Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

peki senindemi böyle 3 4 gün damla damla sürüp normale dönüyo canım?

evet canım hatta geçen ay böyle damla damla görünce dedim hamişim de leke mi gelio dedim sonra da bi geldi durdurabilene aşkolsun ama o 2 3 gün var ya damla damla sinir oluyorum şimdi bugün yine öyle napayım artık hayırlısı olsun

inşallah canı sendende güzel bi haber alırız
ama sen testlerin daha çabuk sonuç verinden al bence..

evet ya çok sinir bozucu peki hiç doktora surdunmu bunu ya bu nedemekki acaba
daha önce yalelcim bana burda doktora sorma linkini göndermişti ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bileniniz varmı kızlar
en azından soralımrahatlayalım
çünkü benim doktorum hiç bi açıklama yapmamıştı..

daha önce yalelcim bana burda doktora sorma linkini göndermişti ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bileniniz varmı kızlar

bak derda aynen senın gıbımıs gulden ya agrıları olmayanlar korkmalı:))derdaa san bır sorum var akıntı durumun nasıldı merak edıyorum benım yumurtlma haftamda ıken kesıldım akıntım ondan once 3 gun yogun akıntım oldu yanı sogan kuru kullandım erken yumurtladgımı dusunuyorum ama suan olmus hala kuruluk var bende de bat 9 bakalım bende sadece bel agrsı ve suan ıcın akıntıda kurluk var umutlu degılım ama ılk kez boyle oldum yanı bırde aklımda su var yumurtlam donemınde akıntı olması dogru degılmı...

bir de şey kötü adet tarhim 2 gün önceydi böyle 2 gün gecikiyor hevesleniyorsun sonra bi bakıyorsun kırmızılar.bari adet tarihinde olsam o kadar üzülmücem.

Kızlar yaa temizlik yapıyım dedim midem bulandı, başım döndü bıraktım oturdum alla alla niye oldu acaba hayret:44: Banucum aşk olsun beni hiç görmüyorsun sevgiler iletmiştim oysaki sana :44:

ben sordum normal dedi.doktorsitesi.com var oraya üye olup sorabilirsin hemen cevap yazıolar ama online olan doktorlara sor.benim kafam bişeye takıldmı yazıyorum iyi oluyor

canım benim sürekli akıntım oluyo zaten normal zamanlarda da hatta mantar olmuştu ben de fitil ve hap kullanmıştım o ay hamiş kaldım kaşıntın filan var mı senin toksa normal akıntımı yani kokulu mu kokusuz mu ??

ben sordum normal dedi.doktorsitesi.com var oraya üye olup sorabilirsin hemen cevap yazıolar ama online olan doktorlara sor.benim kafam bişeye takıldmı yazıyorum iyi oluyor

evet bende oraya daha önce yazmıştım ama işte sürekli sizi doktorunuzu n görmesi gerekir falan diyolar onu bende biliyorum heheh:
nedenini soruyorum genel olarak yani..
bu aradaberdester
evet 1 2 gün gecikinceyap cnm

latacım sen soğan suyu kullandığın için bütün akıntın bitti şuanda olmama sebebinde kesinlikle o ama senden güzel haber alıcaz ben inanıyorum cnm merak etme
bu arada melzacım ogecikme konusunda haklısın benim yine maşallah 4 5 gün erken gelmeye başlıyo damlalarım ama damlalar canımı sıkıyo..

bende kullanıyorum ocaktan beri canım.peki bu soğan suyu nasıl.nasıl yapılıyor faydası varmı gerçekten

vallaha canım bukonunun uzmanı lata o kullandı sana mutlaka yazacaktır ama bildiğim kladarıyla vicudunda varsa intahabı temizliyomuş ibrahim saraçoğlu tavsiyesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…