Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

olabilir gidim bi yeşil çay içim barim:)

evet evet psikolocim bozuldu yaw. doktor da eminim beni böle korku filmi izler gibi balan gözlerle gorunce hem kızacak hem gülecek:):)

aaa sen bi kendine gel bakalım tatlış...
al bi yeşil çay eline... ohhh.. azıcık keyif yap, nefes al.. rahatla arkadaşım.
bak fotoğraf koydum, gördün mü... motive ol :)) başka şeyler düşün de, havan değişsin :))

he tamam... sen strestesin :)))
rahatla, gevşe.. iç bi yeşil çay falan .. bi bitki çayı iyi gelir :))

ee.. nesi iyi gelmedi peki sana??
dur daha filmi çektirmeden, psikolojisine mi girdin yavrum sen :)))))

yumurta takıbıne gıtmedım tatlım sadece bat tarıhlerımı yazdım yanı SUBAT 7.OCAK 5. ARALIK 6 DIYE ODA CEVP OALARK 31 GUNDE BIR ADE OLUYONUZ VE YUMURTALAM TARIHIMDE 16.17 GUNDEN ITIBAREN BASLIYO DEDI AMA MALESEFF O DEDIGI TARIHLERDEN ITIBAREN BEN DE KURULUK DONEM BASALDI AMA BEN SOYLEDIM YA SOGAN KURU YAPTIM BU AY O TERS ETKI YAPIP ERKEN YUMURTLAMIS OLBILIRIMMM

0km begüm:)))))))) Allah iyiliğini versin emi, lafa bak. süpersin ya
canım kilo fazla yok gibi, incecik duruosun walla sadece göbüş var ya.

Eki Görüntüle 357688

bakın size iki foto daha :))

hamile fotoğrafım... doğuma 2 hafta kala...
diğeri de, sıfır kilometre BEGÜM :))

azıcık havanız değişsin....

Wuuu çok güzel cnm darısı başımıza inş.

Eki Görüntüle 357688

hamile fotoğrafım... Doğuma 2 hafta kala...
Diğeri de, sıfır kilometre begüm :))

yalel begümü öle görünce içim çekildi. Kalbim hızla atmaya başladı panik oldumm... Senin göbişin çok güzel büyümüş ama çok beğendim teşekkürler paylaşımın için..

Eki Görüntüle 357688

Yalelcim herhalde sezeryanla dogum yaptin dimi??? uyyy burus burus Begüm :))

Seninde pek kilon yok, benim nerdeyse simdiden var o kadar göbegim, millet soruyor kilomu aldin
yoksa hamilemisin, ufff kafayi yiyorum o zaman ben

Acaba rejim yapsam simdi olurmu, bide bebek istiyorum, nedersin???

Eki Görüntüle 357688

Ayyy maşallah çok tatlı Ben de hamile göbüşümü ve doğumdan 1 yıl sonra olan bir fotomu koyayım birazdan :) darısı tüm anne adaylarına olsun inşallah Aminnnn

az önce aldım nova marka bi test verdi eczacı utancımdan marka falan sormadan aldım bi test yarın sabah yappıcam ay çok utandım neden ya

Tülincim inşallah o dediğin doktorla karşılarım yani nediyeyimki ayyy bilemiyorum..
Yalelcim eminim kendimden tatlım ya benim anlamadığım benim ağrılarım öyle şimdi 4 5gün devam edecek ve hep damla damla gelecek sonra normale dönecek beni rahatsız eden bu sence bu normalmi canım
engin tecrübelerinle beni aydınlatırmısın lütfen..

ay Allahbağışlasın cnm... bendeeee istiyorummmmmmmm :2:

aaa ama ben asık surat görmek için eklemedim o fotoğrafları.. havanız değişsin diye.. azıcık kendinize gelin, pozitif bakın hayata diye...

Wuuu çok güzel cnm darısı başımıza inş.
inşallah canım benim.. inşallah
yalel begümü öle görünce içim çekildi. Kalbim hızla atmaya başladı panik oldumm... Senin göbişin çok güzel büyümüş ama çok beğendim teşekkürler paylaşımın için..
o fotoğrafta, çok fit görünüyor sadece tülin :)
aslında 28 kilo aldığım için, pek de şık bi hamiş olamadım ben.... eşşek yüküyle kilo aldım, şiştim de şiştim..

sezaryen evet .. benim kilom çoktu da, orda öyle görünüyor. sonra gerçek görüntümü de eklerim... önde bi koca göbk, arkamda bi koca popo... kapılardan sığamıyordum resmen ben :))
diyet miyet sakın.. beslenme çok önemli.. altyapı iyi olacak bebiş beklerken... :))

Ayyy maşallah çok tatlı Ben de hamile göbüşümü ve doğumdan 1 yıl sonra olan bir fotomu koyayım birazdan :) darısı tüm anne adaylarına olsun inşallah Aminnnn

koy da görelim... :))

az önce aldım nova marka bi test verdi eczacı utancımdan marka falan sormadan aldım bi test yarın sabah yappıcam ay çok utandım neden ya
haydi bakalım hayırlısııı... sonucu bekliyoruz :))

tatlım allah bagıslan gzuel kızını san da ben bır garıp oldum ya...(
amiinn..... herksin evladını bağışlasın, kimseyi anasız babasız evlatsız bırakmasın.
benimkini de bizden ayırmasın allahım...

allah sizlere de göstersin..
ama çok garip olmak için eklemedim ben onları... güzel bişeyler koyayım dedim.. ondandı..
silicem valla :)

normal güldencim, her şey normal..
ağrı da olur, sancı da olur, çekme de olur, batma da olur.. akıntı da olur.. kuruluk da olur..
hamilelik bu.. her bir hal normaldir :))
her bünye farklı tepkiler verir ... senin bünyen de böyle tepkiler veriyordur.. bilemeyiz tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…