- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.181
Kızlar ben acızık evimi derleyip toplayayım , temizliğimi yapayım, geliyorum sonra yine aranıza, özleyin beni anacımm:))))
:))) ben de öyleydim lata :)
hep annemin ayakkabılarını giyerdim, çantalarını takardım koluma... hatta ona benzemek için, eteklerimi kafama geçirip, uzun saç yapardım kendime :))
hatta onun etekleriyle sokaklara çıkardım kocaman kocaman... anneme benzemek için :)
özlem, moral bozmak yok, mal gibi oturmak hiç yok yavrum :)))
normal doğumu desteklemek süper bişey, iyi bi doktorsa, bu da hakkatten artı bi özellik demek. inşallah, iyisine denk gelmişsindi, inşallah içine siner.
doktoruna güven, ne diyorsa odur tatlım.
çatı meselesine de takılma. eşimin kardeşi, görümcem.. dar çatıyla, ıkına sıkına, çok istediği için, nırmal doğum yaptı kadın. 2 tane normal doğumu var.
doktoru, 'ben bu sorumluluğu almakta zorlanıyorum' dediği halde, zorlayarak şartları, normal doğurdu kadın :)) neden? doğumdan hemen sonra, göğsünde görmek istiyordu bebeğini :))) deli mi, evet deli. ama oldu yani neticede.
rahim filminde abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum özlemcim. takma kafaya, yorma kendini bu konuyla. ben çektirmedim hiç ama, nasıl bişey olduğunu biliyorum.
genelde genel anestezi ile çekiyorlar bildiğim kadarıyla.
sonrasında oluşan ağrı, doğal bişey yani... rahimle oynuyor işte birisi, en tabi şekilde, sonradan da ağrıyordur.
kürtaj gibi.. ben bu konunun uzmanıyım. :) kürtajda, genel anestezi ile bayıltıyorlar. rahmi vajen ağzına kadar çekiyor doktor bi aletle. rahim ağzını görebildiği yere kadar çekiyor, yerinden oynatıyor. konumunu bozuyor yani. ayılınca da, bu sebeple ağrı oluyor. başka bi numarası yok yani.
rahim filmi de aynı operasyon. işlemden ötürü değildir yani ağrısı, rahime bi muamele yapıldığı içindir. korkma yani, bi zorluğu yoktur, için rahat olsun :)
hiç korkma. benim artık hobim oldu o koltuğa oturmak.
hatta hiçbir sebep yokken bile, ''bi oturayım şu koltuğa doktorcum'' dicem artık :)))
saçmalamaaaa.. anca beraber kanca beraber
ne çıkmasıymış o öyle..
ben de çıkayım o zaman.
bak kaçırdım bu ay :) teeeee nisana kaldım :)) o da tutarsa tabi :)
amiinnn.. inşallah süper bi gün olsun.
burda acayip kar var.. her yer beyaz, fırtına şeklinde yağıyor.
annemler bugün dönecekti, ama kaldılar.
sana bişey diyim mi? hakkatten bişeyler oldu lata :)))
ben çok düzenli adet görürüm, hiçbir şekilde bozulmadı bugüne kadar. ne kürtajlar, ne düşükler gördüm.. hiç teklemeden devam ettim 28 günde bir.
amma velakin.. bu ay bi tuhaflık var bende de.
ben cumartesi akşamı bi yumurtladım. onu kaçırdım tabi, annemler burdaydı malum...
bugün yeniden yumurtluyorum. şaka gibi oldu... ilk defa böyle bişey oldu bana... şoktayım. akıntım uzuyor, kasığımda yumurtlama sıkıntısı var.. kesin yani yumurta atıyorum bugün. ve bunu da kaçırıyorum...(((((((((((((
aynen..
dün muhabbeti oldu annemle bu mevzuların..
''noldu ikinci meselesi? çalışıyor musunuz?'' şeklinde bi sorular sordu..
''valla anne bu ay yumurtayı kaçırdım, önümüzdeki ay bakıcaz bakalım'' dedim.
''eee önümüzdeki aya kadar kocandan uzak mı durucan?'' dedi..
''yoo, ama hamile kalamam yani..'' dedim
'' kızım olur mu öyle şey... ne zaman olacağı belli mi olur... yumurtaymış.. eskiden yoktu bizim yumurtamız.. bi gün bakıyorduk hamileyiz.. uğraşmayın böyle şeylerle, işinize bakın siz'' dedi :))))
bu kadar basitmiş onlar için hayat işte...
arkadaşımıda ekleyin listeye arkadaşlarr
kızlar bilinçli bi hamilelik geçirmek istiyorum ben ya ilk ölü doğumumda çok cahilimdim diye bilirim bu sefer dikkat edicem her konuda kendime son aylarımda doktora gitmedim iyiyim ben diye zaten hep iyiyim diye fazla doktora gitmedim her gittiğimdede iyi diyorlardı zaten... ne kusma ne mide bulantısı yemem içmem herşeyim iyiydi inş. bu hamileliği rabbim nasip eder de buda iyi olur çok sorunsuz du bi idrar yolu enfeksiyonu oldu o kadar..folik asit kullanıyorum 1 ay oldu ama sabırsızlanıyorum 3 ay bekleyemem hamilelikden de 2 ay tamamdır heralde...kansızlık da var pekmez yiyorum ilaca da başlıcam allahım hayırlısını nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin bizlere bebek bekleyen herkese evlat ile imtihan etmesin kimseyi :2:
o yumurtalı zeytinyağlı maske beni deli etti. yıkanmadı gitti bi türlü... ay ne zor oldu vall ya... unutmuşum bu kendine bakma işlerini :)))) eskiden pek rahat yapardım, sürekli uğraşırdım biyerlerimle.. yüzüme, saçıma, ellere, ayaklara, dirseklere, topuklara, oraya, buraya.. sürekli biyerlerime bişeyler yapardım :))
ya benim amacım bişey değil aslında furtado :)) ben uzuuuunnnn zamandır kendimle hiç ilgilenmediğimi farkettim. çok üzüldüm. azıcık kendime bişeyler yapıyım dedim, hepsi bu yani :)))
ama hem bakım yapsın, hem uzatsın, hem parlatsın... ohh hepsi birarada olan bişey varsa, söyle bacım :))
sen de allahın şanslı kullarındansın yani, ohh maşallah yavrımmmm :))) ye, götür mamacıkları.. ama kilo alma.. ne adaletsiz dünya ya bu böyle :))
bana da içtiğim su yarar valla.. genç kızken çok kontrol ederdim kendimi, sürekli aman 300 gr fazlam var, triplerindeydim kendi kendime :))) şimdi 3-5 kilo oynuyor... bi bakıyorum 3 kilo almışım, aman veriyim diye sıkıyorum kendimi.. bakıyorum 5 kilo almışım... öyle yani, al-ver-al-ver modundayım. çok şanslısın, çok maşallah canım sana.
herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.
selam kızlarrr ben geldim
naabersınız gorusmeyelı
Tatlım mrh. yap cnm bakımdan zarar gelmez o dediğim veya yaptıgın kür bakım için zaten baktıgın içinde daha sağlıklı oluyor daha çbuk uzuyor yumurta koymana gerek yok madem zor yıkadıysan sadece zeytinyağı bile sürebilirsin düzenli haftada bir kez evt tatlım ben kilo zor alanlardanım 2 sene önceye kadr hep 50 kiloydum zayıftım boyuma göre yiyordum alamıyordum uyuz oluyordum sonra hap kullandım 62 ye çıktım şu anda 60-61 kilodayım memnunum gene bile yesemm tık yok yani ben ancak hapla kilo alanlardanım malesef herkez tersini ister zaten
Tebrikler cnm bence hamişsin yanii 3 testte mi aynı çıkar bir yanlışlık olsaydı elbet biri uymazdı diye düşünüyorum
herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.
h.geldın tatlım....walla bıldıgın gıbı hersey aynı az kaldı mart ayına da 4 gozle beklıyoruzz:)[/hosbuldm canım yaa benım bu ayda olmadı galıba duygusallaşmaya basladm yıne salak salak gözlerım doluyo:))
az önce saba tumerde rap çi bı cocuk şarkı sözlerını unutunca aglıcaktm nerdeyse:)))aha dedım tamamdır yanı
bu belırtı kırmızıların gelmesıne buyuk bı ısaret umudum nısana kalıyo galıba yıne
Tatlım mrh. yap cnm bakımdan zarar gelmez o dediğim veya yaptıgın kür bakım için zaten baktıgın içinde daha sağlıklı oluyor daha çbuk uzuyor yumurta koymana gerek yok madem zor yıkadıysan sadece zeytinyağı bile sürebilirsin düzenli haftada bir kez evt tatlım ben kilo zor alanlardanım 2 sene önceye kadr hep 50 kiloydum zayıftım boyuma göre yiyordum alamıyordum uyuz oluyordum sonra hap kullandım 62 ye çıktım şu anda 60-61 kilodayım memnunum gene bile yesemm tık yok yani ben ancak hapla kilo alanlardanım malesef herkez tersini ister zaten
Tebrikler cnm bence hamişsin yanii 3 testte mi aynı çıkar bir yanlışlık olsaydı elbet biri uymazdı diye düşünüyorum
anammmm hamişsin buyuk ihtimalle. ne guzel hayırlı olsun. doktora gittinmi. gidip netleştir bence canımmmm. cok sevindim. darısı isteyen herkesin başına
buca dra gıtmene gerek yok önce bır kan testı yap bakalım degerın kac cts kese henüz olusmamıs olabılır dr bırsdey göremez ozaman önce kan tetsı yaptır valla ıyı sabredıyosunuz ben ogluma hamıleyken ıdrar testını yapar yapmaz solugu tıp merkezınde almıstım kan testı yaptırıp garantıye almak ıcın:)
h.geldın tatlım....walla bıldıgın gıbı hersey aynı az kaldı mart ayına da 4 gozle beklıyoruzz:)[/hosbuldm canım yaa benım bu ayda olmadı galıba duygusallaşmaya basladm yıne salak salak gözlerım doluyo:))
az önce saba tumerde rap çi bı cocuk şarkı sözlerını unutunca aglıcaktm nerdeyse:)))aha dedım tamamdır yanı
bu belırtı kırmızıların gelmesıne buyuk bı ısaret umudum nısana kalıyo galıba yıne
umutsuzluk yok tatlım boyle konustugunuzda bende kendımı tuhaf hıssedıyorum yanı bakalım hayırlısı elımızden gelenı yapıyoruz gerı ALLAHA kalmıs bırsey ınsan kendını kotu hıssedıkce ıyıce olumsuzluklara yonelıyo hanı olmaz ıse mart aynda adet gunu uzulelım barı bır kac gunde olsa ıcımızı ferah tutmak lazım en azından canımız sag ılerkı gunlere aylara bakarzı degılmı..
umutsuzluk yok tatlım boyle konustugunuzda bende kendımı tuhaf hıssedıyorum yanı bakalım hayırlısı elımızden gelenı yapıyoruz gerı ALLAHA kalmıs bırsey ınsan kendını kotu hıssedıkce ıyıce olumsuzluklara yonelıyo hanı olmaz ıse mart aynda adet gunu uzulelım barı bır kac gunde olsa ıcımızı ferah tutmak lazım en azından canımız sag ılerkı gunlere aylara bakarzı degılmı..
evet canım dogru söyluosunda ben anlıorum kendımı ama dedıgın gıbı adet gunune kadar moralli olalım bari inşallah bı yanlıslık vardır belırtılerde:)
canım ben cıkıorum ıng. calıscam bıraz cok öpuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?