- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.361
sende kesin hamilesin eminimmmm:
artık oluruna bıraktım canım ya o 9 aydan sonrada bekleriz artık nasıl gelecek gelseydi diye :)) ya bu arada bittim begümün sözlerine sabah sabah enerji verdi bana
Özlem ya benim karnım acıkıyor bi de daha çok bu sıralar, yani normalde acayip alışkınım ben açlığa, ünv zamanlarından kalma, bütün gün aç kalabilirim yine de bişey olmaz , başım dönmez, tansiyonum düşmez ama bu sırlar böyle birden bire açlık hissediyorum, hamileliğe de yormak istemiyorum ama ne bileyim garipsedim de kendimi... Hamile değilsem bütün dengelerim bozulmuş demektir:))))
Yalel senin bir bilgin var mı bunla ilgili??
arkadaşlar mrb aranızda laparoskopi yaptırdıktan sonra hamile kalan varmı? yeni üyeyim lütfen yardımcı olurmusunuz
ayyy şekerim yalelcim nediyecek bilmem ama ben söylüyorum sen kesin hhamilesin heheheh:
yalel bende bu konuda yardım istiyorum ben 2 aydır diyetteyim nelere karşı koydum acıkmadım ama şu bir haftadır deli gibi acıkıyorum tatlı istiyorum saçma sapan saatlerde acıkıyorumne oluyoo
ayyy şekerim yalelcim nediyecek bilmem ama ben söylüyorum sen kesin hhamilesin heheheh:
bende aynı şeyi hissediorum
hihohiho.. hakkatten öyle olacak :))
''ya 5 ay oldu, ben hala regl olmadım.. alla allaaa'' falan gibi triplere giricez :))
:)) hamişsin sen.. ben bunu biliyorum :))
kinder gibi hissettim kendimi..:))) istiyorum elbette de hayal kırıklığım büyük olmasın diye beklentimi düşük tutuyorum.. ama acıkma şeklim bir garip, hamiş değilsem şekerim düşüyor demektir..
Ağzın bal yesin güldencim korkuyorum yarın bat benim bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım ama aynı zamanda kabızoldum ondan da olabilir off
Hoşgeldin , sorduğun konuyla ilgili bir bilgim yok inan ki yoksa seve seve yardımcı olurdum..
Yalel artık topiğimizin bilir kişisi oldu:)))) İnşallah güldencim ya, bakalım pazartesine kadar dolu göbüş boş göbüş çıkacak ortaya:)))
Ağzın bal yesin güldencim korkuyorum yarın bat benim bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım ama aynı zamanda kabızoldum ondan da olabilir off
''ya 5 ay oldu, ben hala regl olmadım.. alla allaaa'' falan gibi triplere giricez :))
bende bende...
bu arada benim tekrar kasık ağrım arttı yok yok ben kesin adet olacam artık eminimm...
ay ilahi sizi ya.. :))))))))))
ben gittim.. bu sefer gittim..
otur otur burda bilgisayar başında... göbüşlerimizden evvel, totişlerimiz büyüyecek.. benden söylemesi :))))
haydi.. pilav yapıcam.. akşama azcık bi süsleneyim falan... kocişe değil bu sefer, kaynanama:))))))))))))))))))))))))))))))
öptüm siziiiiii
eh be güldenim, dur yahu daha çok var adete, adet belirtisi değildir o, yumrta bebişe dönüşüyordur, onun ağrısıdır o..bende bende...
bu arada benim tekrar kasık ağrım arttı yok yok ben kesin adet olacam artık eminimm...
Umut hepimiz de var hayatım, her iki sonuca da hazırız hepimiz aynı zamanda.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama unutma olumsuz düşünce yassssaaaak:))ayyy kıyamam kızlar sıze hepnızde cok garıp degısklıkler oluyo bende bunlardan hıc bırı yok yaanlasılan bende bebıs falanda yok ama olsun sızın mutlulugunuzda benım mutlulugum sımdıden kızmayasınız dıye soyluyorum yınede cok cok umutsuz degılm ıgne ucu kadarda olsa bır umudum var
ay ilahi sizi ya.. :))))))))))
ben gittim.. bu sefer gittim..
otur otur burda bilgisayar başında... göbüşlerimizden evvel, totişlerimiz büyüyecek.. benden söylemesi :))))
haydi.. pilav yapıcam.. akşama azcık bi süsleneyim falan... kocişe değil bu sefer, kaynanama:))))))))))))))))))))))))))))))
öptüm siziiiiii
eh be güldenim, dur yahu daha çok var adete, adet belirtisi değildir o, yumrta bebişe dönüşüyordur, onun ağrısıdır o..
Umut hepimiz de var hayatım, her iki sonuca da hazırız hepimiz aynı zamanda.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama unutma olumsuz düşünce yassssaaaak:))
Ay evet benim hem de nasıl büyüyecek.. Koay gelsin o zaman sana tatlım, görüşürüz, iyi bak kendine, begümü öp, kokla, mıncıkla...
Amiiiiin hayatım inşallah ve hepimiz için..bende katılıyoruum sana yalelcım tulın ve banu dan cok umutluyum yegencolar gelecek gıbı
senin bat neydi. benim kafa rahat şu anda, adet oldum, bebe mebe yok :). kafamda tek bişi var şimdilik.
sen nezaman testi patlatacan peki canım?
bideseni nadetin normalde gecikirmi hiç mesela benimki hiç şaşmaz hep önce önce gelir..
Amiiiiin hayatım inşallah ve hepimiz için..
Ne adeti oldun yahu? güldenin 9 mart bu arada.. nasıl ama, artık hepinizinkini biliyorum ahahahahaha, dışardan sayko gibi gözüküyorumdur kesin..:)
evet yasak tatlım da ben bıraz umutsuz oluyorum ıste senın bu yazdıkalrınız gorunce bunlardan hıccccccccc bırı yok kı:))ama olsun sızlerlede olsa bu heyecanı yasamak da guzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?