Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Merhaba tatlımm, iiyiz valla, özlemin doktor korkusunu gidermeye çalışıyoruz, kendisi kemalettin tuğcu romanlarında ki çocuklar gibi bir ajitasyon içinde zira:)) Sen nasılsın hayatım?

yorumlarınızı okudum canım evet öyleymiş biraz takmış sanırım özlemcik bu konuyu kafasına :)))
ben iyiyim canım ne olsun çalışmalara başlamayı bekliyorum inşallah güzel geçiririz bu ayı tabiki herşey kısmet
olursa ne ala ne ala , olmazda üzülmek yok çalışmalara devam bakalım
sende oturma iznini almışsın canım gözün aydın inşallah uğurlu gelir de arkasından da bebiş haberini alırız kız senin :))

balım dalga geçme yaw:) tırsıyorum napimm. neyse iyiyim iyiyim geçtii:)

canım saol sımdı dedektor gibi tarıcam bu sayfaları.

canım bak incele , bende baktım biraz ama herkesin bünyesi ile alakalı bu olay bence o yüzden çok takma kafana bende geçen ay aşılama yaptırdım ,
yorumları okudum okudum herkeste başka belirti, pek panik yapmadan girdim odaya en son kocişime baktım bir o zaman heyecan yapmıştım,
işlem başladı çok hafif bir ağrı oldu , birde baktım bitmiş benim aklıma yorumlar geliyo yok canım bitmemesi lağzım kanama falan olacaktı diyorum kendi kendime
meğersem kanama olmadan da olabiliyormuş ,
çok uzattım kusura bakmayın arkadaşlar ama demek istediğim özlem canım herkesin hissedeceği acı bir olmaz o yüzden takma kafana rahat ol ki işleminde rahat olsun yarın dualarımızdasın inşallah bir problem çıkmaz tatlım :)))

inşallah arkadaşım inşallah... pozitif ol, motive ol.. takma kafaya... gelir bebeğin en kısa zamanda inşallah.. üzme canını. o bilir, ne zaman geleceğini annesi :))

ayyyy kuzum benim yaa annesi diyen ağzını öpiyim :))))) allah söyletio sanırım ne güzell yaaa annesi ne güzel sözz....:)inş cnm hepimizin gönlüne göre versin......

Geleyim tatlım, ayıp ettin yani:) Ütü canavarıyım ben yaparım hemen:) Hem zaten gelebilsem ne iyi olurdu, annenleri de şöyle kafa kola alıp , begümcüğü de takıp peşimize birlikte akşam gezmesine giderdik, sizi evde bırakıp, sen de şu yumurtayı kaçırmamış olurdun...:)

Bakalım hayırlısı, önce bi hamiş kalayım, olmadı dediğin gibi yaparım, gidip bir konuşurum doktorla, yok gidemezsin derse oturucaz tabii aşağı başka çare yok.. Beni duyanda hamile kaldım da tek derdim uçak yolculuğu sanır:))))

inş cnm yaa inşş tabiki pozitif olcazz ...inş hepimizn yüzü gülcek inş bidahaki aya..

ayyyy kuzum benim yaa annesi diyen ağzını öpiyim :))))) allah söyletio sanırım ne güzell yaaa annesi ne güzel sözz....:)inş cnm hepimizin gönlüne göre versin......

hahaha :))) öp öp....
inşallah.. hepimiz alıcaz kuzuşlarımızı kucağımıza... hepimiz emziricez cokur cokur.. hepimiz koklıcaz doya doya...
memeciklerimiz acıyacak, yara bile olacak.. ama melekler kucakta, zorla emziricezzz...
bak düşün bi, motive ol bunlarla.. :))

selam kızlar ben Ankara'da rahim filmi çektirdim 2,5 ay önce. ben de forumdan birşeyler okuyup korkmuştum hatta anestezili yaptıracaktım ama gerek yokmuş yaptırınca anladım. alttan muayene gibi oluyor ama 5 dk falan adet sancısından biraz daha şiddetli bir ağrı oluyor. alttan yoğun bir basınç hissediyorsun . tüpler tıkalı mı değil mi yapışıklık var mı hepsine bakılıyor ve siz üzerinizi giyininceye kadar sonuç çıkıyor.genelde bu filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalan çok oluyor ben değerlendirememiştim düşüp kolumu kırmıştım ( hala bekliyorum bebişimi gelmiyor bol bebekli bir mart olur inşallah..........

inş tatlım yaa süpersiniz vallahi banada moral oluo burası boralimi bomuycam bende inanıyorum bidaha ki ay hepimiz pozitif olcak....

Amiiiin hayatım:) Hah şöyle, keyfini çıkar hem bugünlerin, ilerde bebiş gelince, vakit olmayacak uzun boylu çene çalmalara, boş vakitlere..

Sağol arkadaşım, inşallah, çok da güzel olurdu bebiş haberini de verseydim size:) Kısmet artık, tutmadıysa da diğer maçlara inşallah deyip devam edicez:)))

evet canım bende baktım biraz herkeste farklı. neyse yapcak bişi yok. en azından az cok bişeyler oluştu kafamda yarın en azınsan şaşırmam herhalde bazı şeylere. yarın bir anda strese girmektense şimdiden giriyim:))) şaka şaka, saolun canlarım size detayları bildiricem perşembe günü artıkın

ayyy evet tatlım yaa haklısınnn potif ol pozitif gör.....:)))dimi ama....

haklsın arkadşın inş nişş ogünleri görcez inş......umudumuz martttttttttt................

Kızlar benim bat 5 marttı ya bu ayın geçen perşembe cuma ve cumartesi kanamam oldu demiştim adet olarak nitelendirmiştim.. Ama pazar günü kesildi. şöyleki sadece gndüzleyin azıcık geliyordu kahverengi...pöööfffff içim sıkıldı...
3 günlük adet olmazki...

Korkudan kan testi de yaptırmıyorum negatif çıkar diye...

Tertemizim şuan...

Hamileliğini elle anlayanlar var mı nasıl oluyor ben de denesemmi acabaa
(

çok yiyorum bi de...68 oldum..(

:)) aman ben takılmıyorum böyle aksiliklere banu. vardır her şerde bir hayır felsefesindeyim. demekki bu ay olmaması lazımmış, böyle engeller çıktı diyorum. belki olsaydı, değerlendirip döllendirebilseydik, yine aynı sıkıntıları yaşayacaktım... o sebeple, allah bana acıdı, fırsat vermedi... diye düşünüyorum :))

sen hamilesin bu ay bence.. allahın takdiri tabi, her şeyin hayırlısını dilemek lazım hayatta. hayırlısıyla, nasipse öylesindir inşallah...
ama hamiş değilsen, bi gidip dönüverirsin hemencecik :))
hamişsen de, ilk 3 ay, sen beni dinle bacım... boşver doktoru moktoru (!!!) :) 12-13 hafta otur evinde uslu uslu.. sonra doktora danışırsın, gidip gidemeyeceğin konusunda. ilk tehlikeli dönemi bi evinde sakin sakin geçir tatlım

Sen listedesin zaten arkadaşım, takipteyiz yani seni de.. İnşallah mart ayında gelir bebşin hayırlısıyla..

canım bu adet kanaması da herkeste farklı oluyor işte..
sen 3 günü az bulmuşsun.... bende normal adet kanamalarım senin bahsettiğin gibi oluyor. 3 gün en fazla... gece pek yok, gündüz azar azar bişeyler... uyduruk bi durum :))
bunun dışında bi durum yaşarsam, bir gün fazla sürse mesela.. azıcık miktarı artsa falan.. hemen ararım doktorumu..

amin canim. Allah saglikla kucagina almayi da nasib eder insallah.

ayy kızlar ne özeniyorum size bi bilseniz..yok yumurtlama günüm şu gün yok adet tarihim bugün diyosunuz ya içim gidiyo..benim hiçbirinden haberim yok bu adet düzensizliği polikistik over delirtti beni..bi yandan soğan kürü yapıp bi yandan çalışmalara gün aşırı devam ediyoruz ama benim hiç ümidim yok maalesef..Tabi Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla verir inşallah ama tiroid iltihapı polikistik over derken baya bi aşamadan geçecekmişim gibme geliyo..:2:

ya ben şimdi yarını mı beklemeliyim test için yarın bat ben daha fazla nasıl dayanacam şimdi idrar tahlili alsam çıkmaz mı yani offf kan testini ne zaman yaptırmak uygun birde ne kadar sürede sonucu veriyorlar

Hayatım mesela benim adetim 2 gün sürer ondan sonra 1-2 gün hafif damlacıklar şeklinde ve biter.. yani 3 gün kanama gayet normal bir adet için, ama sen endişelisin bu konuda, bence bekleme git yaptır kan testini öğren için rahat etsin tatlım.. İnşallah de dediğin gibidir, üstüne görmedir ve adetsindir...

Bizimkisi maksat muhabbet olsun diye zaten yalelcim, elbette öyle, demek ki doğru zaman değilmiş demek lazım.. sen bu konuda çok sıkıntılar yaşamışsın zaten, allah bi daha aynılarını göstermesin, tertemiz, rahat keyifli bir hamilelik yaşamak nasip etsin..

Ve senin deneyimlerine güveniyorum, sen öyle diyorsan, feriştahı gelse ikna edemez artık beni otururum kuzu kuzu evimde beklerim 3 ayı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…