- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.521
hımm hayırlısıyla umarım kavuşuruz bebişlerimize
kızlar neredesiniz
Günaydııııın kızlar..:) Geçmiş sayfaları okuyamadım, kocişle dışarı çıkcaz birazdan ama gelip bi bakayım size dedim:) Harika bir gün olsun hepimizeee..
Herkes iyidir inşallah, var mı bi gelişme??
Özleeeeeeemm, eğer seni yakalayamazsam bugün doktordan önce, hiç telaşe etme yavru, kafanı boşalt, doktordayken de güzel şeyler hayal et, mesela bütün kızlar toplanmışız, göbüşler dolu, bi dolu karnı burnunda kıza bakıyor herkes ama bizim umrumuz değil kakara kikiri gülüp eğleniyoruz.. :) Bol şans tatlım...
Günaydııııın kızlar..:) Geçmiş sayfaları okuyamadım, kocişle dışarı çıkcaz birazdan ama gelip bi bakayım size dedim:) Harika bir gün olsun hepimizeee..
Özleeeeeeemm, eğer seni yakalayamazsam bugün doktordan önce, hiç telaşe etme yavru, kafanı boşalt, doktordayken de güzel şeyler hayal et, mesela bütün kızlar toplanmışız, göbüşler dolu, bi dolu karnı burnunda kıza bakıyor herkes ama bizim umrumuz değil kakara kikiri gülüp eğleniyoruz.. :) Bol şans tatlım...
Hoşgeldin tatlım aramıza ekliyorum listeye bol şans mart için:)benimki de 6 mart ama pozitif düşünemiyorum(
İnşallah bebiş geliyor bebiiiiiş bitanemmm.. değecek bu ağrılara inşallah:)))günaydın şekerim senden naber benim kendi adıma bi haberimyok şimdilik beysaldan bekliyom bide senden of gel mart gel..
ama hiç ağırmadığı kadar bel ağrısı çekiyorum of ofç..
saol bebeğim yok karar verdim ilk andan itibaren hiçbirşekilde herhangi br alet edevat makine ıvırtı zıvırtı bakmıcam. fobilerim bunlar ya:) onları gormessem sorun yok demektir. hayal edicem, bugunleri düşünerek güldüğümüzü:):):) çok öpüorum canım benimmmm
Ben niye bilemiyorum yahu, herkes emin benden ama:))) Yok bi de gelirse kırmızılar, boynum bükük kalacak size karşı:))
Ama tabii, İNŞALLAH diyorum..:)
sorma, o benden önce koştu odasına, açtı dolabını...süslen canım ama dikkat et begüm ün gazabına ugrama. baba için süslendiğini falan zanneder şimdi:) öpüyoruz cok. ii bak kendine
canım, o batmalar... aslında çekilme tipi şeyler mi?Belirtilere hiç takılmamak lazım, bende de şu batmalar dışında bir şey yok aslına bakarsan, idrarım kokmuyor göğüslerim damarlanmadı, şişmedi acımıyor, ağzımda bir metal tadı vs yok, yok da yok yani.. sadece batmalar ve son bir haftadır acıkma.. ama bu da şekerden kaynaklı olabilir.. annemde de benim yaşlarımda başlamıştı bu ani şeker düşmeleri çünkü..
allah allah.. bekliyoruz...yani akşamları adet oluyorum onu demek istedim bu akşamda olmazsam yarın test yaparım beennn
kızlar ya korktugum basıma geldi gördümm yine kahrolası kırmızıyı sinirlerim bozuldu artık ya bu ay çok umutludum olur diyodum bütün belirtiler vardı psilojikmiş demekki ne yapcam ben ya niye olmuyo niye niye kafayı yicem artık sürekli aynı dert anne olmak istiyorum artık bebişim olsun istiyorumm
evet bugun cektiricem Allah ın izniyle inşallah:) biraz stressliyim doktoru gorene kadar sanırım ole olucam): doktor rahatlatacak biliorum, hep öle olmuştur bana:)
evet canım okudum. Hayırlısı olsun inşallah. bakalım hele bi film sonuçlarını gorelim de
Hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum kızlar, şimdi evrak işleri ve koşturmacalı bir gün beni bekler.. Mucccccccckkkkkkkksssssss.....
Hoşgeldin tatlım aramıza ekliyorum listeye bol şans mart için:)
İnşallah bebiş geliyor bebiiiiiş bitanemmm.. değecek bu ağrılara inşallah:)))
Ben iyiyim ama çıkıyorum şimdi akşama gelip okurum yadıklarınızı artık..
Bakma tatlım en güzeli, dediğim hayal kur sen, seni mutlu edecek şeyleri düşün bi de bizi düşün.. o da kar etmezse benim eli sopalı halimi düşün kesin işe yarar:))))))
Bu arada, Beysal naptın tatlım test yapacak mısın bugün? Berceste seni de merak etmekteyim.. Bir de Buca, sen de kan testi yapacaktın noldu o iş?
Akşama gelince cevapları göreyim ona göre:))))
Hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum kızlar, şimdi evrak işleri ve koşturmacalı bir gün beni bekler.. Mucccccccckkkkkkkksssssss.....
GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNNNNNNNN
NASILMIŞ BAKALIM BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYI ARKADAŞLARIM....
Ne boynu bükük kalması beyaa.... kadınlık halleri bunlar, hepimizn başında bu işler kuşum :)))
sorma, o benden önce koştu odasına, açtı dolabını...
''bu elbiseyi giymek istiyoğummm'' şeklinde diretti, sonunda amacına ulaştı, giyindi kuşandı bekledi babasını yine :)
tepem atıyor bu rekabet durumuna ... :))))
canım, o batmalar... aslında çekilme tipi şeyler mi?
batma da olabilir tabi belki ama.. asıl olması gereken, çekme türü bi hisler.. ince ince bi çekmeler..
''dur yavaş ol, ağır hareket et, hemen oturup kalkma.. az bi usturuplu kalk doğrul'' der gibi vücudun seni uyardığı çekmeler...
öyle mi sende?
allah allah.. bekliyoruz...
ya ne sinir oluyosun sen bu kırmızılara bakiyim?
o kırmızıları görmek için, pek çok kadın ilaçlar içiyor.. haberin var mı senin?
şükret.. allaha şükret yavrucum... çok şükür, kırmızılar var.. bizlere umut oluyorlar.. döllenme imkanı olan yumurtalarımız var..
böyle bak olaya kuş :))
özleeeemmm... sakin ol tatlım ya....
yok bişey, bi gidicen.. bi gelicen.. oldu bitti gibi olacak.. merak etme :))
canım öncelikle günaydın ve tbrik ediyorum seni çok ,,,,bende 9-10 aydır uğraşıyorum dediklerin gibi yapıyorum herseyi ama nasip bakalım inşallah yakın zamanda ereriz hepimiz muradımıza..arkadaslar merhaba!oncelikle rabbim'den tum evlat isteyenlere en hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etmesini dileri
.sizlerle tum hamilelik calismalrimda edinmis oldugum deneyimleri anlatmak isterim.oncelikle sunu soyleyeyimki hic de aman kafana taktikca olmaz cocuk gecerli degil(cunku ne kadar takmioruz desekte takioruz:) )sadece panige gerek yok hepsi bu:)soyleki agustos 2011de calismalara basladik,ekimde mecburoli bi ara werdik(yakinimin vefatiyla) daha sonra kasim ve aralikta tekrar denemeler yaptik hepsinde de sonuc basarisiz..ocakta ise isyerimde terfi ettigimden dolayi erteleme karari aldik ancak subatta bu dusuncemde degisti:) dedimki nasip kismet..ben sadece her zaman yaptigim gibi yumurtlama gunume fikkat ettim ve sadece o dokuz gunluk donemde(yumurtla gunu+yumurtlamadan 4gun once ve 4gun sonra)gun asiri iliskiye girdik.ve hemen kalkip banyo yapmadim,direkt uyudum(1saat uzansanizda olurmus arkadaslar)sonrasinda sadece allah'a dua ettim..adetime 4-5gun kala saga yumurtaligimla kasigim arasinda hep batma hissettim(adet sancisindan farkli)bir de goguslerim hassaslasti..adetime 2gun kala o cok guvenilir(!)adetten 1hafta once bilen fortel gebelik testini yaptim sonuc negatif..adet gunum gelince(adetlerimde bebek calismalarina basladigim aydan sonra inanilmaz derecede bozuldugundan ki normalmis)test negatif ciktigindan cnm bidaha test yapmak istemedi.ama vucudumda farkliliklar hissediodum.he bi de surekli beyaz kokusuz akintim olmaya basladi adetime 3-4gun kala ve adet olacagim gun.ancak 2.gun de hastalanmayinca eczaneden test aldim yapio bi kebara koydum.o kadar alimisim ki tek cizgite birden ole bakayim dedim bir de ne goreyim pozitif!:) hemen hastaneye kostum test yaptirdim ve deger 160!doktorda mujdeli haberi verdi .daha sonra kasiklarimdaki agrim dewam ettigi icin doktorum gun asiri seri kan testine tabi tuttu beni ve sirasiyla degerlerim 233 ve 644de yukseldi.rabbim'e cok sujur hicbir sorun yokmus simdi tek duam hayirlisiyla bebegimi kucagima saglikla alayim.yasadiklarinizi cok iyi anliyorum..her etki her belirti herkes de farkli olabilir sakin unutmayin.size tek onerim cocuk yapmaya karar werdiyseniz once guzelce muayene olun,esinize de test yaptirin ve sayet sorun yoksa en azindan kafaniz rahat sadece nasip olacak zamani bekleyin.herkese rabbim gonlundekini versin kizlar insallah.opuyorum
güldencim günaydın sanada mart 1 i gösterdimi başlayacaz bizde beklemeye inşallah hersey yolunda gider sende umudunu yitirme hiç tamam mıı kafaya takılacak birsy yok...herkese günaydın kızlar bugün nasılız bakalım geri sayım başladı malum yarın martın 1i..
Sabırsızlıkla bekliyos..
9 aycım günaydın arkadaşım , teste daha erken okuyor olman gerekiyor birçok kişinin gün geçmeden çıkmıyor az daha sabret günlerimiz geçsin o zaman yaparız hepberaber...gunaydin gulden! Naber?
Ben sabirsizliktan bekleyemedim test yaptim cikmadi. Bat tarihi yarin yada cuma. 1-2 gun kaldi yani. Karisik duygular icerisidneyim.
Atesim dustu diye umudi kesmistim ama bugun atesim yine yukseldi tekrar umutlandim. Bir yandan da olsaydi testte cikardi herhalde cunku yumurtlama tarihinden bu yana 14 gun gecti. Artik yerlesmis olmasi ve horman salgisinin baslamis olmasi lazim. O nedenle tekrar umitsizlige kapildim. Derken dedim ki belki hormonlarin idrara gecmesi zaman aliyordur. Tekrar umitlendim. Delirmezsem iyi
Sende ne gibi gelismeler var?
günaydın güneşçim lütfen umutsuz olma , hayırlısı neyse onu yaşayacaz hepimiz..benimki de 6 mart ama pozitif düşünemiyorum(
hünaydın canımmm...inşallah hayırlı zamanlarda kabul olsun dualarımız..gunaydın kızlar... Inş rabbim dualarımızı kabul eder....
ateş ölçümü ne için yapıyorsunuz arkadaşlar ben bu olayı kaçırdım ben hiç böle şeyler yapmıyorum...günaydın. Ateş ölçümü yapıyorum bende bu ateş bi düşüyo bi yükseliyo kafayı yememek mümkün değil galiba :)
10. Gun 36,5 x
11. Gun 36,8
12. Gun 36,9
13. Gun 36,5
14. Gun 36,3 x
15. Gun 36,4 x
16. Gun 36,3 x
bunun manasını anlamak için deliricem galiba :))) şu ateş yukselsede ümitlensem artık püüüüüfffff
özlemim günaydın.....herkese gunaydın arkadadşlarr
günaydın beysal az daha sabret eğer adetin düzenliyse 1 gün geciksin en azından , yada çok merak ediyorum diyorsan çok gecikmeden al bir test yapgünaydın arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki
rahim tersliği banada söylenmişti hiçbir problem olmuyor sadece ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak dinlenmemi tavsiye etmişti doktorum , onun dışında hiçbirsye etkisi yok..ben hep sormayı unutuyorum doktora muayneye gittiğimde benim rahminin ters rahim oludğunu söledi bu durumda olan arkadaşlar varmı herhangi bir sorun yaşadılar mı
günaydın canım çok geçmiş olun , sanırım salgın var eşimde grip oldu o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ondan...vitamin al bol bol dinlen..günaydın kızlarrrrr çok hastayım yaa grip oldum((((( 50:
günaydııııın kızlar..:) geçmiş sayfaları okuyamadım, kocişle dışarı çıkcaz birazdan ama gelip bi bakayım size dedim:) harika bir gün olsun hepimizeee..
özleeeeeeemm, eğer seni yakalayamazsam bugün doktordan önce, hiç telaşe etme yavru, kafanı boşalt, doktordayken de güzel şeyler hayal et, mesela bütün kızlar toplanmışız, göbüşler dolu, bi dolu karnı burnunda kıza bakıyor herkes ama bizim umrumuz değil kakara kikiri gülüp eğleniyoruz.. :) bol şans tatlım...
günaydın canım pek bi kıskanç gördüm seni hehehe:
şaka bi yana aman be sana öyle oldu bana böyle oldu bakalım martta ne olacak halimiz..
canım öncelikle günaydın ve tbrik ediyorum seni çok ,,,,bende 9-10 aydır uğraşıyorum dediklerin gibi yapıyorum herseyi ama nasip bakalım inşallah yakın zamanda ereriz hepimiz muradımıza..
güldencim günaydın sanada mart 1 i gösterdimi başlayacaz bizde beklemeye inşallah hersey yolunda gider sende umudunu yitirme hiç tamam mıı kafaya takılacak birsy yok...
9 aycım günaydın arkadaşım , teste daha erken okuyor olman gerekiyor birçok kişinin gün geçmeden çıkmıyor az daha sabret günlerimiz geçsin o zaman yaparız hepberaber...
günaydın güneşçim lütfen umutsuz olma , hayırlısı neyse onu yaşayacaz hepimiz..
hünaydın canımmm...inşallah hayırlı zamanlarda kabul olsun dualarımız..
ateş ölçümü ne için yapıyorsunuz arkadaşlar ben bu olayı kaçırdım ben hiç böle şeyler yapmıyorum...
özlemim günaydın.....
günaydın beysal az daha sabret eğer adetin düzenliyse 1 gün geciksin en azından , yada çok merak ediyorum diyorsan çok gecikmeden al bir test yap
rahim tersliği banada söylenmişti hiçbir problem olmuyor sadece ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak dinlenmemi tavsiye etmişti doktorum , onun dışında hiçbirsye etkisi yok..
günaydın canım çok geçmiş olun , sanırım salgın var eşimde grip oldu o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ondan...vitamin al bol bol dinlen..
banucum günaydın ii gezmeler arkadaşım keyfine bak oyalan birkaç gün kafan dağılsın...
Arkadaşlar herkese günmaydınlar bu arada , hayırlı günler diliyorum...
gülincim sanada kocaman bi gümaydınnnnnn öpüyorum seni.
Maber bakalım şekerjim..
Yok yok kötü değilim en azından asabiyliliğim yok hehehe:
Buda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?