Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende katılıyorum bızler cok sabırsızız kac tane test yaparım bır gun gunum gecse durmam ama ıns arkadas hamıledır bana oyle gelıyokı hamıle ama bakalım kan testı yaptırsın bır neler cıkacak ıns bebıstır tabı:)

benım ılk test acaıp sılıktı gıttım eczaneye test aldım tekrar eczacı baktı dedı bu cok sılık negatıftır bende sılıkte olsa cızgı cızgıdır bılıncındeydım ıkıncıyı aldımkı aynı marka mıraclemıdır nedır ucuz testlerdne yıne aynısını aldım ıdrarı koyar koymaz busefer koyu cızgı cıktı hemen kan testıne gıtmeye yola cıktım hatta eczacıyı gördüm ıkıncı testı gösterdım aa pozıtıfmıs demıstı sen bucadamısın hemen uç bir tıp merkezıne durma dorugamı gıdersın buca tıpamı gıt bırıne ıste:)) 2-3 saatte sonuc verenler var onlardan bırını bul

çok teşekkür ederim ama hala inanamıyorum.

Hamiş olan arkidişleri tebrik ediyorum kızlarr ya cnm benim bugün kokulu akıntım var yani kötü kokuyor peçeteye silip bi kokluyum dedim midem kalktı sabah uyandıgımda da zaten hafif mide bulantım vardı yani hamişlerde kokulu akıntı oluyormuydu zaten kaç gündür idrarımda da ağar koku var

bende çok merak ediyorum ama gitmeyede korkuyorum ya değilsem diye ama çok ilginç 3 ünde de çift çizgi çıktı hatta 2. si hafif çıktı diyorum herhalde daha yeni diye silik çıktı.

tatlım bence hamılesın cunku bır doktordan duydum bunu testlerde yanılma ıhtımallerı olmaz dıye ama bellı mı olu ama bence hamılesın 3 de aynı cıkmıs bırı farklı olsaydı korkun olurdu bence korkunun ecele faydası yok kalk bır kan tahlılı ver c tesı ne kadar nasıl bekleyecksın..

idral yolu enfeksiyonu hamilelikne nasıl bir ilgisi var acaba öğrenebilirmiyim :44::44:
gecen ay bendede olmuştu ve rengli dönemimde antibiyotik kulanıp atlattım dönem dönem sancılarım oluyo onun içinde ilaç kulanıyorum hamilelik için zararı olmadığını söyledi doktorum ama ben yinede sık kullanmamaya özen gösteriyorum[/QUOTE]

erken doguma düşüge neden olabılıyor hamılelıkte cok tehlıkelı bır durum süreklı kontrol altında olmak lazım

Son düzenleme:

koyu renklımı enfeksıyon belırtısı olabılır hamılelık degılde kasık agrın falan varmı?

Özlemcim bende cektirdim rahim filmi, ama burda anestezi ile yapiyorlar ondan pek bahsetmek istemiyorum, cünkü bir kac konuda okumustum
Türkiye'de cok farkli yapiyorlar, bilseydim bende Türkiyede yaptirirdim
benim birde kücük bir kistim vardi, doktor kendi kendine giderdi ama madem elimiz degdi aldik onuda dedi, rahime bakiyorlar, yumurtaliklara
giden kanallara bakiyorlar tikali mi acikmi diye, benim bir arkadasim rahim filminden bir ay sonra hamile kaldi, insallah sende de öyle olur,
benim 2 ay gecti, maalesef daha tik bile yok

bucada değilim istanbuldayım yarın gideceğim baktıracağım kanda ama yarın adet olmazsam ki normalde bugün olmam lazım dı olmazsam demek ki testler doğru.

ayy kizlar bir baska tatli oluyorlar ya, benim yegenim de rakip annesine, annesi sacini yaptirsin, o da yaptiracak
annesi yeni üstüne bir kiyafet alsin, bizim kiz da alicak, annesine cok güzel olmussun diyemessin hayatta yaninda,
yoook ben ondan daha güzelim diyor, hicte güzel degil o :)

koyu renklımı enfeksıyon belırtısı olabılır hamılelık degılde kasık agrın falan varmı?

Beyaz eritilmiş peyniri düşünelim öyle tatlım öyle kasık ağrım yok ama bir iki kere bi ağrı vurdu ama geçti banada enfeksiyon gibi geldi ben hamiş değilim o zaman tühh:18:

nasıl oluo bu film çekme işi allah aşkına. detaylı bilen anlatsın pleaseee:)

carrefour da yapmış bi sanal mağaza ama, çok kötü.. alt yapı sıfır.. henüz çalışmıyor doğru düzgün.
migrostan çok memnunum. ne lazımsa istiyorum getiriyorlar.
sadece seçmek gereken (sebze,yumurta,peynir falan gibi) şeyleri, gidip elimizle alıyoruz biz. onun dışında migrosçular sağolsunlar, seçip beğenip getiriveriyorlar.

canım benimmm, Allah inşallah gonlune gore versin, bir daha yaşatmasın o zor gunleri. gebe kalırsan sağlıkla kucagına al inşallahh

amin özlemcim. negatiflik yapmıyım diyorum size de ama, elimde değil.. arada bi kaçıyor kafamdakiler buraya
kolay değil gerçekten yaşadıklarımız bizim, allah kimseye de yaşatmasın inşallah... bildiğim için, hazır oluğ olmadığımı tartmaya çalışıyorum aslında. hem istiyorum bebek, hem istemiyorum.. bi tuhaf valla.. ben de bilemiyorum.

bidenem ben almanya'da yasiyorum burda yaptirdim, iki gün kaldim hastanede, türkiye'de yapip eve yolluyorlar diye okudum
ben, onun icin anlatmak istemiyorum kuzum, ama hemen sonucu söylüyor sana doktor bebisim korkma, bak hala hayattayim
yasiyorum :)

ya bırak, nasıl oluyorsa oluyor :)))
sen mi çekeceksin filmi.. çekecek olan düşünsün :)))

şaka bi tarafa, boşver, takma kafana. doktorun bilir ne yapacağını. yat derse yat, kalk derse kalk... bi bayılıcan bi ayılıcan... arada olup biteni boşver. sen kendine bak, iyi ol. hepsi bu canımcım

kuzular kendimi hazırlayayım die sorduydum amma velakin kimse detay vermio. hııımmm. çetrefilli bir durum:):) yarın koltugun yada yatagın artık ne gelirse kenarlarını sıkarkene hep sizi düşünücem haberiniz olsun:)))))))

Son düzenleme:
kuzular kendimi hazırlayayım die sorduydum amma velakin kimse detay vermio. hııımmm. çetrefilli bir durum:):) yarın koltugun kenarlarını sıkarkene hep sizi düşünücem haberiniz olsun:)))))))

:))) yavrum ne koltuğu ne kenarı :)) yok öyle bi sahne bu senaryoda :))))
rahat ol azıcık.. alla alla...

vallaha şekerimm güne iyi başladım şimdilik bi sorunda yok ama tarih gelince görecez bakalım hehehe:

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Ay çok da özledim hepinizi:) latacımmm seni de özledim çoook..:) Nasılsın kuzum?
Ama bitirdim evimin işini, misler gibi çamaşırlarımı yıkadım, bir de türk kahvesi keyfi yaptım ohh miss gibi:))

Buca, hamile misin sen kuzum? 3 testte pozitifse doğrudur ama bencede sen bi koşu bir kan testi yaptır bakalım kesin sonucu al:) Ay hadi bakalım, bebiş geliyor.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Yaleeeeeeeeeeeeeel.. sen bana bişey dedin bugün soracaktım atladım, ne seyahati hamileysen ya diye, şimdi ben hamileysem seyahat edemez miyim? Ay ben annemi özledim ama çok..

herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.

yani doğru olma ihtimali yükksek bu dölenmenin nezaman olduğuyla alakalı ama sen yinede kantesti yaparsan tamamen emin olursun yada beklersen 3 gün kadarcık :=
:)
inşalllah hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…