Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydııııın kızlar..:) Geçmiş sayfaları okuyamadım, kocişle dışarı çıkcaz birazdan ama gelip bi bakayım size dedim:) Harika bir gün olsun hepimizeee..

Herkes iyidir inşallah, var mı bi gelişme??

Özleeeeeeemm, eğer seni yakalayamazsam bugün doktordan önce, hiç telaşe etme yavru, kafanı boşalt, doktordayken de güzel şeyler hayal et, mesela bütün kızlar toplanmışız, göbüşler dolu, bi dolu karnı burnunda kıza bakıyor herkes ama bizim umrumuz değil kakara kikiri gülüp eğleniyoruz.. :) Bol şans tatlım...

Son düzenleme:

saol bebeğim yok karar verdim ilk andan itibaren hiçbirşekilde herhangi br alet edevat makine ıvırtı zıvırtı bakmıcam. fobilerim bunlar ya:) onları gormessem sorun yok demektir. hayal edicem, bugunleri düşünerek güldüğümüzü:):):) çok öpüorum canım benimmmm

günaydın şekerim senden naber benim kendi adıma bi haberimyok şimdilik beysaldan bekliyom bide senden of gel mart gel..
ama hiç ağırmadığı kadar bel ağrısı çekiyorum of ofç..

benimki de 6 mart ama pozitif düşünemiyorum (
Hoşgeldin tatlım aramıza ekliyorum listeye bol şans mart için:)

günaydın şekerim senden naber benim kendi adıma bi haberimyok şimdilik beysaldan bekliyom bide senden of gel mart gel..
ama hiç ağırmadığı kadar bel ağrısı çekiyorum of ofç..
İnşallah bebiş geliyor bebiiiiiş bitanemmm.. değecek bu ağrılara inşallah:)))
Ben iyiyim ama çıkıyorum şimdi akşama gelip okurum yadıklarınızı artık..

Bakma tatlım en güzeli, dediğim hayal kur sen, seni mutlu edecek şeyleri düşün bi de bizi düşün.. o da kar etmezse benim eli sopalı halimi düşün kesin işe yarar:))))))

Bu arada, Beysal naptın tatlım test yapacak mısın bugün? Berceste seni de merak etmekteyim.. Bir de Buca, sen de kan testi yapacaktın noldu o iş?

Akşama gelince cevapları göreyim ona göre:))))

Hepinizi çoooooooooooooook öpüyorum kızlar, şimdi evrak işleri ve koşturmacalı bir gün beni bekler.. Mucccccccckkkkkkkksssssss.....

Bu da Mart Listemizin son hali..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart

belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
seyda83 29 şubat

GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNNNNNNNN
NASILMIŞ BAKALIM BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYI ARKADAŞLARIM....

Ben niye bilemiyorum yahu, herkes emin benden ama:))) Yok bi de gelirse kırmızılar, boynum bükük kalacak size karşı:))
Ama tabii, İNŞALLAH diyorum..:)

Ne boynu bükük kalması beyaa.... kadınlık halleri bunlar, hepimizn başında bu işler kuşum :)))

süslen canım ama dikkat et begüm ün gazabına ugrama. baba için süslendiğini falan zanneder şimdi:) öpüyoruz cok. ii bak kendine
sorma, o benden önce koştu odasına, açtı dolabını...
''bu elbiseyi giymek istiyoğummm'' şeklinde diretti, sonunda amacına ulaştı, giyindi kuşandı bekledi babasını yine :)
tepem atıyor bu rekabet durumuna ... :))))

canım, o batmalar... aslında çekilme tipi şeyler mi?
batma da olabilir tabi belki ama.. asıl olması gereken, çekme türü bi hisler.. ince ince bi çekmeler..
''dur yavaş ol, ağır hareket et, hemen oturup kalkma.. az bi usturuplu kalk doğrul'' der gibi vücudun seni uyardığı çekmeler...
öyle mi sende?

yani akşamları adet oluyorum onu demek istedim bu akşamda olmazsam yarın test yaparım beennn
allah allah.. bekliyoruz...

ya ne sinir oluyosun sen bu kırmızılara bakiyim?
o kırmızıları görmek için, pek çok kadın ilaçlar içiyor.. haberin var mı senin?
şükret.. allaha şükret yavrucum... çok şükür, kırmızılar var.. bizlere umut oluyorlar.. döllenme imkanı olan yumurtalarımız var..
böyle bak olaya kuş :))

özleeeemmm... sakin ol tatlım ya....
yok bişey, bi gidicen.. bi gelicen.. oldu bitti gibi olacak.. merak etme :))

karar veremedim yapıp yapmamaya banucum :)

günaydın canım pek bi kıskanç gördüm seni hehehe:
şaka bi yana aman be sana öyle oldu bana böyle oldu bakalım martta ne olacak halimiz..

canım öncelikle günaydın ve tbrik ediyorum seni çok ,,,,bende 9-10 aydır uğraşıyorum dediklerin gibi yapıyorum herseyi ama nasip bakalım inşallah yakın zamanda ereriz hepimiz muradımıza..
herkese günaydın kızlar bugün nasılız bakalım geri sayım başladı malum yarın martın 1i..
Sabırsızlıkla bekliyos..
güldencim günaydın sanada mart 1 i gösterdimi başlayacaz bizde beklemeye inşallah hersey yolunda gider sende umudunu yitirme hiç tamam mıı kafaya takılacak birsy yok...
9 aycım günaydın arkadaşım , teste daha erken okuyor olman gerekiyor birçok kişinin gün geçmeden çıkmıyor az daha sabret günlerimiz geçsin o zaman yaparız hepberaber...
benimki de 6 mart ama pozitif düşünemiyorum (
günaydın güneşçim lütfen umutsuz olma , hayırlısı neyse onu yaşayacaz hepimiz..
gunaydın kızlar... Inş rabbim dualarımızı kabul eder....
hünaydın canımmm...inşallah hayırlı zamanlarda kabul olsun dualarımız..
ateş ölçümü ne için yapıyorsunuz arkadaşlar ben bu olayı kaçırdım ben hiç böle şeyler yapmıyorum...
herkese gunaydın arkadadşlarr
özlemim günaydın.....
günaydın arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki
günaydın beysal az daha sabret eğer adetin düzenliyse 1 gün geciksin en azından , yada çok merak ediyorum diyorsan çok gecikmeden al bir test yap
ben hep sormayı unutuyorum doktora muayneye gittiğimde benim rahminin ters rahim oludğunu söledi bu durumda olan arkadaşlar varmı herhangi bir sorun yaşadılar mı
rahim tersliği banada söylenmişti hiçbir problem olmuyor sadece ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak dinlenmemi tavsiye etmişti doktorum , onun dışında hiçbirsye etkisi yok..
günaydın kızlarrrrr çok hastayım yaa grip oldum (((((50:
günaydın canım çok geçmiş olun , sanırım salgın var eşimde grip oldu o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ondan...vitamin al bol bol dinlen..

banucum günaydın ii gezmeler arkadaşım keyfine bak oyalan birkaç gün kafan dağılsın...

Arkadaşlar herkese günmaydınlar bu arada , hayırlı günler diliyorum...

ben bi baktım size.. ne var ne yok diye..
ama kaçtım şimdi..
kahvaltı hazırlıcam :)) malum, iki dünür ve bir eltim var evde :)))

herkese çok güzel bir gün diliyorum...

özlemcim, kendini ferah tut, sıkma canını.. güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

başbaşşşşşş

günaydın canım pek bi kıskanç gördüm seni hehehe:
şaka bi yana aman be sana öyle oldu bana böyle oldu bakalım martta ne olacak halimiz..

:))) martta ışıl ışıl olucak hepimizin yüzü.. eminim, inanıyorum güldencim...

kırmızıları görmek de bişeydir.. göremeyen o kadar çok kadın varki.... çok şükür, kırmızılarımız var :)))

gülincim sanada kocaman bi gümaydınnnnnn öpüyorum seni.
maber bakalım şekerjim..
yok yok kötü değilim en azından asabiyliliğim yok hehehe:
buda güzel

inşallah yalelcim inşallah bu arada çok haklısın oyüzden şükr ediyoruz hep mesela benim adetim asla gecikmez hiç merakta bırakmaz beni hep önce gelir sağolsun hahahahaha:
bu arada sana kolay gelsin canım..

gülincim sanada kocaman bi gümaydınnnnnn öpüyorum seni.
Maber bakalım şekerjim..
Yok yok kötü değilim en azından asabiyliliğim yok hehehe:
Buda güzel

ne güzel canım ya sizin iyi olduğunuzu bilmek rahatlatıyor beni , panik ve umutsuz biri olduğu zaman bende heyecan yapıyorum panik yapıyorum huzursuz oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…