Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

cok tesekkur ederiz paylastiklarin icin. Allah insallah senin de dualarin kabul eder. Dedigin gibi oncesinde doktora muayene olmak cok onemli. hem kadin icin hem erkek icin. bir sorun ciksa bile Allah'in izniyle tedavisi var. Ama gitmeyince o sorun buyuyebilir ve tedavi zorlasabilir. nasil her sey yolunda dediklerinde icimiz rahat oluyorsa bir problem ciktiginda da icimiz rahat olmadi. Gerekenleri yapip Allah'tan sifa dilemeliyiz.

bu arada calismalara basladiktan sonra neden adet duzeni bozuluyormus? bunu bilmiyordum

günaydın canım yok çıkmamamışta ola bilir hemen ümütsiziliğe kapılma bence aldığın test nasıl bi testi yani kesin sonuç veriyomu?
bende henüz hiçbi deyişiklik yok sadece aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım var okadar ..
ama sanki pek umut yok gibi ama bekleyip görecez canım..

canim benim esim gitmedi ama eger 3 ay olmazsa beraber gidecegiz (suan 2.aydayiz). erkekler genelde kendilerinde bir sey olmadigini dusunur. eger bir sey cikarsa da sindiremez, sinirlenir. bir sure tup bebekte staj yaptim orda cok gordum. o nedenle ilk etapta gitmeyi reddediyorlar. halbuki %50 onlarda problem cikiyor. bu nedenle bence yavas yavas seninle gelmesi icin alistir onu. mesela eger gelmiyorsa bir sonraki doktor ziyaretinde yaninda olsun ama muayene olmasin. oyle oyle alisir. zaten onlarin muayenesinde bir sey yok ya. 3 gun bir sey yapma diyorlar sona gidip sperm veriyor. cok basit :)

bak benim çalışmalara başladıktan sonra gerçekten öyle bişeyim oldu ama ben bunu hapı bırakmama yormuştum açıkçası..
gerçi ben hapı bıraktım ama korunmayı 3 ay daha bırakmamıştım o tarihtede düzenliydi ama sonra şaşırdı kendisi
benim adetim 3 4 gün damla damla gelip sonra normaled önüyo mesela..

yok erken gebelik testlerinden degil. ustunde adet gecikince yapin diyor da bir umut yaptim ben yinede. bende de dun kramplar vardi. bugun gecti. ama saat daha 8 bucuk belli olmaz her an geri gelebilir. ne zamandir deniyordunuz siz?

benimki de 6 mart ama pozitif düşünemiyorum (

olsun pozitifi dusunemiyorum diyerek bir de bunu kendine dert etme. eger olduysa pozitif dusenmesen de olmustur merak etme. olmadiysa da istedigin kadar pozitif dusun fark etmez olmamistir. ben kendimi boyle teselli ediyorum. duygularinin seni ele gecirmesine izin verme, mantiginla onlari dengeleyebilirsin. 6 marta daha cok var. gel bizimla oyalan biraz :)

günaydın. ateş ölçümü yapıyorum bende bu ateş bi düşüyo bi yükseliyo kafayı yememek mümkün değil galiba :)

10. gun 36,5 x
11. gun 36,8
12. gun 36,9
13. gun 36,5
14. gun 36,3 x
15. gun 36,4 x
16. gun 36,3 x
bunun manasını anlamak için deliricem galiba :))) şu ateş yukselsede ümitlensem artık püüüüüfffff

Yaa cok ilginc. biz calismalara basladigimizdan beri sadece bir kez adet oldum onda da her sey her zamanki gibiydi.

ben de aynen senin gibi ilaci biraktiktan sonra hemen baslamadim. ama biliyor musun ilaci birakir birakmaz ilk bir kac ay hamile kalma olasiligin cok yuksekmis.

Günaydın Arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki

duygucum günaydın..
duygucum bu ateş ölçme işine pek takılma bence..
9 ay birazdaha bekle canım ve öyle test dene ama dediğim gibi bazıları gösterip bazıları göstermiyo testlerin ayrıca geç döllenmede olmuş ola bilir..
günaydın güney umutsuzluk yokk..

ben hep sormayı unutuyorum doktora muayneye gittiğimde benim rahminin ters rahim oludğunu söledi bu durumda olan arkadaşlar varmı herhangi bir sorun yaşadılar mı

duygucum meraklanma aslinda atesinin kac oldugundansa atesinin nasil bir degisim gosterdigi onemli. ates sonuclarina bakarken bir nokta tek basina pek bir anlam ifade etmez. senin gormek istedigin sey su;adetten sonra dusuk seyreden atesin bir yerde iyice dusmesi (yumurtlama) ve ardindan yukselmesi ve yuksek kalmasi. bir sonraki adetten 1-2 gun once yeniden baslangictaki sinirlarina dusmesi. eger hamile isen bu dusus gerceklesmiyor, yuksek devam ediyor.

ornek olarak benimkini yolluyorum:

Eki Görüntüle 357568

bak 12.gun kirmizi cizginin oldugu yerde yumurtlama olmus. sonrasindaki inis cikislari goruyorsun ama hep ortalamanin ustunde. ortalama da yatay cizgi ile gosteriliyor. onemli olan boyle kalmasi.

senin sadece 7 tane olcumun var. adetinden sonra olcmeye baslarsan daha iyi gorursun degisimi. yinede olcmeye devam et bir kac gun sonra daha iyi goruruz. bu arada olcme yontemlerine de dikkat et o cok onemli :)

ben hep sormayı unutuyorum doktora muayneye gittiğimde benim rahminin ters rahim oludğunu söledi bu durumda olan arkadaşlar varmı herhangi bir sorun yaşadılar mı

canim benim anneminki ters hic bir sorun yasamamis.

Günaydın Arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki

bence sen bugun yap fazla testin varsa :)

Son düzenleme:

canım ben onun tam tersini biliyodum senin söylediğini ilk devfa duydum

bu arada az önce sormuştun biz eylülden beri deniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…