Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kacırma yaaa( bılemem ama gece degerlenıdremezmısınz bu durumu.ama kısmet oldu oldu olmadıysa onumuzdekı aya annesı begumle berabersın bak hıc tek kalmayacaksın sen walla hayırlısı ne ıse o olsun hepmız ıcın...

Son düzenleme:
herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.

ama annen cok dogru soylemısde onların donemınde hersey dogalmıs bızım su yedık ve ıctıklerımız mahvettı bızlerı ...

Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok önemli canım..Ne kadar dikkat etsen de olabiliyor..Ayrıca sık sık tekrarlayabiliyor..Bu yüzden sık sık tahlil yaptırmak ve ona göre önlem almak gerekiyor..Hamilelikte gynoferrasanol veriyor dr.lar kansızlığa karşı..Folik asid içeriyor ayrıca ....Muhakkak riskli gebelikler üzerine uzmanlaşmış bir dr .a görünün...

Tatlım mrh. yap cnm bakımdan zarar gelmez o dediğim veya yaptıgın kür bakım için zaten baktıgın içinde daha sağlıklı oluyor daha çbuk uzuyor yumurta koymana gerek yok madem zor yıkadıysan sadece zeytinyağı bile sürebilirsin düzenli haftada bir kez evt tatlım ben kilo zor alanlardanım 2 sene önceye kadr hep 50 kiloydum zayıftım boyuma göre yiyordum alamıyordum uyuz oluyordum sonra hap kullandım 62 ye çıktım şu anda 60-61 kilodayım memnunum gene bile yesemm tık yok yani ben ancak hapla kilo alanlardanım malesef herkez tersini ister zaten

herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.

Tebrikler cnm bence hamişsin yanii 3 testte mi aynı çıkar bir yanlışlık olsaydı elbet biri uymazdı diye düşünüyorum

slm kızlar nasılsınız bakalım
dünürlüklerimiz başladı yine o yüzden forma çok giremedim 2 gündür şimdide gidicem bir gezmeye

idral yolu enfeksiyonu hamilelikne nasıl bir ilgisi var acaba öğrenebilirmiyim :44::44:
gecen ay bendede olmuştu ve rengli dönemimde antibiyotik kulanıp atlattım dönem dönem sancılarım oluyo onun içinde ilaç kulanıyorum hamilelik için zararı olmadığını söyledi doktorum ama ben yinede sık kullanmamaya özen gösteriyorum

çok teşekkür ederim ama hala inanamıyorum.

anammmm hamişsin buyuk ihtimalle. ne guzel hayırlı olsun. doktora gittinmi. gidip netleştir bence canımmmm. cok sevindim. darısı isteyen herkesin başına

Son düzenleme:

anammmm hamişsin buyuk ihtimalle. ne guzel hayırlı olsun. doktora gittinmi. gidip netleştir bence canımmmm. cok sevindim. darısı isteyen herkesin başına

amin rabbim isteyen herkese versin cumartesi güü doktora gideceğim.inşallah bi aksilik yoktur.

buca dra gıtmene gerek yok önce bır kan testı yap bakalım degerın kac cts kese henüz olusmamıs olabılır dr bırsdey göremez ozaman önce kan tetsı yaptır valla ıyı sabredıyosunuz ben ogluma hamıleyken ıdrar testını yapar yapmaz solugu tıp merkezınde almıstım kan testı yaptırıp garantıye almak ıcın:)

bende çok merak ediyorum ama gitmeyede korkuyorum ya değilsem diye ama çok ilginç 3 ünde de çift çizgi çıktı hatta 2. si hafif çıktı diyorum herhalde daha yeni diye silik çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…