Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

vallaha derdacım biz seni unutmadık ama sen bizi unuttun sandık lütfen arada güzel gelişmeleri izimle paylaş
bu arada nermkiçim çok özür dilerimmmm:
hemen farketmemiştimde..
derdacım bizde bideyişiklik yok canım hatta ben hastalandım hastalanıyorum yani inanılmaz bi arımvar..

valla hiç belli olmaz canım bemde öle diyodum ha oldum ha olucam ağrılarım vardı hatta renklenince oldum bile zannetmiştim sonra kesildi hamiş olduğumu anladın dur bakalım adet belirtileri olsada konuşmak için daha erken canım :))

aman nebileyim yani hep aynı işte nasıl adet oluyosam belirtiler aynı böyle çok hafif gelir gelmez arazsı bişey üstelik daha önceki adetim şubatın 5inde başlamıştı yan damlalarım
4 gün kladar damla damla oluyo benim sonranormale dönüyo anlamıyorumki canım
ama inanılmaz belim ve karnım ağrıyo seninde bukadar çok ağrın varmıydı canım..

ayyy valalaha süper olur 1 yaş çukulatalı pasta ama ben ev yapımını daha çok seviyorum latacım sen bize yapıver en iyisi.
ollmazmı hehe..

DATLUMM BENIm gel sana neler yaparım sana.....basta bı gzuel yemek yapam sonra guzel bır yasa pasta yanında tabı ek gıdalar da olur.... gzuel bır cayda demlerım tv de bır fılm atarız hem dertlesır hem keyfımıze bakarız ne gzuel olurrr ay gulden bende cok tekım burda ınan. bır ınsan evladına tabıkı benım kafa yapıma uyugun bırne cok ıhtıyacım varr keske hemen hemen hepımız aynı ılde olsaydık((

sağolun kızlar cevaplar için biliyorum ben erken olduğumu
kendimi rahatlatmak için yaptım çünkü devamlı kafadaydı en azından bu gece
daha belli değil diye uyuyacam
bu arada hala akıntım var iyiyim ben yaniii:))))

iyi valla ben de nolsun unutulmadığıma sevindimm c.tesi kalp atışlarını dinlemeye gidicezz kızlar heyecan verici olsa gerek sizlerde ne var ne yok ??

tabıkı unutulmadın kı aklımız sende ama goremıyorzu kı senı neler yaptın dıye merak ettık ama sen yoktun

bu belirtilerin aynısı bende de oluo geçen ayda böyle olunca bu ay hiç umutlanmıyorum.

ayyy keşke canımya inan bende çok isterdim yazdıklarını okurken bile heyecanlandım sanki of of..
kimbilir belki senin yolun buralara düşer bi gün yada benim yolum konyaya negüzel olur değilmi?

aynı şekilde belim ve karnım ağrıyodu hatta eşime ha oldum ha olucam diyodum oda iç bitane ilaç ay olsanda kurtulsak diyodu ama benim adetimin ilk günü hemen gelir hiç öyle damla filan olmazdı bu sefer gelmedi işte iyikide içmemişim ağrı kesici dedim sonra :)

kızlar bu sabah itibari ile bende hayallerimi mart'a erteledim beni de listenize ekler misiniz mart 25 kızlar neden olmuyo yaaaa moralim çok bozuk doktora da gittim defalarca herşey normal diyor ama ben hiç normal diilim psikolojim çöktü resmen ağlamak istiyorummmmm

aramıza hoşgeldin ama pskolajini bozmalütfen burda hep beraberiz..
bu arada nezamandır deniyosunuz peki
latacım öyle yapıcaz desteğe devam yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…