- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.301
boşlamam sadece kendimi konunun içine atıp ümitlendirmemeye kafamı sakin hatta boş bırakmaya çalışıorumya bismillah diorum
Özlemcim,canım benim üzülmeni gerektirecek bir şey yok bence,demekki bir ay daha bekleyceksin o kadar..kafanatakıpta daha fazla büyütme içinde birtanem..
ay ne guzel listemiz. insallah bir suru hamile yazilariyla dolar.
henuz olmadim ama yakindir. atesim cok dustu. tam kitap tarifine uyuyor grafigim yanildigimi sanmiyorum. tabi her an bir supriz olabilir belli olmaz :)
yinede ben artik yeni bir doneme hazirliyorum kendimi piskolojik olarak. sizlerin iyi haberlerinizi bekliyorum
bence yanlış düşünüyorsun benim bir tanıdığım üşüye üşüye hamile kaldı
umutsuzluğa kapılma sakınnn
bu arada ben adetime yakın ilk salı adet olurum osman dizisini seyrederken kocamla fark ettik
hatta adetimi etkiliyor diye öyle bir geçeri seyretmiyorum
seksenlere bakıyorum inşallah etkisi olur eğer bu teorim doğruysa bugün olcam
ama akıntım varrr
ay ben pazartesiye kadar bekleyemicem sanırım.. gelip kendim işetecem seni o test çubuğuna :)))))):))))) inatçıyımdır ama usluyumdur ben, mantıklı açıklamayla gelinince hemencik kabul ederim söz dinlerim:))))) Az kaldı evet tatlım, en geç pazartesi öğrenicez durumu:)
.
Arkadaşlar ben normal doğumu da yaşadım,sezaryanı de..Eğer sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmeyecekse normal doğumu tercih edin derim..Normal doğumda sadece o an için ağrı çekiyorsunuz..Doğum sonrası hiç bir ağrı sızı kalmıyor..Ama sezaryandan sonra ağrıdan sızıdan çocuğu kucağınıza zor alıyorsunuz..Sütünüz bile zor geliyor..Yürümeniz,öksürmeniz,gülebilmeniz bile mesele oluyor..Karnınızın yani dikiş yerlerinizdeki ağrıdan..Üstelik sezaryan bir doğum şekli değil bir ameliyattır esasında...
ya öldüm gülmekten :)) o adam da adet olmuyorki lafına falan alemsin yalel.:)
adetliyken hamile nasıl kaldı sonuçta ilişki olmuyo ki anlayamadım ben:44:
Adetliyken de ilişki olur hayatım niye olmasın, bakma biz kadınlar genelde tercih etmiyoruz ama bazı durumlarda da oluyor , yok yapmayalım denmeyebiliyor:)
onların durumu zordu arkadaşım ya..
kocası askerdi.. kendisi de ingilteredeydi.. kocası burda askerdi. koca askerlik dönemi boyunca 2 kere görüştüler. birisi adet dönemine denl gelmişti. çok üzgündü hatta....
ama allahın işi işte... o günlerde birliktelikleri olmuş... hatta çok tiksinmiş kendisinden falan.. bisürü bişeyler anlatmıştı... amma velakin, hamile kaldı işte.
kızı var, begümden 15 gün büyük. babasının kopyası mübarek evlat...
hmm ama dini açıdan da yapılmaması gerektiğini bildiğim için sordum ama:44:
valla işte.. bazı durumlarda, dini açı ile cinsel açı karşı karşıya gelebiliyor demekki emos :))
sağlık açısından da sakıncalı ama, oldu mu da oluyor yani....
zaman mekan neyi gerektirirse, öyle olur :)))
hahahaha ay aman yarabbi, ne açıklamalar yapıyorum ben bugün ya böyle.. :))))))))))))))
e akıntın varsa... dur bakalım berceste... haydi hayırlar olsun bakalım :))
ay ben pazartesiye kadar bekleyemicem sanırım.. gelip kendim işetecem seni o test çubuğuna :))))))
valla ben normal doğum yapamadım ama... çok isterdim.
aklı olan, her şeyi normal ve yolunda olan.. kesinlikle normal doğum yapmalı.
aynen dediklerine imzamı atıyorum narmik ....
onların durumu zordu arkadaşım ya..
kocası askerdi.. kendisi de ingilteredeydi.. kocası burda askerdi. koca askerlik dönemi boyunca 2 kere görüştüler. birisi adet dönemine denl gelmişti. çok üzgündü hatta....
ama allahın işi işte... o günlerde birliktelikleri olmuş... hatta çok tiksinmiş kendisinden falan.. bisürü bişeyler anlatmıştı... amma velakin, hamile kaldı işte.
kızı var, begümden 15 gün büyük. babasının kopyası mübarek evlat...
ama zaten adetliyken, ilişki olmayacak diye de bi durum yoktur. olursa olur... kadının tercihidir sadece.. erkek için pek bişey farketmez :)))
Mrhb arkadaslar benim adetime daha 11 gün var ancak dün rahatsızlandım ve hast.gittim doktor tam idrar tahlili istedi yaptırdım gebelik yok dedi.daha adetime 11 gün varken gebelik hemen belli olurmuki idrar testinde.kan tahlili olsaydı emin olabilirdim ama şuan emin değilim ilaçlarımda var kullansammı bilemiyorum.Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfen
tatlım, bu münasebetlerin asıl amacı üremek değilki... doğanın kanunu, bir ihtiyaç yani...
tazesiniz siz daha, yeni gelinlersiniz çğunuz burda.. ne güzel... bebek için muhatap olmayın kocişlerinizle.. keyif için, beraber bişeyleri paylaşmak için muhatap olun...
1 hafta kala niye bırakıyorsun? o adam da adet olmuyorki :))) o da mı adet öncesi semptomlar gösteriyor :)))
alla alla.... devam yavrum devam....
bir de işin şakası bir yana.. ben de şaşkınım ama, bir kadın hakkatten 2 kere falan yumurtlayabiliyormuş 9 ay.
bu ay bana oldu bak, yaadım gördüm. oluyormuş yani... belki olur dai o günlerde yumurtlarsın... kaçırma yani.
benim kuzenim, adetliyken hamile kaldı. kendisi de şaşırdı, ben de... ama öyle yani. demekki adetliyken yumurtladı ve tutturdu kadın :))) olmaz diye bişey yok..
valla işte.. bazı durumlarda, dini açı ile cinsel açı karşı karşıya gelebiliyor demekki emos :))
sağlık açısından da sakıncalı ama, oldu mu da oluyor yani....
zaman mekan neyi gerektirirse, öyle olur :)))
hahahaha ay aman yarabbi, ne açıklamalar yapıyorum ben bugün ya böyle.. :))))))))))))))
Ahahahahahaha, gel valla, ben bekliycem pazartesiyi işteeee...:))) Ha tabii ben beklerken gelirse kırmızılar ayrı konu , o zaman yazarım hemen, karanfil oylum oylum, geliyor benim kırmızı boylum diye..:)))
annecik arıyor, bi skype görüşmesi yapayım gelirim sonra kızlar.. öptümm sizii:)
cok haklisin. bebek girisimine baslamadan once oyle hesaplar yoktu. bunu unutup devam etmek lazim. kocayi da sogutucam Allah korusun :)
ben bir ayda 2 kez olmaz diye biliyordum. olursa da birine cok yakin zamanlarda olur saniyordum. ama demek ki oluyormus.
anladım canım tabi olayın detaylarına girmeyelim o zman çünkü biraz da kişisel tercih olayı..Rabbim herkese hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..inşallah şu mart listemiz dolar..
ben de tiroid hapına başladğm gün doktor 1.5 ay sonra kontrole gel demişti,kadın doğumcu da o zman kontrole gel demişti hormonlara bakcaklar sanırım..martın sonlarına doğru yani 24-25i gibi gtcem bakalım ne dcekler..:18:
annecik arıyor, bi skype görüşmesi yapayım gelirim sonra kızlar.. öptümm sizii:)
bence yanlış düşünüyorsun benim bir tanıdığım üşüye üşüye hamile kaldı
umutsuzluğa kapılma sakınnn
bu arada ben adetime yakın ilk salı adet olurum osman dizisini seyrederken kocamla fark ettik
hatta adetimi etkiliyor diye öyle bir geçeri seyretmiyorum
seksenlere bakıyorum inşallah etkisi olur eğer bu teorim doğruysa bugün olcam
ama akıntım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?