Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayyyy bugünler geçmiyo kızlarya bekledikçe bugün yine sağ kasığımın üzerinde bi ağrıvar az önce başladı ama bu ağrı çok deyişik 1 ağrı amannn:
bu arada canom nasılsın canım?
ee banu sen nezaman yapıcan testi..

bence yanlış düşünüyorsun benim bir tanıdığım üşüye üşüye hamile kaldı
umutsuzluğa kapılma sakınnn
bu arada ben adetime yakın ilk salı adet olurum osman dizisini seyrederken kocamla fark ettik
hatta adetimi etkiliyor diye öyle bir geçeri seyretmiyorum
seksenlere bakıyorum inşallah etkisi olur eğer bu teorim doğruysa bugün olcam
ama akıntım varrr

oyyy maaşallah liste baya kalabalık banucum inşş martta herkez hamile haberlerini verirrrrr......

:))))) inatçıyımdır ama usluyumdur ben, mantıklı açıklamayla gelinince hemencik kabul ederim söz dinlerim:))))) Az kaldı evet tatlım, en geç pazartesi öğrenicez durumu:)

Ahdi bakalım, hamişlik belirtisidir inşallah o ağrı:)) Ben cumaya bekliyorum kırmızıları ama belli olmaz bir gün önce veya sonra da gelebilir, ama gelen giden olmazsa pzartesi sabah yapayım diyorum testi..

adete kadar gunasiri devam ediyormusunuz kizlar siz ya ben birakiyorum valla bir hafta kala

tatlım, bu münasebetlerin asıl amacı üremek değilki... doğanın kanunu, bir ihtiyaç yani...
tazesiniz siz daha, yeni gelinlersiniz çğunuz burda.. ne güzel... bebek için muhatap olmayın kocişlerinizle.. keyif için, beraber bişeyleri paylaşmak için muhatap olun...
1 hafta kala niye bırakıyorsun? o adam da adet olmuyorki :))) o da mı adet öncesi semptomlar gösteriyor :)))
alla alla.... devam yavrum devam....

bir de işin şakası bir yana.. ben de şaşkınım ama, bir kadın hakkatten 2 kere falan yumurtlayabiliyormuş 9 ay.
bu ay bana oldu bak, yaadım gördüm. oluyormuş yani... belki olur dai o günlerde yumurtlarsın... kaçırma yani.

benim kuzenim, adetliyken hamile kaldı. kendisi de şaşırdı, ben de... ama öyle yani. demekki adetliyken yumurtladı ve tutturdu kadın :))) olmaz diye bişey yok..

doktor izin verdigi surece seyahet yapabilirsin merak etme :) ben haftada ortalama 4 kez ucaga biniyorum. bir cok arkadasim da ayni sekilde. son ana kadar da seyahat etmeye devam ettiler hamileyken. cok sukur saglikli cocuklari var. seyahat edemeyecek kadar ilerlediginde de zaten annen gelir yanina. hem sana yardimci olur :)

adete kadar gunasiri devam ediyormusunuz kizlar siz ya ben birakiyorum valla bir hafta kala

canım yumrtlamalar bazen değişebiliyo ya tedbir açısından son güne kadar devam edioruz ne olur ne olmaz diye..özellikle benim herşeyim düzensiz olduğu için bu ay öle yapıcam son güne kadar devam

Arkadaşlar ben normal doğumu da yaşadım,sezaryanı de..Eğer sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmeyecekse normal doğumu tercih edin derim..Normal doğumda sadece o an için ağrı çekiyorsunuz..Doğum sonrası hiç bir ağrı sızı kalmıyor..Ama sezaryandan sonra ağrıdan sızıdan çocuğu kucağınıza zor alıyorsunuz..Sütünüz bile zor geliyor..Yürümeniz,öksürmeniz,gülebilmeniz bile mesele oluyor..Karnınızın yani dikiş yerlerinizdeki ağrıdan..Üstelik sezaryan bir doğum şekli değil bir ameliyattır esasında...

evet evet yap ve bize güzel sonucu bildir pazartesi şu sayfayı açtığımda görmek istiyorum...

uzulme canim normal dogum duygusal bir sey ama bir suru de komplikasyonu var. boylesi daha hayirliymis demek. hem aci cekmeyeceksin iste ne guzel :) insallah tetsler de iyi sonuc verir.

Özlemcim,canım benim üzülmeni gerektirecek bir şey yok bence,demekki bir ay daha bekleyceksin o kadar..kafanatakıpta daha fazla büyütme içinde birtanem..

ya ben şimdi yarını mı beklemeliyim test için yarın bat ben daha fazla nasıl dayanacam şimdi idrar tahlili alsam çıkmaz mı yani offf kan testini ne zaman yaptırmak uygun birde ne kadar sürede sonucu veriyorlar

bence beklemene gerek yok. bugun silek de olma cikar buyuk ihtimalle. yap bize de guzel haberlerini ver :)

ya öldüm gülmekten :)) o adam da adet olmuyorki lafına falan alemsin yalel.:)
adetliyken hamile nasıl kaldı sonuçta ilişki olmuyo ki anlayamadım ben:44:

idrar testi al yap en azindan icin rahat olsun canim. benim de 3-4 gun surer. bazen kip kirmizi taze gelir bazen oyle ay az kahverengi gelir. endiselenecek bir sey oldugunu hic sanmiyorum.

Kuzuuuuuuuuuum, sana da az kaldı, merakla bekliyoruz, ara ara uğra ama buraya boşlama fazla bizi..) İnşallah güzel haberler vereceksin bize..

boşlamam sadece kendimi konunun içine atıp ümitlendirmemeye kafamı sakin hatta boş bırakmaya çalışıorum ya bismillah diorum

Bakalım hayatım ya, haklısın tabii de ben önce bi hamile kalayım:)) sonraki duruma göre karar vericem, şu an doğmamış çocuğa don biçmek benimkisi çünkü:)))

Özlemcim,canım benim üzülmeni gerektirecek bir şey yok bence,demekki bir ay daha bekleyceksin o kadar..kafanatakıpta daha fazla büyütme içinde birtanem..
Naber hayatım nasılsın???:)

ya öldüm gülmekten :)) o adam da adet olmuyorki lafına falan alemsin yalel.:)
adetliyken hamile nasıl kaldı sonuçta ilişki olmuyo ki anlayamadım ben:44:

Adetliyken de ilişki olur hayatım niye olmasın, bakma biz kadınlar genelde tercih etmiyoruz ama bazı durumlarda da oluyor , yok yapmayalım denmeyebiliyor:)

ay ne guzel listemiz. insallah bir suru hamile yazilariyla dolar.

henuz olmadim ama yakindir. atesim cok dustu. tam kitap tarifine uyuyor grafigim yanildigimi sanmiyorum. tabi her an bir supriz olabilir belli olmaz :)

yinede ben artik yeni bir doneme hazirliyorum kendimi piskolojik olarak. sizlerin iyi haberlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…