- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.721
peki senindemi böyle 3 4 gün damla damla sürüp normale dönüyo canım?
sağolun kızlar cevaplar için biliyorum ben erken olduğumu
kendimi rahatlatmak için yaptım çünkü devamlı kafadaydı en azından bu gece
daha belli değil diye uyuyacam
bu arada hala akıntım var iyiyim ben yaniii:))))
evet canım hatta geçen ay böyle damla damla görünce dedim hamişim de leke mi gelio dedim sonra da bi geldi durdurabilene aşkolsun ama o 2 3 gün var ya damla damla sinir oluyorum şimdi bugün yine öyle napayım artık hayırlısı olsun
evet canım hatta geçen ay böyle damla damla görünce dedim hamişim de leke mi gelio dedim sonra da bi geldi durdurabilene aşkolsun ama o 2 3 gün var ya damla damla sinir oluyorum şimdi bugün yine öyle napayım artık hayırlısı olsun
aynı şekilde belim ve karnım ağrıyodu hatta eşime ha oldum ha olucam diyodum oda iç bitane ilaç ay olsanda kurtulsak diyoduama benim adetimin ilk günü hemen gelir hiç öyle damla filan olmazdı bu sefer gelmedi işte iyikide içmemişim ağrı kesici dedim sonra :)
inşallah canı sendende güzel bi haber alırız
ama sen testlerin daha çabuk sonuç verinden al bence..
evet ya çok sinir bozucu peki hiç doktora surdunmu bunu ya bu nedemekki acaba
daha önce yalelcim bana burda doktora sorma linkini göndermişti ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bileniniz varmı kızlar
en azından soralımrahatlayalım
çünkü benim doktorum hiç bi açıklama yapmamıştı..
Kızlar yaa temizlik yapıyım dedim midem bulandı, başım döndü bıraktım oturdum alla alla niye oldu acaba hayret:44: Banucum aşk olsun beni hiç görmüyorsun sevgiler iletmiştim oysaki sana :44:
bak derda aynen senın gıbımıs gulden ya agrıları olmayanlar korkmalı:))derdaa san bır sorum var akıntı durumun nasıldı merak edıyorum benım yumurtlma haftamda ıken kesıldım akıntım ondan once 3 gun yogun akıntım oldu yanı sogan kuru kullandım erken yumurtladgımı dusunuyorum ama suan olmus hala kuruluk var bende de bat 9 bakalım bende sadece bel agrsı ve suan ıcın akıntıda kurluk var umutlu degılım ama ılk kez boyle oldum yanı bırde aklımda su var yumurtlam donemınde akıntı olması dogru degılmı...
ben sordum normal dedi.doktorsitesi.com var oraya üye olup sorabilirsin hemen cevap yazıolar ama online olan doktorlara sor.benim kafam bişeye takıldmı yazıyorum iyi oluyor
evet bende oraya daha önce yazmıştım ama işte sürekli sizi doktorunuzu n görmesi gerekir falan diyolar onu bende biliyorum heheh:
nedenini soruyorum genel olarak yani..
bu aradaberdester
evet 1 2 gün gecikinceyap cnm
hımmm anladım canım.folik asit kullanıyormusun sen
evet canım kullanıyorum peki sen?
bende kullanıyorum ocaktan beri canım.peki bu soğan suyu nasıl.nasıl yapılıyor faydası varmı gerçekten
vallaha canım bukonunun uzmanı lata o kullandı sana mutlaka yazacaktır ama bildiğim kladarıyla vicudunda varsa intahabı temizliyomuş ibrahim saraçoğlu tavsiyesi..
sen nezamandır istiyorsun çocuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?