- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.641
olabilir gidim bi yeşil çay içim barim:)
evet evet psikolocim bozuldu yaw. doktor da eminim beni böle korku filmi izler gibi balan gözlerle gorunce hem kızacak hem gülecek:):)
he tamam... sen strestesin :)))
rahatla, gevşe.. iç bi yeşil çay falan .. bi bitki çayı iyi gelir :))
ee.. nesi iyi gelmedi peki sana??
dur daha filmi çektirmeden, psikolojisine mi girdin yavrum sen :)))))
Özlemcim bitti dimi seninde adetin, biz ayni gün olmustuk seninle :), valla bende bu ay esime dedim surda 4-5 gün (ben adetliyken)
dinlen sonra bütün ay cok yorulacaksin :), adamlar valla kacacak bizden haklisin
evet canım dün itibari ile bitti. ay napalım ya, su anda ben bu kadar stressliyken onun beni arayıp gevşek gevşek konusması o kadar sinirime dokunuoki anlatamam:):):) rahat herif, korkuom diom nie ki dio elinni körü kapa teli delirtme beni dedim en sonunda:):):):) adamların bu süreçteki görevi çok rahat çoookk
Strese mi girdim nedir..Acaip başım ağrıyor... Habire şekerli şeyler yemek istiyorum..Benim adetim sözüm ona martın 11 inde ama belki daha geç olabilir..Çünkü bu aralar siklus uzadı...
latacım senin kaç günde bir adetin..Dr 16 veya 17. gün demiş ya yumurtlaman için...Ben de gidemiyorum ki dr a yumurta takibine...
aaa sen bi kendine gel bakalım tatlış...
al bi yeşil çay eline... ohhh.. azıcık keyif yap, nefes al.. rahatla arkadaşım.
bak fotoğraf koydum, gördün mü... motive ol :)) başka şeyler düşün de, havan değişsin :))
Eki Görüntüle 357688
bakın size iki foto daha :))
hamile fotoğrafım... doğuma 2 hafta kala...
diğeri de, sıfır kilometre BEGÜM :))
azıcık havanız değişsin....
evet canım dün itibari ile bitti. ay napalım ya, su anda ben bu kadar stressliyken onun beni arayıp gevşek gevşek konusması o kadar sinirime dokunuoki anlatamam:):):) rahat herif, korkuom diom nie ki dio elinni körü kapa teli delirtme beni dedim en sonunda:):):):) adamların bu süreçteki görevi çok rahat çoookk
hayatim bu erkeklerin yapisinda var, cok rahatlar, yani tek seninkinde olan bir özellik degil :)
bende benimkini bazen bogasim geliyor :)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim, nasılsınız???? Bugün Şubat sonu inşallah Mart hepimize uğur getirir bize güzel haberler verir hepimiz hayalimize kavuşuruz. Öyle bir psikolojideyim ki dün akşam rüyamda hani o korktuğum doktora gittim yani okdr net ki rüyam hala gözümün önünde doktora durumu anlatıyorum rüyamda ve muayene ediyor bana sadece kağıda büyük harflerle KONSANTRE OL diye yazıp elime tutuşturuyor, bir sinirim bozuldu uyanınca diyorum doktora bu ayda olmazsa geleyimmi yine diyorum gelme bekle diyo, Allahım ne yapacağımı şaşırdım inş bu ay yüzümüz güler bu ay kavuşuruz
Eki Görüntüle 357688
Eki Görüntüle 357688
hamile fotoğrafım... Doğuma 2 hafta kala...
Diğeri de, sıfır kilometre begüm :))
Eki Görüntüle 357688
Wuuu çok güzel cnm darısı başımıza inş.
ya bırak :))
erkek milleti... ''adam sen de.'' deyip geçiver :)))
her koyun kendi bacağından asılır özlem. bunu bi unutma canım.
her eş aynı değildir.. kimisi çok çok ilgilidir eşiyle, hamilelik süreciyle, bebeği ile, evi ile... her şeyi ile ailesiyle alakalıdır.
kimisi bir o kadar alakasızdır..
kimisi bi orta yol tutturup gidiyordur :))
her şekilde, bunlar erkek... senin yaşadığını, nasıl anlayabilirki?
benim kocam, allaha şükür, ilk tip erkek, ilgili versiyonu..
buna rağmen, bazen tartışıyoruz.. ''sen beni anlamıyorsun'' diyorum.
''nasıl anlıyım be kadın.. sen kadınsın, doğuruyorsun.. ben erkeğim döllüyorum.. farklıyız.. nasıl anlıyım seni'' diyor garibim :)) haklı.
çok kızma kocana, unutma sen de gerginsin.. yanlış anlaşmalar olmasın boş yere..
Eki Görüntüle 357688
ay allahbağışlasın cnm... Bendeeee istiyorummmmmmmm:2:
ay Allahbağışlasın cnm... bendeeee istiyorummmmmmmm:2:
inşallah canım benim.. inşallahWuuu çok güzel cnm darısı başımıza inş.
o fotoğrafta, çok fit görünüyor sadece tülin :)yalel begümü öle görünce içim çekildi. Kalbim hızla atmaya başladı panik oldumm... Senin göbişin çok güzel büyümüş ama çok beğendim teşekkürler paylaşımın için..
Yalelcim herhalde sezeryanla dogum yaptin dimi??? uyyy burus burus Begüm :))
Seninde pek kilon yok, benim nerdeyse simdiden var o kadar göbegim, millet soruyor kilomu aldin
yoksa hamilemisin, ufff kafayi yiyorum o zaman ben
Acaba rejim yapsam simdi olurmu, bide bebek istiyorum, nedersin???
Ayyy maşallah çok tatlıBen de hamile göbüşümü ve doğumdan 1 yıl sonra olan bir fotomu koyayım birazdan :) darısı tüm anne adaylarına olsun inşallah Aminnnn
ya bırak :))
erkek milleti... ''adam sen de.'' deyip geçiver :)))
her koyun kendi bacağından asılır özlem. bunu bi unutma canım.
her eş aynı değildir.. kimisi çok çok ilgilidir eşiyle, hamilelik süreciyle, bebeği ile, evi ile... her şeyi ile ailesiyle alakalıdır.
kimisi bir o kadar alakasızdır..
kimisi bi orta yol tutturup gidiyordur :))
her şekilde, bunlar erkek... senin yaşadığını, nasıl anlayabilirki?
benim kocam, allaha şükür, ilk tip erkek, ilgili versiyonu..
buna rağmen, bazen tartışıyoruz.. ''sen beni anlamıyorsun'' diyorum.
''nasıl anlıyım be kadın.. sen kadınsın, doğuruyorsun.. ben erkeğim döllüyorum.. farklıyız.. nasıl anlıyım seni'' diyor garibim :)) haklı.
çok kızma kocana, unutma sen de gerginsin.. yanlış anlaşmalar olmasın boş yere..
yok cnım ole buyuk bir tartışmamız olmadı bu konuda. ne derler nazlanıom biras:):):) saolsun dunden beri bıdı bıdı bıdı susmadım hiç en sonunda uyuyakalıp kurtuldu benim. canım benim dun ben sıkıntımı anlatırken sarıldı bebeğimiz olsa da olmasa da ben seni cok seviyorum dedi. cok hoşuma gitti. bende seni dedim sonr devam ettim gevezeliğime:):):) gıkını cıkarmadan dinledi beni ve sızdı
haydi bakalım hayırlısııı... sonucu bekliyoruz :))az önce aldım nova marka bi test verdi eczacı utancımdan marka falan sormadan aldım bi test yarın sabah yappıcam ay çok utandım neden ya
amiinn..... herksin evladını bağışlasın, kimseyi anasız babasız evlatsız bırakmasın.tatlım allah bagıslan gzuel kızını san da ben bır garıp oldum ya...(
Tülincim inşallah o dediğin doktorla karşılarım yani nediyeyimki ayyy bilemiyorum..
Yalelcim eminim kendimden tatlım ya benim anlamadığım benim ağrılarım öyle şimdi 4 5gün devam edecek ve hep damla damla gelecek sonra normale dönecek beni rahatsız eden bu sence bu normalmi canım
engin tecrübelerinle beni aydınlatırmısın lütfen..
tatlım allah bagıslan gzuel kızını san da ben bır garıp oldum ya...(
aaa ama ben asık surat görmek için eklemedim o fotoğrafları.. havanız değişsin diye.. azıcık kendinize gelin, pozitif bakın hayata diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?