Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

teşekkür ederim cnm...
teşekkür ederim cnm inş....

bana tünaydın yokmu , sen bana kızmıştın seni unuttum diye ben de sana kızdım şimdi...
peki tülincim ama doktorun senin yumurtalarınla ilgili bişey söyledimi bana direk verdide bende oyüzden çok kararsız kaldım nebileyim..

tabiki söyledi bu ilaca başlamadan önceki ay yumurtlama dönemimde pzt. -çarşmb. - cuma takip etti yumurtlar büyümedi..sonraki ay adetimin 2, günü benen hormon testleri istedi onları yaptırdım testler temiz çıktı 3, günüde kolemeni kullanmaya başladım..şuanda duphoston hapını içiyorum bugün sonuncusunu içecem hatta

yok tatlımne sakıncası olsun asker astsubay..ıslerı cok zor bende calısyordum ama konyanın bır ılcesındeyız ben baslayamadım hala....

askerlik zor meslek muhakkak emir komuta zinciri altında yaşamak kolay bişi değil...hayırlısı bebeğim sende evde otururken bebeğini doğur onu büyüt işte..

gulden tulın haklı benım arkadas da o ılac uzerıne haımle kalmıstı doktoruna falan mı guvenemedın yada ıyıden ıyı bır arastırsaydın bence daha fazla bekleme yınede ıyıce bır arastır doktorundan ıyıce bır bılgı al olmazsa bu ay kullanırsın ama dılegım ıns kullanamana gerek kalmasın koca gobuslu olursun:)))

iişte beni özel bi takibe almadıkisadece muaineye gittiğimde baktı sonra ne hormon testi istedi nede başka bişey zaten kafamda oyüzden karıştı yani sırf yaşım 32 diyemi bana klomeni verdi bilmiyorum ama eğer bana gerekli açıklamayı yapsaydı zaten içerdim ben..
Ben sadece gereksiz biyere içiğp sonra keşke demek istemiyorum..

aynen canım işte bak tülincim yazmış onun doktoru takip etmiş test isemiş sanıyorum ben güvenemedim..
Of of inşallah gerek kalmaz ama çok zor tatlım heheh:

ıyı yaparsın bır doktora gıtt ama bu kadar skıntı yaratam kendını ınanclı ınsanlarız hersey ALLAH dan gelıyo bunu aklından hıc cıkarma en ıyısını en dogrsunu bılen o dur bırde su var bak burada hıc tek degılız walla annemle bıle konusmuyorum artık yetıyosunuz kızlar herseyım oldunuz sende tek degılısın hepımız aynı dertteyızzz beraberce asacagız ıns tabıı uzme tatlı canını

ben seni anladım hayatım güzel yönlendirilmediğin için tereddütte kaldın sende haklsıın o zaman hastalandığının 2, günü başka bir doktora git istersen anlat herseyi ,,,eğer test falan isterse vakit kaybetme diye özellikle 2, günü dedim..sonra ondan sana açıklamalı anlatmasını iste, neden kullanman gerektiğini ne yapman gerektiği falan pişman umarım ii bir doktora denk gelirsin ve işin rast gider..

yok canım yanlız değiliz biliyorum ama işte hani adet olucağın zaman bi duygusallık oluyoya onu yaşıyom galiba neyse boşver sen beni..
Ben sizden güzel haberler alınca kendime gelicem..
Ben inanıyorum allahımın mutlaka bi bildiği vardır herherşeyde bi hayır vardır mutlaka..

Kim benmi kızdım sana cnm aaa aaa ne kızmazı cnm saçmalama bak sımdı kızıcam ama günaydın hayatım ben kımseye kızmadım hepiniz arkadaslarımsınız ve kızmak yok

Tulincim demek beni unuttun hee ve farkında değilim o zaman şimdi kızıyorum sana niye unuttun beni bakayım

askerlik zor meslek muhakkak emir komuta zinciri altında yaşamak kolay bişi değil...hayırlısı bebeğim sende evde otururken bebeğini doğur onu büyüt işte..

ıns tatlımm olursa bunu yapacagız yoksa 2 yıl sonra burdan tayın ıstecegız gıdecegım yerde bende goreve baslarım e malum bebısde olursa bıraz toparlamıs olur evet tulın ıslerı cok zor allah hepsının yardımcısı olsun....

aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır kaçak takılıyordum üye olmaya karar verdim 1.5 yıllık evliyim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama hala çocuğumuz olmadı her geçen ay hayalkırıklığı daha zor geçiyor bu hamilelik belirtileri yaşadım ilk defa bu sefer daha çok ümitlendim ama yine malesefle bitti adettim bittikten sonra doktora gidip rahim filmi çektiricem ben hiç tam anlamıyla muayene olmadım kisttim vardı onun için muayene oldum kistim düzeldikten sonra doktor bana iki yumurtalığında normal çalışıyo demişti ama şimdi kendimdende şüphe duymaya başladım rahim filmini çektirmek istiyorum çektireniniz var mı ne kadar sürüyo gidip çektirmek istiyorum dediğim zaman hemen o gün çekerler mi bu işlerin acemisi olarak bi bilen bana yardımcı olabilir mi?

tabıkı bende oyle oluyorum ve duygusal gunlerım ılerde bende yasayacagım ama ıste bırbırmıze destegımıze olan destegımızı esgırgemeyecegız kım bılır hafta da aynı dertten sen benımle ugrasırsın e malum hepmız buardayız beraber aglayıp beraber gulecegızz

selam kızlar nasılsınız hamiş haberi var mı
ben biraz önce okuldan geldim ve
TEST YAPTIM
VE NEGATİF sağlık olsun inşallah adet olmadıkça
umut vardır dimi kızlar benim siklusum 25 gün
bugün 22. gün ben erken yaptım belki
ama çok belirti var beni umutlandıran akıntının devam etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…