Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

karnım içten içe ağrıyo sonra benim hep hastalanmadan önce miydem bulanır oda var kasıklarımda öyle 2 gün ağrdı bugün yok ama birde akıntı geldi az önce bayağı kesin hastalanıyom yani ..

olsun güzelim hastalanırsakta üzülmek yok

evet tatlım ama bu başka bişey ya yani eminim ben nerdeyse % 99 ..
hayırlısı artık canım ..

karnım içten içe ağrıyo sonra benim hep hastalanmadan önce miydem bulanır oda var kasıklarımda öyle 2 gün ağrdı bugün yok ama birde akıntı geldi az önce bayağı kesin hastalanıyom yani ..

senin tatlı canın sağolsun hastalandıysanda hayırlısı olsun , üzülmek yok ...

guldencım senınkı yanı bu tıp agrıların normal bence senınle bat tarıhlerımız aynı bende hıcc agrı acı yok umutsuz kalma senın yazdıkalrını okuyunca ben kendımden tamamen umudumu sılıyorum hıc agrım yok hafıf belım agrıyo arad bır goguslerım de sancı olur gıbı bır acı oluyo bu kadar bende sadcee kuruluk var 6 gundurr dusun yumurtlama haftasında ıken kuruluk basladı... bu yuzden sen hemen hastalanıyorum duusncen olmasın normal baksana herkez yazıyo hamılelık belırtılerı adet sancısı gıbı baslar dıyorlar e ozman ben sımdıden oturup aglamam lazım cunku bende hıc bırseycık yokk

Son düzenleme:
hımm bende duydum ama bakalım hayırlısı ya ne yapalım artık yapacak bişi yok

olsun güzelim hastalanırsakta üzülmek yok

yok canım üzülmüyecemya...
ama sadece kararsızım bana doktorum geçen ay kılomen başlademişti ve ben başlamadım birazdaha biz deneyelimdiye sonra eşimde bilince kötü oluyo pskoloji yapıyo ona çaktırmadan devam edelim istiyorum ama eğer bu ay klomene başlarsam mecburen haberi olacak oyüzden çok kararsızım gitsemmi doktora klomeni içiğp yoksa birazdaha devam etsemmi diye of ya çok kararsızım okkk..

canım kırmızıları gorursek uzulmek yok sakın ha, bidahaki ay olur inş. Hayırlı zamanda olsun canım benim sakın asma suratını hasta olursan. canın saolsun.

o ilaç nedir ben bilmiyorum hiç ben doktora hem genel muayne için gittim hemde adetim 8-9 gün sürüo en aaşağı onu sormaya gittim o zaman bana adet düzenleyici vermişti ondan sonra 6 gün oluo artık sorun olmuo ama o dediğğin ilacı hiç duymadım ben

öyle tabi tüliincim bakıcaz bakalım ..
bu arada latacım sen merak etme bence sende olacak bişeyler canım benim zaten hep erken gelir ve son adetimde başlama tarihi 5 şubattı demiştimya benim hep erken gelir 1 kaç gün sonrada damlalarım sürer diye ben oyüzden biliyorum ben senden umutluyum canım kendimdende eminim ..

kılomeni kullanıyosun yumurtaları büyütüyo daha çabuk hamile kalmanı sağlıyo gibi bişey canım bu arada kullandıktan sonra doktora gidiyosun 2 3 günde bir takip ediyo ve sana birlikte olacağın zamanı söylüyo dimi tülüncim yanlışım varmı sen kulanmıştın yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyosam yine hehehe:

hımm anladım :)

Ohh çok iyi ve çok iyi mantıklı düşünmüşsün cnm insan deneye deneye tecrübe kazanıyor takmamak konusunda dimi tebrikler allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza

ayyy bı tanem benım walla bak bende umutlu dgeılım kızlar neler yazıyo gormuyomusun bunlardan hıc bırı bende de yok uzulmuyomuyum ıcten ıce ama ne olacagı varsa olacakk elımızden ne gelıyo hıc bırseycıkk takdır allahın e bırseylerde olmazsa tedavı olacagız kolay degıll tabıkı benım esım dahı desteklemez bu konuda benı zora gelemeyen bırı kesınlıkle bazen kızlar gunasırı ılıskıden bahseder erkekler dunden razı dıyorlar ama benım esım cok fazla oluyo dedı en sonunda walla ben adet bıttıkten sonra bır kac kez bırlıktelıım oldu oldu dıgerlerı benım ıstegımle kandırmalarımla oluyo e malum onun ısı gercekten cok agır oda rahat bır ısı olsa belkı oda bu kadar yanı bazen ısteksız olmayabılır ama gercekten cok cok yoruluyo dısarıda dun gece 23.30 da geldı e nobetlerı hafta sonu mesaılerı denetlemelrı bızım hayatımızı cok etkılıyo.. e sımdı esımde bazen problem yaratabılıyor ama fedakarlık ve elımzıdne gelenı yapacagız allah buyuktur belkıde bızım dunya ımtıhanımız ama bende kendımden umutlu dgeılım ama bu sefr cok bozulmayacagım morelımı bozmayacgım bundanda bır hıkmet var dıyebılcegım bunu kendımce karar aldım arkadasım benım canımm hıcc canını sıkma sımıdıdennn....

Son düzenleme:
mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza ... ve ilk çocuk için çalışmalara başladık... geçen ay hayal kırıklığı... yarında bat günü.... inşallah bu sefer vitaminlikten zigotluğa geçer bizimki :) dua edermisiniz bana ???

ben keşke kullansaydım derim...

ben kullandım ve olmadığı müddetçede kullanacam... Yumurta rezervi yeterli olmayan insanlara veriliyor bu hap bunu adetin 3,günü itibariyle içmeye başlıyorsun 5 gün boyunca içiyorsun. Sonrasındada adetinin 9. Gününden itibaren yumurta oluşumun takip ediliyor çatlamasına vs. Bakılıyor belirli aralıklarla bence içilmesi gereken bir ilaç yumurta olmayınca bebek nasıl olacak...

latacım merak ettim eşin ne iş yapıyor sakıncası yoksaa... Nöbet falan deyince..

insallah canim. amin. EVET bugun yukseldi! oleeey :) senin nasil gidiyor?

Ohh maş. benimde aynı cnm iki gündür 36.4 yüksekmi sence 35 olmasından iyi ama 37 de bi göremedim

gunaydın kızlar... inş Rabbim dualarımızı kabul eder....

Aminnnnnnnn

Günaydın Arkadaşlar bugün benim bat ım ben heyecandan ölecem acaba bugün olmassam yarın yapıyımmı test sonuç çıkarmı ki

Yap yap ama sen bilirsin cnm yada bi 2 gün geçsin öyle yap cnm:18:

Hoş geldin cnm hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişin olur

Herkeze tünaydın kızlarrrr ben valla erken uyananlardan değilim pekk nasılsın iyimisinizz banucum sevgiler

Peki tülincim ama doktorun senin yumurtalarınla ilgili bişey söyledimi bana direk verdide bende oyüzden çok kararsız kaldım nebileyim..

Bende öyle yyapıcam latacım sen merak etme ama olmazsa bide isstanbulda bi doktora gideyim ona göre başlıyayım diyorum bakalım kararsızlığımı yenersem yapıcam bişeyler..
Sanada tünaydın furtadoğ..
Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…