- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.601
selam kızlar nasılsınız hamiş haberi var mı
ben biraz önce okuldan geldim ve
test yaptım
ve negatifSağlık olsun inşallah adet olmadıkça
umut vardır dimi kızlar benim siklusum 25 gün
bugün 22. Gün ben erken yaptım belki
ama çok belirti var beni umutlandıran akıntının devam etmesi
çok bekledik ama bu kar tatilini, çok zor geliyordu karda kışta işe gitmek.
çalışmalar sona erdi, geri sayıma başladım ben
hahaha canım benim bu arada seni gördüm fotoğraflarını esmer güzelisin maşallah nazar değmesin, şaka yapıyorum hayatım takılıyorum
aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır kaçak takılıyordum üye olmaya karar verdim 1.5 yıllık evliyim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama hala çocuğumuz olmadı her geçen ay hayalkırıklığı daha zor geçiyor bu hamilelik belirtileri yaşadım ilk defa bu sefer daha çok ümitlendim ama yine malesefle bittiadettim bittikten sonra doktora gidip rahim filmi çektiricem ben hiç tam anlamıyla muayene olmadım kisttim vardı onun için muayene oldum kistim düzeldikten sonra doktor bana iki yumurtalığında normal çalışıyo demişti ama şimdi kendimdende şüphe duymaya başladım rahim filmini çektirmek istiyorum çektireniniz var mı ne kadar sürüyo gidip çektirmek istiyorum dediğim zaman hemen o gün çekerler mi bu işlerin acemisi olarak bi bilen bana yardımcı olabilir mi?
TEST YAPTIM
VE NEGATİFsağlık olsun inşallah adet olmadıkça
bugün 22. gün ben erken yaptım belki
TEST YAPTIM
VE NEGATİFsağlık olsun inşallah adet olmadıkça
bugün 22. gün ben erken yaptım belki
kızlar yorumlarınızı okuyorum ama bende akıntı falan yok ya((( ama kasıklarımda acayip batmalar var... iki taraflı hemde ...
Tatlım bende de akıntı vardı dün bugun yok kesilmiş bide bende de öyle batmalar yok çok nadir geliyor gidiyor bat 4
hayırlısı olsun o zaman bekleme moduna geçtin sende bat ne zamandı senin allah sabır versin ...
benim bat 1... ama delircem heyecandan :S halbuki son 24 saat ....
Mehabalar..Ben de ovulasyon testi yapıyorum..Adetin 17. günü hala yumurtlamamışım teste göre..Öffffff((
yok ben erken olduğunu biliyorum içim rahatladı sadece:)tatlım bak erken daha işte az daha sabret benimde akıntım çok birde kasığımdaki çekilmeler kasılmalar çok fazla akıntın nasıl geliyor senin
sağol da bu ay bekleyemedim işte hayırlısıTatkım aramıza hoş geldin rahim filmi çektirmedim bilmiyorum ama doktor dediyse çektir bence hayırlısıyla sağlıklı çıkar inş. ve bebişin gelir inş.
Erken yapmışın cnm hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım bir adet günün geçsin hadi inş. bebiş vardır
Kızlar saba tümerdeki küçük çocugu gördünüz mü junior maykıl yaa hehe
canım benim belki daha cok erkendir, biraz dha bekle bakalım. ama eger negatif ise de üzülme sakın lutfen. denemeye devamm
24 saat sana şimdi bir ömür gibi gelir hadi inş.
Merhaba çok özel bir annebelki geç yumurtlarsın öyle birşey varmı bide ama:44:
Tatlım bende de akıntı vardı dün bugun yok kesilmiş bide bende de öyle batmalar yok çok nadir geliyor gidiyor bat 4
Çatlıcam bennn:
kasıklarımda garip grip şelerde hissetmeye başladım, sağ tarafımda dokunsan patlıcak gibi. Allah ım bu film olayı hiç ii gelmedi bana
Mehabalar..Ben de ovulasyon testi yapıyorum..Adetin 17. günü hala yumurtlamamışım teste göre..Öffffff((
canim cektirdinmi rahim filmini ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?