- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.261
(28.02.2012) (begüm, gecenin bir köründe beni uyutmaya çalışıyor.)
- e bebeğim, eee.. uyu benim matanem (bitanem)
- ama uyumak için, senin de gözünü kapatman lazım annecim, hadi beraber uyuyalım.
- sen uyu annegim, ben seni uyutup kalkıgam burdan
... - alla alla. nereye gideceksin peki?
- babanın yanına yatıgam anne. sen bebeksin ben anneyim. uyu hadi yum gözünü anne... baba beni bekliyor anneee.. pişşş pişşş pişşşş ninni söylesene anne kendine...
ben bunları böyle hemen hemen 6 aydır falan yazıyorum... acayip laflarını kaydediyorum, sonradan bakıp güleriz diye... gittikçe rakip olma durumu var :))
evet canım bende baktım biraz herkeste farklı. neyse yapcak bişi yok. en azından az cok bişeyler oluştu kafamda yarın en azınsan şaşırmam herhalde bazı şeylere. yarın bir anda strese girmektense şimdiden giriyim:))) şaka şaka, saolun canlarım size detayları bildiricem perşembe günü artıkın
Amiiiin hayatım:) Hah şöyle, keyfini çıkar hem bugünlerin, ilerde bebiş gelince, vakit olmayacak uzun boylu çene çalmalara, boş vakitlere..
Sağol arkadaşım, inşallah, çok da güzel olurdu bebiş haberini de verseydim size:) Kısmet artık, tutmadıysa da diğer maçlara inşallah deyip devam edicez:)))
Ben tamperedeyim helsinkiye 2,5 saat otobüs, helsinki - istanbul 3,5 saat uçuş, eh bi de istanbul izmir arası da 1 saat uçuş, bu kadarcık işte gideceğim yol..:)) toplamda inmesi binmesi e bi de aralarda beklemesiyle falan annemin evine ulaşmam yarım günümü alıyor..
İnşallah hayatım zaten takip etmene öğrenmene gerek kalmadan hamiş kalırsın bir an önce..ayy kızlar ne özeniyorum size bi bilseniz..yok yumurtlama günüm şu gün yok adet tarihim bugün diyosunuz ya içim gidiyo..benim hiçbirinden haberim yok bu adet düzensizliği polikistik over delirtti beni..bi yandan soğan kürü yapıp bi yandan çalışmalara gün aşırı devam ediyoruz ama benim hiç ümidim yok maalesef..Tabi Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla verir inşallah ama tiroid iltihapı polikistik over derken baya bi aşamadan geçecekmişim gibme geliyo..:2:
banu cum bende listedemiyim bu gebe kalmak isteyenlerin listesi herhalde benide alın listeye...:))))
Gunaydın cnm. gittim evet tatlım. Hormon testleri için bir ay daha beklice(( adetimin 2. yada 3. gunu sabah aç gel dedi. Yarın rahim filmim var. saat 3 te gidicem. ( bununla ilgili bilgi istiommmm, cok stressliyim) eşimde cts gunu gidecek. folikasite devam. sağ yumurtalıkta ufak bir kist gordu, bunu takip edicem şimdilik bir şey yapıcam eger şekilde giştiri buyurse bakıcaz belki ameliyat dedi ama böyle kalırsa bir şey yapmıyoruz dedi. ayrıcaa çatın cok dar cok düşük dedi adam zor muayene etti:) normal doğum yapamazsın dedi. en tabi bir çıglık atıverdim orada. bu adam normal doğumu destekliyor ve hastları zorunlu kalmadıkça sezeryan istemelerini engelliyor. ona gitmemein en büyük sebeplerinden biriydi:)) bu kadar. dun akşam doktordan çıkıp eve gelince bir garip oldum. mal gibi oturdum diebilirim.
İnşallah hayatım zaten takip etmene öğrenmene gerek kalmadan hamiş kalırsın bir an önce..
Listedesin hayatım, 24 mart diye ekledim, birazdan gönderirim listeyi sayfaya:)
İnşallah hayatım zaten takip etmene öğrenmene gerek kalmadan hamiş kalırsın bir an önce..
hayırlısı inşallah dediğin gibi olur..
sen güzel haberlerle gel canım bizede biz bekleriz sorun değil :))
evet canım kısmet gerçekten ötesi yok bu işin az kaldı senin gününe , sen bize bebiş haberi versen biz uçarız kız hepimiz havaya mutluluktan :)))
maşallah pekte az sayılmaz yani hahahahahaha:
şekerim neyse sen hamile kalda gerisi kolay canım benim arakdaşım hamileyken sinoba gidip geldi sürekli uçakla ve otobüsle tabiki yer aynı değil ama ilk zamalnlarda olmasada sonra gele bilirsin bence..
Kızlar benim bat 5 marttı ya bu ayın geçen perşembe cuma ve cumartesi kanamam oldu demiştim adet olarak nitelendirmiştim.. Ama pazar günü kesildi. şöyleki sadece gndüzleyin azıcık geliyordu kahverengi...pöööfffff içim sıkıldı...
3 günlük adet olmazki...
Korkudan kan testi de yaptırmıyorum negatif çıkar diye...
Tertemizim şuan...
Hamileliğini elle anlayanlar var mı nasıl oluyor ben de denesemmi acabaa
(
çok yiyorum bi de...68 oldum..(
banuuuuuuuuuuuuuu takipteyimmmm sakinimmmm gelişme olursa yazıcam sizi unutmadımm
daha 5 gün var kızlar idrarda görünür mü :44:
bence beklemek lazıminşallah hayırlısı
berceste bence de birazcik daha bekle. 5 gun uzun sure. idrarda cikmayabilir bosuna moralini bozma simdi. 1-2 gun oncesince cikmis genelde insanlarin.
benim boyle bir derdim kalmadi malesef. ben atesimi olcuyordum. adetten once ates dusuyor ve bu sabah dusmustu. o nedenle testlerimi onumuzceki aya sakliyorum. insallah sizden iyi haberler alirim da moral olur bana da
MART LİSTESİİİİİİİ.....
İnşallah tüm isimlerin karşısında hamiş yazan bir liste olur bu liste mart sonunda.. Bol şans Kızlar..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
seyda83 29 şubat
emos_musti
haklısın farketmedim belkide ama yinede çalışmaları bırakmıyoruzz...
adete kadar günaşırı devam
MART LİSTESİİİİİİİ.....
İnşallah tüm isimlerin karşısında hamiş yazan bir liste olur bu liste mart sonunda.. Bol şans Kızlar..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
seyda83 29 şubat
emos_musti
ayy ismimin karşısını boş görünce iice sinirlerim bozulyo ya banucum en son 8 şubatta adet oldum kafana göre bi tarh yaz istersen nasılsa düzensiz..en azından boş kalmaz :):44:
herkese merhabalar arkadaşlar ben cumartesi günü evde 3 tane test yaptım 3 ünde de çift çizgi çıktı ama adetimede 3 gün daha var sizce doğrumudur.
ayy kızlar ne özeniyorum size bi bilseniz..yok yumurtlama günüm şu gün yok adet tarihim bugün diyosunuz ya içim gidiyo..benim hiçbirinden haberim yok bu adet düzensizliği polikistik over delirtti beni..bi yandan soğan kürü yapıp bi yandan çalışmalara gün aşırı devam ediyoruz ama benim hiç ümidim yok maalesef..Tabi Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla verir inşallah ama tiroid iltihapı polikistik over derken baya bi aşamadan geçecekmişim gibme geliyo..:2:
Bizimkisi maksat muhabbet olsun diye zaten yalelcim, elbette öyle, demek ki doğru zaman değilmiş demek lazım.. sen bu konuda çok sıkıntılar yaşamışsın zaten, allah bi daha aynılarını göstermesin, tertemiz, rahat keyifli bir hamilelik yaşamak nasip etsin..
Ve senin deneyimlerine güveniyorum, sen öyle diyorsan, feriştahı gelse ikna edemez artık beni otururum kuzu kuzu evimde beklerim 3 ayı:))
çookkkk...alem senin kizin ya :)
berceste bence de birazcik daha bekle. 5 gun uzun sure. idrarda cikmayabilir bosuna moralini bozma simdi. 1-2 gun oncesince cikmis genelde insanlarin.
benim boyle bir derdim kalmadi malesef. ben atesimi olcuyordum. adetten once ates dusuyor ve bu sabah dusmustu. o nedenle testlerimi onumuzceki aya sakliyorum. insallah sizden iyi haberler alirim da moral olur bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?