- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.461
varya o çalışmalarda ev ödevi gibi oldu ya :) hergün hergünn zature olacaz hergün bıcı bıcı yapmaktan :)
ağrı giriyo umursamıyosun oda iyiymiş cnm yaa
bu ay için çok umutlu değilim ama bellide olmaz bu işler
umursamıyorum derken elbet umursuyorum ama gebeliğe vurmuyorum yoksa kıvranıyorum yanii bacımm
kızlar doktor bir ablam var dedim gün saymaktan bıktım her ay böyle beklicem mi dedim.sakın dedi sanki sürpriz olacakmış gibi düşün aklından çıkar dedi çok düşünmektende olmaz dedi.beyin şartlıyor dedi.seks yaparkende çocuk olsun diye yapma dedi zevk al dedi beyin psikolojikmen çökertir olmaz dedi.ama insanın elinde değilki(
kızlar doktor bir ablam var dedim gün saymaktan bıktım her ay böyle beklicem mi dedim.sakın dedi sanki sürpriz olacakmış gibi düşün aklından çıkar dedi çok düşünmektende olmaz dedi.beyin şartlıyor dedi.seks yaparkende çocuk olsun diye yapma dedi zevk al dedi beyin psikolojikmen çökertir olmaz dedi.ama insanın elinde değilki(
ha öyle
senin bebeş çalışmaları ne zamndır devam ediyo ?
Arkadaşlar bende son 6 aydır umutla bekleyip hayal kırıklığına uğrayanlardanım.Bu ayda böyle olacak belli etti kendini.
Size bir şey sormak iistiyorum geçen ay doktora gittim her şey normal görünüyor dedi vajinal muayenede ama hormon tahlili yapmadık.Eşime sende doktora gitsen diyorum erken daha bir kaç ay sonra diyor.Benim gibi bir süredir deneyenler eşlerininzde doktora gitti mi ya da o da şu an gitmeli mi sizce ?Bana fikir veririseniz çokkkk sevinirim.İyi akşamlar...
Doğru demiş tatlım
Martta 3. ay olucak tatlım ya senin
benimde eğer bu ay olmazsa martta 3. ay olacak.dün adet tarihimdi daha olmadım ama umutlanmak istemiyorum.dün idrar testi ayptım negatif çıktı.şimdi çatlıyorum meraktan
benim de bu olmazsa 3. denemeye baslica,
benimde eğer bu ay olmazsa martta 3. ay olacak.dün adet tarihimdi daha olmadım ama umutlanmak istemiyorum.dün idrar testi ayptım negatif çıktı.şimdi çatlıyorum meraktan
benim de bu olmazsa 3. denemeye baslica,
Aynıyız yani cnm bi 3-5 gün sonra tekrar yap inş. hamişsindir hadi bakalım
İnş. olur cnm ısın yükseldimi
Arkadaşlar bende son 6 aydır umutla bekleyip hayal kırıklığına uğrayanlardanım.Bu ayda böyle olacak belli etti kendini.
Size bir şey sormak iistiyorum geçen ay doktora gittim her şey normal görünüyor dedi vajinal muayenede ama hormon tahlili yapmadık.Eşime sende doktora gitsen diyorum erken daha bir kaç ay sonra diyor.Benim gibi bir süredir deneyenler eşlerininzde doktora gitti mi ya da o da şu an gitmeli mi sizce ?Bana fikir veririseniz çokkkk sevinirim.İyi akşamlar...
senin ne zaman canım adet tarihin
Aynıyız yani cnm bi 3-5 gün sonra tekrar yap inş. hamişsindir hadi bakalım
İnş. olur cnm ısın yükseldimi
arkadaslar merhaba!oncelikle RABBİM'den tum evlat isteyenlere en hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etmesini dileri
.sizlerle tum hamilelik calismalrimda edinmis oldugum deneyimleri anlatmak isterim.oncelikle sunu soyleyeyimki hic de aman kafana taktikca olmaz cocuk gecerli degil(cunku ne kadar takmioruz desekte takioruz:) )sadece panige gerek yok hepsi bu:)soyleki agustos 2011de calismalara basladik,ekimde mecburoli bi ara werdik(yakinimin vefatiyla) daha sonra kasim ve aralikta tekrar denemeler yaptik hepsinde de sonuc basarisiz..ocakta ise isyerimde terfi ettigimden dolayi erteleme karari aldik ancak subatta bu dusuncemde degisti:) dedimki nasip kismet..ben sadece her zaman yaptigim gibi yumurtlama gunume fikkat ettim ve sadece o dokuz gunluk donemde(yumurtla gunu+yumurtlamadan 4gun once ve 4gun sonra)gun asiri iliskiye girdik.ve hemen kalkip banyo yapmadim,direkt uyudum(1saat uzansanizda olurmus arkadaslar)sonrasinda sadece ALLAH'a dua ettim..adetime 4-5gun kala saga yumurtaligimla kasigim arasinda hep batma hissettim(adet sancisindan farkli)bir de goguslerim hassaslasti..adetime 2gun kala o cok guvenilir(!)adetten 1hafta once bilen fortel gebelik testini yaptim sonuc negatif..adet gunum gelince(adetlerimde bebek calismalarina basladigim aydan sonra inanilmaz derecede bozuldugundan ki normalmis)test negatif ciktigindan cnm bidaha test yapmak istemedi.ama vucudumda farkliliklar hissediodum.he bi de surekli beyaz kokusuz akintim olmaya basladi adetime 3-4gun kala ve adet olacagim gun.ancak 2.gun de hastalanmayinca eczaneden test aldim yapio bi kebara koydum.o kadar alimisim ki tek cizgite birden ole bakayim dedim bir de ne goreyim pozitif!:) hemen hastaneye kostum test yaptirdim ve deger 160!doktorda mujdeli haberi verdi .daha sonra kasiklarimdaki agrim dewam ettigi icin doktorum gun asiri seri kan testine tabi tuttu beni ve sirasiyla degerlerim 233 ve 644de yukseldi.RABBİM'e cok sujur hicbir sorun yokmus simdi tek duam hayirlisiyla bebegimi kucagima saglikla alayim.yasadiklarinizi cok iyi anliyorum..her etki her belirti herkes de farkli olabilir sakin unutmayin.size tek onerim cocuk yapmaya karar werdiyseniz once guzelce muayene olun,esinize de test yaptirin ve sayet sorun yoksa en azindan kafaniz rahat sadece nasip olacak zamani bekleyin.herkese RABBİM gonlundekini versin kizlar insallah.opuyorum
herkese günaydın kızlar bugün nasılız bakalım geri sayım başladı malum yarın martın 1i..
sabırsızlıkla bekliyos..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?