Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

boşlamam sadece kendimi konunun içine atıp ümitlendirmemeye kafamı sakin hatta boş bırakmaya çalışıorum ya bismillah diorum

bilyorum hayatım, söylemiştin daha önce.. Zaten etkileniyor strese giriyorsan en iyisini yapıyorsun, ne kadar sakin kafa o kadar çabuk bebek demek:)

Aeroplain

ya ben bazı şeyleri geriden takip ettiğim için şimdi farketttim ama sana bizim sayfamızda olanderdayı hatırlatırım canım onunda aynı senin gibi olmuştu ve sonra hamile olduğunu öğrendi..

9 ay, az kaldı dayak listeme girmek üzeresin:))) nereden biliyorsun yahu, bak daha önceden deneyimli yalel, o da diyor , çok güvenme ateş ölçme işine diye.. dur bir sakin ol.. Ha olmazsa da olmamıştır , ölüm yok ucunda, bir daha ki aya yine denersiniz.. Sıkma canını ama olumsuz da şartlama kendini...

e akıntın varsa... dur bakalım berceste... haydi hayırlar olsun bakalım :))

:))))) inatçıyımdır ama usluyumdur ben, mantıklı açıklamayla gelinince hemencik kabul ederim söz dinlerim:))))) Az kaldı evet tatlım, en geç pazartesi öğrenicez durumu:)
.
ay ben pazartesiye kadar bekleyemicem sanırım.. gelip kendim işetecem seni o test çubuğuna :))))))

valla ben normal doğum yapamadım ama... çok isterdim.
aklı olan, her şeyi normal ve yolunda olan.. kesinlikle normal doğum yapmalı.
aynen dediklerine imzamı atıyorum narmik ....

ya öldüm gülmekten :)) o adam da adet olmuyorki lafına falan alemsin yalel.:)
adetliyken hamile nasıl kaldı sonuçta ilişki olmuyo ki anlayamadım ben:44:

onların durumu zordu arkadaşım ya..
kocası askerdi.. kendisi de ingilteredeydi.. kocası burda askerdi. koca askerlik dönemi boyunca 2 kere görüştüler. birisi adet dönemine denl gelmişti. çok üzgündü hatta....
ama allahın işi işte... o günlerde birliktelikleri olmuş... hatta çok tiksinmiş kendisinden falan.. bisürü bişeyler anlatmıştı... amma velakin, hamile kaldı işte.
kızı var, begümden 15 gün büyük. babasının kopyası mübarek evlat...

ama zaten adetliyken, ilişki olmayacak diye de bi durum yoktur. olursa olur... kadının tercihidir sadece.. erkek için pek bişey farketmez :)))

Son düzenleme:

hmm anladım onlarınki istisnai bi durmmuş yani..

hmm ama dini açıdan da yapılmaması gerektiğini bildiğim için sordum ama:44:

valla işte.. bazı durumlarda, dini açı ile cinsel açı karşı karşıya gelebiliyor demekki emos :))
sağlık açısından da sakıncalı ama, oldu mu da oluyor yani....
zaman mekan neyi gerektirirse, öyle olur :)))

hahahaha ay aman yarabbi, ne açıklamalar yapıyorum ben bugün ya böyle.. :))))))))))))))

Mrhb arkadaslar benim adetime daha 11 gün var ancak dün rahatsızlandım ve hast.gittim doktor tam idrar tahlili istedi yaptırdım gebelik yok dedi.daha adetime 11 gün varken gebelik hemen belli olurmuki idrar testinde.kan tahlili olsaydı emin olabilirdim ama şuan emin değilim ilaçlarımda var kullansammı bilemiyorum.Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilirmi lütfen

sen yemeklerini yaptınmı bakyim şekerim?
hehehe:
çok hamaratsın vallaha..

Ahahahahahaha, gel valla, ben bekliycem pazartesiyi işteeee...:))) Ha tabii ben beklerken gelirse kırmızılar ayrı konu , o zaman yazarım hemen, karanfil oylum oylum, geliyor benim kırmızı boylum diye..:)))

sen şüpheli misin peki? yani gebelik olma ihtimalin yüksek gibi geliyor mu sana?
doktoruna deseydin keşke.. bu kadar erken idrarda görünmeyebilir.. kan tahlili alalım diye.
istersen bekle, bi sağlık ocağında 2-3 gün sonra yaptır bi kan tahlili...

cok haklisin. bebek girisimine baslamadan once oyle hesaplar yoktu. bunu unutup devam etmek lazim. kocayi da sogutucam Allah korusun :)

ben bir ayda 2 kez olmaz diye biliyordum. olursa da birine cok yakin zamanlarda olur saniyordum. ama demek ki oluyormus.

anladım canım tabi olayın detaylarına girmeyelim o zman çünkü biraz da kişisel tercih olayı..Rabbim herkese hayırlı zmanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..inşallah şu mart listemiz dolar..
ben de tiroid hapına başladğm gün doktor 1.5 ay sonra kontrole gel demişti,kadın doğumcu da o zman kontrole gel demişti hormonlara bakcaklar sanırım..martın sonlarına doğru yani 24-25i gibi gtcem bakalım ne dcekler..:18:

annecik arıyor, bi skype görüşmesi yapayım gelirim sonra kızlar.. öptümm sizii:)

Ahahahahahaha, gel valla, ben bekliycem pazartesiyi işteeee...:))) Ha tabii ben beklerken gelirse kırmızılar ayrı konu , o zaman yazarım hemen, karanfil oylum oylum, geliyor benim kırmızı boylum diye..:)))

hahahah.. allahım ne inat kadınsın sen ya :))) yap kısım şunu :)))

şaka şakaaaa... bekle şekerim sen, ne zaman uygun görüyorsan o zaman yap. ama bekletmeden pazartesi, sabahın köründe haber vermeyi unutma. çatlıcam meraktan :))

aman aman. allah korusun.. allah kimseyi birbirinden soğutmasın.

oluyormuş, ben de saçma buluyordum bu ayda birden fazla yumurtlamayı valla açıkçası..
ama oldu bana da.
bu ay oldu yani. eminim, 2. kere yumurtladım. %100 eminim yani. evet 3 gün arayla oldu. dediğin gibi, birbirine yakın tarihlerde oldu.

haydi bakalım, görelim... bekliyoruz haberlerini..

annecik arıyor, bi skype görüşmesi yapayım gelirim sonra kızlar.. öptümm sizii:)

selam söyle

:)) insallah canim tesekkur ederim.

yaaa cok ilginc ben de bu bir tek bende oluyor saniyordum. yaprak dokumunu izleyince adet olurdum ben. hollandadaydim o zamanlar. degisiklige alisamamistim bir turlu olamiyordum youtube'dan indirir izler oyle olurdum

amway'in kargosu geldi.. migrosun servisi geldi..
aynı anda kapıdalar. şimdi güvenlik aradı kızlar..

öpüyorum sizi.. ben kapıya gidiyim... sonra da mutfağaaaaa....

başbaşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…