Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet cnm tabiki korunmadık eşimle dr.söyledim kan tahlili istediğimi ama gerek yok dedi idrara bakalım enfeksiyonda gebelikte çıkar dedi ama gebelik çıkmadı hastanelerdede bizim evde yaptığımız testlerdenmi bakılıyo gebeliğe yoksa baska şekildemi yaa ben yanlış yaptım acil dr.gitmekle bi iğne bide koca şişe serum yedim bebiş varmı yokmu bilmeden

iyiyim canım sen nasılsın ,
görüşemiyoruz pek ben anca okuyabiliyorum yazamıyorum herzaman işler yoğun
canım belirtileri takma kafana sabret biraz daha ama kahveden soğumanda bi durum olabilir kendine dikkat et yorma fazla :)))

hadi canım :)
enteresan kadınlarsınız valla...

yok yok, onlar hassas bakıyorlar elbette..
ama doktor da böyle riski göze almış olamaz canım ya...
vardır bir bildiği diye düşünmeye başladım şimdi.
bi ihtimal bi gebelik riski görseydi, ona göre tedbirli olurdu muhakkak diye düşünüyorum.
sen doktoruna güven, ne dediyse odur.
bende felsefe budur yani.. güvenmediğim doktora gitmem... gittiysem de güvenirim.
sen de güven .. gerisini merak etme sen..

kızlar, ben burdan uzak kalamıyorum.
akşama kayınvalidemle eltim gelecekler... yemeğe ve yatmaya.. yarın sabah kahvaltıya tabi..
kalk be kadın, bişeyler yap.. az bi hazırlık yap...
iki bişey yapıp gelip buraya size bakıyorum.
bu gidişle... göbüşten evvel, totişim şişecek :)))))

canım benim şöyle bi sıkıntım var ama ben dün gece acile gittim yani dr.kadın doğumcu falan değildi normal acil doktoruydu yani bu işi bilen biri değildi o saattede kadın doğum dr.arayamadık tabi.Bir ağrı kesici iğne bide serum verdiler inş.bebiş varsa bişey olmaz

işte ben
ama dikkat edin çoğu kez mevsim şartları etkilemiyorsa
aynı gün oluyorsunuz ben bilim teknikte de okudum
bakalım kasıklarım ağrıyor adete 5 gün teorime göre bugün ama akıntım süper
ne anlattım be yawww
ama ben hamileyimmmmmmm

HADİ YAAAAAAA
AY SÜPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CANIM TEBRİKLER
ÇOK MUTLU OLDUM İNANKİ..
ne zaman yaptın testini? :)))

Benimde adete 5 günüm var tatlım bendeki akıntı süper değil kokuyor yaa iğrençç bugun markete gittiğimizde ped aldım artık o kdr umutsuz vakaya döndüm

tebrikler tüm hamile olanların gözü aydın bende bugünüde kazasız belasız atlattım bakalım hamilelikten mi yoksa pisikolojikmi

canım yumrtlamalar bazen değişebiliyo ya tedbir açısından son güne kadar devam edioruz ne olur ne olmaz diye..özellikle benim herşeyim düzensiz olduğu için bu ay öle yapıcam son güne kadar devam

pekı bırsey soracagım yumurtlama sonuna kadar devam ettıgın akıntı herzman berrak ve yapıskan ozlellıgını koruması sart degılmı bu ozlellıkler olursa yumurtlam oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…