galiba bu ayda bebişi hehe:

aman haklısın eskiden yumurtlama mı vardı yeni çıktı bunlar..
anneme söylesem bu olanları.
kadın kafayı yemişsin der kesin

aynen..
dün muhabbeti oldu annemle bu mevzuların..
''noldu ikinci meselesi? çalışıyor musunuz?'' şeklinde bi sorular sordu..
''valla anne bu ay yumurtayı kaçırdım, önümüzdeki ay bakıcaz bakalım'' dedim.
''eee önümüzdeki aya kadar kocandan uzak mı durucan?'' dedi..
''yoo, ama hamile kalamam yani..'' dedim
'' kızım olur mu öyle şey... ne zaman olacağı belli mi olur... yumurtaymış.. eskiden yoktu bizim yumurtamız.. bi gün bakıyorduk hamileyiz.. uğraşmayın böyle şeylerle, işinize bakın siz'' dedi :))))

bu kadar basitmiş onlar için hayat işte...

bence sen bu akşam begümü annanesine sat seninle uyumak istiyo begüm falan diye sonrada bu fırsatı kaçırma hahahahahaha:
ayyy iyice terbiyesiz oldum bende şekerimyaaa:

benide beni de şekerimama sonra hayır diyorum işşte böyle kendi kendimke kafayı yiyorum hehehe:
bu ararada yyalelcim desene bugünde iptal bak vardır bunda bi ayır yakalıyacan sen galiba bu ayda bebişi hehe:

yok şekerim yakalayamıcam. bugün işte :)))
ev dolu, hatta akşama kayınvalidemi de getirecek eşim. o da salonda yatar nasipse... bizim yumurtalar bu ay gitti boşa :)))

kendime geldim canım walla burda yazışmaya başlayınca:) mallıgım gitti:) evet canım doktoruma zaten arkadaşım ve kardeşim gidio, burda ki sayfalarada baktım 1-2 yerde olumlu şeyler okudum rahatladım. normal dogumu desteklemek olsun, samimiyeti olsun iyi bir doktor. en azından sen sormadan bıdı bıdı anlatıo herşeyi ya digerleri olemi. dövecekler nerdeyse.
rahim filmi için doktor da senin deiklerini dedi walla. abartılacak bir şey yok, ben halledicem ama sende kendini sıkmayarak bana yardıme deceksin dedi.adet sancın gibi agrın olur dedi.
çatı muhabbeti de walla artık o gunleri gorelim de o zaman karar vericez doktorun dediklerine gore kuzumm.
yumurtlama dedin de benim kardeşimde gitmiş anneme demişki 2 hafta sonra ablamlara gitmeyin gun aşırı çalışcaklar ablamın yumurtlama zamanı:))))) kuzum sıkma canını sende lutfen yumurtlamanı kaçırıon die. surat asmak yoktu

kolay gelsin kuzummm, özlicezz cabuk gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…