- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.401
:))) Sen de annem gibi doktor hastane fobisi olanlardansın desene:))) Ya hayatım bu iş için doktora gitmedim atıp tutmak istemem ama çok daha fenaları için gitmiş biriyim, korkma, tırsma, illa bişeyler hissedersin ama yani tonla kadın bunu yaptırdığına göre bir anestezi vs de uygulamadıklarına göre ortada vahim birşey yok demektir.. Rahat ol kuzum..
Benim yumurtlamadn 3-4 gün sonra başladı ilk hafta çok daha fazlaydı batmalar ve arada küçük sancılar kasıkda ama bu hafta belli belirsiz diyebilirim. oturunca birşey yok daha çok hareket edince oluyor.. Valla o adet bitiminden itibareni ben bu ay denedim böyle bir şeyi bilmeden ama bilemiyorum, tutarsa he tuttu derim yani:)) Hoş ben bu ay çalışmaya hiç ara vermedim hala da devam ediyor yani..
bir varmış bir yokmuş:) asır var ayol bunlara:) neyse şimdi daha yakın tarihler onemli olan. seni bekliom anacımm
Belirtilere hiç takılmamak lazım, bende de şu batmalar dışında bir şey yok aslına bakarsan, idrarım kokmuyor göğüslerim damarlanmadı, şişmedi acımıyor, ağzımda bir metal tadı vs yok, yok da yok yani.. sadece batmalar ve son bir haftadır acıkma.. ama bu da şekerden kaynaklı olabilir.. annemde de benim yaşlarımda başlamıştı bu ani şeker düşmeleri çünkü..
peki peki, dellenme sakın:) rahatım rahat. gayet relaxım. bu relaxlıkla benim keresteyi ii bi yontarım bu aksam:):):) dun akşsam baya trip yaptım adama zaten. asbah aradı dioki; beni sevionmu; şu andamı dedim bende evet dedi, hayır sevmiom dedim:):):) adam huyumu bilio anlık soruo ona gore gardını alıo:):):)
ben de beni bekliyorum özlemcim:)) bu arada benim 2.ismim özlem, banu özlem diye geçiyor nüfusta, annemler aile eşrafı bana özlem der, arkadaşlarım , eşim vs banu der.. her iki isimi de benimsemiş durumdayım ve çok severim:)
İlla belirtilerde olucak diye bir kaale yokmuş tatlım benım annem hamileyken 1,5 ay anlamamış ki bizim daha adetimiz bile geçmedi ben kendimden pek umudum yok ama bi yandan da olabilir diyorum vee senden daha umutluyum valla kendimden daha umutlu görüyorum seniiiiii
aaa wallahi cok sevindim. bak şimdi sana olan sevgim 3 kat arttı:)
allah aşkına bunu solemek için nie bu kadar bekledin:)))))))
:))) Sen de annem gibi doktor hastane fobisi olanlardansın desene:))) Ya hayatım bu iş için doktora gitmedim atıp tutmak istemem ama çok daha fenaları için gitmiş biriyim, korkma, tırsma, illa bişeyler hissedersin ama yani tonla kadın bunu yaptırdığına göre bir anestezi vs de uygulamadıklarına göre ortada vahim birşey yok demektir.. Rahat ol kuzum..
Benim yumurtlamadn 3-4 gün sonra başladı ilk hafta çok daha fazlaydı batmalar ve arada küçük sancılar kasıkda ama bu hafta belli belirsiz diyebilirim. oturunca birşey yok daha çok hareket edince oluyor.. Valla o adet bitiminden itibareni ben bu ay denedim böyle bir şeyi bilmeden ama bilemiyorum, tutarsa he tuttu derim yani:)) Hoş ben bu ay çalışmaya hiç ara vermedim hala da devam ediyor yani..
ahahahahaha:) yazık adama ayol:)) öğrenmiş artık napsın savunma mekanizması geliştirmek durumunda kendine o da:)))
Rahat ol bebişim evet aferin sana.. Korku yok, acı yok..:)))
:))))))) beni ismim için sevme , beni böyle sev seveceeeeekseeen diye demedim:))) ay ne bileyim bir ara aklıma geldi sonra unutmuşum söylemeyi, şimdi yeniden hatırlayınca söyledim hemen:))
ay arkadaşım ben hamile kalırsam zaten, öncesinde kaç bardak su içtiğime kadar yazıcam tüm detayları :)) Da umarım senin 2.tura deneme yapmaya şansın olmaz hamişsindir zaten..ben yumurtlamamı fark etmedım ya bu ay bende herhalde bır hafta kala baslarsa batmalar bırazcık umutlanacagım yoksa adete bırsey olmazsa bu ay bosa cıkazrı artık daha 10 gun var ama buarda bakalım senın o gunun tutacakmı eger tututrsa bende kesın bu ay uygulayacagımm
evet evet, yarın bu saatlerde sizin söylediklerinizi hatırlatıcam kendime:):)
ben de beni bekliyorum özlemcim:)) bu arada benim 2.ismim özlem, banu özlem diye geçiyor nüfusta, annemler aile eşrafı bana özlem der, arkadaşlarım , eşim vs banu der.. her iki isimi de benimsemiş durumdayım ve çok severim:)
ay arkadaşım ben hamile kalırsam zaten, öncesinde kaç bardak su içtiğime kadar yazıcam tüm detayları :)) Da umarım senin 2.tura deneme yapmaya şansın olmaz hamişsindir zaten..)
Yarın biz sana yine gaz veririz tatlım merak etme, fuller öyle göndeririz seni:))
sevdim canım ben en başta seni şimdi arttı sevgim:):):)
oyle mı bır adasım daha oldu benım adımda ozlemm de:))
ay arkadaşım ben hamile kalırsam zaten, öncesinde kaç bardak su içtiğime kadar yazıcam tüm detayları :)) Da umarım senin 2.tura deneme yapmaya şansın olmaz hamişsindir zaten..)
Yarın biz sana yine gaz veririz tatlım merak etme, fuller öyle göndeririz seni:))
Benim de sana duygum var özleeeeem:)))) sefiom çok..
Kızlaaaaaaar, ben kaçar.. Kociş gelcek bu sefer de ev temiz yemek yok diycek:))))
hepinize iyi akşamlar dilerim, yarın sabahtan benim yine evrak işlerim vs var ama uğrarım yine fırsat buldukça.. öpüyorum hepinizi...
biliyorummmmm:) Adaşlarım benimm.. seviyorum siziii..hamiş özlemler grubu kurarız belkim:))) Neyse kaçtım ben.. öptüm tekrar...
iyi akşamlar kızlar
süslendim püslendim kocacığımı bekliyorum gelsin kayınvalideme yemeğe gidicezgitmeden önce bakıyım neler oluyo formda dedim
ufaktan bilirtiler başlamış arkadaşlar hadi inş gelsin bebişler
benim renglime 7 gün var ve hiç bir belirti yok :44::44: hamile olsam belirtiler başlardı heralde bilmiyorum ama ben bu ay umudum yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?