- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.701
Rüyalardan az çok anlarım sen hamiş olacan yada hamişsin konsantre ol!
FURTADOO canım inş dediğin gibi olur inşallah sabırsızlıkla 8 Mart'ı bekliyorum inşş rüya bana malum olmuştur, sen böyle yazınca nasıl sevindim anlatamam ya
adet oldum bugün((
vallaha derdacım biz seni unutmadık ama sen bizi unuttun sandık lütfen arada güzel gelişmeleri izimle paylaş
bu arada nermkiçim çok özür dilerimmmm:
hemen farketmemiştimde..
derdacım bizde bideyişiklik yok canım hatta ben hastalandım hastalanıyorum yani inanılmaz bi arımvar..
artık önümüzdeki aylara bakıcaz canım bende ha oldum olucam ne yapalım kısmet doğru zamanda inşallah ..
valla hiç belli olmaz canım bemde öle diyodum ha oldum ha olucam ağrılarım vardı hatta renklenince oldum bile zannetmiştim sonra kesildi hamiş olduğumu anladın dur bakalım adet belirtileri olsada konuşmak için daha erken canım :))
ayyy valalaha süper olur 1 yaş çukulatalı pasta ama ben ev yapımını daha çok seviyorum latacım sen bize yapıver en iyisi.
ollmazmı hehe..
vakti zamanı var demekki bide diğer adet tarihim teeeeee 3ounda onu nasıl beklicem ben ya
iyi valla ben de nolsun unutulmadığıma sevindimmc.tesi kalp atışlarını dinlemeye gidicezz kızlar heyecan verici olsa gerek sizlerde ne var ne yok ??
aman nebileyim yani hep aynı işte nasıl adet oluyosam belirtiler aynı böyle çok hafif gelir gelmez arazsı bişey üstelik daha önceki adetim şubatın 5inde başlamıştı yan damlalarım
4 gün kladar damla damla oluyo benim sonranormale dönüyo anlamıyorumki canım
ama inanılmaz belim ve karnım ağrıyo seninde bukadar çok ağrın varmıydı canım..
DATLUMM BENIm gel sana neler yaparım sana.....basta bı gzuel yemek yapam sonra guzel bır yasa pasta yanında tabı ek gıdalar da olur.... gzuel bır cayda demlerım tv de bır fılm atarız hem dertlesır hem keyfımıze bakarız ne gzuel olurrr ay gulden bende cok tekım burda ınan. bır ınsan evladına tabıkı benım kafa yapıma uyugun bırne cok ıhtıyacım varr keske hemen hemen hepımız aynı ılde olsaydık((
artık önümüzdeki aylara bakıcaz canım bende ha oldum olucam ne yapalım kısmet doğru zamanda inşallah ..
aman nebileyim yani hep aynı işte nasıl adet oluyosam belirtiler aynı böyle çok hafif gelir gelmez arazsı bişey üstelik daha önceki adetim şubatın 5inde başlamıştı yan damlalarım
4 gün kladar damla damla oluyo benim sonranormale dönüyo anlamıyorumki canım
ama inanılmaz belim ve karnım ağrıyo seninde bukadar çok ağrın varmıydı canım..
bu belirtilerin aynısı bende de oluo geçen ayda böyle olunca bu ay hiç umutlanmıyorum.
tabıkı unutulmadın kı aklımız sende ama goremıyorzu kı senı neler yaptın dıye merak ettık ama sen yoktun
kızlar bu sabah itibari ile bende hayallerimi mart'a erteledimbeni de listenize ekler misiniz mart 25 kızlar neden olmuyo yaaaa moralim çok bozuk doktora da gittim defalarca herşey normal diyor ama ben hiç normal diilim psikolojim çöktü resmen ağlamak istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?