- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.201
buca dra gıtmene gerek yok önce bır kan testı yap bakalım degerın kac cts kese henüz olusmamıs olabılır dr bırsdey göremez ozaman önce kan tetsı yaptır valla ıyı sabredıyosunuz ben ogluma hamıleyken ıdrar testını yapar yapmaz solugu tıp merkezınde almıstım kan testı yaptırıp garantıye almak ıcın:)
çok teşekkür ederim ama hala inanamıyorum.
bende çok merak ediyorum ama gitmeyede korkuyorum ya değilsem diye ama çok ilginç 3 ünde de çift çizgi çıktı hatta 2. si hafif çıktı diyorum herhalde daha yeni diye silik çıktı.
Hamiş olan arkidişleri tebrik ediyorum kızlarrya cnm benim bugün kokulu akıntım var yani kötü kokuyor peçeteye silip bi kokluyum dedim midem kalktı sabah uyandıgımda da zaten hafif mide bulantım vardı yani hamişlerde kokulu akıntı oluyormuydu zaten kaç gündür idrarımda da ağar koku var
Gunaydın cnm. gittim evet tatlım. Hormon testleri için bir ay daha beklice(( adetimin 2. yada 3. gunu sabah aç gel dedi. Yarın rahim filmim var. saat 3 te gidicem. ( bununla ilgili bilgi istiommmm, cok stressliyim) eşimde cts gunu gidecek. folikasite devam. sağ yumurtalıkta ufak bir kist gordu, bunu takip edicem şimdilik bir şey yapıcam eger şekilde giştiri buyurse bakıcaz belki ameliyat dedi ama böyle kalırsa bir şey yapmıyoruz dedi. ayrıcaa çatın cok dar cok düşük dedi adam zor muayene etti:) normal doğum yapamazsın dedi. en tabi bir çıglık atıverdim orada. bu adam normal doğumu destekliyor ve hastları zorunlu kalmadıkça sezeryan istemelerini engelliyor. ona gitmemein en büyük sebeplerinden biriydi:)) bu kadar. dun akşam doktordan çıkıp eve gelince bir garip oldum. mal gibi oturdum diebilirim.
buca dra gıtmene gerek yok önce bır kan testı yap bakalım degerın kac cts kese henüz olusmamıs olabılır dr bırsdey göremez ozaman önce kan tetsı yaptır valla ıyı sabredıyosunuz ben ogluma hamıleyken ıdrar testını yapar yapmaz solugu tıp merkezınde almıstım kan testı yaptırıp garantıye almak ıcın:)
benım ılk test acaıp sılıktı gıttım eczaneye test aldım tekrar eczacı baktı dedı bu cok sılık negatıftır bende sılıkte olsa cızgı cızgıdır bılıncındeydım ıkıncıyı aldımkı aynı marka mıraclemıdır nedır ucuz testlerdne yıne aynısını aldım ıdrarı koyar koymaz busefer koyu cızgı cıktı hemen kan testıne gıtmeye yola cıktım hatta eczacıyı gördüm ıkıncı testı gösterdım aa pozıtıfmıs demıstı sen bucadamısın hemen uç bir tıp merkezıne durma dorugamı gıdersın buca tıpamı gıt bırıne ıste:)) 2-3 saatte sonuc verenler var onlardan bırını bul
(28.02.2012) (begüm, gecenin bir köründe beni uyutmaya çalışıyor.)
- e bebeğim, eee.. uyu benim matanem (bitanem)
- ama uyumak için, senin de gözünü kapatman lazım annecim, hadi beraber uyuyalım.
- sen uyu annegim, ben seni uyutup kalkıgam burdan
... - alla alla. nereye gideceksin peki?
- babanın yanına yatıgam anne. sen bebeksin ben anneyim. uyu hadi yum gözünü anne... baba beni bekliyor anneee.. pişşş pişşş pişşşş ninni söylesene anne kendine...
ben bunları böyle hemen hemen 6 aydır falan yazıyorum... acayip laflarını kaydediyorum, sonradan bakıp güleriz diye... gittikçe rakip olma durumu var :))
koyu renklımı enfeksıyon belırtısı olabılır hamılelık degılde kasık agrın falan varmı?
erken doguma düşüge neden olabılıyor hamılelıkte cok tehlıkelı bır durum süreklı kontrol altında olmak lazım
Özlemcim bende cektirdim rahim filmi, ama burda anestezi ile yapiyorlar ondan pek bahsetmek istemiyorum, cünkü bir kac konuda okumustum
Türkiye'de cok farkli yapiyorlar, bilseydim bende Türkiyede yaptirirdim
benim birde kücük bir kistim vardi, doktor kendi kendine giderdi ama madem elimiz degdi aldik onuda dedi, rahime bakiyorlar, yumurtaliklara
giden kanallara bakiyorlar tikali mi acikmi diye, benim bir arkadasim rahim filminden bir ay sonra hamile kaldi, insallah sende de öyle olur,
benim 2 ay gecti, maalesef daha tik bile yok
yap sen şekerim yap bende briazdan çıkıp biraz işlerime bakıcam ..
ya bu migros olayı çok güzel ama çorluda fazla talep olmadığı için kaldırmışlar çok sinir oldum ben ama ben talep ediyodum şahsen hehehe:
canım benimmm, Allah inşallah gonlune gore versin, bir daha yaşatmasın o zor gunleri. gebe kalırsan sağlıkla kucagına al inşallahh
canım bi sorun yok bence.
doktor bişey dedi mi bu konu hakkında ?
değişir o değerler merak etme.
o kadar takılacak bi durum değil.
ayrıca gebelikte veya gebelik oluşmadan önce doktorlar tsh hormonun 1-2 arasında olmasını istiyolar.
çünkü bebek ilk 3 ay tiroid ihtiyacını anneden alıyor.
3 ay sonrasında kendi tiroidini üretmeye başlıyor.
korkma 1 ilaç derde deva.
ama şimdilik bi sorun yok bence.[/QUOT
hergün yeni bişey öğreniyoruz işte pat diye hamile kalanlara ödül verilmeli bence :))))
:) hahahah.. ödül fikri de iyiymiş..
kızlar bilinçli bi hamilelik geçirmek istiyorum ben ya ilk ölü doğumumda çok cahilimdim diye bilirim bu sefer dikkat edicem her konuda kendime son aylarımda doktora gitmedim iyiyim ben diye zaten hep iyiyim diye fazla doktora gitmedim her gittiğimdede iyi diyorlardı zaten... ne kusma ne mide bulantısı yemem içmem herşeyim iyiydi inş. bu hamileliği rabbim nasip eder de buda iyi olur çok sorunsuz du bi idrar yolu enfeksiyonu oldu o kadar..folik asit kullanıyorum 1 ay oldu ama sabırsızlanıyorum 3 ay bekleyemem hamilelikden de 2 ay tamamdır heralde...kansızlık da var pekmez yiyorum ilaca da başlıcam allahım hayırlısını nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin bizlere bebek bekleyen herkese evlat ile imtihan etmesin kimseyi :2:
çok geçmiş olsun arkadaşım.. allah tekrar aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.
vardır bi vakti bi zamanı... sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah...
kacırma yaaa( bılemem ama gece degerlenıdremezmısınz bu durumu.ama kısmet oldu oldu olmadıysa onumuzdekı aya annesı begumle berabersın bak hıc tek kalmayacaksın sen walla hayırlısı ne ıse o olsun hepmız ıcın...
yok be nasıl değerlendiricem lata:)))
ev dolu akşama, sağlık olsun napalım...
hep duyardım ben bu iki kere yumurtlayanları.. tuhaf gelirdi... ama oluyormuş valla :) bi tuhaf durum :)))) salaklaştı bünyem demekki bu ay.
herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.
doğrudur yavrucum... hayırlı olsun inşallah... meleğin gelmiş göbüşüne bak... allah tamamına erdirsin, tez vakitte koklamayı nasip etsin inşallah..
hemen doktora koşturma bence. bekle bi azıcık. günün geçsin, kesen oluşsun... görecek bişeyler olsun.
hatta 6 haftayı bekle, öyle git derim ben.... iki kere git-gel işi olmasın :)) gitmişken kalp atışlarını duyuver, olsun bitsin :)))
selam kızlarrr ben geldim
naabersınız gorusmeyelı
selam, sen nerelerdesin kaçak üye :))
h.geldın tatlım....walla bıldıgın gıbı hersey aynı az kaldı mart ayına da 4 gozle beklıyoruzz:)[/hosbuldm canım yaa benım bu ayda olmadı galıba duygusallaşmaya basladm yıne salak salak gözlerım doluyo:))
az önce saba tumerde rap çi bı cocuk şarkı sözlerını unutunca aglıcaktm nerdeyse:)))aha dedım tamamdır yanı
bu belırtı kırmızıların gelmesıne buyuk bı ısaret umudum nısana kalıyo galıba yıne
haydi bakalım.. kırmızılar gelse de gelmese de... farketmez.
biz azimli kızlarız... sağlıkla başarıcaz bu işleri... en sonunda zafer bizm olacaaakkkkk :)))
sen 7 aylık mısın bacım? :)
ben 7 aylık doğmuşum. ama son birkaç seferdir, hamile kaldığımı farkeder etmez hemen damlamıyorum doktora.
6. haftayı doldurup öyle gidiyorum. çok da memnunum.
zaten doktorum da öyle söylüyor. '''hamile olduğunu farkedince, kendine çeki düzen ver. az hareket etmeye çalış. biraz dinlenmeye gayret et. hemen çıkıp gelmene gerek yok. 5 haftayı bitir, 5+ olunca gel bakalım'''...
bunlar doktorumun sözleri :))) ben de öyle yapıyorum.
nasıl oluo bu film çekme işi allah aşkına. detaylı bilen anlatsın pleaseee:)
nasıl oluo bu film çekme işi allah aşkına. detaylı bilen anlatsın pleaseee:)
bidenem ben almanya'da yasiyorum burda yaptirdim, iki gün kaldim hastanede, türkiye'de yapip eve yolluyorlar diye okudum
ben, onun icin anlatmak istemiyorum kuzum, ama hemen sonucu söylüyor sana doktor bebisim korkma, bak hala hayattayim
yasiyorum :)
ya bırak, nasıl oluyorsa oluyor :)))
sen mi çekeceksin filmi.. çekecek olan düşünsün :)))
şaka bi tarafa, boşver, takma kafana. doktorun bilir ne yapacağını. yat derse yat, kalk derse kalk... bi bayılıcan bi ayılıcan... arada olup biteni boşver. sen kendine bak, iyi ol. hepsi bu canımcım
kuzular kendimi hazırlayayım die sorduydum amma velakin kimse detay vermio. hııımmm. çetrefilli bir durum:):) yarın koltugun kenarlarını sıkarkene hep sizi düşünücem haberiniz olsun:)))))))
ıns bızde oyle oluruz ben bu ay takıldım zaten su yumurtlam ısıne kacırdım dıye yanıyorum sallamamak lazım herkez nesesını korusun bak gulden sende super basalamıssın gune cok ıyı bu sekılde gıderız mart ayına dogru:))
herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?