Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))) yavrum ne koltuğu ne kenarı :)) yok öyle bi sahne bu senaryoda :))))
rahat ol azıcık.. alla alla...

ben koltuk yatak kenar dedim siz anlayın elbet sıkacak bir yer bulurum:)))))))) tamam tamam derin nefes aldım, hemen internetteki diğer sayfalarıda kapatıom bu işlemle ilgili:)) tamam arkadaşlarım sakinimmmm sakinim. relaxx

belki yeniyken riskli lola bilir canım uçak bide oradan burası yani türkiye kaç saat sürüyo?

Özlem niye koltuğun kenarlarını sıkıyorsun bacım anlamadım ben? 2 saatliğine gittim hamile kaldın da doğuruyor musun yoksa? :)))

Berceste , arkadaşımı da ekleyin demişsin de , kimdir arkadaşın, bat tarihi nedir:)

belki yeniyken riskli lola bilir canım uçak bide oradan burası yani türkiye kaç saat sürüyo?

Ben tamperedeyim helsinkiye 2,5 saat otobüs, helsinki - istanbul 3,5 saat uçuş, eh bi de istanbul izmir arası da 1 saat uçuş, bu kadarcık işte gideceğim yol..:)) toplamda inmesi binmesi e bi de aralarda beklemesiyle falan annemin evine ulaşmam yarım günümü alıyor..

balım dalga geçme yaw:) tırsıyorum napimm. neyse iyiyim iyiyim geçtii:)

canım saol sımdı dedektor gibi tarıcam bu sayfaları.

balım dalga geçme yaw:) tırsıyorum napimm. neyse iyiyim iyiyim geçtii:)

canım saol sımdı dedektor gibi tarıcam bu sayfaları.

:))) dalga geçmiyoruuuummm, yani evet azıcık gülmüyor değilim ama yani kötü şekilde değil:)) Korkma yavrimo, gidip dönünce kendin de diyeceksin inşallah, ne abartmışım ben ya diye:)

gül yavrum be inşallah guzel gunler goruruzde dönüp dönüp güleriz bu hallerimize:):)
İnşallaaaaaaah tatlım... hele gelsin bi o günler, hatırlatırız bunları birbirimize:))

evet cnm 26 şubat başladı inş marta kırmızıları görmem bebişim gelsin artık...

İnşallah hayatım, moral bozmak yok unutma, pozitif olmak gerekiyor, biz mart kızları olarak buna karar verdik bu ay, pozitif olup pozitifi görücez inşallah hep birlikte..:)

ohhhh bize de uğrasana banu ya, valla ütüm diz boyu :))
yavrum sen hamileysen bi bekle, ilk 3 ayı bi geçir selametle inşallah... sonra doktorunla görüş, bi sakınca görmüyorsa o şekilde git gel annene.. bence böyle olmalı yani.
çünkü havada basınç farklı malum, bi sakıncası olmasın, üzücü durumlara yol açabilecek ihtimaller yaratmamak lazım..
ben belki fazla temkinli yaklaşıyorumdur.. sen bi doktorunla görüşürsen, için rahat olur banucum.

ben koltuk yatak kenar dedim siz anlayın elbet sıkacak bir yer bulurum:)))))))) tamam tamam derin nefes aldım, hemen internetteki diğer sayfalarıda kapatıom bu işlemle ilgili:)) tamam arkadaşlarım sakinimmmm sakinim. relaxx

aferin benim kızıma.. aferiiinnn :)))

slm kızlarr ben geldim...... benim hayalimde marta kaldı .....

olsun varsın.. üzülme arkadaşım. geç olsun güç olmasın...
martta hepberaber alkışlarız bebelerimizin gelişini inşallah....
sakın görmiyim asık surat... hep pozitifiz biz hep pozitif...

inş tatlım yaa süpersiniz vallahi banada moral oluo burası boralimi bomuycam bende inanıyorum bidaha ki ay hepimiz pozitif olcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…