Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

alem senin kizin ya :)

sen güzel haberlerle gel canım bizede biz bekleriz sorun değil :))

evet canım kısmet gerçekten ötesi yok bu işin az kaldı senin gününe , sen bize bebiş haberi versen biz uçarız kız hepimiz havaya mutluluktan :)))

maşallah pekte az sayılmaz yani hahahahahaha:
şekerim neyse sen hamile kalda gerisi kolay canım benim arakdaşım hamileyken sinoba gidip geldi sürekli uçakla ve otobüsle tabiki yer aynı değil ama ilk zamalnlarda olmasada sonra gele bilirsin bence..

İnşallah hayatım zaten takip etmene öğrenmene gerek kalmadan hamiş kalırsın bir an önce..

banu cum bende listedemiyim bu gebe kalmak isteyenlerin listesi herhalde benide alın listeye...:))))

Listedesin hayatım, 24 mart diye ekledim, birazdan gönderirim listeyi sayfaya:)

uzulme canim normal dogum duygusal bir sey ama bir suru de komplikasyonu var. boylesi daha hayirliymis demek. hem aci cekmeyeceksin iste ne guzel :) insallah tetsler de iyi sonuc verir.

Az kaldı valla, ara ara batmalar devam ediyor ama geçen haftaya göre hafifledi.. Onun dışında da bir belirtim falan yok ya hayırlısı bakalım.. Ben de ne uçarım ne uçarım arkadaşım ya:) Ama inşallah bu ay mart listesi hamiş dolup taşsın, öyle istiyorum allahtan..

Eheheheh:) evet , yai aralardaki bekleme süreleri uzatıyor işi aslında.. Bakalım, yalel kır topişini otur evinde ilk 3 ay dedi, onu dinliycem ben de:) artık sonra giderim.. de ben bi önce hamile kalsam da sonra buna dertlensem daha iyi olacak gibi:)) ahahahaa havaya girdim çünkü:)))

bence sen hemen bir idrar testi yada kan testi yaptır diğer arkadaşların normal adet süresi 2 yada 3
gün olabilir bence sen üstüne göme yada yerleşme kanaması yaşadın teeeeeestttt yap hemen:26:
inşallah dediğim gibidir :26:

MART LİSTESİİİİİİİ.....

İnşallah tüm isimlerin karşısında hamiş yazan bir liste olur bu liste mart sonunda.. Bol şans Kızlar..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
emos_musti = 11 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart

belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
daha 5 gün var kızlar idrarda görünür mü :44:
bence beklemek lazım inşallah hayırlısı

berceste bence de birazcik daha bekle. 5 gun uzun sure. idrarda cikmayabilir bosuna moralini bozma simdi. 1-2 gun oncesince cikmis genelde insanlarin.

benim boyle bir derdim kalmadi malesef. ben atesimi olcuyordum. adetten once ates dusuyor ve bu sabah dusmustu. o nedenle testlerimi onumuzceki aya sakliyorum. insallah sizden iyi haberler alirim da moral olur bana da

hayatım belki yanılıyorsundur sen de, yani uzman değilim elbette bu konuda ama vücudun farklı reaksiyon gösteriyor olamaz mı?

ayy ismimin karşısını boş görünce iice sinirlerim bozulyo ya banucum en son 8 şubatta adet oldum kafana göre bi tarh yaz istersen nasılsa düzensiz..en azından boş kalmaz :):44:

amin canım aminnnnnnn:

canım, her şeyin hayırlısı öncelikle..
sıkma canını, bozma sakın moralini, motivasyonunu kaybetme lütfen..
aşılamayacak sorun yok, inan buna.
aşamalar varsa da geçilir... melekler göbüşlere gelir.... merak etme.. pozitif ol, hep pozitif.. :)

amin canım...
aferin benim güzel kızımaa..... söz dinle şte böyle.. :)))
önce bi dur, durumdan emin ol, sonra da duruma göre plan geliştirirsin kendine.
az kaldı zaten, 3-4 gün var dimi senin bat gününe? sabırla bekliyoruz banucum cümleten :)))))

alem senin kizin ya :)
çookkkk...
bugün de tutturdu, ''ben pyensesim, elbisemi de kıkartmıgaaammmm... elbisemle yatıgaammmm''' diye :) öğlende zor çıkarttım elbisesini, zor uyuttum sıpayı

sen bu ateşleri doğru düzgün ölçtüğünden emin misin 9ay?
çok güvenilir bir yöntem olduğunu sanmıyorum ben ateş ölçmenin tatlım ya..

sen umutsuz olma ... ama, sorun yok.. bu ay olmazsa, öbür ay olur.. o zaman olmazsa, diğer ay olur... illaki olur... telaşa gerek yok.. bak keyfine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…