Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım akıntım yok ıste yanı ben bu ay sogan kurunu kullandım o kokulu bır akıntım oldu son anlarda cok yogun akıntım oldu sımıdıde kesıldım dusun 16.17.gunude akıntım bıttı kuruluk soyle yumurtlama akıntısı gıbı uzun yapıskan degıl ancak pecete surdugumde cok hafır ıslaklık oluyo walla bugun sadce cok kotu belım agrıyoo yenı cıktı oda ben bu ay yumurtlamamı kacırdım dıye dusunenlerden bıryımde derda bu ayda bu saatte kuruluk olmadı adetıme 5 6 gun once baslardı bı kac gun sonra normale donerdı yanı adapta olmak ıstemıyorum umutsuzum cunku hayal kırıklıgına ugramak daha kotu gogoslerıme sancı gırıyo arada bır cok sık degıl ama detlerımde de olurdu belım cok agrıyo oda bugun baaldı walla kurulukta 6 gundur aynıyım ve benım bat 9 degısklık bu kadarcık sımdılık ne zman belırtıler baslıyo onuda bılmedgım ıcın o gunu beklıyorum olmazsa olmadı dıyecehım artık...

biz eylülde başladık çalışmalara canım..

doktorlar 1 sene öncesinden gelmeyin diyorlar dimi.korunmasız 1 sene çocuk olmazsa anca ozaman tedavi başlatıyorlarmış.doktor halam var kafaya takma diyor sürpriz olacakmış gibi düşün diyor öyle kafaya taktıkça etkilenirsin olmaz diyor

soğan kurunu nasıl yapıyorsun canım.

belkı dedıgın dogrudur cunku hanı bu kuruluk adetten bı kac gun oncesı olması lazımdı dedgın gıbı yogun akıntı ıle bıttı de sen neden benden guzel haber olacagına ınanıyorsun tatlım ıc gudulerınmı yoksa ne :))ama gulden suan belımmm cokkk kotu agrıyo yenı cıktı bakalım yınede en olumsuzlukla karsılacagımı dusnuyorum buna hazırladım kendımı....

diyo demesinede gelde takma dimihehe:
Evet doktorlar 1 yıl diyolar fakat benim yaş itibariyle 6 ay ola bilirbu canım..

valla biliyosun ki hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı canım bence de sabırla bekle hep beraber seviniriz inşallah

bişiler mi var yoksa:)

Yok cnm yaa beyin bana oyun oynuyor

FURTADOO canım inş dediğin gibi olur inşallah sabırsızlıkla 8 Mart'ı bekliyorum inşş rüya bana malum olmuştur, sen böyle yazınca nasıl sevindim anlatamam ya

Dur tatlım aman kendini hemen kaptırma sonra üzülme bende seni heveslendirdim gibi oldu dur bakalım neticede rüya kimi tersi çıkar kimi malum olur inş. bebiş vardır cnm

vallaha canım bukonunun uzmanı lata o kullandı sana mutlaka yazacaktır ama bildiğim kladarıyla vicudunda varsa intahabı temizliyomuş ibrahim saraçoğlu tavsiyesi..

:)))guldenım benım :))aRKADASIM BEN BU AY KULLANDIM EVET bakalım SONUCU IYI OLURSA HERKEZE TAVSIYEM OLACAk.adetının 7.gunu baslayıp 15 gun kullanıyorsun ıkı ogun oglen ve aksam yemeklerınden once 10 dk oncesı hazılardgın kuru ıcıyorsun oda nasıl oluyo orta boy yemeklık soganı kaynamıs klorsuz ıkı bardaklık suyun ıcne atıp 5 dk altını kısarak kaynatıp ılıtınca ıcıyorsun hıc bır katkı madde kullanma ve ıkı ogun ayrı ayrı tek haslayacaksın taze olacak 15 gun bunu kullandım yanı sarcaoglunu soyledgı tarıfe 15 gun kullan bırde adet donemıne yakın bır 5 gun daha kullan ama ben kullanmıcam ıcım dısım kurudu:))ama gercekten faydasını gordum gıbı bebek olmasada ıcımnden ıltıhabın aktıgını fark ettım kokulu (afedersın)cok yogun akıntım oldu....ıstersen denersın tercıh senın tatlım....

diyo demesinede gelde takma dimihehe:
Evet doktorlar 1 yıl diyolar fakat benim yaş itibariyle 6 ay ola bilirbu canım..

aynen takmamak elde değil bugün rüyamda hastalandım diye sayıklamışım eşim anlatıyor.sabah bi baktımki gerçekten öyle geceleri uykum kaçıo artık.ama şimdi hastalandım ya 7 gün en azından düşünmücem ondan sonra çalışmalar adet tarihime yakın yine aynı sendromlar kısır döngü aynı şeyleri yaşayıp duracam.inşallah bi yerde son bulur

bilmiyorum latacım ama bana öyle geliyo belkide..
ama umutluyum senden canım..
bu arada bel ağrısını sormaya
benim bazı arkadaşlarımvar yanlız ağrıları olmadan hamile kaldılar yani hiç bi belirti yokken bazılarıda aynı adet belirtisi yaşayıp kaldı..
kısmet işte bu işler herkesin bünyesi deyişik tepki veriyo kızlar ben kaçıyorum biraz işlerimvar görüşürüz sonra..

melzanur ben yazdım sogan kurunu ama batonu yanlıs tıkladım canım guldenden alıntı yapark yazdım okursun ordan kusra bakma. yalnıs yazmısım...

saol canım deniyecem

ama sanıyorum sen yeni denemeye başlamışsın canım değilmi..

güldencim ben de kaçıyorum kızlar hepinizi önce allaha sonra kendinize emanet ediyorumm çok iyi bakın birbirinize ben yokken öptüm hepinizi

evet kesınlıkle oyle tatlımm bırde kendımızı cok dınlıyoruz ıyıce etkı tepkı yapıyoruz bakalım tatlım senın umuduun bızlere yaracakmı ama olmaasada cok uzulmeycegız bırbırımıze soz verelım kı basarabılelım he elde degıluzulmemek beklıyorsun ama yapacak bırsey yok gulden sana bır sorum olcak benım sogan kuru 15 gun kullanıp bıtecektı ve adete yakın bır 5 gun daha kullanın yazmıs sarackoglu dun yapmak ıstedım ama artık akıntı falan yok ya bence ıcım dısım temızlendı dedım yapmadım yanı sence bu 5 gunu daha yapayım mı yoksa....ben yapmaktan yana degılım artık....

Yok cnm yaa beyin bana oyun oynuyor

Dur tatlım aman kendini hemen kaptırma sonra üzülme bende seni heveslendirdim gibi oldu dur bakalım neticede rüya kimi tersi çıkar kimi malum olur inş. bebiş vardır cnm

öyle cnm ama yok kaptırmicam kendimi sonra üzülüyo insan hayal kırıklığı hüsran, ama dua etmeye devam, Allah isteyen herkeze nasip etsin bir an evvel

valla biliyosun ki hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı canım bence de sabırla bekle hep beraber seviniriz inşallah

ıns tatlım en dogrusu bu yanılmak cok kotu bırsey sabretıp yasacagzı gonuller bır dualar bır cunku....hep beraber mutlu olur ıns tıpkı senın gıbı

bencede canım yeterlidir diye düşünüyorum bende ama tabi yine karar senin ..
hem belki bişeyler olur böylelikle sende riske atmamış olursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…