Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

benide beni de şekerimama sonra hayır diyorum işşte böyle kendi kendimke kafayı yiyorum hehehe:
bu ararada yyalelcim desene bugünde iptal bak vardır bunda bi ayır yakalıyacan sen galiba bu ayda bebişi hehe:

:)))))))))))hhahahahaha
nerdeeee...
bu akşam evin nüfusu artıyor...
anneanne-babaanne-dede-yenge (eltim).. bizdeler bu gece..

aynen ve hala daha konusu geçiyor.
istesem bugün hamile kalırım diyorlar :)

surat asmıyorum ben ya..
takılmadım bile çok.. demekki bu ay nasip değilmiş. zamanı değilmiş heralde..
öbür ay bakarız bakalım... nasipse olur.. nasip değilse sonra olur..
benim olayım, zaten hamile kalmakla bitmiyor. asıl mesele, hamile kaldıktan sonra başlıyor. onun için, hiç acelem yok diyebilirim :)) çünkü, sonrası için de henüz hazır değilim gibi geliyor bana .. bilemiyorum. öyle işte...

görmedim canım kusura bakma değerleri hatırlamıyorum ama ilaç kullanmıyorum hormon testinde 0.77 çıktı kadın doktorunda

referans aralıkları yazıyo mu peki yanında ?
benim 6 küsür çıkmıştı hamileyken ama düşük oldu ilaç kullandım 0.799 a düşmüş.
normal referans değerleri arasında bir sorun yok ama her ihtimale arada bi ilacı içiyorum.
zaten sentetik bi ilaç
hiç bir zararı yok.

0,44 ile 7,0 alt sınıra yakın

tüh
bak şimdi olanlara neyse deesene bi sonraki aya artık diyehehehehe:
bu arada ee senşimdi yemekleride döktürürsün haha

eh tabi.
dün rahattım, anneme bıraktım mutfağı.. o döktürmüştü..
bugün de ben döktürücem :)))
kalkıyorum birazdan bakalım.
migrostan sipariş vermek için oturdum bilgisayarın başına, size de bakıyım dedim.. takıldım kaldım (henüz sipariş veremedim.. )

bi alış-veriş yapıyım, sonra mutfağa bi giriyim.. yaparız bişeyler bakalım.

hahahahah doğrudur, kalır valla..

0,44 ile 7,0 alt sınıra yakın

canım bi sorun yok bence.
doktor bişey dedi mi bu konu hakkında ?
değişir o değerler merak etme.
o kadar takılacak bi durum değil.
ayrıca gebelikte veya gebelik oluşmadan önce doktorlar tsh hormonun 1-2 arasında olmasını istiyolar.
çünkü bebek ilk 3 ay tiroid ihtiyacını anneden alıyor.
3 ay sonrasında kendi tiroidini üretmeye başlıyor.
korkma 1 ilaç derde deva.
ama şimdilik bi sorun yok bence.

yap sen şekerim yap bende briazdan çıkıp biraz işlerime bakıcam ..
ya bu migros olayı çok güzel ama çorluda fazla talep olmadığı için kaldırmışlar çok sinir oldum ben ama ben talep ediyodum şahsen hehehe:

kızlar gülbeni seyrediyorumda şimdi ne yememiz lazım onu öğreniyoruzz
çok değişik bir salata yaptı
hamile bir kadın aradı
hyvansal ürün yiyemiyormuş
hamileler için öneriyor

etkileyecek durumda olsa doktor bilirdi heralde normalde iç kullanmıyorum bu ayda kırmızları görürsem doktordan tekrarlamasını isteyim

Endokrin ya da dahiliye dr.una gidip tiroid hormonlarını düzenleyecek ilaç alman gerekebilir..Ben de tiroid hastasıyım..Hatta çok uzun yıllar önce tiroid kanseri nedeniyle tiroid bezim alındı tamamen..Yıllar sonra da evlendim..Hamilelik süresince 3 haftada 1 ,bazan da ayda 1 tiroid tahlili yaptırarak ilacımı ayarladık...Şu an 1,5 yaşındalar...Çocuk sahibi olursun ,hormonların düzene girince..Endişe etme :)

canım benimmm, Allah inşallah gonlune gore versin, bir daha yaşatmasın o zor gunleri. gebe kalırsan sağlıkla kucagına al inşallahh

en son doktorum ilaç bile kullanmana gerek yk zararsız demişti şu bir haftayı atlatayımda zaten günümde yakın kendimi bakıma alayım en iyisi

kızlar bilinçli bi hamilelik geçirmek istiyorum ben ya ilk ölü doğumumda çok cahilimdim diye bilirim bu sefer dikkat edicem her konuda kendime son aylarımda doktora gitmedim iyiyim ben diye zaten hep iyiyim diye fazla doktora gitmedim her gittiğimdede iyi diyorlardı zaten... ne kusma ne mide bulantısı yemem içmem herşeyim iyiydi inş. bu hamileliği rabbim nasip eder de buda iyi olur çok sorunsuz du bi idrar yolu enfeksiyonu oldu o kadar..folik asit kullanıyorum 1 ay oldu ama sabırsızlanıyorum 3 ay bekleyemem hamilelikden de 2 ay tamamdır heralde...kansızlık da var pekmez yiyorum ilaca da başlıcam allahım hayırlısını nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin bizlere bebek bekleyen herkese evlat ile imtihan etmesin kimseyi :2:

ıns bızde oyle oluruz ben bu ay takıldım zaten su yumurtlam ısıne kacırdım dıye yanıyorum sallamamak lazım herkez nesesını korusun bak gulden sende super basalamıssın gune cok ıyı bu sekılde gıderız mart ayına dogru:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…