- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.581
Ohh maş. benimde aynı cnm iki gündür 36.4 yüksekmi sence 35 olmasından iyi ama 37 de bi göremedim
Aminnnnnnnn
Yap yap ama sen bilirsin cnm yada bi 2 gün geçsin öyle yap cnm:18:
Hoş geldin cnm hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişin olur
Herkeze tünaydın kızlarrrr ben valla erken uyananlardan değilim pekk nasılsın iyimisinizz banucum sevgiler
teşekkür ederim cnm inş....teşekkür ederim cnm...
bana tünaydın yokmu , sen bana kızmıştın seni unuttum diye ben de sana kızdım şimdi...ohh maş. Benimde aynı cnm iki gündür 36.4 yüksekmi sence 35 olmasından iyi ama 37 de bi göremedim
Aminnnnnnnn
Yap yap ama sen bilirsin cnm yada bi 2 gün geçsin öyle yap cnm:18:
Hoş geldin cnm hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişin olur
Herkeze tünaydın kızlarrrr ben valla erken uyananlardan değilim pekk nasılsın iyimisinizz banucum sevgiler
peki tülincim ama doktorun senin yumurtalarınla ilgili bişey söyledimi bana direk verdide bende oyüzden çok kararsız kaldım nebileyim..
latacım merak ettim eşin ne iş yapıyor sakıncası yoksaa... Nöbet falan deyince..
yok tatlımne sakıncası olsun asker astsubay..ıslerı cok zor bende calısyordum ama konyanın bır ılcesındeyız ben baslayamadım hala....
kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürüz ..
ben keşke kullansaydım derim...
ben kullandım ve olmadığı müddetçede kullanacam... Yumurta rezervi yeterli olmayan insanlara veriliyor bu hap bunu adetin 3,günü itibariyle içmeye başlıyorsun 5 gün boyunca içiyorsun. Sonrasındada adetinin 9. Gününden itibaren yumurta oluşumun takip ediliyor çatlamasına vs. Bakılıyor belirli aralıklarla bence içilmesi gereken bir ilaç yumurta olmayınca bebek nasıl olacak...
bana tünaydın yokmu , sen bana kızmıştın seni unuttum diye ben de sana kızdım şimdi...
Tabiki söyledi bu ilaca başlamadan önceki ay yumurtlama dönemimde pzt. -çarşmb. - cuma takip etti yumurtlar büyümedi..sonraki ay adetimin 2, günü benen hormon testleri istedi onları yaptırdım testler temiz çıktı 3, günüde kolemeni kullanmaya başladım..şuanda duphoston hapını içiyorum bugün sonuncusunu içecem hatta
gulden tulın haklı benım arkadas da o ılac uzerıne haımle kalmıstı doktoruna falan mı guvenemedın yada ıyıden ıyı bır arastırsaydın bence daha fazla bekleme yınede ıyıce bır arastır doktorundan ıyıce bır bılgı al olmazsa bu ay kullanırsın ama dılegım ıns kullanamana gerek kalmasın koca gobuslu olursun:)))
Bende öyle yyapıcam latacım sen merak etme ama olmazsa bide isstanbulda bi doktora gideyim ona göre başlıyayım diyorum bakalım kararsızlığımı yenersem yapıcam bişeyler..
Sanada tünaydın furtadoğ..
Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş..
iişte beni özel bi takibe almadıkisadece muaineye gittiğimde baktı sonra ne hormon testi istedi nede başka bişey zaten kafamda oyüzden karıştı yani sırf yaşım 32 diyemi bana klomeni verdi bilmiyorum ama eğer bana gerekli açıklamayı yapsaydı zaten içerdim ben..
Ben sadece gereksiz biyere içiğp sonra keşke demek istemiyorum..
ıyı yaparsın bır doktora gıtt ama bu kadar skıntı yaratam kendını ınanclı ınsanlarız hersey allah dan gelıyo bunu aklından hıc cıkarma en ıyısını en dogrsunu bılen o dur bırde su var bak burada hıc tek degılız walla annemle bıle konusmuyorum artık yetıyosunuz kızlar herseyım oldunuz sende tek degılısın hepımız aynı dertteyızzz beraberce asacagız ıns tabıı uzme tatlı canını
bana tünaydın yokmu , sen bana kızmıştın seni unuttum diye ben de sana kızdım şimdi...
tabiki söyledi bu ilaca başlamadan önceki ay yumurtlama dönemimde pzt. -çarşmb. - cuma takip etti yumurtlar büyümedi..sonraki ay adetimin 2, günü benen hormon testleri istedi onları yaptırdım testler temiz çıktı 3, günüde kolemeni kullanmaya başladım..şuanda duphoston hapını içiyorum bugün sonuncusunu içecem hatta
tulincim demek beni unuttun hee ve farkında değilim o zaman şimdi kızıyorum sana niye unuttun beni bakayım
askerlik zor meslek muhakkak emir komuta zinciri altında yaşamak kolay bişi değil...hayırlısı bebeğim sende evde otururken bebeğini doğur onu büyüt işte..
yok canım yanlız değiliz biliyorum ama işte hani adet olucağın zaman bi duygusallık oluyoya onu yaşıyom galiba neyse boşver sen beni..
Ben sizden güzel haberler alınca kendime gelicem..
Ben inanıyorum allahımın mutlaka bi bildiği vardır herherşeyde bi hayır vardır mutlaka..
ayni nedenle ben de evdeyim ne guzel di mi disarisi? :) guzel ankaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?