- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.501
Günaydın Arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki
canim benim anneminki ters hic bir sorun yasamamis.
bence sen bugun yap fazla testin varsa :)
ayyyy seni bırak ben şurda ölücem şimdi ya nedemek yarın yapayım mı kesin yapmalısın tatlım ve sende kesin çıkacak bence..
ama hassas testlerden al mutlaka olurmu?
testim yok ama öğlen tatilinde alabilirim de negatif görme ihtimali korkutuyo beni
günaydın tatlım naber bakalım bugün nasıl hissediyosun?
beysalcım ezzacı ya söyle onlar mutlaka bilirler çünkü bende isim bilmiyorum yanlış yönlendirmiyeyim seni yada internetten bakalım canım ama heyecanla bekliyom..
pwki normalde adetin hiç gecikirmi?
birde rahim tersliğini hiç merak etme benim bi arkadaşımvar doktor hiçbi sorun olmaz sadee birazdaha fazla belin ağırıya bilir demiş şuandada hamile ve sorunyok canım
yay gibiyim yay:) aman banu ile yalel duymasın:)) sen nasılsın canımm
gülden senin durumun ne ben pek takip edemedim buraları senin bat ne daha önce bebiş varmı
günaydın kızlarrrrr çok hastayım yaa grip oldum((((( 50:
sakin özlemcim sakin..
tamam tamam söylemeyiz aramızda pişt yalelcim ve banucum siz buyazıları okusanızda görmemezikten gelin olurmu? heheheh:
herşey güzel geçecek özlemcim merak etme..
günaydın çok geçmiş olsun aman dikkat..
bir an once olsun bitsin modundayım:)
saol cnm yaaa bu ay sıfır moral hem bu ay kırmızıları yine gördüm hem görip oldum offf yaaaa(
moral bozmak yok inşallah martta kırmızıları görmüyecez..
bol bol c vitamini tavsiye ediyorum sana..
bu arada özlemcim geçecek merak etme canım..
ama yarın bizi kesinlikle merakta bırakma hemen yaz olurmucanınm?
ozlem sen rahim filmi cektirecektin degil mi? sakin ol. stres yaparsan daha zor gecer. hem forumda rahim filminden hemen sonra hamile kalanlari okumustum. kolaylastirdigina inaanlar var
teşekkür ederim cnm hemde coooookk teşekkürler beni en iyi sen aydınlattın sabah 7,30 da ölçüyorum dilaltından yataktan cıkmadan . inş bebğim olur artık cnm . zaten doktorada gidiyorum yanında 5 martta yumurtlaa testim var. cnm .duygucum meraklanma aslinda atesinin kac oldugundansa atesinin nasil bir degisim gosterdigi onemli. ates sonuclarina bakarken bir nokta tek basina pek bir anlam ifade etmez. senin gormek istedigin sey su;adetten sonra dusuk seyreden atesin bir yerde iyice dusmesi (yumurtlama) ve ardindan yukselmesi ve yuksek kalmasi. bir sonraki adetten 1-2 gun once yeniden baslangictaki sinirlarina dusmesi. eger hamile isen bu dusus gerceklesmiyor, yuksek devam ediyor.
ornek olarak benimkini yolluyorum:
Eki Görüntüle 357568
bak 12.gun kirmizi cizginin oldugu yerde yumurtlama olmus. sonrasindaki inis cikislari goruyorsun ama hep ortalamanin ustunde. ortalama da yatay cizgi ile gosteriliyor. onemli olan boyle kalmasi.
senin sadece 7 tane olcumun var. adetinden sonra olcmeye baslarsan daha iyi gorursun degisimi. yinede olcmeye devam et bir kac gun sonra daha iyi goruruz. bu arada olcme yontemlerine de dikkat et o cok onemli :)
yok canım bebişim hiç ilk olacak kısmet olursa tabi..
benim şubatın 5inde damlalarım gelmeye başladı 9undada normale döndü 12 sindede bittti yani benim bat tarihim 9 mart yazıyo garanti olması için ama bakalım bilmiyorumkine olacak..
yani ben adet olurken önce damla damla geliyo 3 4 gün sonra normale dönüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?