- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.741
canım benim sürekli akıntım oluyo zaten normal zamanlarda da hatta mantar olmuştu ben de fitil ve hap kullanmıştım o ay hamiş kaldım kaşıntın filan var mı senin toksa normal akıntımı yani kokulu mu kokusuz mu ??
biz eylülde başladık çalışmalara canım..
tatlım akıntım yok ıste yanı ben bu ay sogan kurunu kullandım o kokulu bır akıntım oldu son anlarda cok yogun akıntım oldu sımıdıde kesıldım dusun 16.17.gunude akıntım bıttı kuruluk soyle yumurtlama akıntısı gıbı uzun yapıskan degıl ancak pecete surdugumde cok hafır ıslaklık oluyo walla bugun sadce cok kotu belım agrıyoo yenı cıktı oda ben bu ay yumurtlamamı kacırdım dıye dusunenlerden bıryımde derda bu ayda bu saatte kuruluk olmadı adetıme 5 6 gun once baslardı bı kac gun sonra normale donerdı yanı adapta olmak ıstemıyorum umutsuzum cunku hayal kırıklıgına ugramak daha kotu gogoslerıme sancı gırıyo arada bır cok sık degıl ama detlerımde de olurdu belım cok agrıyo oda bugun baaldı walla kurulukta 6 gundur aynıyım ve benım bat 9 degısklık bu kadarcık sımdılık ne zman belırtıler baslıyo onuda bılmedgım ıcın o gunu beklıyorum olmazsa olmadı dıyecehım artık...
latacım sen soğan suyu kullandığın için bütün akıntın bitti şuanda olmama sebebinde kesinlikle o ama senden güzel haber alıcaz ben inanıyorum cnm merak etme
bu arada melzacım ogecikme konusunda haklısın benim yine maşallah 4 5 gün erken gelmeye başlıyo damlalarım ama damlalar canımı sıkıyo..
doktorlar 1 sene öncesinden gelmeyin diyorlar dimi.korunmasız 1 sene çocuk olmazsa anca ozaman tedavi başlatıyorlarmış.doktor halam var kafaya takma diyor sürpriz olacakmış gibi düşün diyor öyle kafaya taktıkça etkilenirsin olmaz diyor
tatlım akıntım yok ıste yanı ben bu ay sogan kurunu kullandım o kokulu bır akıntım oldu son anlarda cok yogun akıntım oldu sımıdıde kesıldım dusun 16.17.gunude akıntım bıttı kuruluk soyle yumurtlama akıntısı gıbı uzun yapıskan degıl ancak pecete surdugumde cok hafır ıslaklık oluyo walla bugun sadce cok kotu belım agrıyoo yenı cıktı oda ben bu ay yumurtlamamı kacırdım dıye dusunenlerden bıryımde derda bu ayda bu saatte kuruluk olmadı adetıme 5 6 gun once baslardı bı kac gun sonra normale donerdı yanı adapta olmak ıstemıyorum umutsuzum cunku hayal kırıklıgına ugramak daha kotu gogoslerıme sancı gırıyo arada bır cok sık degıl ama detlerımde de olurdu belım cok agrıyo oda bugun baaldı walla kurulukta 6 gundur aynıyım ve benım bat 9 degısklık bu kadarcık sımdılık ne zman belırtıler baslıyo onuda bılmedgım ıcın o gunu beklıyorum olmazsa olmadı dıyecehım artık...
bişiler mi var yoksa:)
FURTADOO canım inş dediğin gibi olur inşallah sabırsızlıkla 8 Mart'ı bekliyorum inşş rüya bana malum olmuştur, sen böyle yazınca nasıl sevindim anlatamam ya
vallaha canım bukonunun uzmanı lata o kullandı sana mutlaka yazacaktır ama bildiğim kladarıyla vicudunda varsa intahabı temizliyomuş ibrahim saraçoğlu tavsiyesi..
diyo demesinede gelde takma dimihehe:
Evet doktorlar 1 yıl diyolar fakat benim yaş itibariyle 6 ay ola bilirbu canım..
evet canım hatta geçen ay böyle damla damla görünce dedim hamişim de leke mi gelio dedim sonra da bi geldi durdurabilene aşkolsun ama o 2 3 gün var ya damla damla sinir oluyorum şimdi bugün yine öyle napayım artık hayırlısı olsun
:)))guldenım benım :))aRKADASIM BEN BU AY KULLANDIM EVET bakalım SONUCU IYI OLURSA HERKEZE TAVSIYEM OLACAk.adetının 7.gunu baslayıp 15 gun kullanıyorsun ıkı ogun oglen ve aksam yemeklerınden once 10 dk oncesı hazılardgın kuru ıcıyorsun oda nasıl oluyo orta boy yemeklık soganı kaynamıs klorsuz ıkı bardaklık suyun ıcne atıp 5 dk altını kısarak kaynatıp ılıtınca ıcıyorsun hıc bır katkı madde kullanma ve ıkı ogun ayrı ayrı tek haslayacaksın taze olacak 15 gun bunu kullandım yanı sarcaoglunu soyledgı tarıfe 15 gun kullan bırde adet donemıne yakın bır 5 gun daha kullan ama ben kullanmıcam ıcım dısım kurudu:))ama gercekten faydasını gordum gıbı bebek olmasada ıcımnden ıltıhabın aktıgını fark ettım kokulu (afedersın)cok yogun akıntım oldu....ıstersen denersın tercıh senın tatlım....
aynen takmamak elde değil bugün rüyamda hastalandım diye sayıklamışım eşim anlatıyor.sabah bi baktımki gerçekten öyle geceleri uykum kaçıo artık.ama şimdi hastalandım ya 7 gün en azından düşünmücem ondan sonra çalışmalar adet tarihime yakın yine aynı sendromlar kısır döngü aynı şeyleri yaşayıp duracam.inşallah bi yerde son bulur
bilmiyorum latacım ama bana öyle geliyo belkide..
ama umutluyum senden canım..
bu arada bel ağrısını sormaya
benim bazı arkadaşlarımvar yanlız ağrıları olmadan hamile kaldılar yani hiç bi belirti yokken bazılarıda aynı adet belirtisi yaşayıp kaldı..
kısmet işte bu işler herkesin bünyesi deyişik tepki veriyo kızlar ben kaçıyorum biraz işlerimvar görüşürüz sonra..
Yok cnm yaa beyin bana oyun oynuyor
Dur tatlım aman kendini hemen kaptırma sonra üzülme bende seni heveslendirdim gibi oldu dur bakalım neticede rüya kimi tersi çıkar kimi malum olur inş. bebiş vardır cnm
valla biliyosun ki hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı canım bence de sabırla bekle hep beraber seviniriz inşallah
saol canım deniyecem
ee bekliyecez artık canım yapacak bişey yok..
evet kesınlıkle oyle tatlımm bırde kendımızı cok dınlıyoruz ıyıce etkı tepkı yapıyoruz bakalım tatlım senın umuduun bızlere yaracakmı ama olmaasada cok uzulmeycegız bırbırımıze soz verelım kı basarabılelım he elde degıluzulmemek beklıyorsun ama yapacak bırsey yok gulden sana bır sorum olcak benım sogan kuru 15 gun kullanıp bıtecektı ve adete yakın bır 5 gun daha kullanın yazmıs sarackoglu dun yapmak ıstedım ama artık akıntı falan yok ya bence ıcım dısım temızlendı dedım yapmadım yanı sence bu 5 gunu daha yapayım mı yoksa....ben yapmaktan yana degılım artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?