Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben 35 okudum ya. ay kusura bakma bugun ben bende değilim yane:) nasıl silcem bunu bilmiomki

kendi mesajındaki Mesaj düzenleme paneline tıklayıp linki siliyorsun tatlım :)
gulden59 sen de silebilirmisin canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Narmık bebıslerde harıka sende onlar sana sende onlara bagsılasın rabbım cok guzel bır tablo ve yasınıda hıccc gostermıyosun tatlım

Darısı hepinizin başına ,çok sağolasın canım :)

Özlemcim sağolasın bu arada sildiğin için :)

kız rüya o keşke hamiş olsam bu ay, rüyamda doktora gidiyorum oda bana konsantre ol yazıyo :)

Rüyalardan az çok anlarım sen hamiş olacan yada hamişsin konsantre ol!

kızlar kaçtım ben.... tanıdığıma memnun oldum hepinzi... yarın kırmızı kart görmem inş.... byyyyy

Bende memnun olsum cnm inş. görmezsin kırmızıları görüşürüz

Narmikcim maşşallah ikizlerine hatta sanada maşşallah 39 u duyunca gözlerim fırladı vallaha:126:

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 aydır bizde deniyoruz hala bişşi yok dün dr gittim iltihap varmış eşimden tahlil istedi hormon tahlili istedi bakalım ne olacak Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallah

UOTE=yalel;23357164]çok güzel gerçekten.. hep tepemin tası atıyor sık sık, hem de diyorum.. birkaç yıl sonra, bu günlerini mumla arıcam ben bu sıpamın .. :))

allah bu vicdansızların cezasını versin inşallah. nasıl bir kalp bunlarınki.. nasıl bir iç güdü.. nasıl bir annelik duygusu.... nasıl bi insanlık.. ben bilemiyorum hiç.

dur bi dur.. kırmızıları görmeden, yelkenleri suya indirmek yok...
kırmızılar gelirse de hoşgelirler sefalar getirirler... sağlık belirtisi onlar, unutma şekerim :)

dua ederiz elbette, hoşgeldin aramıza..
allah yüzünü güldürsün, hepimize versin birer güzel melek...

:) olsun..
dur bi bekle... sen erken gebelik testi mi yaptın? normal gebelik testi mi yaptın?
erken gebelik testi değilse, gününü geçmesini beklemen lazım tatlım. hem de sabah ilk idrarla yapacaksın.
bu sonuç, kesin değil.... bekle azıcık şekerim :)

ben o ovulasyon testlerine güvenmiyorum narmik.
boşver, takılma canım sen onun gülmeyen suratlarına...[/QUOTE]

Yaşlarınız benden çok çok genç O yüzden moraliniz yüksek olsun..Şansınız kat kat fazla...Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla....

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaşım haricinde 2 çocuğum olduğuna da inanamıyor bazıları.. :)) Sağolasın canım..Darısı başınıza inşallah..

Kızlaaar, nasılsınız?:) ben dışarlarda gezdim tozdum, işlerimin bir kısmını bitirdim geldim:)) Gerçi birazdan yine gideceğiz eve alışverişe ama bi bakayım dedim neler olmuş bitmiş..

Özlemcim çıkmışsın yetişemedim sana bol şans diliyorum..

Yalel, evet hani sancı ağrı gibi değil de daha çok çekilmeler batmalar şeklinde.. Daha çok da hareket edince belirginleşiyor.. Yine bakalım, bu belirti işi yanıltıcı çok çünkü bana göre.. Çok dinliyoruz kendimizi, çok fazla bilgi ediniyoruz bu belirtilerle ilgili, olmayan şeyleri yoktan var ediyor da olabiliriz yani.. Bekliyorum işte öyle kös kös:)))

Hayatım erken yapmışsın testi :) Biraz daha bekle adet günün geçsin yinelersin.. İnşallah da doludur göbüş.. Umut da var tabii, kırmızıları görene kadar.. Ha görürsen de sağlık olsun, umudumuz önümüzdeki ay diyip devam edeceğiz, yılmak yok

Kızlar hoşgeldiniz aramıza, İnşallah mart hepimize uğurlu gelir, bebiş haberleriyle dolar sayfalarımız..

Son düzenleme:
Güldeeen , lataaa.. Nasılsınız kızlaaar.. özledim valla sizi bugün çok..

Ama ben yine kaçar.. benimki sesleniyo hadi hadi diye:) Gelicem ama yine.. Öptüm çok..

Güldeeen , lataaa.. Nasılsınız kızlaaar.. özledim valla sizi bugün çok..

Ama ben yine kaçar.. benimki sesleniyo hadi hadi diye:) Gelicem ama yine.. Öptüm çok..

TATLIM IYIZ WALLA konusp duruyoruz kızlarala bıraktıgın gıbı gulden sabah ısyanlardaydı ama herhalde bıraz toparlandı gıbı e malum bıraz konsarak acıldık e hazır carsaıya gıdyormussunuz soyle gzuel bol cıkolatalı yas pasta alda gel herkezın canı tatlı ıstıyo benımde caktı walla kolay gelsın tatlımmm

ayyy valalaha süper olur 1 yaş çukulatalı pasta ama ben ev yapımını daha çok seviyorum latacım sen bize yapıver en iyisi.
ollmazmı hehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…