- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.621
Çatlıcam bennn:
kasıklarımda garip grip şelerde hissetmeye başladım, sağ tarafımda dokunsan patlıcak gibi. Allah ım bu film olayı hiç ii gelmedi bana
çok güzel gerçekten.. hep tepemin tası atıyor sık sık, hem de diyorum.. birkaç yıl sonra, bu günlerini mumla arıcam ben bu sıpamın .. :))gunaydın cnm. kuzum ben olsam benimde tepem atardı, düşünsene rekabet etmek için çaba bile sarf edemiosun:) direk elden teslim:):) baba-kız aşkı her zaman böyle değilmidir zaten. cok guzel zamanlar bunlar:)
sakin olmaya calışıom cnm, yarın guzel haberlerle gelcem inşşş
günaydın kızlar az önce haberlere göz atıyordum antepde 17 yaşındaki bir bayan hastane tuvaletinde doğum yapıp çocuğu klozete bırakmış hastenedekiler sesleri duyup çocuğu kurtarmışlar nasıl kıydıysa o sabiye((
karnım içten içe ağrıyo sonra benim hep hastalanmadan önce miydem bulanır oda var kasıklarımda öyle 2 gün ağrdı bugün yok ama birde akıntı geldi az önce bayağı kesin hastalanıyom yani ..
dua ederiz elbette, hoşgeldin aramıza..mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza ... ve ilk çocuk için çalışmalara başladık... geçen ay hayal kırıklığı... yarında bat günü.... inşallah bu sefer vitaminlikten zigotluğa geçer bizimki :) dua edermisiniz bana ???
selam kızlar nasılsınız hamiş haberi var mı
ben biraz önce okuldan geldim ve
TEST YAPTIM
VE NEGATİFsağlık olsun inşallah adet olmadıkça
umut vardır dimi kızlar benim siklusum 25 gün
bugün 22. gün ben erken yaptım belki
ama çok belirti var beni umutlandıran akıntının devam etmesi
Mehabalar..Ben de ovulasyon testi yapıyorum..Adetin 17. günü hala yumurtlamamışım teste göre..Öffffff((
Merhaba canım..Evet varmış öyle bir şey..Ama ne kadar geç olacak belli değil işte...Kullandığım test iyi bir test..Bu gün de yumutlamamışım diye üzülüyor insan ister istemez...Acaba bu ay yumurtlamıcakmıyım diye düşünüyorum zaman zaman..Hayırlısı artık...
Tatlım bende de akıntı vardı dün bugun yok kesilmiş bide bende de öyle batmalar yok çok nadir geliyor gidiyor bat 4
senin ilk çocukmu cnm peki ??*
Evt cnm olursa benim ilk olucak inş. olurr hepimiz için inş. kırmızıları gören arkadaslarım ıcınde birdahakine inş. olur tatlım
Çatlıcam bennn:
kasıklarımda garip grip şelerde hissetmeye başladım, sağ tarafımda dokunsan patlıcak gibi. Allah ım bu film olayı hiç ii gelmedi bana
Cnm hamileliğe vurmamaya çalış dur bakalım beyin oyunda oynuyor sonra insan üzülüyor hadi hayırlısı inş. bebeiştir
:)) beklemeye değer... bekle bakalım annesi.. sürpriz yapacak meleğin sana.. istediği zaman gelecek :))24 saat sana şimdi bir ömür gibi gelir hadi inş.
Çatlıcam bennn:
yok canım daha degil. 3 te cıkıcam işyerinden doktora gidicemmm
:))sıkılmak yok cıcı anne:)ben de de bu ay doktor 16.ve 17 gunu yumurtlayacksın dedı ama gel gorkı o tarıhlerden ıtıbaren kuruluk basldı sızın tecrubelı deneyımınızle sunu sorcagım yumurtlama oldugun da kesın akıntı olması sart degılmı az yada cok hıc olmazsa akıntı olması sart mı yanı cunku o gunlerde bende akıntı hıc yoktu esımde yanımda yoktu ozmanları benım bırlıktelıgım olmamamıstı...ama ondan once kı hafta yogun akıntım vardı ozman bır kac calısmam olmustu yanı ben bu ay sogan kuru kullandım bana oyle gelıyo kı erken oldu yumurtlamam...
ne için çektrdin cnm .. tedavi parçasımı ???
çok güzel gerçekten.. hep tepemin tası atıyor sık sık, hem de diyorum.. birkaç yıl sonra, bu günlerini mumla arıcam ben bu sıpamın .. :))
allah bu vicdansızların cezasını versin inşallah. nasıl bir kalp bunlarınki.. nasıl bir iç güdü.. nasıl bir annelik duygusu.... nasıl bi insanlık.. ben bilemiyorum hiç.
dur bi dur.. kırmızıları görmeden, yelkenleri suya indirmek yok...
kırmızılar gelirse de hoşgelirler sefalar getirirler... sağlık belirtisi onlar, unutma şekerim :)
dua ederiz elbette, hoşgeldin aramıza..
allah yüzünü güldürsün, hepimize versin birer güzel melek...
:) olsun..
dur bi bekle... sen erken gebelik testi mi yaptın? normal gebelik testi mi yaptın?
erken gebelik testi değilse, gününü geçmesini beklemen lazım tatlım. hem de sabah ilk idrarla yapacaksın.
bu sonuç, kesin değil.... bekle azıcık şekerim :)
ben o ovulasyon testlerine güvenmiyorum narmik.
boşver, takılma canım sen onun gülmeyen suratlarına...
Mehabalar..Ben de ovulasyon testi yapıyorum..Adetin 17. günü hala yumurtlamamışım teste göre..Öffffff((
yok ya daha bişi çektirmedim cnm, 3 te gidicem.
evet canım boşveerr tadını cıkar sen bunlerin:) arada attırıver tepeni bişicik olmas. ilerde sen babana suslenirdin beni süsletmezdin, bende sna fitil olurdum dersin, gülersiniz birlikte:))) ay ne gusellllll
:)) beklemeye değer... bekle bakalım annesi.. sürpriz yapacak meleğin sana.. istediği zaman gelecek :))
Cnm üzülme dicem ama üzülmemeye çalış ben de regl olucam hiç bebiş varmış gibime gelmiyor artık üzülsem mi üzümesem mi şaşırdım vallahi phoffffff
Evt cnm olursa benim ilk olucak inş. olurr hepimiz için inş. kırmızıları gören arkadaslarım ıcınde birdahakine inş. olur tatlım
Cnm hamileliğe vurmamaya çalış dur bakalım beyin oyunda oynuyor sonra insan üzülüyor hadi hayırlısı inş. bebeiştir
yok ben hamileliğe vurmuyorum ki zaten, tamamen stress e vuruyorum su anda:))
:)) beklemeye değer... bekle bakalım annesi.. sürpriz yapacak meleğin sana.. istediği zaman gelecek :))
nasıl ya? çektirmedinki sen? akşama doğru değil miydi senin randevun?
yok bebeğim ya üç te çıkıcam ofisten. doktor 5 gidi yada daha erken burda olursun dedi.
canim benim kiz kasma kendini bu kadar, relax ol rahat ol, hem bak ne güzel tüplerin bu filmden sonra daha
acik olacak, sen bu ay calismalari kesinlikle degerlendir :)
anacım bu doktor bana guzel şeyler solesin ahanda bak buraya yazıom adamımı kaçırmassam bu ay bende özlem degilim. kaçacak adam benden. kesin nöbet yazdırır kendine bu:):)
inş cnm... 3 yıl boyunca hep hayır istemiyorum dedim durdum... ama iki aydır yaşadığım beklenti ve sonrasında hayal kırıklığı zormuş... onun için hepimiz için Allahım en güzelini , en hayırlısını nasip eder ve hamiş hamiş resimler paylaşırz :)
yok bebeğim ya üç te çıkıcam ofisten. doktor 5 gidi yada daha erken burda olursun dedi.
Cnm üzülme dicem ama üzülmemeye çalış ben de regl olucam hiç bebiş varmış gibime gelmiyor artık üzülsem mi üzümesem mi şaşırdım vallahi phoffffff
yok ben hamileliğe vurmuyorum ki zaten, tamamen stress e vuruyorum su anda:))
anacım bu doktor bana guzel şeyler solesin ahanda bak buraya yazıom adamımı kaçırmassam bu ay bende özlem degilim. kaçacak adam benden. kesin nöbet yazdırır kendine bu:):)
Özlemcim bitti dimi seninde adetin, biz ayni gün olmustuk seninle :), valla bende bu ay esime dedim surda 4-5 gün (ben adetliyken)
dinlen sonra bütün ay cok yorulacaksin :), adamlar valla kacacak bizden haklisin
ee.. nesi iyi gelmedi peki sana??
dur daha filmi çektirmeden, psikolojisine mi girdin yavrum sen :)))))
he tamam... sen strestesin :)))
rahatla, gevşe.. iç bi yeşil çay falan .. bi bitki çayı iyi gelir :))
he tamam... sen strestesin :)))
rahatla, gevşe.. iç bi yeşil çay falan .. bi bitki çayı iyi gelir :))
Canım işte ben de ne zaman yumurtladığımı tam kestiremediğim için ovulasyon testi aldım..Hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye...ben mikroenjeksiyon tedavisiyle hamile kaldığım için yumurta takibini dr. yapmıştı hep..ilaçla ,hormon tedavisiyle büyütülmüştü... Hatta çatlatma iğnesi ile yumurtalarım çatlatılmıştı... (
Yumurtlama zamanı illa herkeste akıntı olacak diye bir şey yok diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?