- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.221
:))) yavrum ne koltuğu ne kenarı :)) yok öyle bi sahne bu senaryoda :))))
rahat ol azıcık.. alla alla...
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Ay çok da özledim hepinizi:) latacımmm seni de özledim çoook..:) Nasılsın kuzum?
Ama bitirdim evimin işini, misler gibi çamaşırlarımı yıkadım, bir de türk kahvesi keyfi yaptım ohh miss gibi:))
Buca, hamile misin sen kuzum? 3 testte pozitifse doğrudur ama bencede sen bi koşu bir kan testi yaptır bakalım kesin sonucu al:) Ay hadi bakalım, bebiş geliyor..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Yaleeeeeeeeeeeeeel.. sen bana bişey dedin bugün soracaktım atladım, ne seyahati hamileysen ya diye, şimdi ben hamileysem seyahat edemez miyim? Ay ben annemi özledim ama çok..
nasıl oluo bu film çekme işi allah aşkına. detaylı bilen anlatsın pleaseee:)
belki yeniyken riskli lola bilir canım uçak bide oradan burası yani türkiye kaç saat sürüyo?
yani doğru olma ihtimali yükksek bu dölenmenin nezaman olduğuyla alakalı ama sen yinede kantesti yaparsan tamamen emin olursun yada beklersen 3 gün kadarcık :=
:)
inşalllah hamilesindir..
kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım bugün :))
özlem canım yarın hsg çektirecekmişsin. belki yardımcı olur biraz sana
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...a351ayanlar305n-payla351305m-alan305-281.html
Özlem niye koltuğun kenarlarını sıkıyorsun bacım anlamadım ben? 2 saatliğine gittim hamile kaldın da doğuruyor musun yoksa? :)))
Berceste , arkadaşımı da ekleyin demişsin de , kimdir arkadaşın, bat tarihi nedir:)
kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım bugün :))
özlem canım yarın hsg çektirecekmişsin. belki yardımcı olur biraz sana
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...a351ayanlar305n-payla351305m-alan305-281.html
slm kızlarr ben geldim...... benim hayalimde marta kaldı .....
Hoşgeldiiiin..:) Sıkma hiç canını tatlım, yalnız değilsin, bizler de şubattan buraya devrolduk, inşallah mart ayı uğurlu gelsin.. Nedir bat tarihin?
balım dalga geçme yaw:) tırsıyorum napimm. neyse iyiyim iyiyim geçtii:)
canım saol sımdı dedektor gibi tarıcam bu sayfaları.
26 şubat... cnm inşş
:))) dalga geçmiyoruuuummm, yani evet azıcık gülmüyor değilim ama yani kötü şekilde değil:)) Korkma yavrimo, gidip dönünce kendin de diyeceksin inşallah, ne abartmışım ben ya diye:)
Adetin başladı sanırım, mart ayında da 24 gibi mi belli olacak yani?
İnşallaaaaaaah tatlım... hele gelsin bi o günler, hatırlatırız bunları birbirimize:))gül yavrum be inşallah guzel gunler goruruzde dönüp dönüp güleriz bu hallerimize:):)
evet cnm 26 şubat başladı inş marta kırmızıları görmem bebişim gelsin artık...
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Ay çok da özledim hepinizi:) latacımmm seni de özledim çoook..:) Nasılsın kuzum?
Ama bitirdim evimin işini, misler gibi çamaşırlarımı yıkadım, bir de türk kahvesi keyfi yaptım ohh miss gibi:))
Yaleeeeeeeeeeeeeel.. sen bana bişey dedin bugün soracaktım atladım, ne seyahati hamileysen ya diye, şimdi ben hamileysem seyahat edemez miyim? Ay ben annemi özledim ama çok..
ben koltuk yatak kenar dedim siz anlayın elbet sıkacak bir yer bulurum:)))))))) tamam tamam derin nefes aldım, hemen internetteki diğer sayfalarıda kapatıom bu işlemle ilgili:)) tamam arkadaşlarım sakinimmmm sakinim. relaxx
slm kızlarr ben geldim...... benim hayalimde marta kaldı .....
buldum nasil yapildigini. resmin ustune sag tikla adresini kaydet sonra gel profilde cizelgeye yapistir. :)
evet cnm 26 şubat başladı inş marta kırmızıları görmem bebişim gelsin artık...
İnşallaaaaaaah tatlım... hele gelsin bi o günler, hatırlatırız bunları birbirimize:))
İnşallah hayatım, moral bozmak yok unutma, pozitif olmak gerekiyor, biz mart kızları olarak buna karar verdik bu ay, pozitif olup pozitifi görücez inşallah hep birlikte..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?