Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

darısı seninde başına rahat ol herşey olacağına varıyor.

TEK ÇUBUKTA ÇİFT ÇİZGİ = TEK BEDENDE ÇİFT CAN
demektir.

Allah hepimize nasip etsin inşallah...

sonuç alanlara, pozitifi görenlere.. tekrar tekrar tebrikler arkadaşlar..
Ben kaçtım, hoşçakalın....

Benimde adete 5 günüm var tatlım bendeki akıntı süper değil kokuyor yaa iğrençç bugun markete gittiğimizde ped aldım artık o kdr umutsuz vakaya döndüm

canim sen usuttun galiba ya.
saka bir yana bence bugun biraz kendini sicak tut, yarina gecer. kotu koku genelde enfeksiyon belirtisidir ama insallah seninki oyle bir sey degildir. yada belki hamilesinden o nedenle ph degismistir ph degisince mantar enfeksyionu olmustur o nedenle akinti vardir

tebrikler tüm hamile olanların gözü aydın bende bugünüde kazasız belasız atlattım bakalım hamilelikten mi yoksa pisikolojikmi

sağol canım bugün beni iyi rahatattın.

yes :))) akacak kan içerde durmaz :))))
akacaksa akacaktır.. elbet bi akmayacağı enaz 9 ay denk getiricez :))) (tabi bi de sonrası var.. 9 aydan sonra... ) ortalama 1 sene kadar akamayacak o kanlar bizden..

akacaksa akacaktır.. elbet bi akmayacağı enaz 9 ay denk getiricez :))) (tabi bi de sonrası var.. 9 aydan sonra... ) ortalama 1 sene kadar akamayacak o kanlar bizden..

ay yalel ya alemsin valla:) güldürüyorsun beni çok allah da seni güldürsün:) durmaz evet arkadaşım akacak kan akar:)) Bakalım pzartesiye kadar kırmızı kart yemezsem sabahın köründe yazacağım size:)

nasıl ya ben anlamadım, dizi seyredince regl mi oluyorsun?:)))

Hımm bu durumda ben cuma bekliyorum ama cumartesi mi gelecek benimki? Bakalım bekliycem:)

Sende inşallah hissettiğin gibi hamişsindir tatlım..

Son düzenleme:

artık oluruna bıraktım canım ya o 9 aydan sonrada bekleriz artık nasıl gelecek gelseydi diye :)) ya bu arada bittim begümün sözlerine sabah sabah enerji verdi bana

ay hadi inşallahhh. darısın herkesciklerin başına inşallahhhh

Özlem ya benim karnım acıkıyor bi de daha çok bu sıralar, yani normalde acayip alışkınım ben açlığa, ünv zamanlarından kalma, bütün gün aç kalabilirim yine de bişey olmaz , başım dönmez, tansiyonum düşmez ama bu sırlar böyle birden bire açlık hissediyorum, hamileliğe de yormak istemiyorum ama ne bileyim garipsedim de kendimi... Hamile değilsem bütün dengelerim bozulmuş demektir:))))

Yalel senin bir bilgin var mı bunla ilgili??

Son düzenleme:

İçimi rahatlattın tatlım inş.

arkadaşlar mrb aranızda laparoskopi yaptırdıktan sonra hamile kalan varmı? yeni üyeyim lütfen yardımcı olurmusunuz

yalel bende bu konuda yardım istiyorum ben 2 aydır diyetteyim nelere karşı koydum acıkmadım ama şu bir haftadır deli gibi acıkıyorum tatlı istiyorum saçma sapan saatlerde acıkıyorumne oluyoo

cancagzım ben kaç defa dedim diyorum ve diyecem: senden süpriz yumurta cıkacak. cumayı beklios. ama sen pazartesine kadar da bekletcekmişin ya bizi. o gunu beklios asıl:)

ayyy şekerim yalelcim nediyecek bilmem ama ben söylüyorum sen kesin hhamilesin heheheh:

cancagzım ben kaç defa dedim diyorum ve diyecem: senden süpriz yumurta cıkacak. cumayı beklios. ama sen pazartesine kadar da bekletcekmişin ya bizi. o gunu beklios asıl:)

kinder gibi hissettim kendimi..:))) istiyorum elbette de hayal kırıklığım büyük olmasın diye beklentimi düşük tutuyorum.. ama acıkma şeklim bir garip, hamiş değilsem şekerim düşüyor demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…