- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.661
haydi bakalım hayırlısııı... Sonucu bekliyoruz :))
amiinn..... Herksin evladını bağışlasın, kimseyi anasız babasız evlatsız bırakmasın.
Benimkini de bizden ayırmasın allahım...
Allah sizlere de göstersin..
Ama çok garip olmak için eklemedim ben onları... Güzel bişeyler koyayım dedim.. Ondandı..
Silicem valla :)
normal güldencim, her şey normal..
Ağrı da olur, sancı da olur, çekme de olur, batma da olur.. Akıntı da olur.. Kuruluk da olur..
Hamilelik bu.. Her bir hal normaldir :))
her bünye farklı tepkiler verir ... Senin bünyen de böyle tepkiler veriyordur.. Bilemeyiz tatlım :)
haydi bakalım hayırlısııı... Sonucu bekliyoruz :))
amiinn..... Herksin evladını bağışlasın, kimseyi anasız babasız evlatsız bırakmasın.
Benimkini de bizden ayırmasın allahım...
Allah sizlere de göstersin..
Ama çok garip olmak için eklemedim ben onları... Güzel bişeyler koyayım dedim.. Ondandı..
Silicem valla :)
normal güldencim, her şey normal..
Ağrı da olur, sancı da olur, çekme de olur, batma da olur.. Akıntı da olur.. Kuruluk da olur..
Hamilelik bu.. Her bir hal normaldir :))
her bünye farklı tepkiler verir ... Senin bünyen de böyle tepkiler veriyordur.. Bilemeyiz tatlım :)
[ımg]http://img40.imageshack.us/img40/9299/40251171.jpg[/ımg]
bu hamileyken göbüşüm..hastanedeyken ara ara çekerdim göbüşü..sonra da süslerdim böyle :))
[ımg]http://img406.imageshack.us/img406/1601/zayif.jpg[/ımg]
bu da doğumdan 1 sene kadar sonra olan halim.alıntılamayın da fotoğafları silebileyim arkadaşlar çok rica ediyorum..:)
Maşallah bu ne çıtırlık narmik :)
ayyy ssüpersiniz yaaaa vallaha bayıldım sizeee:
Hadibakalım sizi tekrar öyle görmek istiyozzz...
Fotoğrafta 38,5 yaşında bir çıtırım hahahaha :))) Şubat 2012 itibariyle 39 oldum...
Sağolasın canım.Darısı başınıza en kısa zamanda inşallah..narmik ;
süpersin walla....
Sağolasın canım.Darısı başınıza..İki küçük bebeğe kimseden gram yardım almadan bakınca kilo milo kalmıyor haliyle..:))NARMIKCIM MASALLAH GOBUSE BAKK KOCAMAN E SONRA KI HALIN HAYRAN KALDIM WALLAHAnazar:
inanki en fazla 28 gösteriyorsun
Bu yazıyı kocama okutmam gerek
kesinlikle doğru ama... şok oldum yani yaşı söyleyince...
Kızlar ağzınızdan bal damlıyor :)) Yaşımdan biraz genç dururum evet..Pek minyon da değilim aslında...Tabi bu durumu ne kadar devam ettiririm bilemem..Menapoza girdim mi birden çökerim herhalde...
Son bir foto daha koyayım...Allah sizlere daha güzellerini nasib etsin inşallah :)
bu yazıyı kocama okutmam gerek :d
ne 35 i beee kandırma bizi:)))))))))) maşallah suphanallah hem sna hem yavrularına. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. cok guzelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?