- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.381
bugun bitişini kutlayacagımız adetimden bahsediom yavyum:):)
ayy biş dicem kızcaksınızzz
haaa doğru yaa:)) ben niyeyse onu başladı bitti diye kabul etmişim, alla alla dedim nereye adet oldu bu yine:)))
de hadi de, kızmıycam:)
hahaha boş kalmıorum ben calışmadan vakit kalınca kırmızı salıorum:)))))
yalelcim yarın görüşürüz aman iyi süslen yanlız en çok begümümü süsle bak ona göre..
bannucum sen boynum bükük falan deme gerçi ona gerek kalmıyacak ama adet olsanda nediyecez önümüzdeki maçlara bakıcaz heheheheh:
latacım sende lütfen umutsuz olma bu işler hiç belli olmaz benim biçok arkadaşım hiç bir belirti yokken hamile kaldı..
söyle öslemcim söyle..
bu arada ben kaçar hepimizi çok öpüyorum yarnın görüşürüz tülüncim senide öpüyorum..
Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz tatlım.... Yarına kadar iyi bak kendine.. Hoş belki ben yarın fazla giremeyebilirim nete kociş evde bi de dışarda işlerimiz var yine.. Öpüyorum kocaman.. umutsuz da değilim merak etme sen hiç..yalelcim yarın görüşürüz aman iyi süslen yanlız en çok begümümü süsle bak ona göre..
bannucum sen boynum bükük falan deme gerçi ona gerek kalmıyacak ama adet olsanda nediyecez önümüzdeki maçlara bakıcaz heheheheh:
latacım sende lütfen umutsuz olma bu işler hiç belli olmaz benim biçok arkadaşım hiç bir belirti yokken hamile kaldı..
söyle öslemcim söyle..
bu arada ben kaçar hepimizi çok öpüyorum yarnın görüşürüz tülüncim senide öpüyorum..
çook tırsıyoruummmmmmmmmm
:))) serseri seni:))) aman ne bileyim bana şimdi günler geçmiyor ya, senin kırmızıların gelişi asırlar önce gibi bana yani:)))))
Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz tatlım.... Yarına kadar iyi bak kendine.. Hoş belki ben yarın fazla giremeyebilirim nete kociş evde bi de dışarda işlerimiz var yine.. Öpüyorum kocaman.. umutsuz da değilim merak etme sen hiç..
Doktordan mı????
Belirtilere hiç takılmamak lazım, bende de şu batmalar dışında bir şey yok aslına bakarsan, idrarım kokmuyor göğüslerim damarlanmadı, şişmedi acımıyor, ağzımda bir metal tadı vs yok, yok da yok yani.. sadece batmalar ve son bir haftadır acıkma.. ama bu da şekerden kaynaklı olabilir.. annemde de benim yaşlarımda başlamıştı bu ani şeker düşmeleri çünkü..
gunler geçmio dedinde bak aklıma geldi hormon testlerime daha 1 ay var ya, nasıl geçcek. seninki daha heyecanlı walla.
işte böyle bizle oyalana oylana bi bakacaksın azkalmış test zamnına, sonra bekleyeceksin adetim başlasa da gitsem diye, fekat 1 gün 2 gün gelen giden yok, ana diycez özlem yoksa sen hamile misin, bir test alıp yapacaksın, pozitif, doktorada bebişi kontrol için gideceksin böylece:)))
hayırlı akşamlar herkese yarın görüşmek üzere
yalelcim yarın görüşürüz aman iyi süslen yanlız en çok begümümü süsle bak ona göre..
söyle öslemcim söyle..
HADİ YAAAAAAA
AY SÜPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CANIM TEBRİKLER
ÇOK MUTLU OLDUM İNANKİ..
ne zaman yaptın testini? :)))
:))) Sen de annem gibi doktor hastane fobisi olanlardansın desene:))) Ya hayatım bu iş için doktora gitmedim atıp tutmak istemem ama çok daha fenaları için gitmiş biriyim, korkma, tırsma, illa bişeyler hissedersin ama yani tonla kadın bunu yaptırdığına göre bir anestezi vs de uygulamadıklarına göre ortada vahim birşey yok demektir.. Rahat ol kuzum..tabisiiiii:) aslında doktordan degil o makineler basıo beni. ya ben bacagımdan emar cektirirkene bile hatim etmiş bir insanım:):)
dıkkat et canım benım.haklısın bekı banucum bu batmlar adetıne kac gun kala basaladı sızlerın benım 10 gun var bı tık yok ama bakalım hayırlıs bır arkadasım vardı kendısı avukat bıraz once konustum oda bebek cok ıstıyodu 2 yıl bayagı ugrastı bır skıntısı yoktu ama memleketten bı yaslı teyze soyle demıs adetın bıtsın temızlenmek ıcın banyoya gırmeden bırlıktelıgın olsun bır saat kadar sırt ustu yat sonra kalk banyo ya ırıp temızlen bızler oncelerı boyle yaparda hamıle kalırdık yumurtlama doktor falan mı vardı demıs 2 ay once denemıs ama ıkı ay ust uste o kadın dedgını yaptım dedı 2.ay tuttu sımdı hamıleymıs ve ogun kalmıs hamıle cok sveındım onun adına da bunu da yazayımdedım olmazsa onumuzdekı ay bende bu usulu uygulayacagım
hayırlı akşamlar herkese yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?