- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.161
canım mesajımı görmedin sanırım..
ilaç falan kullandın mı
önceden ölçtürdüğünde kaç çıktı
benide beni de şekerimama sonra hayır diyorum işşte böyle kendi kendimke kafayı yiyorum hehehe:
bu ararada yyalelcim desene bugünde iptal bak vardır bunda bi ayır yakalıyacan sen galiba bu ayda bebişi hehe:
aynen..
dün muhabbeti oldu annemle bu mevzuların..
''noldu ikinci meselesi? çalışıyor musunuz?'' şeklinde bi sorular sordu..
''valla anne bu ay yumurtayı kaçırdım, önümüzdeki ay bakıcaz bakalım'' dedim.
''eee önümüzdeki aya kadar kocandan uzak mı durucan?'' dedi..
''yoo, ama hamile kalamam yani..'' dedim
'' kızım olur mu öyle şey... ne zaman olacağı belli mi olur... yumurtaymış.. eskiden yoktu bizim yumurtamız.. bi gün bakıyorduk hamileyiz.. uğraşmayın böyle şeylerle, işinize bakın siz'' dedi :))))
bu kadar basitmiş onlar için hayat işte...
kendime geldim canım walla burda yazışmaya başlayınca:) mallıgım gitti:) evet canım doktoruma zaten arkadaşım ve kardeşim gidio, burda ki sayfalarada baktım 1-2 yerde olumlu şeyler okudum rahatladım. normal dogumu desteklemek olsun, samimiyeti olsun iyi bir doktor. en azından sen sormadan bıdı bıdı anlatıo herşeyi ya digerleri olemi. dövecekler nerdeyse.
rahim filmi için doktor da senin deiklerini dedi walla. abartılacak bir şey yok, ben halledicem ama sende kendini sıkmayarak bana yardıme deceksin dedi.adet sancın gibi agrın olur dedi.
çatı muhabbeti de walla artık o gunleri gorelim de o zaman karar vericez doktorun dediklerine gore kuzumm.
yumurtlama dedin de benim kardeşimde gitmiş anneme demişki 2 hafta sonra ablamlara gitmeyin gun aşırı çalışcaklar ablamın yumurtlama zamanı:))))) kuzum sıkma canını sende lutfen yumurtlamanı kaçırıon die. surat asmak yoktu
görmedim canım kusura bakma değerleri hatırlamıyorum ama ilaç kullanmıyorum hormon testinde 0.77 çıktı kadın doktorunda
aynen ve hala daha konusu geçiyor.
istesem bugün hamile kalırım diyorlar :)
:)))))))))))hhahahahaha
nerdeeee...
bu akşam evin nüfusu artıyor...
anneanne-babaanne-dede-yenge (eltim).. bizdeler bu gece..
referans aralıkları yazıyo mu peki yanında ?
benim 6 küsür çıkmıştı hamileyken ama düşük oldu ilaç kullandım 0.799 a düşmüş.
normal referans değerleri arasında bir sorun yok ama her ihtimale arada bi ilacı içiyorum.
zaten sentetik bi ilaç
hiç bir zararı yok.
tüh
bak şimdi olanlara neyse deesene bi sonraki aya artık diyehehehehe:
bu arada ee senşimdi yemekleride döktürürsün haha
hahahahah doğrudur, kalır valla..
0,44 ile 7,0 alt sınıra yakın
eh tabi.
dün rahattım, anneme bıraktım mutfağı.. o döktürmüştü..
bugün de ben döktürücem :)))
kalkıyorum birazdan bakalım.
migrostan sipariş vermek için oturdum bilgisayarın başına, size de bakıyım dedim.. takıldım kaldım (henüz sipariş veremedim.. )
bi alış-veriş yapıyım, sonra mutfağa bi giriyim.. yaparız bişeyler bakalım.
etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim
inşallah canım ben kötüsüne alışayımda iyisi olursa seviniriz kötüsü olursada çok üzülmemeye çalışırız dünden beri takıldığım bişey var aslında troit hastalığı olan hamile kalamıyormuş kalsada düşüyormuş bendede var ama tahlide 0,77 çıktı bilginiz varmıı
surat asmıyorum ben ya..
takılmadım bile çok.. demekki bu ay nasip değilmiş. zamanı değilmiş heralde..
öbür ay bakarız bakalım... nasipse olur.. nasip değilse sonra olur..
benim olayım, zaten hamile kalmakla bitmiyor. asıl mesele, hamile kaldıktan sonra başlıyor. onun için, hiç acelem yok diyebilirim :)) çünkü, sonrası için de henüz hazır değilim gibi geliyor bana .. bilemiyorum. öyle işte...
canım bi sorun yok bence.
doktor bişey dedi mi bu konu hakkında ?
değişir o değerler merak etme.
o kadar takılacak bi durum değil.
ayrıca gebelikte veya gebelik oluşmadan önce doktorlar tsh hormonun 1-2 arasında olmasını istiyolar.
çünkü bebek ilk 3 ay tiroid ihtiyacını anneden alıyor.
3 ay sonrasında kendi tiroidini üretmeye başlıyor.
korkma 1 ilaç derde deva.
ama şimdilik bi sorun yok bence.[/QUOT
hergün yeni bişey öğreniyoruz işte pat diye hamile kalanlara ödül verilmeli bence :))))
Endokrin ya da dahiliye dr.una gidip tiroid hormonlarını düzenleyecek ilaç alman gerekebilir..Ben de tiroid hastasıyım..Hatta çok uzun yıllar önce tiroid kanseri nedeniyle tiroid bezim alındı tamamen..Yıllar sonra da evlendim..Hamilelik süresince 3 haftada 1 ,bazan da ayda 1 tiroid tahlili yaptırarak ilacımı ayarladık...Şu an 1,5 yaşındalar...Çocuk sahibi olursun ,hormonların düzene girince..Endişe etme :)
canım bi sorun yok bence.
doktor bişey dedi mi bu konu hakkında ?
değişir o değerler merak etme.
o kadar takılacak bi durum değil.
ayrıca gebelikte veya gebelik oluşmadan önce doktorlar tsh hormonun 1-2 arasında olmasını istiyolar.
çünkü bebek ilk 3 ay tiroid ihtiyacını anneden alıyor.
3 ay sonrasında kendi tiroidini üretmeye başlıyor.
korkma 1 ilaç derde deva.
ama şimdilik bi sorun yok bence.[/QUOT
hergün yeni bişey öğreniyoruz işte pat diye hamile kalanlara ödül verilmeli bence :))))
hakikattan eya. dun kuzenımle konusuorum ya ozlem ben cahil cahil hamile kalmışım, bu anlattıklarının hiçbirini bilmiom dio. ben de aferin sana deidm:):)
yaaaa kızlar hızınıza yetişemiyorummmm:
okuyoamıyorum bilemmm.::
banucum bugün bomba gibiyim bnedense dünkü asabiliğimden eser yok tatlım bide sabah yalele söyledim ama okudunmu bilmiyorum hergün türk kahvesi içen ben şuanda içemiyorum...
aman kesin kafayı yedik biz hehehe:
bu arada yumurtlama olayına takılmayın
az önce yalel yazmıştı testle bile yumurtlamasını takp etmemiş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?