- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.681
39 tatlım 35 değil :))) rica etsem alıntı fotoyu silebilirmisin :) ben de siliyorum çünkü...
ben 35 okudum ya. ay kusura bakma bugun ben bende değilim yane:) nasıl silcem bunu bilmiomki
kendi mesajındaki Mesaj düzenleme paneline tıklayıp linki siliyorsun tatlım :)
gulden59 sen de silebilirmisin canım...
Narmık bebıslerde harıka sende onlar sana sende onlara bagsılasın rabbım cok guzel bır tablo ve yasınıda hıccc gostermıyosun tatlım
kız rüya o keşke hamiş olsam bu ay, rüyamda doktora gidiyorum oda bana konsantre ol yazıyo :)
kızlar kaçtım ben.... tanıdığıma memnun oldum hepinzi... yarın kırmızı kart görmem inş.... byyyyy
Rüyalardan az çok anlarım sen hamiş olacan yada hamişsin konsantre ol!
Bende memnun olsum cnm inş. görmezsin kırmızıları görüşürüz
Narmikcim maşşallah ikizlerine hatta sanada maşşallah 39 u duyunca gözlerim fırladı vallaha:126:
kızlar ben gidiom artık yavaştannnnn. sesi duyuyormusunuzzz???????
ayyy ssüpersiniz yaaaa vallaha bayıldım sizeee:
Hadibakalım sizi tekrar öyle görmek istiyozzz...
Hayatım erken yapmışsın testi :) Biraz daha bekle adet günün geçsin yinelersin.. İnşallah da doludur göbüş.. Umut da var tabii, kırmızıları görene kadar.. Ha görürsen de sağlık olsun, umudumuz önümüzdeki ay diyip devam edeceğiz, yılmak yokselam kızlar nasılsınız hamiş haberi var mı
ben biraz önce okuldan geldim ve
TEST YAPTIM
VE NEGATİFsağlık olsun inşallah adet olmadıkça
umut vardır dimi kızlar benim siklusum 25 gün
bugün 22. gün ben erken yaptım belki
ama çok belirti var beni umutlandıran akıntının devam etmesi
mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza ... ve ilk çocuk için çalışmalara başladık... geçen ay hayal kırıklığı... yarında bat günü.... inşallah bu sefer vitaminlikten zigotluğa geçer bizimki :) dua edermisiniz bana ???
aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır kaçak takılıyordum üye olmaya karar verdim 1.5 yıllık evliyim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama hala çocuğumuz olmadı her geçen ay hayalkırıklığı daha zor geçiyor bu hamilelik belirtileri yaşadım ilk defa bu sefer daha çok ümitlendim ama yine malesefle bittiadettim bittikten sonra doktora gidip rahim filmi çektiricem ben hiç tam anlamıyla muayene olmadım kisttim vardı onun için muayene oldum kistim düzeldikten sonra doktor bana iki yumurtalığında normal çalışıyo demişti ama şimdi kendimdende şüphe duymaya başladım rahim filmini çektirmek istiyorum çektireniniz var mı ne kadar sürüyo gidip çektirmek istiyorum dediğim zaman hemen o gün çekerler mi bu işlerin acemisi olarak bi bilen bana yardımcı olabilir mi?
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 aydır bizde deniyoruz hala bişşi yok dün dr gittim iltihap varmış eşimden tahlil istedi hormon tahlili istedi bakalım ne olacak Rabbim tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallah
Güldeeen , lataaa.. Nasılsınız kızlaaar.. özledim valla sizi bugün çok..
Ama ben yine kaçar..benimki sesleniyo hadi hadi diye:) Gelicem ama yine.. Öptüm çok..
Ama ben yine kaçar..benimki sesleniyo hadi hadi diye:) Gelicem ama yine.. Öptüm çok..
TATLIM IYIZ WALLA konusp duruyoruz kızlarala bıraktıgın gıbı gulden sabah ısyanlardaydı ama herhalde bıraz toparlandı gıbı e malum bıraz konsarak acıldık e hazır carsaıya gıdyormussunuz soyle gzuel bol cıkolatalı yas pasta alda gel herkezın canı tatlı ıstıyo benımde caktı walla kolay gelsın tatlımmm
banucum naber canımm nasıl gidiyo çalışmalarr ne zamandır giremedimm kızlarrrrr siz nasılsınız ??
nermikçim ya mesajı düzenle yeri çıkmıyo şuanda bende normalde biliyorum ama şuanda bulamıyorum canım..
ooooo biz iyiyzde haberler sende canım sen nasılsın bebiş nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?