Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

artık oluruna bıraktım canım ya o 9 aydan sonrada bekleriz artık nasıl gelecek gelseydi diye :)) ya bu arada bittim begümün sözlerine sabah sabah enerji verdi bana

hihohiho.. hakkatten öyle olacak :))
''ya 5 ay oldu, ben hala regl olmadım.. alla allaaa'' falan gibi triplere giricez :))

:)) hamişsin sen.. ben bunu biliyorum :))

arkadaşlar mrb aranızda laparoskopi yaptırdıktan sonra hamile kalan varmı? yeni üyeyim lütfen yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin , sorduğun konuyla ilgili bir bilgim yok inan ki yoksa seve seve yardımcı olurdum..

ayyy şekerim yalelcim nediyecek bilmem ama ben söylüyorum sen kesin hhamilesin heheheh:

Yalel artık topiğimizin bilir kişisi oldu:)))) İnşallah güldencim ya, bakalım pazartesine kadar dolu göbüş boş göbüş çıkacak ortaya:)))

yalel bende bu konuda yardım istiyorum ben 2 aydır diyetteyim nelere karşı koydum acıkmadım ama şu bir haftadır deli gibi acıkıyorum tatlı istiyorum saçma sapan saatlerde acıkıyorumne oluyoo

bknz: bi üstteki banuya verdiğim cevap :))))

ayyy şekerim yalelcim nediyecek bilmem ama ben söylüyorum sen kesin hhamilesin heheheh:

yani.. aynen öyle...

kinder gibi hissettim kendimi..:))) istiyorum elbette de hayal kırıklığım büyük olmasın diye beklentimi düşük tutuyorum.. ama acıkma şeklim bir garip, hamiş değilsem şekerim düşüyor demektir..

ayyy kıyamam kızlar sıze hepnızde cok garıp degısklıkler oluyo bende bunlardan hıc bırı yok yaanlasılan bende bebıs falanda yok ama olsun sızın mutlulugunuzda benım mutlulugum sımdıden kızmayasınız dıye soyluyorum yınede cok cok umutsuz degılm ıgne ucu kadarda olsa bır umudum var

Ağzın bal yesin güldencim korkuyorum yarın bat benim bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım ama aynı zamanda kabız oldum ondan da olabilir off

sen nezaman testi patlatacan peki canım?
bideseni nadetin normalde gecikirmi hiç mesela benimki hiç şaşmaz hep önce önce gelir..

ay ilahi sizi ya.. :))))))))))
ben gittim.. bu sefer gittim..

otur otur burda bilgisayar başında... göbüşlerimizden evvel, totişlerimiz büyüyecek.. benden söylemesi :))))

haydi.. pilav yapıcam.. akşama azcık bi süsleneyim falan... kocişe değil bu sefer, kaynanama:))))))))))))))))))))))))))))))

öptüm siziiiiii

Ağzın bal yesin güldencim korkuyorum yarın bat benim bugün sanki adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım ama aynı zamanda kabız oldum ondan da olabilir off

Korkma kuzum , inşallah göreceksin pozitifi:))

''ya 5 ay oldu, ben hala regl olmadım.. alla allaaa'' falan gibi triplere giricez :))

Ben niye bilemiyorum yahu, herkes emin benden ama:))) Yok bi de gelirse kırmızılar, boynum bükük kalacak size karşı:))
Ama tabii, İNŞALLAH diyorum..:)

bende katılıyoruum sana yalelcım tulın ve banu dan cok umutluyum yegencolar gelecek gıbı

süslen canım ama dikkat et begüm ün gazabına ugrama. baba için süslendiğini falan zanneder şimdi:) öpüyoruz cok. ii bak kendine

ya zaten hamıle olan bayanlar yazıyo ya adet olacakmıssın gıbı agrıların sıdetlı oluyomus ozman olmaması dogru degıl demekkı hemen karar verme bakalım sabret az kaldı:)

bende bende...
bu arada benim tekrar kasık ağrım arttı yok yok ben kesin adet olacam artık eminimm...
eh be güldenim, dur yahu daha çok var adete, adet belirtisi değildir o, yumrta bebişe dönüşüyordur, onun ağrısıdır o..

Umut hepimiz de var hayatım, her iki sonuca da hazırız hepimiz aynı zamanda.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama unutma olumsuz düşünce yassssaaaak:))

Ay evet benim hem de nasıl büyüyecek.. Koay gelsin o zaman sana tatlım, görüşürüz, iyi bak kendine, begümü öp, kokla, mıncıkla...

evet yasak tatlım da ben bıraz umutsuz oluyorum ıste senın bu yazdıkalrınız gorunce bunlardan hıccccccccc bırı yok kı:))ama olsun sızlerlede olsa bu heyecanı yasamak da guzel...

bende katılıyoruum sana yalelcım tulın ve banu dan cok umutluyum yegencolar gelecek gıbı
Amiiiiin hayatım inşallah ve hepimiz için..

senin bat neydi. benim kafa rahat şu anda, adet oldum, bebe mebe yok :). kafamda tek bişi var şimdilik.

Ne adeti oldun yahu? güldenin 9 mart bu arada.. nasıl ama, artık hepinizinkini biliyorum ahahahahaha, dışardan sayko gibi gözüküyorumdur kesin..:)

sen nezaman testi patlatacan peki canım?
bideseni nadetin normalde gecikirmi hiç mesela benimki hiç şaşmaz hep önce önce gelir..

yok benimde genelde önce gelir yani aksi bi durum olmadıkça hiç sapmaz ne zaman yapacağıma karar veremedim hala testi acaba erken gebelik testi alsammı die düşünüyorum yoksa geçsin die mi beklesem yada normal idrar testi şu dönemde gösterirmi gibi gibi bi ton soru var kafamda

evet yasak tatlım da ben bıraz umutsuz oluyorum ıste senın bu yazdıkalrınız gorunce bunlardan hıccccccccc bırı yok kı:))ama olsun sızlerlede olsa bu heyecanı yasamak da guzel...

Belirtilere hiç takılmamak lazım, bende de şu batmalar dışında bir şey yok aslına bakarsan, idrarım kokmuyor göğüslerim damarlanmadı, şişmedi acımıyor, ağzımda bir metal tadı vs yok, yok da yok yani.. sadece batmalar ve son bir haftadır acıkma.. ama bu da şekerden kaynaklı olabilir.. annemde de benim yaşlarımda başlamıştı bu ani şeker düşmeleri çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…