Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sende de tuttarsa teori dogruymus diyecegiz oyleyse. gerci bana altinda mantikli bir aciklama yatiyor gibi gelmedi ama ya tutarsa?

Afiyet olsun cnm şimdiden bizler belirtilere çok takıyoruz inadına olmuyor gibime gelmeye başladı bana illa belirti yoksa bebekte yok deği tatlım ben artık öyle düşünmeye başladım inş. hepimiz için bebişşşş

sende de tuttarsa teori dogruymus diyecegiz oyleyse. gerci bana altinda mantikli bir aciklama yatiyor gibi gelmedi ama ya tutarsa?

teori ne eylülcüm biliyotum nickinini anlamı farklı
ama bana biraz hissiz geldi
bende 9. ayı ismin yaptım AFFINA SIĞINARAK

benim kasık ağrm çok fena ama kızlarrr bana iş yaptırmıyor :26:
sadece batma değil sanki taş var orda çok gergin:44:

O kasık ağrısı banada olmuştu yumurtlama haftasından sonra ki bir gün tatlım bakalım ne cıkacakk

O kasık ağrısı banada olmuştu yumurtlama haftasından sonra ki bir gün tatlım bakalım ne cıkacakk

yumurtlamada hafifti hatta diğer aylarda dabu kadar değildi
gece uyanıyorum valla o derece taş gibi bakalım ne olcak artık tırsıyorum akşam olurum ben
bu akşamıda atlatırım inşallah:26:

yani akşamları adet oluyorum onu demek istedim bu akşamda olmazsam yarın test yaparım beennn

tamam bu gece senin içinde dua edeceğim işallah adet olmassın.

sadece bu gece değil 9 ay olmam
sağol canım nasıl ısmarlıyorum dua yı ama
çok teşekkür ederimmmm
seninde hamileliğin inşallah sorunsuz ve rahat geçer
sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahımmmmm

kızlar iyi akşamlar.yahu hızınıza yetişilmiyor akşama kadar kaç sayfa yazışıyorsunuz maşallah:)))
beni bi heyecan bastı.bugün 14.günüm.32 günde bir adet olduğumdan yumurtlamam 18.gün falan oluyo.bugün başlıyoruz tam hız:))
hafif kasık ağrılarım başladı yumurtlayacağım hissediyorum yani:))hafif bi akıntım da başladı.
bakalım bu sefer yarım saat yatacağım hemen kalkmayacağım,
perşembe-cumartesi.pazar-pazartesi deneceğiz bide.hayırlısı artık

kızlar ya korktugum basıma geldi gördümm yine kahrolası kırmızıyı sinirlerim bozuldu artık ya bu ay çok umutludum olur diyodum bütün belirtiler vardı psilojikmiş demekki ne yapcam ben ya niye olmuyo niye niye kafayı yicem artık sürekli aynı dert anne olmak istiyorum artık bebişim olsun istiyorumm

Tatlım sakin olmaya çalış umarım ağlamıyorsundur herşeyde bir hayır vardır üzülme tmm kolay değil ama allahın bir bildiği vardır bu dünya hepimize sınav ve rabbim bizi sınıyor inş. birdahakine olur hayırlısıyla cnm:105:

inş olur canım çok istiyorum ya inanırmısın tek hayalim benim anne olmak baska hiç bişi degil

biri bana mi seslendi?

canım çalışmalrı gün aşırı yaparsanız daha sağlıklı olur..geçen ay ben de 5 gün falan ard arda yaptım ama 2 günde bir olunca daha ii oluyo..hem spermler tazelenip yenileniyo hem de siz 1 gün de olsa nefes alıosunuz..arka arkaya oldu mu spermler o kadar kaliteli olmayabilio ve bazılarında tahrişe yakın şeyler de yaşanabilio..kısacası tavsiyem bi perşembe yapıosan bi ctsi yap..sonra pazartesi sonra çarşamba..çünkü zaten spermler 48 saat kalıo içerde..:)

inş olur canım çok istiyorum ya inanırmısın tek hayalim benim anne olmak baska hiç bişi degil

canımm bakk herşeyin vakti saati var..demekki böle olması hayırlıymış..öle isyan edip kahretme kendini Allahın gücüne gider bak..ve bişeyi çok istemek yerine hayırlısıyla iste canım..Allah muhafaza ille de istiorum nolur ver Allahım dersen ısrarla verir belki ama bakalım hayırlı mı olur hayırsız mı eli ayağı sağlam olur mu bunları da düşün..o yüzden hayırlısıyla hayırlı zamanda iste hadi toparla kndini tmm mıı..önemli olan can sağlığı..sağlıklı olduğun zaman herşey olur üzülme..

saol canım inşallh en kısa zamanda bende kavuşurum bebişime dogru söylüyosun herseyin hayırlısı olmuyosa vardır bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…