- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.541
GÜNAYDDDDIIIIINNNNNNNNNNNNN
NASILMIŞ BAKALIM BENİM GÜZEL HAMİŞ ADAYI ARKADAŞLARIM....
Ne boynu bükük kalması beyaa.... kadınlık halleri bunlar, hepimizn başında bu işler kuşum :)))
sorma, o benden önce koştu odasına, açtı dolabını...
''bu elbiseyi giymek istiyoğummm'' şeklinde diretti, sonunda amacına ulaştı, giyindi kuşandı bekledi babasını yine :)
tepem atıyor bu rekabet durumuna ... :))))
canım, o batmalar... aslında çekilme tipi şeyler mi?
batma da olabilir tabi belki ama.. asıl olması gereken, çekme türü bi hisler.. ince ince bi çekmeler..
''dur yavaş ol, ağır hareket et, hemen oturup kalkma.. az bi usturuplu kalk doğrul'' der gibi vücudun seni uyardığı çekmeler...
öyle mi sende?
allah allah.. bekliyoruz...
ya ne sinir oluyosun sen bu kırmızılara bakiyim?
o kırmızıları görmek için, pek çok kadın ilaçlar içiyor.. haberin var mı senin?
şükret.. allaha şükret yavrucum... çok şükür, kırmızılar var.. bizlere umut oluyorlar.. döllenme imkanı olan yumurtalarımız var..
böyle bak olaya kuş :))
özleeeemmm... sakin ol tatlım ya....
yok bişey, bi gidicen.. bi gelicen.. oldu bitti gibi olacak.. merak etme :))
canım öncelikle günaydın ve tbrik ediyorum seni çok ,,,,bende 9-10 aydır uğraşıyorum dediklerin gibi yapıyorum herseyi ama nasip bakalım inşallah yakın zamanda ereriz hepimiz muradımıza..
güldencim günaydın sanada mart 1 i gösterdimi başlayacaz bizde beklemeye inşallah hersey yolunda gider sende umudunu yitirme hiç tamam mıı kafaya takılacak birsy yok...
9 aycım günaydın arkadaşım , teste daha erken okuyor olman gerekiyor birçok kişinin gün geçmeden çıkmıyor az daha sabret günlerimiz geçsin o zaman yaparız hepberaber...
günaydın güneşçim lütfen umutsuz olma , hayırlısı neyse onu yaşayacaz hepimiz..
hünaydın canımmm...inşallah hayırlı zamanlarda kabul olsun dualarımız..
ateş ölçümü ne için yapıyorsunuz arkadaşlar ben bu olayı kaçırdım ben hiç böle şeyler yapmıyorum...
özlemim günaydın.....
günaydın beysal az daha sabret eğer adetin düzenliyse 1 gün geciksin en azından , yada çok merak ediyorum diyorsan çok gecikmeden al bir test yap
rahim tersliği banada söylenmişti hiçbir problem olmuyor sadece ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak dinlenmemi tavsiye etmişti doktorum , onun dışında hiçbirsye etkisi yok..
günaydın canım çok geçmiş olun , sanırım salgın var eşimde grip oldu o yüzden uzak durmaya çalışıyorum ondan...vitamin al bol bol dinlen..
banucum günaydın ii gezmeler arkadaşım keyfine bak oyalan birkaç gün kafan dağılsın...
Arkadaşlar herkese günmaydınlar bu arada , hayırlı günler diliyorum...
günaydın kızlar az önce haberlere göz atıyordum antepde 17 yaşındaki bir bayan hastane tuvaletinde doğum yapıp çocuğu klozete bırakmış hastenedekiler sesleri duyup çocuğu kurtarmışlar nasıl kıydıysa o sabiye((
günaydın kızlar az önce haberlere göz atıyordum antepde 17 yaşındaki bir bayan hastane tuvaletinde doğum yapıp çocuğu klozete bırakmış hastenedekiler sesleri duyup çocuğu kurtarmışlar nasıl kıydıysa o sabiye((
gunaydın cnm. böle insan lar cok var. korunmayı bilmolar ama o haltı yemeyi çok ii biliolar. bunun hesabını öbür tarafta nasıl verecekler ya
günaydın sanada yaaaa bun nasıl birşey ya benim bötyle haberleri okurken kanımdonuyogerçekten ..
ne yazacağımı bilemiyorum yine kan beynime sıçradı resmen buna varya en ağıır cezayı vereceksin resmen adam öldürme gibi yargılayacaksın..
kimi bilemez kimi bulamaz 2 tane varmış o yaşta 3. çocuk nasıl üzüldüm anlatamam ifadesi alınıp bırakılır eminim
Allah ıslah etsin canım cok buyuk gunay cook. Allah kimseyi bu yanlışa düşürmesin
iyiyim bende bekliyoruz az kaldı malum umarım güzel haberlerle geliriz,,, yaw şu hastane meselesi nedir yaw benim bildiğim özlem gider aslanlar gibi yatar muayenesini olur filmini çektirir çıkar yaw dimi amagunaydın cnm. kuzum ben olsam benimde tepem atardı, düşünsene rekabet etmek için çaba bile sarf edemiosun:) direk elden teslim:):) baba-kız aşkı her zaman böyle değilmidir zaten. cok guzel zamanlar bunlar:)
sakin olmaya calışıom cnm, yarın guzel haberlerle gelcem inşşş
gunaydın balımm, nasılsın?
isim farketmez hayatım ben anladım seni,,,, heyecan varmı yokmu pek bilemedim ama umut var tabiki beklemedeyim... her yazdığınızı okuyorum ama herseye cevap yazamıyorum. ama izlenmektesiniz..tülincim sana gülin yazmışım ay pardon şekerim sen iyi ol sitres yok rahat ol canım rahat...
sendende güzel haber bekliyorum bennn..
bu arada sanada günaydın ela bebek..
bütün tüğlerim dikeldi yemin ediyorum içim bulandı allah vicdan versin ,, ben başka bişi diyemiyorum, hah özlemimin dediği gibi yatarlar kalkarlar habire korunmayı bilmezler sonrada doğurup doğurup atarlar bölegünaydın kızlar az önce haberlere göz atıyordum antepde 17 yaşındaki bir bayan hastane tuvaletinde doğum yapıp çocuğu klozete bırakmış hastenedekiler sesleri duyup çocuğu kurtarmışlar nasıl kıydıysa o sabiye((
Günaydın bayanlar
Ben evdeyim bugün, Ankara da kar tatili :)) uzun zamandır yazamadım, geçmişi okuyup geliyorum...
iyiyim bende bekliyoruz az kaldı malum umarım güzel haberlerle geliriz,,, yaw şu hastane meselesi nedir yaw benim bildiğim özlem gider aslanlar gibi yatar muayenesini olur filmini çektirir çıkar yaw dimi ama
isim farketmez hayatım ben anladım seni,,,, heyecan varmı yokmu pek bilemedim ama umut var tabiki beklemedeyim... her yazdığınızı okuyorum ama herseye cevap yazamıyorum. ama izlenmektesiniz..
bütün tüğlerim dikeldi yemin ediyorum içim bulandı allah vicdan versin ,, ben başka bişi diyemiyorum, hah özlemimin dediği gibi yatarlar kalkarlar habire korunmayı bilmezler sonrada doğurup doğurup atarlar böle
of negüzel keşkem bende ankarada olsamyaaaa:
tülincim sen izlemeye devam et tatlım zaten bende bazen yazamıyorum bakıyorum sadece hatta bazen bakamıyorum bile..
ya bişey söylüyecem şöyle bizi uyutsalşar hepimiz martın sonunda uyansak ve bi baksak hopp hamileyiz nasıl fikir ama hehehe:
geçer geçer hayatım takılma sen birseyeevet tülinim accık kaldı, senden de umitliyim :) uavrum ne bilim heyecan yaptım ya bir an once olsun bitsin artıkın nedir bu ya:)
wallahi bilmiorum kuzum ben ya bu kaar vicdansızlık yok yani yok, bole kaç tane haber okudum. yemeyin uleeeeyyyn o zaman bu haltı
of negüzel keşkem bende ankarada olsamyaaaa:
tülincim sen izlemeye devam et tatlım zaten bende bazen yazamıyorum bakıyorum sadece hatta bazen bakamıyorum bile..
ya bişey söylüyecem şöyle bizi uyutsalşar hepimiz martın sonunda uyansak ve bi baksak hopp hamileyiz nasıl fikir ama hehehe:
teşekkür ederim cnm hemde coooookk teşekkürler beni en iyi sen aydınlattın sabah 7,30 da ölçüyorum dilaltından yataktan cıkmadan . inş bebğim olur artık cnm . zaten doktorada gidiyorum yanında 5 martta yumurtlaa testim var. cnm .
Günaydııııın kızlar..:) Geçmiş sayfaları okuyamadım, kocişle dışarı çıkcaz birazdan ama gelip bi bakayım size dedim:) Harika bir gün olsun hepimizeee..
Herkes iyidir inşallah, var mı bi gelişme??
Özleeeeeeemm, eğer seni yakalayamazsam bugün doktordan önce, hiç telaşe etme yavru, kafanı boşalt, doktordayken de güzel şeyler hayal et, mesela bütün kızlar toplanmışız, göbüşler dolu, bi dolu karnı burnunda kıza bakıyor herkes ama bizim umrumuz değil kakara kikiri gülüp eğleniyoruz.. :) Bol şans tatlım...
:))) martta ışıl ışıl olucak hepimizin yüzü.. eminim, inanıyorum güldencim...
kırmızıları görmek de bişeydir.. göremeyen o kadar çok kadın varki.... çok şükür, kırmızılarımız var :)))
ne güzel canım ya sizin iyi olduğunuzu bilmek rahatlatıyor beni , panik ve umutsuz biri olduğu zaman bende heyecan yapıyorum panik yapıyorum huzursuz oluyorum..
günaydın sanada latacım..
ya tülincim doğru diyosun ömür geçiyo tabiki ama bekleyince zaman geçmiyo ..
bu arada ben kesin hastalanıyorum..
tüm belirtilervar şuanda..
doğum hemşiresi yengem var kızlar benim, bana dediki adet olacaksın gibi ağrıların olduğunda hiç tedirgin olma adet ağrılarıyla gebelik belirtileri aynıdır ,,o yüzden sizde tedirgin olmayın takiii kırmızıları görene kadar...günaydın sanada latacım..
ya tülincim doğru diyosun ömür geçiyo tabiki ama bekleyince zaman geçmiyo ..
bu arada ben kesin hastalanıyorum..
tüm belirtilervar şuanda..
ne demek canim rica ederim. cok dogru yapiyorsun olcumleri. bir kac degerin daha olsun tekrar bakalim. bu arada fertilityfriend.com adresncen cizebilirsin grafik. daha guzel gorunuyor. senin bat ne zamandi? daha var sanirim.
Gunaydin canim. Sana da guzel bir gun dilerim. Benim atesim geri yukseldi oyle bir gelisme var. Artik bekliyorum ne olursa olsun hazirim :)
yalele kesinlikle katiliyorum. bu saglikli olgumuzun bir gostergesi. bunu da dusunmek lazim kirmizilari gorunce. eger gorursek moral bozmadan bir sonraki ay icin hazirliklara baslicaz
tulun ates olcumunu yumurtlama takibi icin yapiyoruz. bir de regliden once atesin yuksek kalirsa hamilelik belirtisi olabilir o nedenle takip ediyoruz. ama asil amaci yumurtlama gununu ogrenmek.
bende öyle hissediyorum korkuyorum düşünmüyorum
bende öyle hissediyorum korkuyorum düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?