Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gunaydın cnm. kuzum ben olsam benimde tepem atardı, düşünsene rekabet etmek için çaba bile sarf edemiosun:) direk elden teslim:):) baba-kız aşkı her zaman böyle değilmidir zaten. cok guzel zamanlar bunlar:)
sakin olmaya calışıom cnm, yarın guzel haberlerle gelcem inşşş

gunaydın balımm, nasılsın?

tülincim sana gülin yazmışım ay pardon şekerim sen iyi ol sitres yok rahat ol canım rahat...
sendende güzel haber bekliyorum bennn..
bu arada sanada günaydın ela bebek..

günaydın kızlar az önce haberlere göz atıyordum antepde 17 yaşındaki bir bayan hastane tuvaletinde doğum yapıp çocuğu klozete bırakmış hastenedekiler sesleri duyup çocuğu kurtarmışlar nasıl kıydıysa o sabiye ((

gunaydın cnm. böle insan lar cok var. korunmayı bilmolar ama o haltı yemeyi çok ii biliolar. bunun hesabını öbür tarafta nasıl verecekler ya

günaydın sanada yaaaa bun nasıl birşey ya benim bötyle haberleri okurken kanımdonuyogerçekten ..
ne yazacağımı bilemiyorum yine kan beynime sıçradı resmen buna varya en ağıır cezayı vereceksin resmen adam öldürme gibi yargılayacaksın..

gunaydın cnm. böle insan lar cok var. korunmayı bilmolar ama o haltı yemeyi çok ii biliolar. bunun hesabını öbür tarafta nasıl verecekler ya

kimi bilemez kimi bulamaz 2 tane varmış o yaşta 3. çocuk nasıl üzüldüm anlatamam ifadesi alınıp bırakılır eminim

iyiyim bende bekliyoruz az kaldı malum umarım güzel haberlerle geliriz,,, yaw şu hastane meselesi nedir yaw benim bildiğim özlem gider aslanlar gibi yatar muayenesini olur filmini çektirir çıkar yaw dimi ama
tülincim sana gülin yazmışım ay pardon şekerim sen iyi ol sitres yok rahat ol canım rahat...
sendende güzel haber bekliyorum bennn..
bu arada sanada günaydın ela bebek..
isim farketmez hayatım ben anladım seni,,,, heyecan varmı yokmu pek bilemedim ama umut var tabiki beklemedeyim... her yazdığınızı okuyorum ama herseye cevap yazamıyorum. ama izlenmektesiniz..
bütün tüğlerim dikeldi yemin ediyorum içim bulandı allah vicdan versin ,, ben başka bişi diyemiyorum, hah özlemimin dediği gibi yatarlar kalkarlar habire korunmayı bilmezler sonrada doğurup doğurup atarlar böle

evet tülinim accık kaldı, senden de umitliyim :) uavrum ne bilim heyecan yaptım ya bir an once olsun bitsin artıkın nedir bu ya:)
wallahi bilmiorum kuzum ben ya bu kaar vicdansızlık yok yani yok, bole kaç tane haber okudum. yemeyin uleeeeyyyn o zaman bu haltı

of negüzel keşkem bende ankarada olsamyaaaa:
tülincim sen izlemeye devam et tatlım zaten bende bazen yazamıyorum bakıyorum sadece hatta bazen bakamıyorum bile..
ya bişey söylüyecem şöyle bizi uyutsalşar hepimiz martın sonunda uyansak ve bi baksak hopp hamileyiz nasıl fikir ama hehehe:

harıkaaaaaaaa bır fıkır zaman gecmek bılmıyo sankıı:))bu arda hepınıze gunaydıııınnnnn....

geçer geçer hayatım takılma sen birseye

aslında gerek yok böle bişi,,, zaman ne kadarda çabuk akıp geçiyor farkında değiliz odaklandığımız için bir tarihe bize geçmiyor gibi geliyor ama ömür geçiyor aslında... o yüzden tarihlere odaklanmadan çıkarmak lazım hayatın tadını

günaydın sanada latacım..
ya tülincim doğru diyosun ömür geçiyo tabiki ama bekleyince zaman geçmiyo ..
bu arada ben kesin hastalanıyorum..
tüm belirtilervar şuanda..

ne demek canim rica ederim. cok dogru yapiyorsun olcumleri. bir kac degerin daha olsun tekrar bakalim. bu arada fertilityfriend.com adresncen cizebilirsin grafik. daha guzel gorunuyor. senin bat ne zamandi? daha var sanirim.

Gunaydin canim. Sana da guzel bir gun dilerim. Benim atesim geri yukseldi oyle bir gelisme var. Artik bekliyorum ne olursa olsun hazirim :)

yalele kesinlikle katiliyorum. bu saglikli olgumuzun bir gostergesi. bunu da dusunmek lazim kirmizilari gorunce. eger gorursek moral bozmadan bir sonraki ay icin hazirliklara baslicaz

ne güzel canım ya sizin iyi olduğunuzu bilmek rahatlatıyor beni , panik ve umutsuz biri olduğu zaman bende heyecan yapıyorum panik yapıyorum huzursuz oluyorum..

tulun ates olcumunu yumurtlama takibi icin yapiyoruz. bir de regliden once atesin yuksek kalirsa hamilelik belirtisi olabilir o nedenle takip ediyoruz. ama asil amaci yumurtlama gununu ogrenmek.

günaydın sanada latacım..
ya tülincim doğru diyosun ömür geçiyo tabiki ama bekleyince zaman geçmiyo ..
bu arada ben kesin hastalanıyorum..
tüm belirtilervar şuanda..
doğum hemşiresi yengem var kızlar benim, bana dediki adet olacaksın gibi ağrıların olduğunda hiç tedirgin olma adet ağrılarıyla gebelik belirtileri aynıdır ,,o yüzden sizde tedirgin olmayın takiii kırmızıları görene kadar...

tamam yumurtlama takibinde bende dikkat ediyordum ama şuan dikkat etmedim hiç ara ara bakayım o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…