Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım bak erken daha işte az daha sabret benimde akıntım çok birde kasığımdaki çekilmeler kasılmalar çok fazla akıntın nasıl geliyor senin

hahaha canım benim bu arada seni gördüm fotoğraflarını esmer güzelisin maşallah nazar değmesin, şaka yapıyorum hayatım takılıyorum

Biliyorum tatlım bende sana takılıyorum ne güzel şakalaşıyoruz işte Tşk ederim cnm o senin güzelliğin kaldırdım ama albümü

Tatkım aramıza hoş geldin rahim filmi çektirmedim bilmiyorum ama doktor dediyse çektir bence hayırlısıyla sağlıklı çıkar inş. ve bebişin gelir inş.

Erken yapmışın cnm hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım bir adet günün geçsin hadi inş. bebiş vardır

Kızlar saba tümerdeki küçük çocugu gördünüz mü junior maykıl yaa hehe

canım benim belki daha cok erkendir, biraz dha bekle bakalım. ama eger negatif ise de üzülme sakın lutfen. denemeye devamm

kızlar yorumlarınızı okuyorum ama bende akıntı falan yok ya ((( ama kasıklarımda acayip batmalar var... iki taraflı hemde ...

Tatlım bende de akıntı vardı dün bugun yok kesilmiş bide bende de öyle batmalar yok çok nadir geliyor gidiyor bat 4

Mehabalar..Ben de ovulasyon testi yapıyorum..Adetin 17. günü hala yumurtlamamışım teste göre..Öffffff ((

tatlım bak erken daha işte az daha sabret benimde akıntım çok birde kasığımdaki çekilmeler kasılmalar çok fazla akıntın nasıl geliyor senin
yok ben erken olduğunu biliyorum içim rahatladı sadece:)
akıntım sarımsıydı ama şimi normale döndü bugün beyaz:))
kasıklarda çekilme var hala

sağol da bu ay bekleyemedim işte hayırlısı
şimdi daha rahatım

canım benim belki daha cok erkendir, biraz dha bekle bakalım. ama eger negatif ise de üzülme sakın lutfen. denemeye devamm

elbetteki canım denemeye devam
ama bu ay adetin ilk üç günü
bunalım takılcam kendime söz verdim.)))

Merhaba çok özel bir anne belki geç yumurtlarsın öyle birşey varmı bide ama:44:

Merhaba canım..Evet varmış öyle bir şey..Ama ne kadar geç olacak belli değil işte...Kullandığım test iyi bir test..Bu gün de yumutlamamışım diye üzülüyor insan ister istemez...Acaba bu ay yumurtlamıcakmıyım diye düşünüyorum zaman zaman..Hayırlısı artık...

Çatlıcam bennn:
kasıklarımda garip grip şelerde hissetmeye başladım, sağ tarafımda dokunsan patlıcak gibi. Allah ım bu film olayı hiç ii gelmedi bana

Mehabalar..Ben de ovulasyon testi yapıyorum..Adetin 17. günü hala yumurtlamamışım teste göre..Öffffff ((

:))sıkılmak yok cıcı anne:)ben de de bu ay doktor 16.ve 17 gunu yumurtlayacksın dedı ama gel gorkı o tarıhlerden ıtıbaren kuruluk basldı sızın tecrubelı deneyımınızle sunu sorcagım yumurtlama oldugun da kesın akıntı olması sart degılmı az yada cok hıc olmazsa akıntı olması sart mı yanı cunku o gunlerde bende akıntı hıc yoktu esımde yanımda yoktu ozmanları benım bırlıktelıgım olmamamıstı...ama ondan once kı hafta yogun akıntım vardı ozman bır kac calısmam olmustu yanı ben bu ay sogan kuru kullandım bana oyle gelıyo kı erken oldu yumurtlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…