Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayyy bwen bu begümü ksein yerim bak tutma beni..

Sanmıyorum canım dediğim gibi azönce baktığımda belli belirsiz bişeyler gelmeye başlamıştı sanki ee dedimya artık damla damla..
Neyse boşverelim bu konuyu
beysalcım sen utanma bu utanılacak bişey değil aksine mutlu edecek bişey..
özlemcim erkekler konusunda yalele katılıyorum ama allhtan benimkide ilgili erkek kısmına giriyo hahahaha
ama fazla ilgi..

Bu hamileyken göbüşüm..Hastanedeyken ara ara çekerdim göbüşü..Sonra da süslerdim böyle :))

Bu da doğumdan 1 sene kadar sonra olan halim.Alıntılamayın da fotoğafları silebileyim arkadaşlar çok rica ediyorum..:)

Son düzenleyen: Moderatör:

hayır hayır sılme ya ıste ben bıraz garıbımdır hastaneye gecen ay gıtmıstım orda da dolu dolu gobuslerı gorup ınsanların nefes alıp verırken bıle zorlukcektıklerını gorunce tuhaf oldum elım ayagım cektı anla benı kardsım cok yalnızım anneden memlketten uzak bırazda duygusal ınsan olunca arızaya baglanıyorummm

ayyy ssüpersiniz yaaaa vallaha bayıldım sizeee:
Hadibakalım sizi tekrar öyle görmek istiyozzz...

narmik ;

süpersin walla....
Sağolasın canım.Darısı başınıza en kısa zamanda inşallah..

NARMIKCIM MASALLAH GOBUSE BAKK KOCAMAN E SONRA KI HALIN HAYRAN KALDIM WALLAHA nazar:
Sağolasın canım.Darısı başınıza..İki küçük bebeğe kimseden gram yardım almadan bakınca kilo milo kalmıyor haliyle..:))

kesinlikle doğru ama... şok oldum yani yaşı söyleyince...

Kızlar ağzınızdan bal damlıyor :)) Yaşımdan biraz genç dururum evet..Pek minyon da değilim aslında...Tabi bu durumu ne kadar devam ettiririm bilemem..Menapoza girdim mi birden çökerim herhalde...

Son bir foto daha koyayım...Allah sizlere daha güzellerini nasib etsin inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ne 35 i beee kandırma bizi:)))))))))) maşallah suphanallah hem sna hem yavrularına. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. cok guzelsiniz

Son düzenleme:
ne 35 i beee kandırma bizi:)))))))))) maşallah suphanallah hem sna hem yavrularına. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. cok guzelsiniz

39 tatlım 35 değil :))) rica etsem alıntı fotoyu silebilirmisin :) ben de siliyorum çünkü...

Narmık bebıslerde harıka sende onlar sana sende onlara bagsılasın rabbım cok guzel bır tablo ve yasınıda hıccc gostermıyosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…