- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.481
arkadaslar merhaba!oncelikle RABBİM'den tum evlat isteyenlere en hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etmesini dileri
.sizlerle tum hamilelik calismalrimda edinmis oldugum deneyimleri anlatmak isterim.oncelikle sunu soyleyeyimki hic de aman kafana taktikca olmaz cocuk gecerli degil(cunku ne kadar takmioruz desekte takioruz:) )sadece panige gerek yok hepsi bu:)soyleki agustos 2011de calismalara basladik,ekimde mecburoli bi ara werdik(yakinimin vefatiyla) daha sonra kasim ve aralikta tekrar denemeler yaptik hepsinde de sonuc basarisiz..ocakta ise isyerimde terfi ettigimden dolayi erteleme karari aldik ancak subatta bu dusuncemde degisti:) dedimki nasip kismet..ben sadece her zaman yaptigim gibi yumurtlama gunume fikkat ettim ve sadece o dokuz gunluk donemde(yumurtla gunu+yumurtlamadan 4gun once ve 4gun sonra)gun asiri iliskiye girdik.ve hemen kalkip banyo yapmadim,direkt uyudum(1saat uzansanizda olurmus arkadaslar)sonrasinda sadece ALLAH'a dua ettim..adetime 4-5gun kala saga yumurtaligimla kasigim arasinda hep batma hissettim(adet sancisindan farkli)bir de goguslerim hassaslasti..adetime 2gun kala o cok guvenilir(!)adetten 1hafta once bilen fortel gebelik testini yaptim sonuc negatif..adet gunum gelince(adetlerimde bebek calismalarina basladigim aydan sonra inanilmaz derecede bozuldugundan ki normalmis)test negatif ciktigindan cnm bidaha test yapmak istemedi.ama vucudumda farkliliklar hissediodum.he bi de surekli beyaz kokusuz akintim olmaya basladi adetime 3-4gun kala ve adet olacagim gun.ancak 2.gun de hastalanmayinca eczaneden test aldim yapio bi kebara koydum.o kadar alimisim ki tek cizgite birden ole bakayim dedim bir de ne goreyim pozitif!:) hemen hastaneye kostum test yaptirdim ve deger 160!doktorda mujdeli haberi verdi .daha sonra kasiklarimdaki agrim dewam ettigi icin doktorum gun asiri seri kan testine tabi tuttu beni ve sirasiyla degerlerim 233 ve 644de yukseldi.RABBİM'e cok sujur hicbir sorun yokmus simdi tek duam hayirlisiyla bebegimi kucagima saglikla alayim.yasadiklarinizi cok iyi anliyorum..her etki her belirti herkes de farkli olabilir sakin unutmayin.size tek onerim cocuk yapmaya karar werdiyseniz once guzelce muayene olun,esinize de test yaptirin ve sayet sorun yoksa en azindan kafaniz rahat sadece nasip olacak zamani bekleyin.herkese RABBİM gonlundekini versin kizlar insallah.opuyorum
gunaydin gulden! naber?
ben sabirsizliktan bekleyemedim test yaptim cikmadi. bat tarihi yarin yada cuma. 1-2 gun kaldi yani. karisik duygular icerisidneyim.
atesim dustu diye umudi kesmistim ama bugun atesim yine yukseldi tekrar umutlandim. bir yandan da olsaydi testte cikardi herhalde cunku yumurtlama tarihinden bu yana 14 gun gecti. artik yerlesmis olmasi ve horman salgisinin baslamis olmasi lazim. o nedenle tekrar umitsizlige kapildim. derken dedim ki belki hormonlarin idrara gecmesi zaman aliyordur. tekrar umitlendim. delirmezsem iyi
sende ne gibi gelismeler var?
Arkadaşlar bende son 6 aydır umutla bekleyip hayal kırıklığına uğrayanlardanım.Bu ayda böyle olacak belli etti kendini.
Size bir şey sormak iistiyorum geçen ay doktora gittim her şey normal görünüyor dedi vajinal muayenede ama hormon tahlili yapmadık.Eşime sende doktora gitsen diyorum erken daha bir kaç ay sonra diyor.Benim gibi bir süredir deneyenler eşlerininzde doktora gitti mi ya da o da şu an gitmeli mi sizce ?Bana fikir veririseniz çokkkk sevinirim.İyi akşamlar...
cok tesekkur ederiz paylastiklarin icin. Allah insallah senin de dualarin kabul eder. Dedigin gibi oncesinde doktora muayene olmak cok onemli. hem kadin icin hem erkek icin. bir sorun ciksa bile Allah'in izniyle tedavisi var. Ama gitmeyince o sorun buyuyebilir ve tedavi zorlasabilir. nasil her sey yolunda dediklerinde icimiz rahat oluyorsa bir problem ciktiginda da icimiz rahat olmadi. Gerekenleri yapip Allah'tan sifa dilemeliyiz.
bu arada calismalara basladiktan sonra neden adet duzeni bozuluyormus? bunu bilmiyordum
günaydın canım yok çıkmamamışta ola bilir hemen ümütsiziliğe kapılma bence aldığın test nasıl bi testi yani kesin sonuç veriyomu?
bende henüz hiçbi deyişiklik yok sadece aynı adet olacakmışım gibi ağrılarım var okadar ..
ama sanki pek umut yok gibi ama bekleyip görecez canım..
gunaydın kızlar... inş Rabbim dualarımızı kabul eder....
benimki de 6 mart ama pozitif düşünemiyorum(
gunaydin gulden! naber?
ben sabirsizliktan bekleyemedim test yaptim cikmadi. bat tarihi yarin yada cuma. 1-2 gun kaldi yani. karisik duygular icerisidneyim.
atesim dustu diye umudi kesmistim ama bugun atesim yine yukseldi tekrar umutlandim. bir yandan da olsaydi testte cikardi herhalde cunku yumurtlama tarihinden bu yana 14 gun gecti. artik yerlesmis olmasi ve horman salgisinin baslamis olmasi lazim. o nedenle tekrar umitsizlige kapildim. derken dedim ki belki hormonlarin idrara gecmesi zaman aliyordur. tekrar umitlendim. delirmezsem iyi
sende ne gibi gelismeler var?
bak benim çalışmalara başladıktan sonra gerçekten öyle bişeyim oldu ama ben bunu hapı bırakmama yormuştum açıkçası..
gerçi ben hapı bıraktım ama korunmayı 3 ay daha bırakmamıştım o tarihtede düzenliydi ama sonra şaşırdı kendisi
benim adetim 3 4 gün damla damla gelip sonra normaled önüyo mesela..
günaydın. ateş ölçümü yapıyorum bende bu ateş bi düşüyo bi yükseliyo kafayı yememek mümkün değil galiba :)
10. gun 36,5 x
11. gun 36,8
12. gun 36,9
13. gun 36,5
14. gun 36,3 x
15. gun 36,4 x
16. gun 36,3 x
bunun manasını anlamak için deliricem galiba :))) şu ateş yukselsede ümitlensem artık püüüüüfffff
ben hep sormayı unutuyorum doktora muayneye gittiğimde benim rahminin ters rahim oludğunu söledi bu durumda olan arkadaşlar varmı herhangi bir sorun yaşadılar mı
Günaydın Arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki
Yaa cok ilginc. biz calismalara basladigimizdan beri sadece bir kez adet oldum onda da her sey her zamanki gibiydi.
ben de aynen senin gibi ilaci biraktiktan sonra hemen baslamadim. ama biliyor musun ilaci birakir birakmaz ilk bir kac ay hamile kalma olasiligin cok yuksekmis.
İnşallah sorun olmaz doktor olmaz dedi ama işte ne bilim düşünüyo insan yinedecanim benim anneminki ters hic bir sorun yasamamis.
herkese gunaydın arkadadşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?