- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.321
haydi bakalım, görelim... bekliyoruz haberlerini..
amway'in kargosu geldi.. migrosun servisi geldi..
aynı anda kapıdalar. şimdi güvenlik aradı kızlar..
öpüyorum sizi.. ben kapıya gidiyim... sonra da mutfağaaaaa....
başbaşşşş
evet cnm tabiki korunmadık eşimle dr.söyledim kan tahlili istediğimi ama gerek yok dedi idrara bakalım enfeksiyonda gebelikte çıkar dedi ama gebelik çıkmadı hastanelerdede bizim evde yaptığımız testlerdenmi bakılıyo gebeliğe yoksa baska şekildemi yaa ben yanlış yaptım acil dr.gitmekle bi iğne bide koca şişe serum yedim bebiş varmı yokmu bilmedensen şüpheli misin peki? yani gebelik olma ihtimalin yüksek gibi geliyor mu sana?
doktoruna deseydin keşke.. bu kadar erken idrarda görünmeyebilir.. kan tahlili alalım diye.
istersen bekle, bi sağlık ocağında 2-3 gün sonra yaptır bi kan tahlili...
ayyyy bugünler geçmiyo kızlarya bekledikçe bugün yine sağ kasığımın üzerinde bi ağrıvar az önce başladı ama bu ağrı çok deyişik 1 ağrı amannn:
bu arada canom nasılsın canım?
ee banu sen nezaman yapıcan testi..
:)) insallah canim tesekkur ederim.
yaaa cok ilginc ben de bu bir tek bende oluyor saniyordum. yaprak dokumunu izleyince adet olurdum ben. hollandadaydim o zamanlar. degisiklige alisamamistim bir turlu olamiyordum youtube'dan indirir izler oyle olurdum
evet cnm tabiki korunmadık eşimle dr.söyledim kan tahlili istediğimi ama gerek yok dedi idrara bakalım enfeksiyonda gebelikte çıkar dedi ama gebelik çıkmadı hastanelerdede bizim evde yaptığımız testlerdenmi bakılıyo gebeliğe yoksa baska şekildemi yaa ben yanlış yaptım acil dr.gitmekle bi iğne bide koca şişe serum yedim bebiş varmı yokmu bilmeden
5 günüm kaldı adetemi desem batamı:18::18::18:
benimde 1 günüm kaldı :18:
canım benim şöyle bi sıkıntım var ama ben dün gece acile gittim yani dr.kadın doğumcu falan değildi normal acil doktoruydu yani bu işi bilen biri değildi o saattede kadın doğum dr.arayamadık tabi.Bir ağrı kesici iğne bide serum verdiler inş.bebiş varsa bişey olmazhadi canım :)
enteresan kadınlarsınız valla...
yok yok, onlar hassas bakıyorlar elbette..
ama doktor da böyle riski göze almış olamaz canım ya...
vardır bir bildiği diye düşünmeye başladım şimdi.
bi ihtimal bi gebelik riski görseydi, ona göre tedbirli olurdu muhakkak diye düşünüyorum.
sen doktoruna güven, ne dediyse odur.
bende felsefe budur yani.. güvenmediğim doktora gitmem... gittiysem de güvenirim.
sen de güven .. gerisini merak etme sen..
kolay gelsin cnm bizde seni öptükkk. başbaşş:)
benimde 1 günüm kaldı :18:
:)) insallah canim tesekkur ederim.
yaaa cok ilginc ben de bu bir tek bende oluyor saniyordum. yaprak dokumunu izleyince adet olurdum ben. hollandadaydim o zamanlar. degisiklige alisamamistim bir turlu olamiyordum youtube'dan indirir izler oyle olurdum
yani doğru olma ihtimali yükksek bu dölenmenin nezaman olduğuyla alakalı ama sen yinede kantesti yaparsan tamamen emin olursun yada beklersen 3 gün kadarcık :=
:)
inşalllah hamilesindir..
yani öyle hissediyorum diyelimm
işte ben
ama dikkat edin çoğu kez mevsim şartları etkilemiyorsa
aynı gün oluyorsunuz ben bilim teknikte de okudum
bakalım kasıklarım ağrıyor adete 5 gün teorime göre bugün ama akıntım süper
ne anlattım be yawww
ama ben hamileyimmmmmmm
yani öyle hissediyorum diyelimm
işte ben
ne anlattım be yawww
ama ben hamileyimmmmmmm
işte ben
ne anlattım be yawww
ama ben hamileyimmmmmmm
tebrikler tüm hamile olanların gözü aydın bende bugünüde kazasız belasız atlattım bakalım hamilelikten mi yoksa pisikolojikmi
canım yumrtlamalar bazen değişebiliyo ya tedbir açısından son güne kadar devam edioruz ne olur ne olmaz diye..özellikle benim herşeyim düzensiz olduğu için bu ay öle yapıcam son güne kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?