Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yalelcim yarın görüşürüz aman iyi süslen yanlız en çok begümümü süsle bak ona göre..
bannucum sen boynum bükük falan deme gerçi ona gerek kalmıyacak ama adet olsanda nediyecez önümüzdeki maçlara bakıcaz heheheheh:
latacım sende lütfen umutsuz olma bu işler hiç belli olmaz benim biçok arkadaşım hiç bir belirti yokken hamile kaldı..
söyle öslemcim söyle..
bu arada ben kaçar hepimizi çok öpüyorum yarnın görüşürüz tülüncim senide öpüyorum..

soyledim şeker tırsıyorum dedin, anladın sen:)) bizde seni öptük, gorusuruz yarınn

Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz tatlım.... Yarına kadar iyi bak kendine.. Hoş belki ben yarın fazla giremeyebilirim nete kociş evde bi de dışarda işlerimiz var yine.. Öpüyorum kocaman.. umutsuz da değilim merak etme sen hiç..

çook tırsıyoruummmmmmmmmm

Doktordan mı????

tabisiiiii:) aslında doktordan degil o makineler basıo beni. ya ben bacagımdan emar cektirirkene bile hatim etmiş bir insanım:):)

dıkkat et canım benım.haklısın bekı banucum bu batmlar adetıne kac gun kala basaladı sızlerın benım 10 gun var bı tık yok ama bakalım hayırlıs bır arkadasım vardı kendısı avukat bıraz once konustum oda bebek cok ıstıyodu 2 yıl bayagı ugrastı bır skıntısı yoktu ama memleketten bı yaslı teyze soyle demıs adetın bıtsın temızlenmek ıcın banyoya gırmeden bırlıktelıgın olsun bır saat kadar sırt ustu yat sonra kalk banyo ya ırıp temızlen bızler oncelerı boyle yaparda hamıle kalırdık yumurtlama doktor falan mı vardı demıs 2 ay once denemıs ama ıkı ay ust uste o kadın dedgını yaptım dedı 2.ay tuttu sımdı hamıleymıs ve ogun kalmıs hamıle cok sveındım onun adına da bunu da yazayımdedım olmazsa onumuzdekı ay bende bu usulu uygulayacagım

gunler geçmio dedinde bak aklıma geldi hormon testlerime daha 1 ay var ya, nasıl geçcek. seninki daha heyecanlı walla.

işte böyle bizle oyalana oylana bi bakacaksın azkalmış test zamnına, sonra bekleyeceksin adetim başlasa da gitsem diye, fekat 1 gün 2 gün gelen giden yok, ana diycez özlem yoksa sen hamile misin, bir test alıp yapacaksın, pozitif, doktorada bebişi kontrol için gideceksin böylece:)))

bir varmış bir yokmuş:) asır var ayol bunlara:) neyse şimdi daha yakın tarihler onemli olan. seni bekliom anacımm

tsk edrım tatlım benım ıns degımız gıbı olsun bende arad bır gıdıp gelır duygular sızlerın varlıgınız yeter kıbb bende optummmm

HADİ YAAAAAAA
AY SÜPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CANIM TEBRİKLER
ÇOK MUTLU OLDUM İNANKİ..
ne zaman yaptın testini? :)))

yerim ben seni yerim yerim
yukarı öyle yazdım ama belki yanlış anlşılma olur diye alta da açıklama yaptım
valla böylesi bile güzel belkide erken tebriklerimi kabul ediyorumdur:26::26:
hamileyim diyecem diyecem sonrakimse inanmıyacak

tabisiiiii:) aslında doktordan degil o makineler basıo beni. ya ben bacagımdan emar cektirirkene bile hatim etmiş bir insanım:):)
:))) Sen de annem gibi doktor hastane fobisi olanlardansın desene:))) Ya hayatım bu iş için doktora gitmedim atıp tutmak istemem ama çok daha fenaları için gitmiş biriyim, korkma, tırsma, illa bişeyler hissedersin ama yani tonla kadın bunu yaptırdığına göre bir anestezi vs de uygulamadıklarına göre ortada vahim birşey yok demektir.. Rahat ol kuzum..

Benim yumurtlamadn 3-4 gün sonra başladı ilk hafta çok daha fazlaydı batmalar ve arada küçük sancılar kasıkda ama bu hafta belli belirsiz diyebilirim. oturunca birşey yok daha çok hareket edince oluyor.. Valla o adet bitiminden itibareni ben bu ay denedim böyle bir şeyi bilmeden ama bilemiyorum, tutarsa he tuttu derim yani:)) Hoş ben bu ay çalışmaya hiç ara vermedim hala da devam ediyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…