- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.441
inş olur canım çok istiyorum ya inanırmısın tek hayalim benim anne olmak baska hiç bişi degil
Evt cnm ama bak bide söyle düşün bu konuda tek değilsin hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz, hepimiz anne olmayı çok istiyoruz, hepimiz olmadıgında üzülüyoruz belki inanmıcaksın ama banane söylücem demin benide ağlattın ve ilk defa bir insan için senin için dua ettim inş. rabbim duamı kabul eder ve birdahakine bebeişin olur tatlım en güzelinden
en çok sunada üzülüyorum canım hvesleniyorum belirtide var sanıyorum eşimde seviniyo sonucunda oda üzülüyo bana belli etmesede bana o en çok benim için üzülüyo çünkü ben hep ona söyle derim senden bi can bi parca tasımak istiyorum çünkü onu çok seviyorum allah razı olsun bende dua ediyorum hepimiz için inş hepimiz anne oluruz bu duyguyu yasarız senin nezamndır olmuyo bebişin
Canım benim ben ne kadardır uğraştıgımı desem gülersin onca senelerdir uğraşanların yanında 2 aydır olmadı cnm benım bu 3. ay bakalım benımde pek umudum yok ama napalım herşey allahtan bende ilk korunmayı bıraktıgımda ve ilkinde olmadıgında çok ağlamıştım sonra alıştım ikincide ağlamadım sanırım bundada ağlamam cunku hep tersini bakıyorum olmucak diye belki olur dimi olursa şükürler olsun olmazsada şükürler olsun nediyim tatlım böyle işte :105:
Banada gülerler ozman benimde 2. ayım adam akıllı denemeye baslayalı bunun erkeni geci yok annelik duygusu hep aynı hepimiz aynı şeyi istiyoruz aynı hayal kırıklıgı yasıyoruz ama ban bu ders oldu bidaha heves yok düşünmek yok olursa olur dicem en güzeli bu heralde
ay bende yemeğe gidicem bu akşam işten direk kayınvalideme. bir an once yiyip kaçmayı planlıorum:))
canım daha 7 gun var bekle. ne umutlan ne umutsuzluğa kapıl. hayırlısı olsun inş. bu ay olmazsa devam bir dahaki aya inş
Afiyet olsun cnm şimdiden bizler belirtilere çok takıyoruz inadına olmuyor gibime gelmeye başladı bana illa belirti yoksa bebekte yok deği tatlım ben artık öyle düşünmeye başladım inş. hepimiz için bebişşşş
Canım benim ben ne kadardır uğraştıgımı desem gülersin onca senelerdir uğraşanların yanında 2 aydır olmadı cnm benım bu 3. ay bakalım benımde pek umudum yok ama napalım herşey allahtan bende ilk korunmayı bıraktıgımda ve ilkinde olmadıgında çok ağlamıştım sonra alıştım ikincide ağlamadım sanırım bundada ağlamam cunku hep tersini bakıyorum olmucak diye belki olur dimi olursa şükürler olsun olmazsada şükürler olsun nediyim tatlım böyle işte :105:
haklısın aslında hamilemiyim diye düşündüükce piskolojimiz bozuluyo :37: ayrıca herkezde belirti olacak değil demi ama :34: inş gelir bebişler :49::49:[/QUOTE .!.:Ayy yaa bu herkezde belirti olcak degil diye söyledim yaa çok dobra oldu yani bilmiş bilmiş eğer öyle geldiyse bacılar yanlış anlamayın ben sana sizlere karşı yakın samimi olmak için o kdr şeffaf konuştum k.bakmyın
allah tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallah hayal hayal hiç üzülme canım beterin beteri var içindeki umudu hiçbir zaman kaybetme.
şimdi bu yazdıklarınız okuyorum kızlar bu kadarmı benzeriz birbirimize ...........bende saydır düşünüorum çocuk ama eklemek çok zormuş allah uzun zamandır bebek isteyenlere ve bizlere bir an önce nasip etsin inşallah
Ayy yaa bu herkezde belirti olcak degil diye söyledim yaa çok dobra oldu yani bilmiş bilmiş eğer öyle geldiyse bacılar yanlış anlamayın ben sana sizlere karşı yakın samimi olmak için o kdr şeffaf konuştum k.bakmyın
ne kusuru canım yaaa hamile olasın emi
yani belirtiler hemen çıkmaya bilir demi sonuçta hamileliğini herkez hemen öğrenmiyoki :44:
yada biz kendimizi kandırıyoz
ne kusuru canım yaaa hamile olasın emi
yani belirtiler hemen çıkmaya bilir demi sonuçta hamileliğini herkez hemen öğrenmiyoki :44:
yada biz kendimizi kandırıyoz
kızlar ya korktugum basıma geldi gördümm yine kahrolası kırmızıyı sinirlerim bozuldu artık ya bu ay çok umutludum olur diyodum bütün belirtiler vardı psilojikmiş demekki ne yapcam ben ya niye olmuyo niye niye kafayı yicem artık sürekli aynı dert anne olmak istiyorum artık bebişim olsun istiyorumm
canim ya uzulme bu kadar seni cok iyi anliyorum ama yapacak bisey yok allah ayirlisini versin.rabbim ne zaman isterse o zaman olacak bebislerimiz.bir dahaki sefere insallah.elbet alacaz bebislerimizi kucagimiza.moral bozmak yok calismalara devam:128:
inş hamişsindir arkadasım ama çokta umutlanma olursada süpriz olsun yoksa benimki gibi yıkım oluyo relax ol
inş bu ay olur cnm yaaa
reng 7 gün var belirti yok bakalım ya nasip
Evt cnm belirti yaşıyoz yaşıyoz ahanda hamişiz diyoz pat regl oluyoruz, kimide ne belirti ne bişe 2 ay olmuş anca anlıyor hamiş olduğunu o yüzden ben kendi adıma konuşayım burda konuşuyorum ama öyle oldu böyle oldu diye hiç tınlamıyorum aslında ahanda şimdi sol tarafıma feci kasık ağrısı girdi umrumda değil yaa umrumda deği bacımm girsin çıksın ağrılar tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?