- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.561
karnım içten içe ağrıyo sonra benim hep hastalanmadan önce miydem bulanır oda var kasıklarımda öyle 2 gün ağrdı bugün yok ama birde akıntı geldi az önce bayağı kesin hastalanıyom yani ..
doğum hemşiresi yengem var kızlar benim, bana dediki adet olacaksın gibi ağrıların olduğunda hiç tedirgin olma adet ağrılarıyla gebelik belirtileri aynıdır ,,o yüzden sizde tedirgin olmayın takiii kırmızıları görene kadar...
tamam yumurtlama takibinde bende dikkat ediyordum ama şuan dikkat etmedim hiç ara ara bakayım o zaman...
karnım içten içe ağrıyo sonra benim hep hastalanmadan önce miydem bulanır oda var kasıklarımda öyle 2 gün ağrdı bugün yok ama birde akıntı geldi az önce bayağı kesin hastalanıyom yani ..
olsun güzelim hastalanırsakta üzülmek yok
yok canım üzülmüyecemya...
ama sadece kararsızım bana doktorum geçen ay kılomen başlademişti ve ben başlamadım birazdaha biz deneyelimdiye sonra eşimde bilince kötü oluyo pskoloji yapıyo ona çaktırmadan devam edelim istiyorum ama eğer bu ay klomene başlarsam mecburen haberi olacak oyüzden çok kararsızım gitsemmi doktora klomeni içiğp yoksa birazdaha devam etsemmi diye of ya çok kararsızım okkk..
o ilaç nedir ben bilmiyorum hiç ben doktora hem genel muayne için gittim hemde adetim 8-9 gün sürüo en aaşağı onu sormaya gittim o zaman bana adet düzenleyici vermişti ondan sonra 6 gün oluo artık sorun olmuo ama o dediğğin ilacı hiç duymadım ben
kılomeni kullanıyosun yumurtaları büyütüyo daha çabuk hamile kalmanı sağlıyo gibi bişey canım bu arada kullandıktan sonra doktora gidiyosun 2 3 günde bir takip ediyo ve sana birlikte olacağın zamanı söylüyo dimi tülüncim yanlışım varmı sen kulanmıştın yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyosam yine hehehe:
arkadaslar merhaba!oncelikle RABBİM'den tum evlat isteyenlere en hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etmesini dileri
.sizlerle tum hamilelik calismalrimda edinmis oldugum deneyimleri anlatmak isterim.oncelikle sunu soyleyeyimki hic de aman kafana taktikca olmaz cocuk gecerli degil(cunku ne kadar takmioruz desekte takioruz:) )sadece panige gerek yok hepsi bu:)soyleki agustos 2011de calismalara basladik,ekimde mecburoli bi ara werdik(yakinimin vefatiyla) daha sonra kasim ve aralikta tekrar denemeler yaptik hepsinde de sonuc basarisiz..ocakta ise isyerimde terfi ettigimden dolayi erteleme karari aldik ancak subatta bu dusuncemde degisti:) dedimki nasip kismet..ben sadece her zaman yaptigim gibi yumurtlama gunume fikkat ettim ve sadece o dokuz gunluk donemde(yumurtla gunu+yumurtlamadan 4gun once ve 4gun sonra)gun asiri iliskiye girdik.ve hemen kalkip banyo yapmadim,direkt uyudum(1saat uzansanizda olurmus arkadaslar)sonrasinda sadece ALLAH'a dua ettim..adetime 4-5gun kala saga yumurtaligimla kasigim arasinda hep batma hissettim(adet sancisindan farkli)bir de goguslerim hassaslasti..adetime 2gun kala o cok guvenilir(!)adetten 1hafta once bilen fortel gebelik testini yaptim sonuc negatif..adet gunum gelince(adetlerimde bebek calismalarina basladigim aydan sonra inanilmaz derecede bozuldugundan ki normalmis)test negatif ciktigindan cnm bidaha test yapmak istemedi.ama vucudumda farkliliklar hissediodum.he bi de surekli beyaz kokusuz akintim olmaya basladi adetime 3-4gun kala ve adet olacagim gun.ancak 2.gun de hastalanmayinca eczaneden test aldim yapio bi kebara koydum.o kadar alimisim ki tek cizgite birden ole bakayim dedim bir de ne goreyim pozitif!:) hemen hastaneye kostum test yaptirdim ve deger 160!doktorda mujdeli haberi verdi .daha sonra kasiklarimdaki agrim dewam ettigi icin doktorum gun asiri seri kan testine tabi tuttu beni ve sirasiyla degerlerim 233 ve 644de yukseldi.RABBİM'e cok sujur hicbir sorun yokmus simdi tek duam hayirlisiyla bebegimi kucagima saglikla alayim.yasadiklarinizi cok iyi anliyorum..her etki her belirti herkes de farkli olabilir sakin unutmayin.size tek onerim cocuk yapmaya karar werdiyseniz once guzelce muayene olun,esinize de test yaptirin ve sayet sorun yoksa en azindan kafaniz rahat sadece nasip olacak zamani bekleyin.herkese RABBİM gonlundekini versin kizlar insallah.opuyorum
öyle tabi tüliincim bakıcaz bakalım ..
bu arada latacım sen merak etme bence sende olacak bişeyler canım benim zaten hep erken gelir ve son adetimde başlama tarihi 5 şubattı demiştimya benim hep erken gelir 1 kaç gün sonrada damlalarım sürer diye ben oyüzden biliyorum ben senden umutluyum canım kendimdende eminim ..
ben keşke kullansaydım derim...yok canım üzülmüyecemya...
Ama sadece kararsızım bana doktorum geçen ay kılomen başlademişti ve ben başlamadım birazdaha biz deneyelimdiye sonra eşimde bilince kötü oluyo pskoloji yapıyo ona çaktırmadan devam edelim istiyorum ama eğer bu ay klomene başlarsam mecburen haberi olacak oyüzden çok kararsızım gitsemmi doktora klomeni içiğp yoksa birazdaha devam etsemmi diye of ya çok kararsızım okkk..
kılomeni kullanıyosun yumurtaları büyütüyo daha çabuk hamile kalmanı sağlıyo gibi bişey canım bu arada kullandıktan sonra doktora gidiyosun 2 3 günde bir takip ediyo ve sana birlikte olacağın zamanı söylüyo dimi tülüncim yanlışım varmı sen kulanmıştın yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyosam yine hehehe:
ayyy bı tanem benım walla bak bende umutlu dgeılım kızlar neler yazıyo gormuyomusun bunlardan hıc bırı bende de yok uzulmuyomuyum ıcten ıce ama ne olacagı varsa olacakk elımızden ne gelıyo hıc bırseycıkk takdır allahın e bırseylerde olmazsa tedavı olacagız kolay degıll tabıkı benım esım dahı desteklemez bu konuda benı zora gelemeyen bırı kesınlıkle bazen kızlar gunasırı ılıskıden bahseder erkekler dunden razı dıyorlar ama benım esım cok fazla oluyo dedı en sonunda walla ben adet bıttıkten sonra bır kac kez bırlıktelıım oldu oldu dıgerlerı benım ıstegımle kandırmalarımla oluyo e malum onun ısı gercekten cok agır oda rahat bır ısı olsa belkı oda bu kadar yanı bazen ısteksız olmayabılır ama gercekten cok cok yoruluyo dısarıda dun gece 23.30 da geldı e nobetlerı hafta sonu mesaılerı denetlemelrı bızım hayatımızı cok etkılıyo.. E sımdı esımde bazen problem yaratabılıyor ama fedakarlık ve elımzıdne gelenı yapacagız allah buyuktur belkıde bızım dunya ımtıhanımız ama bende kendımden umutlu dgeılım ama bu sefr cok bozulmayacagım morelımı bozmayacgım bundanda bır hıkmet var dıyebılcegım bunu kendımce karar aldım arkadasım benım canımm hıcc canını sıkma sımıdıdennn....
insallah canim. amin. EVET bugun yukseldi! oleeey :) senin nasil gidiyor?
gunaydın kızlar... inş Rabbim dualarımızı kabul eder....
Günaydın Arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki
mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza ... ve ilk çocuk için çalışmalara başladık... geçen ay hayal kırıklığı... yarında bat günü.... inşallah bu sefer vitaminlikten zigotluğa geçer bizimki :) dua edermisiniz bana ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?